älskar er ♥




M I N N E N

Slutade redan halv 1 idag, skönt de! När jag kom hem satt jag och kollade ingenom en massa gamla fotografier som mamma hittat, ojoj vilka minnen man har alltså! Jag var och hämtade Ebony från dagiset också = ännu mera minnen från lågstadie och dagistiden, håhå, man kan ju nästan leva på bara minnen ibland.

Nu har jag just gjort engelskaläxan och nästan skrivit klart min bokrecension, skönt att jag har orkat göra lite vettigt iallafall. I kväll ska jag träffa Kim, det var verkligen hur länge sen som helst sen vi träffades senast! Så de ska bli riktigt trevligt :)



Sötaste Ebony och jag för några veckor sen


ändrade planer

Det blev ingen innebandy i kväll i alla fall, men istället cyklade jag och Ebba till hennes kusiner och var barnvakter. Dom var så söta så! Var väl där i lite över en timme, så de gick nog finfint :) Nu sitter jag och ser på SOS international, och ska snart läsa klart min bok..

Ebbas bilder ↓

onsdag

Jag bara älskar onsdagar! Börjar 10, har två lektioner, sen två hål och sen gymnastik, låter riktigt bra i mina öron i alla fall ;) På håltimmarna var jag och Nathalie och fika på bagarstugan, trevligt värre!

Nu har jag just ätit och ska snart cykla till baltic för att kolla på innebandy, like always!

det är inte lätt när det är svårt

Den här dagen har varit både upp och ner, som dom senaste 3 dagarna har varit. Nåja, livet är inte alltid enkelt! Det är bara att inse..

Jag är iallafall hem en snabbis nu och packar och byter om, sen ska jag vidare till bollhalla och sist med inte minst på dans! Annars har jag nog inte så mycket mer att säga för tillfället.

Grattis Julia!

Idag är det faktiskt så att min snälla och söta vän Julia fyller 16 år! Grattis gumman ♥


Bilden är från avslutningen i 6:an


The Notebook

Lyckades försova mig i morse, nån gång måste vara den första (y). Missade iallafall dom 2 första timmarna, och sen har jag hål 2 timmar, så skulle fara till skolan till 12. Men då fick jag höra att läraren va borta, så vi fick hål resten av dagen. Vilket betyder att det inte alls blev nån skola för mig idag!

Jag har just sett på The Notebook, herregud va bra den är! Nu ska jag nog fortsätta med min bok, och sen börja läsa på lite engelska orden.


middag, bastubad och spel i fredags


Tack alla!

Tack Lucas och Sigrid för en riktigt bra 18 års fest! Det vart mycket dansande så idag är kroppen duktigt trött och slut, men de var de värt ;) Efter det for vi vidare till Malmbergs en stund, och sen for vi hem till Nathalie och sov. Det vart inte så många timmars sömn, men tack allihopa för en bra kväll!

Jag kom hem från Nathalie vid 4 tiden, och sen dess har jag nog bara tagit det lugnt! De tänker jag göra resten av kvällen också har jag tänkt, eller just de, måst läsa lite i min svenska bok också men.

TAGGA



Gårdags kvällen var riktigt trevlig, tack alla! Idag har jag inte gjort mycket vettigt alls, bara tagit det lugnt. Jag fixade mig just klart och nu bär det av till stan med lite brudar! Sen vidare till valborg på 18 års fest! TAGGA


FREEEEDAG

Jag kom just hem från skolan efter att ha suttit och skrivit svenska textkompetensprov i 2 timmar, fy tusan vad jobbigt det var, speciellt när man måste stressa! Och svårt. Nåja, just nu är jag inte på världens bästa humör. Men det är bara att rycka upp sig, för det är ju faktiskt HELG!

I kväll blir det middag med lite peeps, och i morgon är det ju 18 års fest som gäller! ;) Nu ska jag försöka hitta nått vettigt att ta på mig, och lyssna på lite peppmusik!  

N I B E T Y D E R ♥


Kajsas bild ↓ Hoppas det är okej att jag snodde den lite :)


är helt sjukt trött

En dag kvar till helg nu! Underbart skönt ska de blir med helg iallafall. Jag kom hem från skolan för ca en halv timme sen, och nu är jag verkligen helt slut!

