Partybrudarna dårå ;)



Just nu sitter jag hemma hos Nathalie! Vi tar de nog bara chill för tillfället, om en liten stund kommer Kajsa hit. Då blir de grillning, gott! Sen bär de av mot Jomala till Bernt och Björn. Jag tror att de kommer bli en riktigt bra kväll =D Glad Valborg på er!

heelt slut ! Men underbart med helg !

Idag var nog den hemskaste bussresan jag varit med om! Jag fick springa till bussen eftersom jag var lite sen, och sen när jag satte mig ner va jag helt slut och så började jag såklart hosta. Och jag kunde inte sluta! Jag hosta så jag tårarna rann.. Det var verkligen hemskt! Så jag satt och hosta i en halv timme i bussen, stackars alla andra som åkte med alltså. Håhå, nu har jag kastat i mig lite hostmedicin iallafall.

Efter skolan var jag och fikade med Nathalie och Moabagarstugan, mycket trevligt! Sen var det övning inför modevisningen i morgon, åh va roligt de ska bli alltså =D I morgon är det ju valborg, mycket najs! Har nog en hel del planer, men dom berättar jag om senare. I kväll ska jag bara va hemma och vila upp min trötta kropp.

Fina flickor dehär



riktigt skön kväll

Jag var ute och gick med Sara i över 1 timme tidigare i kväll, riktigt skönt faktiskt! Sen var vi hemma hos henne och tog de bara lugnt. Nu sitter jag i soffan och ser på tv och tar de chill, ska nog snart gå och sova och försöka få bort den här attans förskylningen. Sov så gott!

en tummen-upp dag (Y)

I morse mådde jag hyffsat bra så åkte till skolan, men håhå va jobbigt det är att va sjuk alltså! Trodde nästan jag sku hosta sönder mig idag. Efter skolan var jag till Magique och provade kläder inför modevisningen på lördag, åh hoppas de blir fint väder! Längtar sjukt mycket till helgen alltså! 

Jag käkade just lite mat, och nu ska jag just gå till söta Sara! Har inte träffat den bruden på sjukt länge, så vi har nog mycket att prata om! Ha en bra kväll alla söta

27.04.2011

Jag känner mig lite dålig med de här att blogga, men jag har inte så mycket intressant att berätta för tillfället. Nåja, jag var hemma från skolan idag också. Men nu börjar jag äntligen må lite bättre! Så i morgon blir det skola, har inte varit där på en vecka nu.. Nu ska jag se på krypa ner i soffan och se på tv, skönt!

mår verkligen inte bra

Jag var hemma från skolan idag, usch hur jag mår alltså. Helt slut är jag! Har legat i soffan och sett på Andra Avenyn i princip hela dan, har knappt orkat resa mig upp ur soffan alls.

Jag skulle ju egentligen varit tränare sista gången idag, men kunde inte åka, så det var lite tråkigt! Jag hoppas att jag orkar ta mig till skolan i morgon, de är ju så tråkigt att va ensam hemma och sjuk.

grillning vid kvarnen

Jag kom hem från stan för en liten stund sen, var nog riktigt trevligt att grilla! Vi var inte ens halva klassen som kom, så de va lite tråkigt. Men vi som var där hade det trevligt iallafall :)

Jag har lyckats dra på mig en riktig förskylning också! Usch och fy säger jag bara. Snorig, hostig och så börjar febern komma.. inte okej! Nåja, i morgon blir de antagligen skola, sen va tränare sista gången och sen dans om jag mår hyffsat bra.


hellu sunshine

Jag har legat ute och solat i princip hela dan idag, helt galet skönt alltså! Kvällens planer är grillning med klassen, trevligt! Och i morgon väntar skolan, inte okej. Nåja, bara ca en månad kvar till sommarlov nu!

trött chey

Kvällen igår började i Moas lägenhet med några trevliga typer, sen for vi vidare till Niko. Jag hade en riktigt trevlig kväll, tack alla! :)

Vaknade klockan 2 idag, snacka om att jag var trött! Åt en riktigt god påskmiddag med familjen idag.
Jag kom just hem från Sund, cruisa dit med moppen ;) Var till Netti och såg på film med henne, Linn, Nea och Jan. Nu tänker jag krypa ner under täcket och sova, tusan va skönt!

