sista dagen år 2009 !

Tänk att idag är det sista dagen det här året, både ledsamt och bra ! Kan ju säga att det här året har varit väldigt upp och ner, så på det sättet är det skönt med ett nytt år, så man får börja om så att det bara blir upp ;) 

Jag håller på och städar mitt rum, fast nu är jag typ klar. Nu ska jag väl äta, duscha och börja fixa mig för kvällen. Kommer nog bli skit roligt ikväll ! :D Ska försöka ha kameran i högsta hugg, men vi får väl se. Tar nog inte med den på stan iallafall.

Hoppas alla får ett bra nyår ! Och lycka för nästa år.


Nyårsplaner

Tjeena ! Nu är jag i stan. Var just och handlade tills i morgon. För i morgon är det ju nyår :) Planerna är att jag, pernilla, sara, otto och gustav ska äta middag hos pernilla. Sen går vi ner till stan och kollar på fyverkerierna.


gaaaaah

Gaaah, just nu är jag inte så glad. Min käära hund väckte mig för ca en timme sen, kl. 10 ?! Jag får aldrig sova när han är hemmma ! Nån som vill ha en hund just nu, han är gratis. Suck. Och inte nog med att han väckte mig, nu sitter han och gnyr och nojsar och sitter och stirrar på mig. Snart ska jag till stan tror jag, men jag vet inte om jag orkar ta med min kära hund, så jobbig som han är...


fotoshoot med Linn

Det här gjorde jag och Linn idag/kväll, så varsegoda och njut av lite bilder ;)

Dåligt redigerade bilder av mig ↓


Redigering: Linn Ekebom ↓

Och ja, jag kommer ångra mig för att jag ladda upp den här bilden. ↓

tisdag

Jag har en otålig hund som bara väntar på att få gå ut och gå, snacka om att man blir stressad när han gnyr och går runt och runt i huset och vill ut. Suck. Linn kommer hit om ca en halv timme ! Ska bli jätte roligt att få träffa henne igen, var somsagt ett tag sen vi sågs. Och vi ska va lite craaazy ! Ni får se sen ;) Men nu ska jag va duktig och gå ut med min otåliga hund. See yaa !

Men min otåliga hund är riktigt söt också ! ♥


Gossip Girl

Jag har hört att gossip girl verkar bra, har läst nån bok. Så igår började jag ladda ner första, andra och tredje avsnittet, de var riktigt bra ! Lite svårt att komma in i det i början, och eftersom det inte är nån text och dom pratar ganska snabbt, är det lite svårare. Men nu börjar jag komma in i det, så nu går det inte att sluta kolla. Men nu ska jag fortsätta se på gossip girl !


Egypten på sportlovet !

Nu är det bokat och klart ! Det blir 1 vecka i Egypten med storasyter på sportlovet. Sol, bad och lugn och ro, helt perfekt ! 4 stjärnigt hotell med All Inclusive med jättefina rev och snorkling på stranden. På stranden breve finns det massor med stora köldpaddor !

Hotellet heter Three Corners Fayrouz Plaza Beach och ligger i Marsa Alam

måndag

Var som sagt ute och åkte pulka med Sara, Rassi och Otto igår. De va ganska kul, haha. Men väldigt blött och kallt ! Först var vi på gisten, men sen gick vi till mariepark och där hade vi "snöbollskrig". Gissa om mina byxor va blöta när vi kom tillbaka till sara, man kunde nästa vrida vatten ur dom. Nästa gång tar jag nog utebyxor på mig. Sen såg vi på bröllopsfixaren och sen gick vi och sova.

Imorse skulle vi ta bussen till stan, meen vi missa den. Så saras pappa fick hämta oss (A) Sen tog jag bussen hem 2. Då hade jag sån tur att Janice va med på bussen :D Så då hade jag nån att prata med också.

