jag vill shoppa NU !

Måste bara vänta tills nästa lördag, men då jävlar ska det shoppas !! =D

överraskningsfest för moa igår !

Ajaj hann inte skriva nått inlägg, det var full fart hela dan så. Först jobbade jag ju från 10 till 16, då var det hem och snabbt fixa sig och sen åkte jag till stan där Nicole kom och hämta mig med båten.

Sen for vi till Sofia, där var även Melina :) Vi hade överraskningsfest för Moa som fyllt år ! Det var Nicole, Melina, Sofia, Linn, Fanny, Mia och jag som åt där. Det var riktigt trevligt =D Sen kom det en massa annat folk dit. Sen sov moa och jag hos nicole och melina. Vi gick och la oss lite över 3. 

I morse kom mamma och hämta mig och moa kvart i 9 ;s Då var jag trött kan jag säga ! Och så direkt till jobbet och jobba ända tills 4. Nu kom jag just till pappa, och i kväll ska vi till Jessica, men annars ska jag bara vila ! Det tar på ordentligt att jobba ute i solen med småbarn i 6 timmar varje dag ;o

jobb, jobb, jobb

Första dagen som lekledare idag då, jobbade från 10 till 16, hade 3 olika grupper. Det var nog roligt, men när jag kom hem var jag nog rätt trött. Men jäklar vilken bränna man kommer få sen, haha ;)

Nu ska jag just börja fixa mig och sen ska jag åka hem till födelsedagsbarnet Moa på kalas =D Sen kanske vi åker vidare till stan och firar, får se lite hur de blir.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MOA ! ♥

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det moas fördelsedag ! HURRA HURRA HURRA =D Hoppas du haft en super bra dag, och att den kommer bli ännu bättre ! Grattis på 17 års dagen moa ! ♥


Här kommer lite gamla bilder på oss :)

i morgon börjar jobbet

I morse sov jag till 1, fy vad skönt det var ! Vid 2 tiden gick jag till kim, så var jag där i nån timme. Sen for vi till västerviken och stekte, vi simmade också ;o kändes ju askallt ju, fast det var nog inte så kallt egentligen. Om en liten stund ska jag åka till västerviken igen, det är simskoleinskrivning så. Och efter det åker jag till nicole :)

flowers



I kväll har jag som sagt inte gjort mycket, legat i soffan och sett på film typ. I morgon kväll är det inskrivning på simskolan, så på måndag börjar jag jobba i 2 veckor. Det ska nog bli rätt skönt att jobba, så man får lite rutiner och så att det inte känns som att man har sovit bort heela sommarlovet ;) Märkte just att jag kommer jobba och sen va i sverige hela juli utom 4 dagar ;) Nu ska jag kolla vidare på Wimbledon.

GLAD MIDSOMMAR (igår)


Det blev inget inlägg igår, var inte inne på datan alls så. Gårdagen var iallafall jävligt bra ! tack allihopa ! Sov hos moa i natt med henne och hannah också :) Och nu kom jag typ just hem. Vid 5 kommer pernilla och markus hit och äter, trevligt. Sen blir det nog en chill hemma kväll för mig i kväll :) Hoppas alla hade en bra midsommar ! puss

vill fixa om bloggen nu !

Åh jag vill göra om bloggen nu ! Och allra mest vill jag göra om headern, usch vad jag inte gillar den. Men jag har inga nya bilder, så det blir lite svårt att göra en ny. Nästa gång jag fotar, måst jag ta nån bild som jag kan fixa en header av, det bara är så :)

photos

Jag var för ovanlighetens skull ute och fotade i kväll. Så här kommer 2 bilder, inte dom bästa direkt men dom får duga. 


24.06.2010

Har varit på stranden nästan hela dan idag med victoria :) Grymt vad varmt och skönt det var ! När jag kom hem hade vi nån sorts midsommarmiddag, gott ! Jag har inga planer för kvällen, får se vad jag gör. 