23.04.2011

Gårdagskvällen var riktigt najs! Den spenderades mestadels i moas lägenhet med ett trevligt gäng. Idag har jag bara tagit det lugnt och legat ute i solstolen en stor del av dagen. I kväll tror jag det blir att åka in till stan och umgås med härliga människor, I like it!


P Å S K L O V ♥

Jag måst ju säga att det känns riktigt skönt att det bara är fredag, och när man vet att det är 4 dagar ledigt till ;) Jag vaknade för en liten stund sen, och nu tänker jag nog bara ta det lugnt nu på dan. I kväll blir det att åka till stan och träffa tjejerna! Vet inte riktigt hur planerna ser ut ännu, men det de löser sig.


N Y D E S I G N

Har försökt att fixa till bloggen lite, men vet inte riktigt om jag är nöjd. Just nu är det väldigt mycket rosa, men headern är bara tillfällig. Så från mörk och grå, till ljus och rosa ;)


21.04.2011

Kvällen igår började med en jätte god middag hemma hos Nicole med henne, Moa och Nathalie, riktigt trevligt! Sen for vi till Martin där det var annat trevligt folk! Det blev en rätt tidig kväll igår, men for hem till Nicole och sov. Tack för en bra kväll och en bra början på påsklovet! :)

Idag tänker jag bara va hemma och ta det lugnt och njuta av lovet!


Idag fyller min supersöta hund Quicky 7 år! Så grattis till honom!

Han firade tydligen själv genom att äta upp en hel påse med choklad, tuggumin, några burana och åksjuketabletter som han hitta i mammas handväska.. håhå, nå får se hur bra han mår om en stund!




middag med riktigt bra brudar väntar!

Äntligen påsklov säger jag bara! Underbart!
Jag har just fixat mig klart och nu bär det av hem till Nicole för att äta middag med några riktigt bra tjejer! Kommer nog bli en riktigt trevlig kväll, puss på er ♥


L O V E L Y

Skolan gick hyfsat smärtfritt, dock rätt jobbigt att ha samma lärare iprincip hela dan! Men fick sluta en timme tidigare, så de jämna ut sig. När jag slutat mötte jag upp Melina och Nicole och så gick vi till Eat en stund, sen gick vi och satte oss på en bänk i solen, underbart skönt! Sen var jag och tränade mina tjejer på bollhalla, efter de var det en snabb middag på Adlon och sen vidare på dans! Lovely. 

Min underbart söta klass idag ↓ (eller de flesta från klassen iallafall) 


hjärta vädret

Idag har jag nog inte gjort något speciellt utom att ha varit i skolan från 8-4. Jag har sagt det ett antal gånger den senaste veckan, men fytusan vad jag älskar vädret! ♥ Jag tänker just gå och ta en lång och varm dusch, och sen krypa ner i soffan och mysa lite.



Sommar och Sol  ♥


M O A S S T U G A

I kväll har jag varit hemma hos Moa med henne och Johannes. Vi for ner till Moas stuga och spelade lite spel och pratade, riktigt skön kväll! Jag ska nog just gå och sova och tagga inför skola 8-4 i morgon, håhå. Nåja de är ju bara 3 dagar så är de påsklov!

