sommarjobb fixat !

Tänk att jag kommer hem från bollhalla och är på super bra humör ! Tusen tack hanna för att du hjälpte mig med programmen och att va tränare idag :) Inte nog med det, när jag kom hem fick jag veta att jag fått ett sommarjobb ! Yeees, som lekledare på simskolan i västerviken, i haraldsby. Perfekt alltså !

tisdag

Kom just hem från moa. Vi körde fyrhjuling till hennes stuga, det var super kul. Sen satt vi i stugan och pratade. I morgon ska jag träffa hanna efter skolan, sen ska vi vara tränare och sen åker jag till pappa. Så nu borde jag packa, och läsa på engelskan, har nån diagnos i morgon men hittar inte mina papper, så ja.

moas place

Här kommer lite gamla bilder på moa och mig:

haha, det här är typ den första bilden vi tog. Den är från när jag börja 7:an, så för snart 3 år sen.

hahaha, fast den här är ännu äldre. Från rockoff 07, jag, moa och victoria.

vintern 07-08

våren 09


Nu är jag hos moa ! Vi ska snart ut och köra fyrhjuling, tror jag. Efter skolan for jag till hanna, vi fixade vårfest program till mina gymnaster. Jag blir väl hos moa till 9-10 tiden typ.

Top Model 13

Jag kom just hem från julia, där var det trevligt. Nu ser jag på Top Model, mycket bättre än att öva på prov måst jag säga. Annars har jag väl inte så mycket mer att säga.
Just ja, hade besöksrekord i går, fortsätta så ;) det är mycket roligare att skriva när man vet att nån läser :)

29 mars

Oj nu måst jag börja skynda mig, jag slösar alltid bort en massa tid framför datan. Jag har ett stort biologiprov i morgon, som jag inte har börjat öva på. Så det ska jag göra nu, för klockan 7 ska jag på kalas till Julia. Antagligen blir jag väl där rätt länge, så ska det övas på prov, är det nog nu.

graaaattis julia 15 år ! ♥

avslutningen i 6:an ↓

Efter kanonloppet 08 ↓

våren 08 ↓

våren 08 ↓


Grattis på födelsedan julia ! Hoppas du får en perfekt dag ;)
 Du betyder mycket för mig, nu och föralltid, love ya ♥


den här helgen tog på ;)

Fy tusan vad trött jag är ! Jag håller på och somnar sittandes.. ujuj. Nu ska jag göra ett försök att läsa på prov, sen blir det duschen och sen söndagsmys i soffan :) Fast helst skulle jag bara vilja somna just nu och just här.

avslutningsklänning beställd

Jag beställde just en avslutningsklänning ! Får se om jag har den till avslutningen, men den var fin så jag beställde den ändå. Perfekt !

Nu hade jag tänkt se nått ansnitt av oth och kanske sova lite. För klockan 5 ska jag på middag till kusinerna.


bilder från helgen !



haha, dom lura Nadja att hon skulle gå en hinderbana, och dom satte ut en, men när hon fick ögonbindeln på så plocka dom bort allt i hela rummet, och så gick hon runt där och vi låtsades att det fanns saker där. Fy tusan vad roligt det såg ut ! Och hon trodde ju verkligen att sakerna var kvar. ↓

Här sku hon krypa under ett bord, som inte fanns ! haha ↓

Och här skulle hon hoppa över ellens uppblåsta madrass, hahaha. Underhållande var det, men hon hämnades just när vi släckt lampan vid halv 4, och kom och spruta vatten på oss med nån sprutflaska från städskrubben.


Haha lukas hade roligt med ellens sovsäck ! ↓

roligaste helgen på väldigt länge !

Den här helgen har varit så jävla rolig ! Shit vad jag har skrattat. Jag kommer sakna lägren när utbildningen är klar. Vi har pysslat och haft första hjälpkurs, och spelat Twister ! haha. Har dock inte sovit mycket alls, så jag kommer vara helt slut i kväll. Jag har tagit en hel del bilder, dom kommer snart upp.
Tack för en skit rolig helg allihopa som var med !

nu bär de av till... Geta !