Från igår när jag var på Lilla Holmen med ebba och julia: 


R U B R I K

Godmorgon allihopa ! Jag vaknade just och nu sitter jag och myser i soffan. Shit vad fint väder det är ute idag ! Idag ska jag sola, det har jag bestämt =D Nu ska jag fixa mig lite så ska jag ner på stan och äta lunch med pappa, sen tar jag bussen hem klockan 1.

moa->lilla holmen->jossi->film med ebba och julia

Moa sov ju här i natt, vi vakna typ halv 12. Vid 1 tiden for vi till Lilla Holmen och steekte, ebba och julia kom också dit en stund. Sen for moa och jag och lunchade på svarta katten. Efter de for jag tillbaka till Lilla Holmen med ebba och julia. 

Vid 6 for jag till Jossi :) Vi prata, var och köpte glass, och kollade på gamla bilder ! Jisses säger jag bara, vad vi skratta, haha. Lite före 10 gick jag tillbaka till lägenheten och då kom ebba och julia hit, vi såg på en film och chillade. Och nu for dom just hem.

någon som vill låna ut en samsung laddare?

Jag är nog lyckad jag, min mobil dör när som helst. Och min laddare är hemma i haraldsby och dit åker jag först nångång på torsdag (y) Så är det någon som har en rätt ny samsung laddare? Jag skulle verkligen uppskatta det !

Anyway så ska jag just fixa mig lite och sen drar jag till moas lägenhet. Får väl se lite vad vi hittar på, sen sover moa hos mig i natt :)

naajjs

Kursen var najs idag, fick sluta nästan en timme tidigare också (y). Just nu är ebba här och chillar. Hade tänkt träffa sara i kväll, men hon har träning så det sket sig :( Så för tillfället har jag inga planer för kvällen.

-

Var upp till kusinerna en sväng i kväll. Och nu gör jag ingenting, förlåt för detta tråkiga inlägg men just nu är jag inte på så bra humör.

Jag som trodde, fittan alltså.

lekledarkurs

Idag har jag få varit på lekledar kurs, de var nog helt bra. Slutade lite före 3, då gick jag till moa och chillade lite ;) Och sen tog jag bussen hem vid 5 tiden. I kväll ska jag bara ta det lugnt har jag tänkt, ska ju på kursen i morgon också, då går vi från 9-16 ;o 

Just ja, fick äntligen mitt H&M paket idag =D Lovely !

gonatt

Jag ska stiga upp om 6 ½ timme, så det kanske skulle löna sig att börja gå och sova snart. Så att jag orkar leka hela dan i morgon på lekledarkursen, haha ;) Kommer nog blir najs. Den slutar vid 4 tror jag, så sen efter det nångång lär jag väl komma hem på nått vis. Nej nu ska jag gå och sova, sov så gott ♥ puss

notplan

Jag kom just hem från Janice, eller från notplan rättare sagt. Fast före vi for dit vid halv 8 tiden, så var jag hos janice. På notplan var de chill, vi spela lite volleyboll och lyssna på när Catti och Cim sjöng så vackert för oss.

I morgon måst jag stiga upp jätte tidigt ! Ska vara i stan klockan 9, så bussen går typ 10 över 8 hemifrån. Usch fy och blä säger jag bara ! Ska på lekledarkurs till sjömans, det är ju dock skoj, men jobbigt att det är så tidigt.

--> janice

Jag tycker att janice var riktigt snäll som ringde och väkte mig i morse, hm kanske inte, eller det var nog tur att det var hon för hade det varit nån tråkig person, då skulle jag blivit sur ;) Iallafall så ska jag väl snart stiga upp, och fixa mig lite och sen antagligen dra till janice då, trevligt. 



film

Filmen var nog bra den. Efter den såg vi en till också, så det har blivit mycket film nu, det gillas (Y). Riina for just hem, så nu sitter jag här i min ensamhet. Jag har inga planer på att gå och lägga mig ännu, så ett tag till blir jag nog uppe. Ja, det var väl de. Sov gott om en stund :) puss

Dear John

Nu ska riina och jag se på Dear John, den sägs vara bra så vi får hoppas på de.

I love it

Jag bara älskar att sova länge på dagarna ! Fast det har ju sina nackdelar också, man sover ju liksom bort halva dan nästan om man sover till typ halv 2. Men såna härna dagar då det är mulet och nästan regnar, då känns det inte som att man missar nått. 