Skulle bara vilja lägg mig ner och sova tills i morgon, men nej det går ju inte riktigt. Måst läsa på svenska textkompetensprovet jag har i morgon, läsa min bok som jag inte har läst knappt nånting i, och börja plugga på hälsaprovet vi har på måndag.. Wihu alltså!

såhär roligt har vi på företagsverksamheten (Y)


I just love it

Jag hinner ju aldrig åka hem efter skolan på tisdagar egentligen före jag ska iväg till bollhalla och va tränare. Men idag sluta jag halv 2, så for hem i lite över en timme. Skönt!

Nu kommer jag just från dansen, det är verkligen helt sjukt roligt! =D Nu ska jag gå och ta en lång och varm dusch, gött! I morgon börjar jag 10 också ;)

M O N D A Y



Måndagar är faktiskt riktigt bra dagar för min del! Hade 2 vettiga lektioner idag, och då såg vi på film. Så ja, de va en riktigt skön skoldag! Slutade halv 2 också, skönt. Vilket underbart väder det är ute idag också, äntligen börjar våren komma på riktigt. I kväll ska jag bara va hemma och ta det lugnt, ska försöka komma en bra bit i min bok också.. Nåja, ju tidigare desto bättre.


vårfest på bollhalla

Vilket underbart väder det har varit idag! Så här fint skulle de kunna få va alla dagar fram tills sommaren tycker jag :) Jag kom hem från bollhalla för en dryg halv timme sen, var där och kollade på vårfesten. Alla var riktigt duktiga!

Nu tror jag att jag ska gå ut och gå med min hund en stund, och sen ta tag i pluggandet.. Ser inte direkt fram emot det, men de måste göras nångång så.


plugg på en lördagkväll, inte okej

Vid 2 tiden for jag och Ebba mässan och tittade på modevisningen, fanns inte så mycket annat intressant där så. Vi var väl där till 4 tiden nånting, vi stod och prata med Moa som jobbade så. När jag kom hem var jag duktig och städade mina klädlådor och garderoben, inte illa!

Jag har börjat skriva på mitt tal också, känner mig faktiskt helt chockad över mig själv att jag orkat. På en lördag och allt! Nåja, ska bara va hemma i kväll, ska bli riktigt skönt faktiskt! Måst ta och läsa lite i min svenskabok också, och kanske försöka komma lite längre på talet.

Ha en bra lördagskväll :)


följ min blogg med bloglovin


bloglovin


snygga brudar!





I kväll har dom här snygga brudarna varit hos mig ♥


S O M M A R, J A T A C K !



Bilderna är tagna av finaste Linn i somras! ♥

Husbygget

Jag vet inte om jag har skrivit det här på bloggen, men vi håller iallafall på och bygger ett nytt hus. Fast det blir inte att flytta så långt, eftersom vi bygger ca 30 meter ifrån vårt nuvarande hus. Min syster och hennes man kommer renovera och flytta in i huset vi bor i nu.

Såhär långt har det kommit ↓ Men det beräknas nog ta över ett halvår före vi kan flytta in.  


skön skoldag, gillas!

Idag har de varit en bättre dag! Började 10, hade 2 lektioner. Sen hål 2 timmar, eftersom jag KLARADE läkemedelsprovet!! Wihu! De betyder att jag blev godkänd i kursen och nu får jag hål resten av lektionerna, inte illa! ;) Och sen for vi till bollhalla och hade gymnastik en timme, så det va inte en så ansträngande dag.

Efter skolan var jag ute och gick i 1 ½ timme, skönt var de! Nu försöker jag läsa på engelskaprovet jag har i morgon, men det går väl lite sisådär. Nåja, i morgon slutar jag klockan 1, härligt!

en deppig dag

Jaha, vad ska jag säga om den här dagen då. Det har inte direkt varit den bästa dan nej, har varit trött och nere hela dagen. Nåja, hoppas på en bättre dag i morgon! Efter skolan var jag iallafall på stan med några brudar, sen var jag tränare på bollhalla och till sist dans!

14e mars 2011

 


Jag slutade redan vid 1 tiden idag, duktigt skönt! Är fortfarande helt slut efter helgen, så idag ska jag nog bara va hemma och ta det lugnt. Funderar starkt på att fara ut och jogga, hoppas jag orkar mig ut den här gången, hehe.


Tack Jossi och Hedda!