Nu har jag packat allt, hoppas jag. Före vi åker till Geta (där lägret är) måste jag åka via mattssons och köpa lite gotti gotti, annars klarar vi inte av helgen ;) haha. Riktiga snaskgrisar är vi på lägren. Jag tar med kameran, så när jag kommer hem, kommer det nog en massa bilder !

Vi hörs igen på söndag ! P u s s ♥

fredag

Freedag igen då ! Veckorna går bara fortare och fortare.. Jag ska just sätta mig med religionsboken framför mig och läsa, jo jag vet att det är sjukt att jag läser på prov på en fredag ! Men lite före 6 åker jag iväg på ssu läger, och kommer hem först på söndag, så ja. Jag har inget val. Men först ska jag gå ut med hunden en sväng, sen plugga, packa och äta. Uppdaterar före jag åker :)

superduktiga elisa och ronja

I morse vad elisa och jag super duktiga, vi joggade till skolan, typ. Eller vi fick skjuts till skolan och sen for vi ut och sprang i godby, så jävla skönt var det ! sen när vi kom tillbaka skulle vi simma, vi hade klädsim. Jobbigt var de, men roligt. Hade just matteprov, och det gick inge bra.

kan man vara sötare? nej det kan man inte





jason derulo - in my head


25.3.2010

Jag kanske borde skriva ett lite mer uppmuntrande inlägg nu, dom senaste har varit rätt depprimerande ;) haha. Jag har just suttit och övat på prov i nästan en timme ;o. Fast inte på matteprovet jag har i morgon dock, som jag borde öva på. Nu ska jag se på Ghost Whisperer, äta och sen går jag upp till kusinerna på 1-års kalas om nån timme :)


Grattis sötaste kusinen ever ! ♥



G r a t t i s  p å  1 - å r s d a g e n  E s t e l l e  ♥

torsdag

Shit vad ofta vi är på datorn i skolan ;o varje dag den här veckan tror jag. Men det är chill ;) Igår gjorde jag inte så mycket, var hos pappa. Och jobbade på min samhällauppsats ;s Men nu har jag inte mycket kvar. Idag ska jag hem, skönt. Och öva på prov är det meningen. Ikväll blir det 1-års kalas hos Estelle. Tänkte ta med kameran, så det kommer säkert bilder senare i kväll.


aldrig kan jag få vara på bra humör

Just nu är jag bara irriterad på allt och alla, vill bara skrika. Idag var det jobbigt att va tränare, ingen unge lyssnar och alla springer åt olika håll, gaaaah jag blir tokig. Och nu måst vi hitta på två program till vårfesten, och ingen kommer vilja lyssa och lära sig, jag blir bara så trött.

onsdag

Idag är det ju onsdag, vilket betyder att jag inte kommer hem fören 7 i kväll. Just nu sitter jag i skolan och försöker skriva på nått svenska och samhälla sak, men det går inte riktigt bra. Efter skolan blir det fika på stan med sara och sen tränare på bollhalla. Uppdaterar senare i kväll.

snart slut, snart slut..

I kväll har julia varit här, jag skaffa facebook åt henne ;)
Och nu försöker jag lära mig dom där jävla finska orden, jag suger verkligen på finska. Vi har skit mycket i skolan dom är två veckorna före påsk, en massa jobbiga prov och inlämningsuppgifter, och massa läxor. Och jag sitter fast på ssu läger hela helgen, great (Y) Fast det ska ändå bli kul på lägret, men inte så kul med alla läxor/prov som väntar när jag kommer hem.

men lägg av nu

Jag verkligen HATAR det här vädret ! Jag hatar att gå hem från bussen när det snöar/regnar och med en stor och tung gympaväska ! Nu tänker jag iallafall inte gå ut mera, utan ta på mig mjukiskläder och se några avsnitt av oth, då blir jag nog på bättre humör ;)

@ school

Sitter i skolan och har allmänt tråkigt. Snart åker vi till Islandia, yeah ! Annars har jag väl inte så mycket att säga. Hejdåå ♥


lalalaa



Jag tänker stänga av datan nu, det känns som att jag sitter allt för mycket framför datan, ujuj ;s I morgon ska vi och spela ishockey igen, kanske går bättre då? Får hoppas det. Jag tänker nog snart gå och sova.