Jag ligger fortfarande i sängen med datan i famnen, men ska väl just gå upp och käka frukost. Om en halv timme ungefär åker jag och möter riina, och så kommer hon hit, priima :)

23:53

Jag kom just hem efter en super trevlig och mysig kväll. Är rätt trött nu, så håller på och överväger och jag ska se på gossip girl, eller sova? Hm, får se lite hur det blir. Jag har inga planer för i morgon tror jag, så det är bara att höra av er om ni har lust att ses :)

fredag ♥



Jag har just fixat mig klart och nu sitter jag och chillar och lyssnar på soft musik ;) Jag har väl inte så mycket mer att säga, ha en bra fredagkväll allihopa ! ♥

snälla sluta regna !

Vaknade för en timme sen ungefär, och om en halv timme kommer jessica och hämtar mig så åker vi till svarta katten och lunchar med pappa. Efter det åker jag hem. Kvällens planer kommer bli prima :) Bara det skulle sluta regna, snälla snälla kan det sluta regna !!

17.06.2010


oredigerad

Just nu är ebba här och chillar ;) Vi kom just från stan, cyklade runt lite och kollade i lite butiker. Om typ en kvart åker jag ner till Ångbåtsbryggan och möter upp moa, sen kommer hon hit. I kväll vet jag inte vad vi ska göra ännu, men vi hittar nog på nått ;) 

GRATTIS JANICE ! :D som fyller 15 år idag ♥

lunch på Eat

Godmorgon ! Ja idag kan man ju säga godmorgon i stället för goddag tycker jag, eftersom klockan bara är lite före 11 ;o haha. Jag ska just stiga upp ur den här sköna soffan och gå och börja fixa mig, för om en halv timme kommer jessica och hämtar mig, och så åker vi och äter lunch på Eat ;) Gott !

Efter det ska jag träffa ebba, och i kväll ska jag vara med moa =D Men nu måst jag gå och fixa mig, see yaa ;)

fixa och trixa

I kväll har jag hjälpt pappa med att fixa lite på båten, så var där i nån timme och städa. Annars vet jag faktiskt inte vad jag har gjort i kväll, åkt en massa bil känns det som iallafall ;)

I morgon måst jag stiga upp lite före 11, ska och luncha med pappa och jessica så. Det blir nog första gången jag stiger upp före 12 på sommarlovet, hehe.

JAG KOM IN PÅ VÅRD ! =DD

Yeeah ! Det kommer nog bli perfekt de här (Y) Just nu vill man bara få veta klassen man kommer va med i 3 år ! :DD

nu är det bestämt



Idag är det ju fint väder iallafall (Y) det gillas ! Jag kom just ur duschen och nu ska jag väl snart börja fixa mig. Halv 4 åker jag till pappa och blir där tills fredag. I kväll kanske det blir att spela beach volley med lite folk, men vi får se vad som händer. 

Nu är det bestämt vilken skola vi kommer in i ! Så brevet kommer hem i morgon =D Hoppas hoppas att jag får en bra klass !!

råkade se på en film i slowmotion

HAHAHAHAHAHA ! JAG DÖÖR ! Riina var ju här i kväll och så såg vi på en film, som sku va 1 timme och 20 min lång. Och efter 2 timmar började vi undra varför den fortfarande höll på, och seen märkte vi att vi hade spelat hela filmen lite i slowmotion ! Fy fan vad vi skratta när vi märkte det !!

Men det märktes inte alls mycket, men sen när vi spela den i vanligt läge märkte vi nog skillnaden. Nu fy tusan vad skillade vi är alltså !

minigolf med riina

I kväll ska jag vara med riina, trevligt. Och vi ska tydligen åka och spela minigolf, ojoj undrar hur de kommer gå =D Men roligt blir de säkert ! Sen kommer hon väl antagligen hit. Jaja ville bara säga det ;)

tihiiii

Jag är somsagt hos moa nu då :) Gårdagskvällen var trevlig, vi bada utebubbelbad och satt uppe och skratta typ hela natten, ojoj vår humor alltså ! Vi vaknade halv 2 idag, och nu chillar vi bara. Jag har inga planer för kvällen ännu.



haha, naw vad små vi var :)


redigerade bilder

Jag hade tråkigt så jag började redigera några bilder, blev inspererad av Pernillas blogg ;) Lite överredigerad kanske, men ville testa lite olika saker ;) Jag gjorde det föresten på picnik.com.