S Ö N D A G

Det blev en lugn och tidig kväll hemma hos Nathalie igår i stället, vi var verkligen helt slut! Vi sov 13 timmar i natt, kan ju säga att det behövdes iallafall. Jag kom hem vid 1 tiden idag, har nog inte gjort så mycket, varit ute och solat lite. Jag vet inte riktigt vad som händer i kväll, det kanske blir att träffa Moa en stund:)




T O U R N A M E N T



Jag har just packat klart det som jag ska ha med mig till Nathalie, eftersom att jag ska sova där i natt.
Om en kvart ungefär så åker jag till Baltic och kollar en match med lite brudar, sen far jag och Nathalie hem till henne och fixar oss och sen får vi se lite vad som händer.

Jag hoppas på en riktigt bra kväll!


inte många timmars sömn i natt

Jag hade en riktigt trevlig kväll igår! Den började med att kolla på teater på stadshuset, sen mötte jag upp Nathalie, Emma och Nicole och så gick vi till Darnemo en stund. Sen for vi vidare till Niko och var där ett tag, trevligt! Sen gick vi till mig och sov.

Det blev inte så många timmars sömn, eftersom vi steg upp redan vid halv 7 och gick och kolla på när Nathalie och Emma spela innebandy ;) Sen var jag kvar i baltic och kolla några timmar. Nu ska jag just precis gå ut och sola lite, skönt! I kväll vet jag inte riktigt vad som händer ännu, tror de blir att kika lite innebandy först iallafall.

Några bilder från igår ↓

L O C K I G T H Å R



Nu ska jag just fara iväg på teater med mamma och jessica. Sen blir det tjejkväll hemma hos mig med Nicole, och sen kanske Nathalie, Emma och Moa också kommer. Sen sover vi alla i lägenheten i stan! Ha en bra kväll, puss !


Hittade några bilder på mitt nyklippta hår..

.. som jag klippte för en vecka sen ungefär. Syns kanske inte så mycket, men klippte bort cirka 5 cm iallafall ;)

 


En riktigt toppen dag!

Jag vaknade redan vid 10 i morse, då gick jag direkt ut och satte mig i solstolen på terassen och solade! Galet vad skönt det är alltså, känns nästan som att det är sommar! Har legat ute och solat i 3 timmar nu, men nu börja de blåsa lite så tar en liten paus. Jag ska just gå ut på en långpromenad med hunden hade jag tänkt. ÄLSKA vädret alltså ♥

När jag kom ut så hade nån tagit min solstol ;) ↓




fjortonde april tvåtusenelva

När jag kom hem från skolan tog jag med mig hunden och så gick vi till mattssons, gu va skönt de var! Där jag hämtade ut mitt efterlängtade H&M paket, allt utom ett par jeans tänker jag behålla, nu vill jag bara att det ska bli sommar! =D

Jag har just dansat lite, åh man blir så glad av de! Och nu kom Janice precis innanför dörren, så kvällen kommer spenderas med henne. I morgon är jag ju ledig, åh vad jag ska sova alltså! =D

Bild från dans uppvisningen i vintras ↓


Underbart.. =D

... att vi fick sluta en timme tidigare idag =D
... att jag är LEDIG i morgon!! Eller ska göra några hemuppgifter, men de går nog fort ;) 
... att det är så fruktansvärt fint väder ute! 
... att jag fick hem mitt H&M paket idag, och allt var jättefint!
... att det bara är 27 skoldagar kvar till sommarlovet!  
... att det är påsklov nästa vecka!

Åhh idag känns allt så himla bra! =D


O N S D A G

Jag måst bara säga att jag älskar min klass alltså! Jisses, vi lyckas nog aldrig va tysta en hel lektion iallafall ;) Så skoldagen var full av en massa skratt, men så ska de va!

Annars idag har jag inte gjort så mycket, har faktiskt lyckats plugga lite ikväll iallafall. Nu sitter jag och ser på tv och tänker snart krypa ner i sängen, gu så skönt!

12.04.2011

Tisdag idag då, ingen speciellt händelserik dag. Skola 8 till 20 i 4, som vanligt. Sen var jag tränare halv 5 till 6, som vanligt. Sen skulle det ha varit dans, men det blev inget den här veckan, dåligt.