Tack så mycket för en grym kväll! Jag har sjukt ont i mina fötter efter allt dansande, men de var de värt ;) En riktigt lyckad och trevlig kväll blev de iallafall!

Jag kom just hemifrån Moa, och nu ska jag nog bara va hemma och vila resten av dagen. Och tagga inför skolan i morgon ;) eller så inte.


Hoppas på en grym kväll och natt!


Nu är jag färdig fixad! Snart åker jag och Moa till stan där vi ska träffa Nicole. Sen drar vi vidare till Frideborg! Ha en jäkligt bra lördagskväll, de ska iallafall jag ha!

Duktigt skönt med helg!

Äntligen fredag och helg! Jag har varit sjukt trött hela dan idag, rätt jobbig skoldag också så. Efter skolan gick jag på stan med mamma och gjorde lite ärenden. Hittade bland annat ett par jeans på ZicZac, lite smink och lite underkläder.

I kväll tänker jag bara va hemma och ta det lugnt, och i morgon blir det att åka till Jossi och Hedda! :) Funderar på att fara ut och jogga en stund i kväll om jag orkar, men de får vi väl se ;)

Beställde just hem lite kläder =D



de 3 vännerna och Ronja ;)

.. Eller vad säger du Nathalie? ;) hahah, sorry för lite dålig tisdags humor!

Igår var det en lång och stressig dag! Därför inget inlägg. Nu sitter jag i lägenheten och ska snart gå till bussen, älskar onsdagar! Börjar 10 så, och så har vi rätt sköna timmar också. I kväll blir det att åka och kolla på innebandy med Moa, trevligt :) Men nu måste jag börja gå, pusshej!

2011-03-07



Måndag igen då! Känns som att veckorna bara springer förbi, fast ändå inte. Skolan var riktigt skön idag, slutade halv 2 också så. Just nu sitter jag och ser på gårdagens Wallander, snart måst jag börja läsa en bok till svenskan. Usch va jobbigt, läsa är verkligen inte min grej!


bilder från gårdagen

Igår var jag alltså hos Nicole med henne, Moa, Pia, Sophie, Tobias och Marcus. Trevligt, sen for jag, Moa och Pia till Johannes och såg klart på melodifestivalen och sen for jag hem och sov.
Jag har tyvärr inga bilder på Moa och Pia :(


Nicole, Moa och Ronja

Nu är jag hemma hos Nicole med henne och Moa. Det kommer nog bli en riktigt trevlig kväll! Puss på er ♥

tack för en bra kväll!


 


Dinos

Jag hade en riktigt trevlig fredagskväll igår! Först var det middag på Dinos med nathalie, kajsa, moa, nicole, hanna, daniela, sophie och rebecka. Riktigt trevligt! Efter det var vi hos moa. Kvällen slutade iallafall riktigt bra! :)

Nu sitter jag i moas lägenhet och ska väl snart börja dra mig hemåt. Jag ska nog bara va hemma och ta det lugnt idag! :)

T O R S D A G

Vi fick sluta redan klockan halv 3 idag, då kom Moa hem till mig. Vi tog de nog bara lugnt och såg på en film, love and other drogs, den var nog faktiskt riktigt bra! I morgon är det ju freedag, underbart!


andra mars tvåtusenelva

Skolan var riktigt skön idag! Hade knappt nån timme, skrev ett prov och sen skrinna vi på gymnastiken. Ojoj säger jag bara, kan inte ha sett så vackert ut de iallafall ;)

Nu sitter jag nog bara i lägenheten och försöker lära mig lite engelska ord, eftersom vi har prov i morgon. Jag vet inte riktigt hur kvällen ser ut ännu, om det blir att åka och kolla på innebandy med Nicole och kanske Nathalie, eller om jag åker hem till Nathalie direkt. Sover iallafall hos henne i natt sen :)


THE DOG....

Fick sluta en timme tidigare idag, sköönt! Då gick jag och Nathalie på stan en stund, sen for jag till Bollhalla och var tränare. Efter det for jag hem via en sväng och sen for vi till Hammarland och hämtade Nathalie. Nu sitter vi i soffan och chillar, fast egentligen borde vi plugga på företagsverksamhets provet vi har i morgon. Men det är inte så frestande! Nattus sover här i natt, och i morgon börjar vi 10!! :D


RSS 2.0