FÖRE 



EFTER



MOA MATTSSON´S PLACE TONIGHT

Jag kom just hem från stan, rännde runt lite överallt och jessica gjorde ärenden. Om en timme ungefär kommer moa och hämtar mig, så åker vi hem till henne. Kommer bli trevligt värre, vi ska bada vildmarksbad, prata och bara vara, riktigt najs alltså :) Sen sover jag där i natt. 


måndag

Det är bara så skönt att få sova så länge man vill på dagarna, sov till halv 1 idag. Jag hade egentligen inga planer för dagen, men nu ringde min syster just och undrade om jag ville följa med henne till stan. Så om en timme typ åker vi till stan, trevligt. I kväll ska jag vara med moa, perfekt ! Vi sover till och med kanske i stan, får se lite hur det blir :) see yaa ♥

kvällen spenderades med ebba


Jag for till ebba vid 5 tiden, då chilla vi mest och var ut och gick en sväng. Sen for vi ner till stan och cykla runt där lite, var bland annat till lilla holmen, men där var det dött. Så vi for hem till ebba igen vid halv 10 tiden, då satt vi mest på msn och chilla.

Nu kom jag just hem, fy tusan vad kallt det var att köra ! Ujuj. I morgon vet jag inte vad jag ska göra på dan, men på kvällen ska jag vara med moa =D

söndag

Idag har jag sovit ut iallafall, vaknade klockan 2 ;o Och nu ligger jag i sängen med datan i famnen, skönt ! I kväll ska jag vara med ebba, vet inte när ännu, men det blir när det blir :) Nu har jag inte så mycket mer att säga, tråkigt inlägg, förlåt. Men jag vet inte vad jag ska skriva om.

gossip girl

Nu tänker jag se på ett avsnitt av gossip girl, medans jag väntar på att janice ska äta klart. Så hon kan komma hit och underhålla mig =D Det är bra de ! Ha de gött :)



random bilder bara ;) Ska försöka fota lite nån dag, bara jag skulle hitta lite inspiration till de.

Jag kom hem från stan lite före 1, då gick vi direkt till Ebony på 4 års kalas :) Och där var det ju full fart som alltid. Var där till halv 3 nånting, nu ligger jag i sängen och myser. Burr vilket väder det är ute, blåser ju som jag vet inte vad. I kväll vet jag inte vad som händer, hör av er om ni vill ses :) Puss ♥

natti natti

Oj klockan är redan halv 4, kanske borde börja gå och sova nu. Tiden går fort när man har roligt, brukar man väl säga ;) Längtar redan tills i morgon :) gonatt alla söta människor där ute ♥ puss

en trevlig kväll

Hehe vi såg aldrig på nån film, men trevligt hade vi iallafall =D Om 40 minuter fyller Ida 15, så grattis lite i förskott ;D nu tänker jag sitta upp läänge, eller ja så länge jag orkar. Och den som vill får gärna underhålla mig på msn (a)

filmkväll hos pernilla

Idag har jag inte gjort mycket kan jag ju säga, men såna dagar är rätt sköna att ha ibland :) I kväll blir det att se på film hemma hos pernilla med henne, ida och sara, kommer nog bli trevligt de. Man vill ju inte riktigt gå ut iallafall, vilket väder alltså. Hoppas det blir bättre i morgon.

Puss puss

Grattis gudbarnet mitt ♥

Jag har tråkigt. Jag har legat i soffan i snart 4 timmar och gjort ingenting, tragiskt jag vet. Nej men skulle det vara fint väder skulle man ju kunna gå ut, men icke. Hoppas det blir en trevligt kväll i kväll iallafall :)

Just ja, idag fyller ju min kusin och mitt gudbarn Ebony 4 år ! Grattis gulle


regn regn och mera regn

Nej usch, vädret gillas inte idag ! Så vad ska man hitta på att göra nu då, i en lägenhet i stan. Man vill ju inte gå ut direkt. Jag får väl se vad jag hittar på, i kväll ska jag nog iallafall vara med pernilla. Men det blir nog att träffa annat folk också :)

Korp

Det var upptaget på mariebad, så jag, pernilla, hugo, daniel, hanna, jennifer och alva for till backeberg, sen kom sara o, mickis, lina och tazmin. Men där var det också upptaget, men efter ett tag så fick vi spela, fast jag spela väl inte så mycket ;) Sen kollade vi på Korpmatchen, duktiga pojkar haha.

