sista januari tvåtusenelva


Måste ju visa hur håret mitt blev, mörkt but I like it!

Skrev kemiprov i morse vid halv 9, sen tog Nathalie och jag bussen till min lägenhet och åt.. tada, pizza! Hehe, börjar bli en sån därn fin hål-tradition nu ;) Vid halv 12 for vi tillbaka till skolan och hade en timme svenska innan vi slutade. När jag kom hem gick jag och fikade till mormor och morfar en sväng, mysigt. Just nu borde jag egentligen sitta och plugga, men men, snart! I kväll blir det daans och sen far jag till pappa.


30e januari 2012

Det kändes inte riktigt värt att komma till skolan klockan 8 i morse, räkna matte i 60 min och sen få sluta. Nåja, man ska inte klaga! När jag kom hem gick jag till min fina mormor och morfar och satt där i nån timme och skvallra och åt lunch, dom är nog bara för härliga dom där äldre! :)

Jag har försökt pluggat på kemiprovet också, men de har väl gått sisådär.. Var på dans mellan 5-6 också, skönt! Nu tänker jag gå och ta en lång och varm dusch innan jag bänkar mig framför tvn! Hejj på er!


28e januari 2012

I torsdags efter simningen for jag hem till Nathalie och busade, vi var lediga igår (fredag) så vi tog en sköön sovmorgon! Vi gjorde nog så lite som möjligt hela dan, eller Nathalie var snäll och färgade mitt hår, det blev så fint så! Tack vännen! Efter middagen for vi hem till mig och chillade vidare, såg på film, lagade kladdkaka och tjockade oss. 

I morse blev det mer filmtittade innan vi bestämde oss för att vi skulle ta med oss Esperanza och Ebony och fara in till stan och kolla på Lejonkungen på bio, åh vad bra det var alltså! I kväll har jag sett klart på säsong 8 av OTH också, typiskt, vill bara att hela 9an ska komma ut nu! 
 


25e januari 2012

Idag är det ju den underbara onsdagen, så hade bara 2 lektioner. När jag slutade gick jag på stan en stund, sen var jag och fikade med Jossi på Havtorn! Riktigt trevligt! :)

Nu ska jag just gå ut och gå med Ebba och sen kolla lite innebandy. Ha en trevlig onsdagskväll alla fina!


en riktigt toppen helg!

I fredags umgicks jag med mina fina vänner Nathalie och Moa, vi lagade tortillas, satt och prata/skratta i flera timmar och så badade vi bubbelbad. Sen kom Johannes hit också, då blev det att se på film och äta chips!

I går steg jag upp tidigt och for iväg till stan, var somsagt till Stockholm med Ida, Kajsa, Jenna, Hanna och 30 andra härliga dansare! Det var en galet bra dag, först blev det lite snabb shopping och lunch på tacobar, sen bar det av till Dansens Hus och ja, såg den absolut bästa "showen" i hela mitt liv! Det är helt sjuukt vad bra det var!! Sen var det lite snabbshoppning till innan vi tog båten hem igen! Tusen TACK Erica och Ann-Louise för de ni fixat till oss!! :)






stadsbussar är inte riktigt vår grej nej

Dagen började med att jag släpade mig ur sängen vid 10 tiden, hoppade på cykeln och for och mötte upp Nathalie som missat bussen.. Sen stod pizza till lunch på schemat! Sen lyckades vi ju såklart missa bussen när vi skulle till skolan vid 1. Nåja, skrev engelska uppsats och sen slutade vi!

I kväll har jag varit på en lång promenad med Ebba, och så var vi en sväng in via Baltic och kollade lite innebandy. Nu ska jag försöka få in en hel drös med finska ord i hjärnan, lycka till med det säger jag bara!

17e januari 2012


Oj här var det tomt, hehe. Ja vad har jag gjort de senaste dagarna, jag har jobbat, varit på 30 års kalas, hängt hos Moa, varit i skolan, dansat, varit i skolan och dansat ännu mera. Nu har jag just kastat i mig lite käk, och nu tänker jag ligga på soffan resten av kvällen! I morgon börjar jag klockan 1, ÄLSKA onsdagar!!