S o v  g o t t  a l l a  u n d e r b a r a  m ä n n i s k o r  d ä r  u t e  ♥


Hemkommen från Avancia

Jag kom just hem från Avancia, det gick skit bra idag ! Nu ska jag äta lite och sen blir det duschen. Har inga andra planer för kvällen.

söndag

Jag kom just från bastun, skönt med bastu på söndagkvällar tycker jag. I morgon ska vi till Islandia och spela hockey på gympan, undrar hur det kommer gå, haha.


Det hände en grej



Det är lite mörkare i verkligheten, men jag är verkligen super nöjd ! Tack Jenna ♥

doktor Frisk

Teatern var bra, och alla som spela var superduktiga ! Jag fattar inte att det börjar snöa igen, jag vill ju ha vår nu ! Nu vet jag inte vad jag ska skriva mera, så det är nog bäst att jag slutar, haha ;)


shoes

Beställda och blir mina i maj ♥

Godmorgon sunshines



Vaknade jätte tidigt idag ;o Såhär ser mina planer ut idag, lite före 11 åker jag till jenna. Sen klockan 1 åker jag och julia till stadshuset och ser på teater. Efter det blir det nog att åka hem och göra alla tusen läxor.

mina gullungar ♥



sötisar

Nu är mina busungar till kusiner här. Dom är nog för söta dom :) Jag har just hållit på med lite biologifrågor, som ska vara klara på måndag. Har baara 25 kvar nu.
I morgon ska jag först träffa jenna och göra en sak ;) men det är hemligt. Och sen ska jag och julia till stadshuset och kolla på när ebba och elisa spelar teater, trevligt värre :)

fika med hanna och pernilla

Jag kom just hem från stan, först var jag och fikade med hanna och pernilla, sen gick vi typ runt på stan. Jag köpte lite smink, en tröjja och ett par skor typ, eller jag delar med mamma, haha.

Sov i moas lägnhet i natt, igår såg vi på one tree hill nästan hela kvällen och pratade. Men inatt har jag inte sovit mycket kan jag ju säga ! Moa for till sverige i morse, så jag steg upp vid 10, då fixa jag mig och gick till stan.


We are the world 25 for Haiti

Sjukt fin låt.

Skolan var något chill idag, först simning och sen for vi till stan på den där litteratur saken. Efter det åkte jag hem till moa, där jag är nu. Om en timme åker vi till stan, vet inte riktigt vad vi hittar på ännu. Sen sover vi i hennes lägenhet.


bakar (Y)

Nu håller jag på och bakar ;) Mmm.. gott ! Tvyärr är det inte till mig. Jag lagar mockarutor och rulltårtor. Intressant inlägg jag vet? Men nu vet ni iallafall.. att jag bakar ! haha.


dolt nummer

Jag blir tokig på såna som ringer med dolt nummer, och när jag svarar är dom helt tysta ! Jag vill ju veta vem det är ju..

Just nu borde jag egentligen sitta med en bok framför näsan och läsa, men hehe, det lär nog inte hända på ett tag. Just ja ! Kom just på att klassen ska sälja utanför mattssons i morgon, så jag måst ju baka nått ;o Jag undrar hur många som kommer ihåg det.

torsdag


N a a w ,  g u l l e  E s t e l l e  ♥

Kom just hem från gymmet, det gick nog bra (Y) Men det går nog bättre när vi får egna program. Nu ska jag duscha och sen äta. I kväll måst jag hinna läsa ut den där boken.. och göra värsta långa matteläxan.

at school

Sitter i skolan och har B-svenska, och det ända vi gör är att vara inne på facebook och kommentera lite, chill ;) Efter skolan ska jag somsagt och styrketräna med janice, treevligt. I kväll vet jag inte vad som händer, kanske är med janice, får se lite :)


hahaha, bilden är från när vi spela in Rödluvan på profilen i 7:an tror jag ;)


Rubrik

Det blir alltid sena inlägg på onsdagar har jag märkt, men jag kommer ju inte hem före 7 så. Jobbade med ebba i godby efter skolan och sen var jag tränare på bollhalla. Jag har just läst ca 60 sidor i nån bok som måst va utläst på fredag ! Suck. Och nu har jag typ 70 kvar, gah, jag som  h a t a r  att läsa.