Efter det for pernilla, ida och jag hem till jennifer en stund, och nu kom jag just till lägenheten. Är i stan hela dan i morgon också, tror att jag ska träffa pernilla. Men får väl se vad som händer :)

volleyboll

Sitter hemma hos pernilla för tillfället ;) I kväll blir det att spela volleyboll på mariebad med lite folk, men hör av er om ni vill hänga med ;) Annars vet jag väl inte så mycket mer.

I ♥ the sun



Tjeena tjeena ;) Vädret är super nice och jag har sommarlov ! Har nog inte fattat det ännu, men det gör inget för jag älskar det ändå ;) Om nån timme åker jag till pappa, blir där tills på lördag. I kväll blir det kanske volleyboll med lite peeps, om inte så hittar vi väl på nått annat skoj.

9 juni

Kom just från kim, vi har varit lata och legat och sett på tv hela kvällen. Vi såg på Morden i midsomer, men sen var det ju läskigt att cykla hem, haha. Jag är verkligen super trött, så jag ska nog när som helst gå och sova. I morgon tänker jag sova läänge =D

Minigolf

Jag kom just hem från Uffe på berget, före det var jag och spelade minigolf med mamma och ett av hennes dagisbarn. Nu ska jag precis just gå till kim, jag antar att jag blir där hela kvällen. Ha det bra ♥



första dagen på sommarlovet

Gårdagen var prima ! Först middag på summer in med halva klassen, riktigt trevligt. Sen for jag, elisa och moa ut på stan en stund. Och sen sov jag hos moa. Vi vaknade vid 1 tiden idag, då gick vi ner till Svarta Katten och åt frukost/lunch ;)
Sen gick vi lite på stan, och nu kom jag just hem för en halv timme sen typ. Nu är alexandra och wilma här, och i kväll tror jag att jag ska vara med kim. 

Bilden är från ålandstidningen, jag och hanna var också med, men syns inte på bilden ;)

9E är den bästa klassen ever !

Det är ju helt sjukt ! Nu har vi slutat 9:an, efter 9 år i skolan ! Avslutningen var bra, men duktigt ledsamt att säga hejdå till alla. Eftersom det finns många man kanske inte kommer träffa igen ;( Vi tog iallafall några fina foton på vår älskade klass ! ♥

Nu är janice här, vi var just ute och fotade lite. Vid 5 tiden nångång åker jag till stan ;) Sen sover jag hos moa. Puss på er ♥







Kommer sakna klassen något sjukt mycket !! Ni är bäst ♥

7 juni


nån random bild bara ;)

I kväll har julia varit här, trevligt. I morgon är det avslutning, helt sjukt. Det känns ju som att vi just börja 7:an, och nu går vi ut 9:an. Jag hoppas iallafall att morgon dagen kommer bli toppen bra, men det tror jag nog också ;) Jag ska på summer in och äta middag och sen ska jag vara med moa :)
Nu ska jag gå och duscha, sen föna och platta håret och sen är det natti natti.

jag och min otur alltså...

Vi fick våra klasströjjor idag ! Dom är skit snygga ! Men tyvärr så fick jag fel storlek än vad jag beställt och så råkade nån spruta klor/blekningsmedel (vi råkade ta fel medel) när vi skulle tvätta skåpen, så det blev en massa rosa prickar på den (Y) fy fan vad arg jag blev då ! Men nu ska vi iallafall skicka tillbaka den, så jag får en ny, men det lär ju ta några veckor.. jag och min tur alltså !!