Canon IXUS 230 HS, Svart

Funderar på att beställa hem denna! Det är så himla jobbigt att släpa med sig systemkameran överallt, och speciellt i sommar när vi far på resan så skulle jag inte vilja ta med den. Så tänkte satsa lite av lönen till en sån härn liten och smidig kamera! Nån som rekommenderar nån annan? För enligt mig så är Canon bäst iallafall, men jag kan ha fel så kommentera gärna.


10e januari 2012

Kom just hem från en 1,5 timmes danspass och jag är helt slut! Men såå skönt att få röra på sig igen efter jullovet alltså! Nu väntar duschen på mig och sen sängen, underbart. I morgon börjar jag 1, ännu mer underbart!!

9e januari 2011


Ja ni, i natt sov jag inte många timmar.. Somnade inte förens 2, och 6 ringde väckarklockan. Nåja, första skoldagen för i år gick hyffsat smärtfritt ändå. Efter skolan hängde jag med fina Moa innan vi for i väg på dans, sjukt roligt var det som vanligt! Efter dansen for vi till pappa och åt tacos och satt och kollade på en massa sidor om Magaluf i över 3 timmar! Galet vad jag längtar alltså!! =D 

Nu ska jag göra min kära matteläxa och försöka läsa ett antal sidor i min bok som snart ska va klar. Sen sova! IHHHHH i morgon kommer världens bästaste Nathalie heeem!!! Äntligen har en månad gått och snart får jag träffa en av de bästa personerna jag känner igen! Nu kommer jag sova gott, ihh.

sista kvällen på det här underbara jullovet




Vilket underbart väder det har varit idag alltså! När jag vaknade fixade jag mig lite och sen traskade jag iväg till Alexandra. Eftersom att hon är så himla duktig på att fota så gick vi ut och fotade lite i det fina vädret. Somsagt hon är grym på att fota, så jag blev riktigt nöjd med bilderna! Tack igen!

Det är ju sista kvällen på det här jullovet, vilket betyder att alla läxor och föredrag som skulle bli gjorda under jullovet måst fixas i kväll.. Så det är nog bäst att jag börjar med det nu, har skjutit på det allt för länge redan.


Mitt år 2011 i en massa bilder och lite text

JANUARI

Firade Nyår i Thailand, där vi var i 2 veckor, en riktigt bra början på 2011!


Fick ett så fint välkomnande när jag kom hem av Moa och Nicole

Spenderade en trevlig helg på Lemböte med Ebba, Kajsa, Janina och en massa annat härligt folk
Middagar och häng med härliga tjejor


Och så busade jag hel del hemma hos familjen Nordström, umgicks med mina kusiner och var på praktik på dagis.

FEBRUARI

Fotade min söta kusin Esperanza

Hängde en hel del med Nathalie och Moa. Kände att livet var på topp helt enkelt! Februari bara flög förbi.

Sportlovet kom och jag och Nathalie bodde ensamma hemma hos henne nästan hela veckan, galen vecka helt enkelt! Började på topp, och slutade nästan i botten, ett händelserikt sportlov blev de!


Madde fyllde år och hon bjöd på kalas!


MARS

Ännu en middag på Dinos med härliga tjejer, häng i Moas lägenhet och i strandnäs!



Hängde hemma hos Nicole

Var på 17 års fest till Hedda och Jossi

Vårt nya hus började ta form

Busade med Nathalie på tråkiga lektioner

Var på Lucke och Sigges 18 års fest
 
Middag, bastubad och spel hemma hos Måns

Var barnvakt med Ebba


APRIL

Var på den bästa stockholmsresan nånsin med bästa Nathalie, har nog aldig skrattat så mycket!