Just nu sitter jag ensam i lägenheten och försöker komma på nått att göra, men tror nog jag kommer sitta här framför datan hela kvällen ;) hehe.



Vill vara brun!!

Verkligen inte det charmigaste bilden jag har sett! Men gu va brun jag var i somras, vill va sådär brun nu alltså! Hoppas det blir en riktigt varm och solig sommar i år =D


SOMMARJOBB x 2

Jag fick just reda på att jag fått jobb på Barnlägret på lemböte i sommar! Åh va glad jag blev, det var så många som sökte, så trodde verkligen inte jag sku få nått.
Jag har fått jobb som lekledare 2 veckor på simskolan i västerviken i juli också! =D Älskar mina sommarjobb alltså!

Några bilder från förra sommaren då jag jobbade på Musiklägret. Några av alla söta tjejer ↓

U N D E R B A R T V Ä D E R

Vilket underbart väder det är ute idag! Såhär ska våren vara tycker jag. Jag har inte gjort något speciellt sen jag kom hem från skolan, nu sitter jag och funderar på att fara ut och jogga i det fina vädret. Skulle inte vara helt fel, nej så får de bli. Ha en bra kväll!


schema period 5

Såhär ser mitt schema ut period 5.. 40 lektioner i veckan dårå!

Ingen fattar antagligen vad det är för ämnen, och de gör inte jag heller ännu. Men det blir säkert kul,
eftersom det handlar om vården och så. Så jag hoppas att jag överlever ;)


en riktigt skön helg!

Igår var jag först och kollade lite innebandy med Nathalie, sen for vi hem till henne och fixade oss och sen vidare på middag till Texas Longhorn med lite andra typer. Efter det for jag, Nathalie och Nicole och kollade på Volley en stund. Sen for jag hem till Nicole och Melina och sov.

Jag kom hem vid 2 tiden idag, då satte jag mig ute i en solstol och solade lite, men de blåste så himla mycket sen. Jag ska nog bara va hemma resten av dan och ta det lugnt. Det har verkligen varit en riktigt skön helg måst jag säga!

G O D M O R G O N !

Jag hade en riktigt skön hemmakväll igår, den behövdes! Vaknade redan lite före 10 i morse, sen dess har jag inte gjort så mycket. Lite senare idag ska jag till Baltic och kolla på innebandy med Nathalie, sen far vi hem till henne och fixar oss och sen vidare på middag till stan med trevliga människor. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, får se lite.


B I L D E R F R Å N G Å R D A G E N



Tack för en riktigt trevlig dag min kära klass !


Lyckad studieresa till Sverige

Jag hade en jätte bra dag i Sverige igår med min kära klass! Vi var iallafall till Åva Gymnasium i Täby och hälsade på en klass, och sen var de shopping i Täby Centrum. Båtresan hem var väldigt gungig! Alla låg ner på golven och mådde as dåligt, har nog aldrig varit med om nått liknande förut.
Bilder från resan kommer lite senare.

Idag gick jag i skolan från 10 till halv 2, skön mjukstart på den nya perioden. Jag vet inte riktigt vad som händer i kväll, men tror jag blir hemma och tar det lugnt faktiskt.

cykeläventyr med fröken Nordström


Ä L S K A D E S O L



För tillfället sitter jag ute på terassen i vårsolen och njuter! Galet vad skönt det är med vår! Nathalie borde anlända när som helst, så då får vi se vad vi hittar på.

klättring i vikingahallen

Jag bara älskar dom här dagarna just före det byter period, eftersom att man nästan inte har några timmar alls.

Jag var och klippte mig vid halv 12 idag, det blev faktiskt riktigt fint! Sen var jag och lunchade med Riinasvarta katten och efter det var jag och fikade på Bagarstugan med Nicole. Började kl 2 idag också, och då hade vi bara två timmar gymnastik. Vi var ut till vikinga hallen och klättrade, första gången i mitt liv och fy vad läskigt de va. Men jag är ju rätt så höjdrädd också..