Om en timme ska vi på middag till Victoria, så jag antar att vi blir där ett tag ikväll.

baksmällan

Shhhaaa ! Nu sitter jag hos Sara, har varit här sen typ 1. Otto och Rassi var här en stund också, vi såg på film, baksmällan, haha så jävla bra ! Snart ska vi till gnisten och åka pulka med pojkarna ;) Sen sover jag här.

flickan som lekte med elden

Ikväll var jag en snabb sväng till kusinerna, men då ringde janice. Så hon kom till mig i stället. Vi såg på flickan som lekte med elden. Den var faktiskt riktigt bra. Sen såg vi på robinsson och va på datan. Hon gick just hem, så nu gör jag inte så mycket.


craaazy

Var somsagt på middag till pappa igår, och jag fick en perfekt julklapp ! Fick min efterlängtade extärna hårddisk ! Så idag har ju suttit och flyttat över bilder till den hela dan.

Sov hos pernilla igår, vi e nog lite knäppa vi. Typ halv 2 på natten börja vi sminka och fota varandra, haha. Inte så seriöst, men jävligt skoj hade vi ! De va lite craazy, ellerhur pernilla? ;) haha.

Ikväll tänkte jag gå upp till kusinerna en stund.


jag ha märkt att jag nästan inte alls har några vinterbilder alls från iår, men nu kan jag börja ta mera bilder, nu när jag har plats på datan. Den här bilden är från min konfirmation.

25 december

Var somsagt hos julia idag, vi sjöng singstar, dansa dansmatta, såg på twilligt, prata och skratta :D Super bra alltså ! Nu ha jag just fixat mig klart, för om typ en kvart åker jag till pappa. Så jag har en julklapp kvar att öppna ! Hoppas det är nått bra :D Pusshej ♥

en riktigt lyckad julafton !

Julafton var superbra ! Fick jättefina saker, tack ! Men det finaste fick jag nog av Moa, hon hade skickat efter en bok full med bilder på oss, den e så himla fin ! Jag blev så rörd när jag såg de att jag börja gråta, tack gumman ! Du betyder allt för mig ! ♥ Och boken var en superbra julklapp, kunde inte ha blivit bättre ! Sen fick jag en mobil av mamma, taack ! Jag e jätte nöjd över den.

Nu ska jag lägga in lite låtar på mobilen och sen ska jag åka till Julia :) Ikväll ska jag på middag till pappa, sen sover jag i stan.

24 december

God jul på er allihopa ! Nu väntar jag bara på att det ska bli kväll, så jag får öppna paket ! Kusinerna kommer hit ikväll också, så det blir nog full fart. Men roligt ska de bli. Hoppas alla får en bra julafton ! Julpussar ♥

uppesittarkväll

Nu har jag badat julbastu och bakat pepparkakor, lite julfeelings ! Ikväll blir de att spela bingolotto :) Nu börja de, så hejdå !  

23 december

Var till mormor och fika vid 1 tiden, då laga vi såna därna apelsiner med nejlikor i :) Så nu luktar det jul i hela huset. Efter de va jag upp till kusinerna och busa. Kommer nog bli full fart i morgon, när alla är här. Nu ska jag gå och sätta julklapparna under granen. Hejdå ♥


julmys

Go morgon ! Vaknade just och nu ligger jag i sängen under ett varmt täcke och myser, kan de bli bättre? Idag måst jag städa mitt rum, suck. Och sen ska jag väl julpynta lite och ikväll ska jag sitta framför tv:n och mysa :) Imorgon är det julafton, iiih !

nattinatt

Jag är sjukt trött, så jag tror att jag tänker gå och sova nu. Rätt så tidigt, men sover länge i morgon, så jag orkar hålla igång hela jullovet sen ;) Moa kunde inte komma imorgon, så jag har inga planer. Hör gärna av er, om ni vill hitta på nått !