Var och klättrade till Vikingahallen med klassen

Vårvärmen började komma, så spenderade flera dagar upp på terassen i solstolen

Spenderade en fin vårkväll med Nathalie på en cykeltur 

Var på studiebesök till sverige med klassen

Hade en trevlig kväll hos Niko

Grillande med klassen


MAJ

Firade Valborg med Nathalie och Kajsa hemma hos N, helt stört vad roligt vi hade! sen for vi vidare till Bernt och Björn

Det började bli såpass varmt ute att man kunde ligga ute i bikini och sola, underbart!

Hängde i stadshusbacken med Nathalie

Jag var till Sverige på modellfotografering med Victoria, en av de roligste sakerna jag har gjort alltså! Såå kul var de!



Mys på äventyrsgolfen med Moa, Nathalie och Nicole

Hade en trevlig dag/kväll i Västanträsk hos Moa med henne och Nathalie

Det blev flera härliga promenader med Ebba

Tog det första doppet med Moa, gosh vad kallt det var!


JUNI

Fyllde 17 år och firade med avslutning och sommarlov!


Var och kollade på studenterna och for sen vidare och firade Johannes

Jag var med och kidnappade Linn när hon fyllde år

Jag var på en av de bästa resorna jag varit på, till Cypern en vecka med bästa Moa! Helt underbart var det!


Hade klassträff med gamla lågstadieklassen i Västerviken, en riktigt lyckad kväll blev det!

Firade Midsommar på Moas stuga med en massa härligt folk! Bästa midsommar på länge alltså!




Kollade såklart på flera korpmatcher


Jag hade en riktigt trevlig kväll med fina Elina


JULI

Jag jobbade 4 veckor på simskola, på Notplan och i Västerviken

Jag hade 4 sjukt roliga dagar på Lemböte när jag jobbade på ett Barnläger med Janina och Kajsa och en massa andra härliga ledare också såklart!

For till brändö på Island in the sun med Nathalie, Kajsa och Emma, en av de bästa sakerna som hände på hela sommaren!







Jobbade några kvällar och dagar på Rockoff med Hannah

Fick träffa snyggDanny backstage med Hannah och Moa

Sista kvällen på Rockoff firade vi med Kräftskiva med ett härligt gäng




AUGUSTI

Härliga varma sommarkvällar blev det många av, bland annat en riktigt bra kväll hemma hos Mathias

Hade en trevlig kväll hemma hos Nicole på hennes 18 års fest


Jag och syster var till Stockholm och hade en riktig systerhelg, bodde på hotell, gick på bio och shoppade 

Jag började min praktik på Sunnanberg, men blev sjuk första veckan och sjukskriven med penicillin i 10 dagar.. inge vidare!

SEPTEMBER

Jag har i princip inga bilder alls från september! Men dagarna flöt på, jag var på praktik hela september, jobbade rätt mycket och dansade, hängde med vänner och ja flöt med liksom.

Dock så var en av de värsta dagarna i september, den dagen då vi gav bort min älskade hund, Quicky. Det var nog den värsta dagen och dom värsta veckorna på väldigt väldigt länge, usch vad jag saknar honom :(


OKTOBER

Vi flyttade in i nya huset


Jag gick modevisning med dansarna

Jag var på en mycket trevlig 18 års fest till Darnemo


Jisses vad dålig jag var på att fota, har inga bilder alls.. Jag var iallafall på en trevligt trip till Sverige med Moa, Mia, Fanny och Jannica. Annars gjorde jag väl sånt jag alltid gör, umgicks med vännerna, jobbade och dansade.

NOVEMBER

Jag var till Sverige med Moa och skulle se på Rihannas konsert i Globen, men som sen blev inställd.. Men jag hade en riktigt awsome resa iallafall!

Jag jobbade och serverade på Baltichallen ett antal helger


Hehe, somsagt har jag inga bilder från den här hösten..

DECEMBER

Det var mycket dans, och genrep osv. Sen var det uppvisning på Alandica!

Jag klippte håret ordentligt och färgade det mörkt


Jag hade en riktigt bra julfestkväll! Har dock inga bilder alls..

Hade en trevlig kväll hemma hos Moa med ett härligt gäng och badade bubbelbad och spelade spel!

Och så kom nyår, som var toppen! Så året slutade helt perfekt!! 