Efter avslutningsluchen, som slutade halv 2. For jag och spelade volleyboll med matte, vickan, elin, fanny, anthon och micke. Treevligt, och nu kom jag just hem. I kväll kommer julia och alexandra hit och grattar mig tror jag :)

20:59

Jag har just målat naglarna, det var ett tag sen sist känns de som ;) I kväll har varit en riktigt chill hemma kväll, nu ska jag lägga mig i soffan och se på tv. Sen ska jag försöka hitta något i min garderob som jag kan ha på mig på 9:ornas lunch i skolan i morgon. Vi borde sluta runt halv 2 i morgon, så det blir att köra moppe i morgon tror jag ;) Men nu tv:n ♥

bilder från kvällen/natten/morgonen









03.00 ↓ alla simmade utom sanna som fotade ;)





04.45

06.30




Det slutade med att Sanna och Riina dygnade, alltså dom gick inte alls och la sig. Medans jag inte orkade hålla ögonen öppna längre så jag somna lite över 9, men vaknade halv 11. Så det blev 1 ½ timmes sömn i natt. Gissa om jag är trött nu? ;) Men det var iallafall skit skoj !

1 ½ timmars sömn i natt (Y)

Ja det blev inte mycket sömn i natt iallafall, jag somna klockan 9 i morse och vakna halv 11. Men fy tusan vad roligt vi hade i går kväll och i natt ! Jag vet inte hur mycket bilder vi tog, men jäkligt många ! Så det kommer nog en bildbomd senare, men vi får väl se hur många bilder som får visas för allmänheten ;) haha.

Om 5 minuter har jag släktkalas, trevligt ! I kväll kanske det blir att åka till stan och kanske spela volleyboll, får se lite hur det blir.

Selena Gomez - Naturally

En av några låtar som vi drogade i går kväll/ i natt.

5:26

Nu är Ebba, Riina, Sanna, Elisa, Moa och Pernilla här :D, sara for hem lite före 10. Klockan är snart halv 6 och vi är fortfarande vakna, klockan 3 var vi ner och simmade. Fy vad kallt det var, men det var första doppet för i år. Och lite före 5 vad vi och spelade kubb ;) Natten är ung, så vi får väl se hur länge vi orkar hålla oss vakna ;)

riina och ebba gästbloggar!!

Tja, nu är vi här och röjer! Och har jättekul! hoppas ni har lika kul som oss!!!!


:D

Nu är många här och röjer!!! /ebba och riina

till västerviken med Esperanza

Mina kusiner är här just nu, eller dom har varit här sen jag vakna. Så det är dom som har underhållit mig idag, vi var till mattssons och just var jag och esperanza till västerviken en stund. Om en timme kommer moa hit, hon ska hjälpa mig att fixa inför kvällen ! Den kommer lätt bli bäst. 

Usch, känner mig duktigt äcklig och sliten idag, så jag ska nog gå och ta en lång och skön dusch nu. Sen fixa mig lite före moa kommer. 







4 juni

I kväll har julia varit här. Vi har väl inte gjort så mycket, laddat ner och lyssnat på musik, sett på gossip girl och på tv ;) En riktigt chill hemma kväll helt enkelt.
Men i morgon blir det allt annat än det ;D Då kommer det 8 bruudar hit och sover över, det kommer bli så jäkla nice ! Nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen och se ett avsnitt av gossip girl.

Robinson-dag

Idag var det nån sorts friluftsdag, eller vad man nu ska kalla det. Våran klass måsta iallafall hjälpa till, så vi fick inte vara med och tävla, men men. Jag gjorde nästan ingenting, satt och sola typ ;) haha. 9C vann iallafall, så grattis till dom :) 

I kväll kommer julia hit, får väl se vad vi hittar på. Nu kommer det lite bilder från dagen, enjoy ! 




haha, fråga mig inte vad jag gör ! 





lite pics från kvällen

Kvällen har varit super ! En härlig kväll med volleyboll med härliga människor :) Och stackars sara fick bada lite ;( Men så kan de gå om man inte nöffar ;) haha. Sånna härna kvällar hoppas jag på att det blir många av i sommar =D Nu kommer det lite bilder från kvällen.












Äntligen är jag klar med rummet !