Nu sitter jag och väntar på att det är mat, och sen nångång kommer Nathalie hit! För i morgon bär de av på studiebesök till Sverige :D Härla pärla!


Mums!

I kväll har Riina varit här, vi fick för oss att värma lite bullar! Mums vad gott de va! Sen lite senare kom även Ebba hit, riktigt trevlig kväll med härliga tjejer :)  Våra supergoda bullar dårå ↓


test

Följ min blogg med bloglovin

underbart skön dag!

Jag började 8 i morse, skrev engelskaprov i en halv timme och sen sluta jag. Jäkligt skönt att komma hem redan halv 10 iallafall! Jag har just sett på Taken, den va riktigt bra faktiskt!

Jag får se lite vad jag ska göra nu, funderar på att fara ut och provköra moppen första gången för iår, och sen fika hos mormor :) Ska va tränare halv 5 som vanligt, men det är ingen dans i kväll, så har inga planer för kvällen!


Grattis Mamma ♥

Älskar dig ♥


Hittade bara en gammal bild, men den får duga :)


min dag idag:

- Sjukhuset, eftersom att jag opererade hjärtat när jag var liten så följer dom ju upp hjärtat, så nu i ett dygn ska jag ha på mig nån apparat med en massa sladdar som mäter hur mitt hjärta mår. Ifall nån såg mig i skolan och undra vad jag hade för blåa klisterlappar vid halsen ;)

- Skola, hade 3 lektioner idag, och ingen av dom var speciellt jobbiga

- Fika med Linn och Nathalie, riktigt trevligt! :)

- Dans, det var sjukt jobbigt men bara SÅ kul! =D

- Hem och försökte plugga på engelskaprovet jag har i morgon, som dock inte gått så bra..


kusinerna på besök

Det har varit full fart här hemma idag, eftersom mamma hade kalas. Trevligt värre! Har hunnit busa en hel del med kusinerna iallafall. Jag har just läst igenom hälsan en snabbis, orkar verkligen inte öva på prov nå mera. Så vi kör på känslan nu bara ;) Har sista provet på tisdag, skönt!

Nu ska jag just gå och bada bastu och sen ha lite söndagsmys framför tvn :)






S H O P P I N G


   Byxdress - Gina Tricot     Byxdress - Gina Tricot       Klänning - BikBok        Klänning - H&M


           Vitt linne - Gina Tricot               Svart transparent blus - Gina Tricot   Svart linne - BikBok   


Beige blus - Gina Tricot     Vit blus - Gina Tricot    Transparent blus - BikBok   Vitt linne - BikBok


Vita converse - Stadium


Höga svarta jeans med dragkejda bak - Vero Moda

S T O C K H O L M

Jag hade en riktigt bra dag i Stockholm med bästa Nathalie igår ♥
Jag har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge! Det slirade såklart en hel del, men lyckades shoppas rätt mycket ändå. Lägger kanske upp bilder lite senare på de jag köpte, om jag orkar.

Några bilder från gårdagen ↓





Tack för en sjukt bra dag Nathalie!


första april tvåtusenelva

FREDAG! Alltså snacka om att den här veckan har gått fort, känns som att jag just skrev att de va fredag alltså! Fick sluta lite före 3 idag, tummen upp för de. Jag har just skickat in min bokresencion, skönt! Nu gäller de bara att försöka börja plugga lite på hälsaprovet som jag har på måndag.. inte okej på en fredag kväll alltså!

I kväll ska jag och Riina ha en riktig mysfredagskväll, med massa chips och dipp :D Mums! Och i morgon bär det iväg till STOCKHOLM med bästaste Nathaliie! =D Det kommer bli awsome!


RSS 2.0