30 januari 2013

Idag har jag varit ledig, underbart skönt alltså! Började den här trista och regniga dagen med att fara och sola till Avancia. Vad jag saknar solen och värmen alltså, helt sjukt! Sen gick jag runt på stan och kika lite innan det var dags för lunch på Havtorn med syster, Meja och pappa. Resten av dagen spenderade jag hos Ebba, trevligt värre! Nu blir det just lite käk och i kväll är det Baltic och innebandy som gäller. Just ja, jag fick hem min karonkaklänning för nån dag sen också, den var såå fin och nu längtar jag ännu mer till den 1 mars alltså! 

27 januari 2013

Det känns som att jag inte riktigt hinner med bloggen i veckorna, men nått inlägg på helgerna är ju bättre än inget, right? Helgerna går ju alltid så tusans fort, och så är det söndag igen. Nåja. I fredags var det först genrep nån timme på Idrottsgården inför hårvisningen, sen var jag och kollade på lite rysk balett på Alandica, galet vad duktiga alla var! Resten av fredagskvällen spenderades hemma i soffan, välbehövt!

Igår var det tidigt uppstigning för att vara helg, eftersom jag skulle på dans redan klockan 10. Spenderade ungefär 5 timmar i danssalen, sen for jag en snabbis till lägenheten och fräschade till mig innan jag for till idrottsgården. Där fixades det hår och smink för fullt tills det var dags för show på Idrottsgalan! Helt galet vad roligt det var alltså! Superduktiga Hair By Julia som fixade allt! När vi hade showat klart så blev det att fara till Diablo med Sara och äta lite nattmat. Det var en låång dag, men galet rolig och sjukt bra dag!
Idag har jag spenderat iprincip hela dan i sängen framför oth, precis så som en söndag ska va! Nu är de bara att tagga skola 8-4 i morgon, herre vad jobbigt de låter.


 

helgen

Helgen var riktigt lyckad! Fredagskvällen spenderades vid folkhälsans bassäng med bästa luciagruppen, så himla roligt att alla var samlade igen! Vi badade, njöt av en massa gott, pratade och skrattade i timmar! Sen blev det ju även lite sång och gamla minnen såklart!

I lördags var det dans som gällde, spenderade halva dan på RK-gården med en massa härliga dansare. När jag for hem plockade jag upp Ebba och sen var det chillande resten av kvällen som gällde. I söndags vet jag inte riktigt vad jag gjorde, så lite som möjligt tror jag. For till Nathalie och gjorde ett försök till att plugga, men de gick inte så värst bra, så vi får till Sara och hade myskväll istället, mycket trevligt!

13 januari 2013

Jag hade en riktigt rolig och lyckad kväll/natt igår med en god middag, härlig förfest och en lyckad arken utgång. Idag däremot mår jag väl som jag förtjänar, finns inte ord vad trött jag är just nu, så det blir minsann en tidig kväll i kväll. Men jag har ändå lyckats fara på kalas tidigare idag och nu i kväll har jag varit på bio med Nathalie. Såg The Impossible, riktigt bra film faktiskt men väldigt hemsk och tårarna rann ett antal gånger. I morgon är det dags för skola igen, tagga, eller inte.


12 januari 2013

Äntligen helg igen, otroligt skönt alltså! Igår, fredag, var det först skola i några timmar, sen mötte jag upp Moa och så sprang vi runt på stan lite grann innan vi lunchade/fikade på Svarta Katten, mys! Sen var det dags för dans i nån timme, otroligt roligt ska jag säga er! Fredagskvällen spenderades hemma i sängen framför oth, inte helt fel ändå, kände att jag behövde vila upp mig lite grann, även fast vi hade jullov för en vecka sen.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, var upp till busMeja i några timmar också. Snart ska jag börja fixa mig, för i kväll är det avskedsmiddag för Moa på Dinos med några finisar som gäller och sen blir det troligen utgång, härligt!

8e januari 2012

Igår var det äntligen dags för dans igen, har haft uppehåll i över 2 månader p.g.a av lucian och jullovet. Det var så sjukt roligt att vara tillbaka! Idag har jag däremot träningsvärken from hell, men så ska det väl vara. Otroligt skönt att få börja träna igen iallafall.

Det blev en väldigt kort skoldag idag, fick sovmorgon och for till skolan till 11, men fick veta att vi inte hade några lektioner. Otroligt skönt! Så det blev lunchdate med Nathalie på Svarta Katten istället, härlig tjej dedär! Nu tänker jag gå upp och busa lite med min fina systerdotter och i kväll är det kostföreläsning med dansen som gäller, intressant!

6 januari 2013

Sista dagen på jullovet, måst säga att dom här två veckorna har gått otroligt fort. Det värsta är ju att jag inte har gjort nått vettigt alls, haha, känns som att det ända jag har gjort är festat, bakishängt, sovit, sett på oth, varit sjuk och så jobbade jag ju faktiskt en dag iallafall. Nåja, det är väl ungefär så ett jullov ska se ut, att vila upp sig inför den sista terminen i gymnasiet, jisses ja!

Idag har jag ju somsagt sett på oth, tagit det lugnt, varit ur på långpromenad med syster i det underbara vädret och så har jag äntligen beställt hem min karonkaklänning! Nu känns det som att skolan äntligen börjar lida mot sitt slut, inom lussekurserna så kommer karonkan snart och sen är det bara att få mössan på huvudet kvar! Och inom vårdämnena så är det skola 1 ½ månader till, examensarbetet ska skrivas och sen 11 veckor praktik och sen äntligen får jag förhoppningsvis även den mössan på huvudet. Det känns inte allt för långt borta iallafall!

Såhär ser då klänningen ut som det är meningen att jag ska bära på karonkan, härligt!

2012

Jag har verkligen varit dålig på att blogga året som varit, så nu ska jag försöka att bättra mig och ta upp bloggandet igen. Men vi får väl se hur det kommer att gå.

Året som varit, 2012, har varit ett av de bästa åren i mitt liv tror jag. Iallafall från och med sommarens början, min 18 års dag. Jag har haft så otroligt roligt och varit med om så himla mycket, hängt med en massa härliga vänner och verkligen levt livet. Sommaren 2012 var så bra, och jag hoppas verkligen att sommaren 2013 kommer vara minst lika bra!

Vintrarna brukar inte vara så himla roliga och fartfylla enligt mig, men den här hösten/vintern har varit den bästa i mitt liv. Det kan jag minsann lova. Och det är tack vare allt som har med Luciagruppen 2012 att göra. Underbart har det varit!

Så 2012 var ett riktigt bra år, mycket har hänt och jag har haft otroligt roligt! Så nu hoppas jag att 2013 kommer bli minst lika bra, och att det kommer att bli ett grymt år helt enkelt!

En galen bild, från en galen resa, med galna brudar

RSS 2.0