Jag är äntligen klar med mitt rum ! WIHU ! Och jag är super nöjd, och som tur är var lärnarna också det ;) Jag har bara lite kvar att göra på portfolioframsidan och sen åker jag till skolan och skriver ut allt. Jag tror att jag åker dit vid halv 2. 

Halv 3 tar moa och jag bussen till stan och fikar med nicole :) Sen ska jag äta middag med min guffar och eva och pappa. Och efter det ska jag och spela volleyboll med åtminstone moa, pernilla och elisa, och kanske sara. Men det lär komma fler, men hör av er om ni vill kommamed och spela ;) Sen sover elisa hos mig inatt ! 

Mitt nyfixade rum, före och efter, vad tycks? =D 







Jag ska få vara med på en modell fotografering !!! Helt sjukt ju =D Taaaaack !

I kväll har jag haft kalas hos pappa. Jag fick jätte fina presenter ! Dom bästa var cykeln jag fick av pappa, iiiih vad glad jag blev ! =D

Och så fick jag en VÄLDIGT cool sak av mina syskon och christer. Jag ska få åka till Stockholm på modellfotografering, fatta vad sjukt ! Så då ska jag först bli sminkad och få håret fixat och styling med kläder och sånt !! Jag är så sjukt glaaaaad ! Helt sjukt ju, i en riktig fotostudio med en proffsfotograf ! Jag döör vad skoj det kommer bli ! Det blir nångång i sommar tror jag :) Sen får man med sig hem en stor porträttbild !





Och min ÄLSKADE cykel ! =D Taack !
Raleigh Elegance 28", 3-vaiht.

onsdag

Nu far jag till Godby och jobbar, sen till stan ! bye ♥

underbart väder

Godmorgon godmorgon ! 

Idag tänker jag jobba snabbt med mitt projekt så jag kan gå ut och steka sen ;) Det jag ska göra idag är att:

♦ sy gardiner
♦ torka av listerna
♦ torka av elementet
♦ kanske sy en duk till min byrå

Halv 3 åker jag till Godby och jobbar, sista gången idag. Efter det far jag till pappa och vid 7 tiden har jag kalas. Sen sover jag i stan. Men nu ska jag jobba så jag kan gå ut i solen sen =D

mina high heels ♥


Vad tycks? =D Jag älskar dom. Tänkte ha dom på avslutningen, men dom är lite svåra att gå i (hehe). Men jag får väl lära mig helt enkelt ;)

(dom är svarta sen, ifall dom ser lite bruna ut)

en riktigt lyckad födelsedag !

Den här dagen har varit perfekt ! Moa kom ju somsagt hit halv 3 tiden, då låg vi ute och stekte till 5 typ. Lite före 6 körde vi till stan och då köpte jag ett par high heels ;) Sen for vi och åt glass till den Italienska glassbaren, gott ! Efter det for vi in till stan igen och träffade sara och hanna.

Då var vi först och frös på lilla holmen, sen en stund till äventyrsgolfen. Lite över 9 for vi till Mariebad och spelade beach volley, pernilla kom också med :) Sjukt kul hade vi, det var inte seriöst men roligt som tusan !




Såna här dagar vill jag få många av i sommar. När jag kom hem fick jag se ett nästan färdigtapetserat rum också, då blev jag glad ! Det är skit fint, är verkligen super nöjd ! :D




1 juni

Tack för alla gratulationer :) Nu är iallafall moa här, vi har varit hemma hos mig och steekit idag. Nu är vi just på väg till stan med mopparna, vi ska äta på den Italienska glassbaren och sen vet jag inte riktigt vad som händer, får se lite :) Ha en bra dag ! ♥

R U B R I K


Idag är det en chill dag ;) Just nu håller jag på och syr lite gardiner, sen ska jag städa bort allt skräp som är i rummet. Men nu ska jag nog gå ut och sola lite, och lyssna på steek musik ! Och om typ 1 timme kommer moa hit :) Treevligt.

Och just ja, grattis till Julia och Linn som båda klara moppekortet igår =D ♥

16 år fyllda !


Idag är det då 1 juni, vilket betyder att jag fyller år =D
Jag vaknade av att storasyster ringde och sjöng och sen en massa grattismess, Tack så mycket allihopa ! :)

RSS 2.0