Sådärja! Det var mitt år 2011 i bilder och text! Jag har ju verkligen inte fått med allt från året, men en hel del iallafall! Jag snodde några bilder från några, hoppas de var okej. Men summa sumarum så har 2011 varit ett toppen år! Jag har fått umgås med dom bästa som finns, jag har lärt känna nya människor och ja haft ett sjukt bra år helt enkelt!

Jag känner på mig att 2012 kommer bli ett sjukt bra år det med! Om inte ännu bättre! Det kommer hända så mycket sjukt bra saker, bl.a. att jag fyller 18!! Vi ska åka ett gäng brudar till Magaluf!! Ja jisses, jag ser fram emot det här året!


myskväll hemma hos Riina

Jag håller på och fixar ihop en inlägg med bilder över mitt år 2011, jisses vilken tid det tar! Det är inte klart ännu, så det kommer kanske upp i morgon. Men nu ska jag åka och hämta upp Ebba och sen vidare till Riina. Vi ska laga middag, se på film och prata en massa skvaller, hihi. Älskar dom här kvällarna/nätterna! Men nu ska jag skynda mig, hej på er!

Onepiecen följer såklart med ;)


trevlig kväll med trevliga typer

Fick finbesök av Moa och Johannes i kväll, mycket trevligt! Moa visade upp sin nya pärla (bil), riktigt najs! Vi såg på film, Warrior, nog bra fast jag hängde nog inte med så mycket i filmen, haha. Och såklart blev det en massa chips och dipp, hehe. Sen börja vi kolla igenom en massa gamla och nya bilder också, ja jessus roligt sånt är! Dom for just precis hem och nu ska jag väl så småning om börja gå och sova, om jag kan somna förstås, bra dehär med att man har svängt på dygnet eller?

5e januari 2012

För tillfället sitter jag och äter/kastar i mig lite frukost/lunch, brukar inte vara uppe och på gång såhär tidigt på dagarna, haha. Vilken sekund som helst borde Ebba plinga på dörren, vi hade tänkt ta en promenad till stan och kika runt lite, kanske blir en fika också. Annars har jag nog inte så mycket mer storslagna planer på g för dagen, åker hem till Saltvik i kväll gör jag. Men nu kommer Ebba, hej på er!

Bild från i somras


4e januari 2012

Känns bra att jag inte har stigit upp ur sängen ännu och klockan är 4.. Nåja, hade inga planer för dagen så varför stiga upp då? ;) Jag ska väl snart försöka orka mig upp ur sängen och äta middag. Kvällens planer är första hjälp övning klockan 7, så det är det ända vettiga jag tänker göra idag.

Bilden är tagen för exakt ett år sen! Sakar Thailand något alltså!!

tredje januari tvåtusentolv

Ännu en dag där jag har sovit till 12, legat kvar i sängen och sätt på oth till typ 3, stigit upp och ätit frukost och sen bänkat mig framför datan, jag bara älskar jullov!!

Jag ska just börja packa, åker till pappa i kväll, sen fixa mig inför släktkalas om en timme! Kvällens planer är en lång och behövlig prat-promenad med finaste Ebba, I like it!

GOTT NYTT ÅR!

Jag hade en riktigt toppen kväll och nyårsnatt! Kvällen började med en 3 rättersmiddag hemma hos Viktor med en massa härligt folk! Det var god mat och dryck, dunkande musik och en massa dans och såklart det bästa sällskapet. Vid 11 tiden drog vi in mot staden, och ja jessus, det var nog den roligaste natten på jag vet inte när! Jag hade helt sjukt roligt iallafall! Vi kom till Moas lägenhet vid 5 tiden tror jag och vid 6 slockna allihopa.

Idag har det varit duktigt bakishäng iallafall, håhå, man mår som man förtjänar! Men det är helt klart värt det! Nåja, det nya året började med bravur, och nu får vi bara hoppas att det håller måttet hela året ut ;) Hoppas alla hade en riktigt fin kväll och natt!

Några usla mobilbilder från när vi var hos Viktor ↓





RSS 2.0