Dröm söta drömmar

dan före dan före dopparedan

Ikväll har jag varit rätt så duktig tycker jag. Var ut på en lång promenad med Quicky. Jag hade ingen känsel i tårna när jag kom hem, hu va kallt de va ute. Sen var jag med och handlade till mattssons. Nu ska jag just precis åka till Julia, treevligt. Sen ikväll ska jag bara mysa under täcket, och va på datan I guess. Så prata me mig då, om ni har lust ;)

julgodis bakning

Nu har jag hållit på och lagat julgodis i snart 3 timmar, och nu är vi äntligen klara ! Smarrigt ska de bli ;) Ikväll ska jag träffa Julia en sväng tror jag, sen ska jag väl inte göra så mycket. Och i morgon kommer Moa hit ! :D Tänk, nu e det bara 1 hel dag kvar tills julafton. Hoppas inte att snön försvinner bara..


Så här fint klädde jag granen ! Riktigt stolt faktiskt ;)


jullov !

Nu äntligen e de jullov ! Fy fan va skönt ! Imorgon ska jag sova länge. Skolan var chill idag, först hade vi nån allsång i ljusgården, sen städa vi skåpen, drack oboy och fick våra betyg ! Jag höjde :D Sen sluta vi lite före 11. Snart kommer storasyster hit, då ska vi laga julgodis. Hoppas alla får ett bra jullov, för de tänker jag ha :)

Jag gillar dig.

All over again


Ebbbba

Tjjaah ! Nu är jag hos the one and only, Ebba ! Vi är bäst ! Jag ska väl va här ett tag, vet inte vad jag ska göra ikväll. Hör av er om ni vill hitta på nått :) puuuussss


snö, snö och ännu mer snö !

Idag har jag inte gjort mycket alls, jag har bara tagit det lugnt i pricip, skönt att få göra det nångång också. Imorgon har vi pysseldag i skolan, de e chill. Sen efter skolan ska jag va med Ebba, så det känns som att morgondagen kommer bli bra. Nu ska jag snart börja krypa till sängs. 

sweet dreams ♥


jackie boyz - bye bye



Jag har fastnat för deras låtar, de e bara så.

söndag

Go morgon ! Nu sitter jag hemma hos Sara, men jag ska just åka hem. Sara ska på träning så :( När jag kommer hem ska jag julstäda, julpynta och ta in granen ! Snart är de julafton, äntligen !

Bloggar från pernillas mobil

Tjeena bloggen ! Nu e de så att jag är så cool och bloggar från pernillas mobil, de ni ! IKväll har sara, pernilla och jag varit till kim en sväng, ojoj säger jag bara. Sara och jag sover hos pernilla i natt. Men nu ska jag va lite social me dom andra. Ha de bra ! Hejdå

lallala..

Nu sticker jag till sara ! Vi ska va hos pernilla ikväll tror jag, sen sover jag hos sara :) Hör av er ! Pusshej ♥

lördag

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska väl paketera in lite julklappar och julstäda. Sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men det löser sig nog. Nu ska jag åka till mattssons och köpa julpapper ;)


Sverige

Kom just hem från Sverige, köpte alla julklappar, så nu har jag ingen stress med det iallafall ! Skönt. Nu ska jag väl inte göra så mycket, men ska väl snart gå och sova.

julfest

Kom typ just hem från julfesten, den var helt okej. Ganska många missar och så, men helt okej ändå. Hade kameran med, men tog tyvärr inga bilder. I morse (eller vid 12) gick jag på stan med Ebba och Riina, vi fikade på bagis och köpte julklappar. Imorgon ska jag till sverige med Jessica ! Ska köpa julklappar.

from the bottom to the top

Idag har mitt humör varit nere i botten men även uppe i topp. Efter skolan gick jag på stan med Sara, Pernilla och Melissa, vi fika på bagis och sen leta vi klänning åt mig. Har sprungit och letat julfestklänning i hela stan idag asså, men det e ju bara så att åland inte har kläder ! Inte sånna man vill ha på sig iallafall. Så nu får jag ta samma som förra året, men det går nog helt bra. Vid 6 tiden for jag till Uncan på nått MGF:s ledarnas julfest, vi hade nått pass med kickboxning och sånt. Sen for vi till Idrottsgården och åt. Vi som var nya ledare för i år fick stipendier från Lions, de va shysst ! Så nu har jag lite mer pengar att köpa julklappar för i morgon ;) Ska gå på stan med Ebba och kanske Riina i morgon och köpa julklappar, jag har ju sovmorgon i morgon också ! Har ju julfest på kvällen så.


