måndag 28.04.2014


När jag hade klarat av den ända lektionen idag, for jag med gott samvete hem och la mig i soffan framför några avsnitt av pll. Älskar serier! Efter någon lugn timme på soffan, släpade jag mig till fröken Ebba för lite catch up. Alltid lika härligt att umgås med den tjejen! En sväng till S-markets godisavdelning hann vi också. När jag kom hem såg jag att reportaget om vår volontärtid på barnhemmet var i dagens tidning, blev alldeles varm i hjärtat av att läsa och se alla underbara barn i vår tidning. Även fast det är så himla tungt att veta att barnen är där borta, men vi är här, på Åland. Jag skulle så vilja vara hos dom just nu! ♥ Inte nog med att våra underbara barn spred glädje och förhoppingsvis tanke idag, så fick jag även hem ett intyg från barnhemmet i Thailand. Jag blev så glad när jag läste hur fint dom skrivit, och jag blev att sakna tiden på barnhemmet ännu mer!! Älskade underbara volontärtid! ♥

helgens bravader


Ännu en helg har gått, lika fort som vanligt. Lördagen bestod först av ett 12 timmars jobbpass, alltid lika trevligt. Sen for jag snabbt hem och fixade mig, innan jag hämtade upp Nathalie för att sen ta oss ut till Solberget och Jenna. Jag hade en riktigt trevlig kväll, tack för det! I söndags gjorde jag verkligen så lite som möjligt. 

torsdag 24.04.2014


Dagen började klockan 8 i morse med lite samhälla, trevligt värre, eller. Sen var det äntligen dags för ett frissabesök hos Julia, riktigt nöjd blev jag som vanligt! Såå skönt att slippa det blonda/slitna håret som tittade fram under resans gång, haha. Men nu är det borta och jag känner igen mig i spegel igen. Efter frissabesöket var det dags för ännu en samhälla lektion, innan de bar av hemåt. Har försökt vara duktig och pluggat lite i kväll, men det har väl gått sådär. Men vad gör väl de, för i morgon är det FREDAG! Underbart med helg igen! 

Påsklovet 2014


Påskhelgen har varit rätt lugn, så skönt, speciellt när det har varit sånt underbart fint väder! I fredagskväll var det fredagsmys med Let´s Dance hos Moa som gällde, senare anslöt sig också Hannah, trevligt värre. Lördag och söndag bestod av jobb, 12 timmars pass x2. Men det gick riktigt bra och timmarna gick förvånandsvärt fort. Igår började dagen med lunchdejt på Åbben med härliga luciagänget, så roligt att nästan alla var samlade igen. Och jag måst ju säga att det är ju så skönt att man äntligen kan börja sitta på uteserveringar igen. Resten av dagen spenderades i en solstol på terassen, följt av en middag med familjen och en lugn kväll framför pll. Helt okej påsklov ändå. 

17.04.2014


Så var det helg igen, otroligt skönt. I veckan har jag hunnit med 2 jobbkvällar, mys med finaste Meja, lunchat med syster, försökt bocka av "att-göra-listan" som följde med hemkomsten från andra sidan jorden och såklart gått i skola då. Under dom kommande 4 lediga dagarna har jag faktiskt inte så stora planer, det blir familjemys och vila, så den här förbaskade förkylningen nångång ger med sig. Sen blir det jobb med dom bästa på lördag och söndag, det ser jag fram emot. Nå, glad påsk på er! :) 

14.04.2014


Jag älskar att jag bara har en lektion på måndagar, bästa tiden på dagen också. Så efter dagens samhällalektion for jag hem en snabbis, innan det var dags för årets första jobbdag. Det var så roligt att va tillbaka på jobb, jag har verkligen saknat dom. Även fast det var över 6 månader sen jag var på Sunnanberg och jobbade senast, så kändes det som om det var förra veckan. Riktigt roligt var det att träffa alla fina igen och timmarna bara flög iväg. Nu blir det soffläge resten av kvällen och ladda inför den resterande veckan. 

13.04.2014


Helgen har varit riktigt lugn och skön för min del, precis vad jag behövde. I fredagskväll kikade Moa in en sväng, så roligt med lite catch up efter 3 månader. Vädret var ju helt underbart i lördags, dock tänker jag inte säga att det var varmt, för jag fryser fortfarande som aldrig förr, haha. Men de var en härlig dag med mycket familjehäng, nog är det bra skönt att va hemma hos dom igen. Kvällen spenderades i Hammarland med Sara och Nathalie, alltid lika trevligt. Söndagen blev en riktig vilodag för min del, man får passa på när man inte har så storslagna planer. 
 

ett nytt försök till att börja bloggaEfter att ha varit på resande fot i över 3 månader och bloggat om vardagen på andra sidan jorden, tänkte jag nu göra ett försök med att fortsätta bloggandet, dock om en betydligt mindre spännande vardag här hemma. Just för att det är så roligt för en själv att bläddra tillbaka och läsa om vad man har sysslat med tidigare i livet. Vi får se hur det kommer att gå, men det är värt ett försök iallafall. 

RSS 2.0