Penicillin i 10 dagar och sjukskriven..

Efter att ha legat hemma i hög feber i 5 dagar så tog jag mig äntligen till hälsocentralen i morse, och nu blir det Pencillin i 10 dagar.. KUL alltså! Och till på de så är jag sjukskriven i nästan en vecka från praktiken.. ÅHH! Alltså jag blir så jäkla arg! Just precis den här veckan som jag INTE fick va sjuk, jo då blir jag ju det såklart!! Jag känner verkligen hur mitt liv är på topp nu alltså, eller så inte va!?


sjukling igen..

Helgens planer blev det inget av den här helgen heller.. Jag kände mig verkligen trött och hänging när jag kom hem från jobbet i fredags, då visade det sig att jag började få feber. Igår låg jag hemma i 39 graders feber, inget att rekomendera. Även idag är febern kvar.. så det blir inget jobb för mig i morgon, håhå vad jag börjar bli trött på det här nu!

Trivs som fisken i vattnet

Dom två första dagarna på praktiken har varit jätte bra, jag trivs verkligen på avdelningen som jag är på! Både tantorna och personalen är så snälla så :) Så jag kommer nog ha 6 riktigt bra veckor framför mig.

I kväll ska jag bara va hemma och vila, gu va skönt! Jag har kollat igenom min kalender för den här hösten, jisses vad jag ska ha program alltså, så det är bara att passa på och vila medans man kan ;) Nejmen det är ska nog bli en riktigt bra höst tror jag, hellre nått att göra än att bara ligga hemma i soffan alla kvällar ;)

Det var underbart fint väder i går kväll när vi var ute med båten ↓

22a augusti 2011

Det blev ingen praktik för mig idag, eftersom jag har lyckats bli förskyld. Usch, det är så jobbigt att va förskyld för man orkar verkligen inte göra nått, men man känner sig ändå inte tillräckligt sjuk för att va hemma. Men eftersom jag ska praktisera på ett ålderdomshem, så får jag ju inte va de minsta förskyld. I morgon är jag ledig eftersom jag jobbar bara 4 dagar i veckan, fast lite längre dagar, så jag hoppas på att börja praktiken på onsdag!

Så idag ska jag bara va hemma och vila! Jag har redan hunnit sett en film, så det lär nog blir mera filmtittande skulle jag tro.

Två bilder som Linn har tagit, för ungefär exakt ett år sen ↓


woho ett inlägg ;)

Okej, nu är det verkligen dags för ett blogginlägg, över en vecka sen sist! Ja som de allra flesta så har även jag börjat skolan den här veckan, fast redan på måndag ska vi ut på praktik i 6 veckor i sträck, så det blev inte så mycket skola.

Jag har tänkt blogga från Iphonen flera gånger den här veckan, men jag vill ju liksom lägga upp bilder som jag tagit med telefonen, men det går tydligen inte. Så därför har jag inte orkar blogga heller, hehe.

Igår kväll var jag först med Moa innan vi gick till Fanny där det var några andra också, men jag hade kännt mig hängig hela dagen igår så gick och sov till Pernilla redan vid halv 12, och i morse när jag vakna mådde jag inte bra. Snorig någge tusans och kände mig febrig, inte kul alls! Jag är ensam hemma hela dagen/kvällen så snart kommer Riina hit och så blir de filmkväll för hela slanten, en riktig myskväll med film och gottgott!

Några mobilbilder från veckan ↓




Bild på nya frisyren



Här får ni två bilder på nya frisyren och en trött ronja. 
Somsagt, det är betydligt mörkare och rätt så mycket kortare, fast det kanske inte riktigt syns på bilderna.

Systerhelg i Stockholm i helgen



På lördag åker jag och syster till Stockholm! Först blir det shopping hela dagen, sen såklart lite god mat och sen senare blir det att gå och kolla på bio, Bridesmaids. Vi övernattar på det 5 stjärninga hotellet Sheraton, så där kommer vi nog sova gott! Söndagen börjar med en riktigt god frukost (har jag fått höra), sen antagligen lite shopping igen innan vi åker tillbaka mot Åland. 

Jag hoppas på en riktig toppenhelg i Stockholm med syster! ♥

Två saker jag har glömt att berätta

Förra veckan var jag och klippte och färgade håret, de behövdes verkligen! Det blev en bra bit kortare och betydligt mörkare, men jag är riktigt nöjd! :)
 
Just ja, jag har glömt att säga att jag köpte en Iphone i fredags också! Och jag kan säga att jag är riktigt nöjd med den!
Sådär, en liten uppdatering. Nu ska jag sova så jag orkar ta hand om barnen i morgon :) gonatt!

härligt härligt!

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll hemma hos Mathias med han, Johannes, Toffe, David, Viktor, Moa och Hannah! Det blev faktiskt en riktigt lyckad kväll och natt enligt mig :) Sen sov jag med Pernilla i stan.

I morse vid 11 började jag och Nathalie jobba på Rödakorsmarknaden, där vi sålde ballonger :D Kom hem därifrån vid halv 4 kanske.

I kväll blir det en riktigt chill kväll med film hemma hos Mathias.

Några bilder från kvällen igår ↓


3e augusti

Idag har jag, pappa, jessica och christer varit ut med båten hela dagen, underbart skönt har de varit! Vi la till vid några klippor där vi sola och bada i några timmar. Sen blev det middag på Niska, mums! Efter maten kom Nathalie hit, vi cykla ner till stan och käkade glass, smarrigt! Sen följde jag henne en bit innan jag cykla hem igen.

Just ja! Jag har fått jobb som vikarie på Godby Dagis hela nästa vecka, grymt! Och i morgon ska jag klippa och färga året, awsome! Nu sova, gonatt :))

1 augusti

Rockoff är över för det här året igen. Veckan var full av jobb och när jag inte jobbade hängde jag där med grymma vänner. Igår och idag har jag inte gjort nått vettigt alls, så jäkla skönt alltså! Dom sista 2 veckorna av sommarlovet tänker jag bara göra saker som vill och orkar med, helt underbart!

Idag kraschade dock min dator.. igen. Kändes inte så jätte kul, när planerna för kvällen var att se på film och chilla.. framför datan. Nåja, i morgon åker jag iallafall till pappa, får se lite vad jag hittar på. Sorry för dålig uppdatering, men bara sommarlovet är slut så lär det väl bli bättre med sånt.

Utkast: Aug. 1, 2011


RSS 2.0