Bara för att jag ska va med Ebba i morgon, så får ni en bild på henne ! :D Lika snygg som alltid såklart ! ;)

Let´s Zumba !

Var till Avancia med Moa och Jessica, vi "dansade" Zumba! ;) Haha, de va ganska kul faktiskt ! Sen for jag och Jessica och fikade till pappa. Nu tar jag de bara lugnt, händer inte så mycket. Men ska väl snart sova. Imorgon ska jag fika med Sara efter skolan och sen åka på gymnastikledarnas julfest :)


Whatever You Like


En shysst cover med Jackie boyz

Kort och soft skoldag

Slutade halv 1 idag, soft ! Ska nog inte göra så mycket nu, ska väl packa och sånt. Ikväll blir de Avancia, ska på Zumba med storasyster, haha får se vad det är för något. Sen sover jag i stan, i morgon också för den delen.  


Tapeten till fondväggen

Den här tapenten funderar jag på att ha som fondtapet på ena väggen i rummet. Den ändrar färg lite beroende på belysning och så, men typ så här ser den ut. Och sen vitt på dom andra väggarna. Vad tycks?



vinterbilder


Tung dag, men den blev lättare

Det första jag märkte när jag gick ut genom dörren i morse, var att det var snö ute ! Äntligen ! Skolan började dock inte så bra. Ja usch va hämskt asså :/ Men den blev bättre utåt dagen.
Ikväll ska jag inte göra något speciellt alls. Imorgon åker jag till stan och är där tills torsdag, så de e bara att höra av sig. Skulle vilja fota lite, meen jag har inget minne kvar på kameran, eller på datan, så nä de går inte. Om jag inte lägger in dom på mathias data förstås ;) Haha, får se lite.
Jag hoppas att tomten är snäll och att jag får en extärn hårddisk !! Annars vet jag inte vad jag gör.


haha, vilken vintrig bild asså !


Tack Jenna !

Ikväll har jag badat bastu, kollat igenom matten och skypat med Jenna. Hon e så supersnäll som hjälper mig och lånar ut en klänning åt mig till julfesten ! Hon fick mig verkligen glad igen, var rätt så depp eftersom jag inte har nån klänning och julfesten e om 4 dagar :p Taack Jenna ! :D


Följa bloggen?

Följ min blogg vett ja !

 bloglovin

Jobbig helg, med mycket jobb

Jag är duktigt slut idag kan jag ju säga. I fredags började jag och Moa jobba kl.16 på Baltic, och servera. Sen slutade vi 12 och gick hela vägen till Moas lägenhet, sov där sen. Igår måste vi stiga upp kl.7. Gå hela vägen till Mariepark och jobba från 8 på morgonen, vi torkade alla bestik och glas.. Sen for vi till Baltic och börja duka och sen servera. Vi slutade halv 1 på natten, så i går jobbade vi 16 ½ timme i sträck ! Och 8 timmar i fredags. Så nu är jag sjukt trött. Skulle ha åkt och tittat på lucia i kväll, men jag orka inte. Har prov i morgon som jag borde öva på, men först ska jag vila lite.


