27e maj 2012

Den här helgen har varit helt underbar! Vädret kan man inte göra annat än älska!

I fredags var det släktkalas hos kusinerna, efter det fortsatte kalasandet uppe hos lilla Molly som fyllde 2 år.

I går låg jag ute och solade hela förmiddagen, var ute och gick runt byn med syster, bror och Meja också! Vid 12 tiden for jag och Mathias med mina kusiner och deras polare till Lemland och körde gocart! Det var första gången jag gjorde det, fytusan vad roligt det var! Helt galet! Kvällen spenderade jag uppe hos syster framför eurovisionen, mys.

Idag har jag inte gjort nått vettigt alls, legat ute och solat, varit på promenad, övat lite på prov och solat lite till, helt underbart helt enkelt!


23e maj 2012

I morse hade vi svenska redovisning av vårt grupparbete, och efter det bokrecension, skönt att allt dehär är över snart! När jag slutade mötte jag upp Linn och så fika vi på bagarstugan, vi satt och pratade i flera timmar, riktigt trevligt!

I kväll har jag hängt på Ångbåtsbryggan med fina Moa, Fanny och Jannicka, såå trevligt det med! Längtar verkligen till magaluf nu, inte länge kvar!! :D nu ska jag sova och tagga essä i morgon bitti klockan 8..

Underbart väder det var idag också!


20e maj 2012

Jag har gjort ett flertal försök till att komma igenom hälsaboken idag, men det har inte lyckats så värst bra.. Så det blir nog att köra på känsla i morgon på provet! Annars så kan jag ju bara säga att det känns lite väl jobbigt med provperiod nu i 1 ½ vecka framåt och 6 prov..

Nåja, 7 jobbiga skoldagar kvar sen kan jag äntligen pusta ut och invänta sommarlov och min underbart efterlängtade 18 års dag!! :)

19e maj 2012

Den här dagen har varit helt underbar! Finaste Meja hade dop idag vid 2 tiden, såå fint var det!! Sen var det tårtor i mängder innan det bar av in till stan för att träffa dansgänget. Vi hann med genrep, simning, pizzabuffe och fixning innan vi for till Mariepark och showa inför ca 350 pers! Såå roligt, helt galet vad underbart det var! :D TACK Erica och Lollo!

Resten av kvällen tänker jag spendera i soffan, för att ladda upp inför morgondagens pluggande.. hujj!


13e maj 2012

I går var jag över till Sverige och shoppade med Nathalie och Robin, trevligt! Jag hittade en hel del fina saker, så nu vill jag att det ska bli sommar med det samma så jag kan börja använda allt fint! 

Jag vaknade först vid halv 2 idag, så skönt att få sova ut. Har legat ute och solat i några timmar nu, så underbart skönt alltså! Snart kommer syster, Christer och Meja hit på middag. Ikväll tänker jag nog bara ta det lugnt! :)


3e maj 2012

Idag har det varit en lång dag känns de som! Den började med skola 8-4, lite smått jobbigt jo. Hade dock en timmes hål på eftermiddagen eftersom vår lärare aldrig kom, så var och fikade med några brudar till svarta katten, helt okej!

När jag slutade skyndade jag mig ner till stan och prövade kläder inför helgens modevisningar, roligt! Direkt efter det var det genrep och vid halv 7 tiden blev vi spray tannade, jag har aldrig gjort det förut så det var kul att få testa på det! Det blir intressant och se hur brun man är i morgon då! ;) Så alla som vill kan ju komma och kolla på modevisning i morgon kväll 18.30 inne i sittkoff! :)

Två bilder från idag


Valborg 2012

Gårdagen blev riktigt lyckad tycker jag! Började dagen med skola halv 10-4, sen cruisa vi runt lite med Nathalies bil på stan innan det blev middag hemma hos henne i H:land. Vi hade egentligen inga planer för kvällen alls, men de slutade med att vi for ut till Eckerö till Mickes stuga.

Det blev en riktigt lyckad kväll och jag hade så sjukt roligt! Så tack alla som gjorde min Valborgskväll toppen!RSS 2.0