14.02.2013

Lyckan som uppstår när man får mess från skolan att man bara har en timme 9.35-10.55, istället för full dag 8-16. Underbart skönt ska jag säga er! Så det blev lite sovmorgon i morse, och nu har jag redan hunnit vara hos syster och Meja i nån timme. Jag har dock massor med skolarbete som jag borde göra, men vad tusan gör det när vi har sportlov i över en vecka! Yes, är ledig i morgon. I kväll ska jag och mörkerköra lite grann, har varit allt för lat för att ta tag i det, men nu ska det iallafall bli gjort.

Det ska bli otroligt skönt med sportlov nu alltså, dock är det ju lite slött att man typ är den ända som är kvar på den här holmen känns de som. Jag är verkligen inte alls avundsjuk på alla som ska till värmen, inte alls. Nåja, jag ska nog se till att ha ett grymt lov ändå, och efter lovet är det bara 4 (!) skoldagar kvar innan det är dags för 11 veckor praktik, äntligen börjar man se slutet på skolan alltså, underbart!

Glad alla hjärtans dag alla fina!

en underbar helg

Det blev en riktigt lyckad helg, men idag är jag verkligen inte något energiknippe alltså, helt galet vad trött jag har varit idag! Helgen började iallafall med några timmar dans i fredags, sen for jag ut till Hammarland på kalas till min fina vän, mycket trevligt! Resten av kvällen spenderades hemma i soffan, skönt.

I lördags var det genrep på Alandica som gällde mellan klockan 10-18 ungefär, sen for jag till lägenheten och lagade lite käk och fixade mig. Kvällen spenderades i Alexandras lägenhet med lite trevligt folk, innan det blev arken. Det blev en nykter kväll och natt för min del eftersom jag hade dansuppvisning på Alandica x2 på söndagen. Men jag hade en riktigt trevlig kväll för det! Föresten så fyllde ju min underbart fina vän Nathalie 19 år i lördags, så jag kunde ju verkligen inte missa att fira hennes födelsedag! Grattis igen finis! 

Efter allt för lite sömn var det dags att stiga upp, fixa sig och fara iväg till Alandica. Showerna gick så himla bra och det var så otroligt roligt!! Tusen tack till Erica och Lollo som har jobbat så otroligt hårt för att vi ska få uppleva något så underbart som dessa shower! När jag kom hem efter en lång dag med dans, skratt, glädje och ännu mera dans var jag verkligen helt slut! Och det är jag ännu idag, den här helgen har verkligen tagit på krafterna, men det var det absolut värt! På måndagskvällar brukar jag egentligen ha dubbelpass dans, men i kväll är det paus från båda, väldigt välbehövt just nu och skönt få vila upp sig lite grann.
RSS 2.0