Erik Grönwall - Higher

Bra att Erik vann idol föresten !

fyverkeri

Skolan var chill idag, det börja med fyverkeri. Soft, missa typ halva timmen ! såg på film 2 timmar. Och dom 2 sista timmarna hade vi luciaöving. Haha, tåget kommer nog bli rätt så fail i morgon, eftersom ingen kunde texten idag. Men vi får väl se hur det går. Efter skolan for jag till stan och träffade Jessica. Vi var bland annat och hämta hem en tapet ! Den e supersnygg ! Sen åt vi middag på stan med pappa. Vid 7 tiden for jag och såg på teatern som Ebba och Elisa spelar i. Den var jätte bra ! Nu ska jag gå och sova, så jag orkar stiga upp i morgon och fixa allt.



Jullov från Bollhalla

Tänk nu är det bara 2 veckor kvar till julafton ! Och inte många skoldagar alls, har bara ett prov kvar nu, fy va skönt !

For till stan efter skolan och fikade med Sara. Sen tog jag bussen till bollhalla och var tränare, man märker att det börjar bli juletider, för alla ungar va supervilda och lyssnade inte, och själv var man inte så pepp. Men det var iallafall sista gången för i år idag. Slutade halv 7, då for jag till Jessica på nått inredningsparty. Jag skulle verkligen vilja tapetsera om i mitt rum, har värsta flicktapeterna nu.

Imorgon ska jag till stan och fika med Jessica och göra lite ärenden, ska bland annat gå och hämta sånna därna tapetböcker ! :D Wiie ! Sen ska jag på teater i morgon också. Har inga läxor eller prov tills i morgon, så nu ska jag bara chilla och se på tv I guess !

Så här ser jag ut nu då, syns inte riktigt på bilden hur mitt hår ser ut, men lite iallafall.

 

nu är jag brunett på riktigt !

Tihii, nu e jag brunett på riktigt ;) De ni ! Först nu märkte jag, hur ljust mitt hår ha varit :O Allas hår brukar ju bli mörkare med åldern, men mitt blir ljusare ;) Men nu e det mörkt igen. Kommer säkert bild på det nån dag, men inte idag. Efter skolan hade vi poweryoga i skolan, de va sjukt jobbigt men roligt :) Efter de for jag med Jenna och Mathias och köpte hårfärg och sen hem och färga.

Nu ska jag just börja öva på engelska provet jag har i morgon. Imorgon är det ju onsdag, det betyder att jag har fullt upp hela dan. Först ska jag träffa Sara, sen vara tränare och sen till Jessica. Nu ska jag läsa lite, hejdå. ♥

i morgon gäller de !

Iiih i morgon ska Jenna färga mitt hår ! Läskigt ! haha. Går iallafall i skolan till kl.15.30 i morgon, eftersom vi ska ha ett power yoga pass efter skoltid. Sen kommer Jenna och hämtar mig och så åker vi och köper färg, och hem och färgar ! :D Kommer säkert bild i morgon. Nu ska jag se på tv sen försöka sova, sov gott ! ♥

bara för att jag saknar Thailand ♥





Cirkelträning

På profilgympan idag hade vi cirkelträning/core, usch va jobbigt de va asså ! Men jag va me Elisa, så vi hade nog skoj ändå. Men jag kan tro att jag kommer ha rätt så ont i magmusklerna i morgon :/. Vill verkligen börja gymma, eller gå på olika pass igen ! Gick med Moa i början av hösten, men sen sluta vi.. Men efter julen ska vi börja igen, då jävlar ! haha.

Har inga större planer än att öva på prov idag. Jag är skit trött, så jag tror att jag ska se på nått på tv:n och sova lite.


Söndag

Nu har jag varit duktig och gjort mina läxor och övat lite på prov ! Känner mig stolt ;) Kom hem från Julia för typ 1 timme sen, vi baka tigerkaka, sjöng sing star och dansa på dansmattan ! Treevligt.



Varför kan jag inte få ta det lugnt? Varför kan inte allt bara falla på plats utan att jag ska behöva ändra och fundera? Jag orkar inte fundera och tänka mera, det tar all min kraft. Jag vill bara kunna leva utan en massa frågor som behöver svar, isåfall vill jag veta svaren.
Jag hatar att inte veta, jag hatar att fundera, jag får panik.

Usher - Moving mountains Fp remix

Nu ska jag just gå och möta Julia, men först får ni en bra låt.


trött eller vad då?

I fredags åkte jag till stan efter skolan och träffade moa, vi gick runt på stan och köpte lite presenter och sånt. Sen på kvällen var vi ute och åt, riktigt trevligt faktiskt ! Vi satt och prata i över 2 timmar typ. Sen gick vi ut och gå lite och hyrde film. Så sen satt vi och såg på film halva natten, tills vi somna ;)

Direkt när jag kom hem från stan igår kom Riina till mig. Haha, vi hade ganska roligt ! Sen for vi till Ebba och käka och var där typ 2 timmar, och sen for jag och Elisa till Ellen, treevligt värre :) For därifrån lite före 11 och tillbaka till Ebba igen. Sen "sov" vi över där, de va typ Ebba, Riina, Julia och jag. Och vi hade ju också trevligt, haha. Oj vad vi skratta asså !

Nu kom jag iallafall just hem, och jag är jäävligt trött ! Så idag ska jag inte göra nått alls ! Och jag tänker börja med att krypa ner under täcket och se på Andra Avenyn :)


Helgens planer

Nu ska jag precis just gå och sova, vet att jag går och lägger mig ganska tidigt. Men det tar ett bra tag före jag somnar ändå, plus att jag blir som en vandrande zombie eller nått liknande om jag inte får sova länge, haha.

Nu är helgens planer iprincip spikade. Imorgon far jag till stan och träffar moa efter skolan, då ska vi väl bara gå på stan och loda. Sen ska vi och äta middag nånstans i stan. Vi sover i stan, så vi får väl se vad som häner på kvällen, det är bara att höra av sig :) På lördagen blir de väl hem en stund och sen till Ebba på middag, sen till Ellen på fest och sen till Ebba igen på fest ;) Sover över hos Ebba sen. På söndag ska jag nog bara vila ! Kan nog behöva det, kan jag tro ! Men nu ska jag fixa mig för natten. Sov så gott ♥

julstämning

Vi har nån sorts kalender i skolan, och på vissa dagar ska man göra eller ha på sig olika saker. Och sen dom som gör de kan vinna nått. Så iallafall idag skulle man ha tomteluva ! Det såg så julmysigt ut när de flesta i skolan gick runt med tomteluva.

Sen när man kommer ut får man ju ännu mer julstämning, eftersom det e typ het vitt ute ! Dock bara av frost, men sak samma. Nu sitter jag och lyssnar på julmusik också :) Men nu ska jag gå ut och fota lite, kommer säkert lite bilder sen, om jag har plats på datan (A)

Bilderna är från förra vintern:


Onsdag

Go kväll ! Idag har det varit kallt ute iallafall, fast de kanske ni redan har märkt. For till stan efter skolan, då gick jag på stan med moa och fixa lite saker, sen tog vi bussen till bollhalla, moa sku på tennis och jag sku va tränare. Ida var sjuk idag (hon som jag är tränare med) så jag hade andra gruppen själv, ojoj säger jag bara.. haha.

Slutade halv 7, då åkte jag till Jossi, hade inte träffat henne på typ skit länge före nu då :O Så vi hade mycket att prata om ! Vi gick ut och gå en stund också. Nu är jag hos pappa, ska väl just gå och sova. Sov gott ♥

nu går jag till Julia :)

Skriver ett snabbt inlägg före jag sticker till Julia ! Skolan var väl rätt chill, vi hade massage på profil, gu va skönt de va asså ! Sen hem. Har faktiskt varit duktigt och övat på finska prov som jag har imorgon ! Gick ju inte så bra sist om man säger så (a) Så nu borde jag iallafall bli godkänd ! Men nu ska jag gå och möta Julia, blir väl hos henne några timmar, sen hem och öva på prov, se på tv och SOOVA ! Hejdå så länge ♥


RSS 2.0