I morgon ska jag och janice och styrketräna efter skolan, de ni ;)

update

Jag och janice var som sagt ute och joggade i kväll, treevligt. Men det var jävligt kallt ! Jag höll på och frös öronen av mig. Nu sitter jag och ser på tv, och borde väl just öva lite på prov och göra matteläxan. I morgon jobbar jag och ebba i godby, och sen är jag tränare på bollhalla.

hyvää

Jag har suttit och övat på finska prov i nån timme nu, fast jag kan fortfarande ingenting. Nu ska jag byta om och sen gå över till janice, vi ska ut och jogga (Y)

hehe hoppsan..

Nu är janice här, tihihi. Och hon säger att jag måst läsa på prov, så att hon kan va på datan ;o vilken stil va ! Haha.

Vi var ju till sjömans och simma idag, fy satan vad kallt det var i vattnet !! Och sen när man skulle ta sig upp i nån jäkla båt, när det var vågor, regn och blåst. Men det var kul. Sen när vi höll på och klädde på oss, försvann strömmen i vårat omklädningsrum, hehe. Så jag och elisa stod där i bara underkläder, kuuul ! Haha, men det var roligt i slutändan ;)

jag gillart !


yeeaah

Kom just från duschen. Avancia var kul men jobbigt, lite svårt att hänga med, haha. Nu är jag helt slut, så jag tänker bara ligga i soffan och se på tv i kväll. I morgon ska vi till sjömas tror jag ;o och simma.


avancia med sara



Det blir ett snabbt inlägg nu, hade jag tänkt. Jag behöver ju inte skriva att jag kommer från skolan, eftersom jag slutar samma tid varje dag (Y) så nu slipper ni höra det, haha. Jag ska just gå ut och gå med quicky, sen äta och sen tar jag bussen till stan. Går väl runt på stan och gör ingenting i en timme, sen sticker jag och sara till avancia ;)


söndag

Jag var med pernilla på mässan tidigare idag, där träffa vi moa, så vi gick runt med henne och titta i nån timme. Lite före 4 for moa och jag till stan, och åt på koti pizza. Sen blev vi hämtade av jonna och robin, och så skjutsa dom hit mig. Till pernilla alltså ;) Nu har jag inget att göra i typ en och en halv timme, men sen på nått vis ska jag åka till jossi. Hejs svejs

det går inte alltid som man tänkt sig

Jag hade tänkt lägga ut en bild på min jacka och skor, meen jag hittar inte sladden till kameran. Så det blir ingen bild just nu. Nu sticker jag i väg till pernilla och sen går vi till mässan. Jag åker inte hem imellan, före jag åker till jossi, så jag kommer väl hem först vid 11 i kväll tror jag.

dagens planer



Jag vaknade för ca en timme sen, och nu ligger jag bara och chillar i soffan. Vid 1 tiden åker jag till pernilla, så går vi till mässan, ska se på när moa är modell på modevisningen ;) Sen vet jag inte vad som händer, men i kväll ska jag iallafall träffa jossi !

det här lyckades jag få med mig hem

Jag var ju somsagt till stockholm med pernilla igår. Det var super kul ! Jag köpte inte så jätte mycket men det här lyckades jag få med mig hem:

~ en vår jacka, everest från stadium
~ svarta converse
~ svarta leggings från bikbok
~ en svart tröjja från bikbok
~ en vit tröjja från bikbok
~ underkläder från hm
~ en lång randig huvtröjja från gina tricot
~ ett vitt linne från gina tricot

Jag är mest nöjd över att jag hitta jacka och skor ♥


yeees !

Just nu sitter jag och ser på let´s dance. Och jag tycker willy kan åka ut nu, haha. Jag ska väl snart gå och lägga mig, måst stiga upp tidigt i morgon så, typ kvart över 6 ;o Jag är så pepp för i morgon ! Hoppas jag hittar massor med saker och att det blir skit kul, men det blir det nog ;)
p u s s h e j ♥


egyptenbilder 2010





när dom inte gick runt och ropa "WATERPOOLO" eller "WAKE UP" så dansade dom nån dans typ 2 gånger om dan, haha. Men dom var ganska roliga, i början. ↑

elisa, här har du en liten karavan, haha.















Det kommer nog mer bilder, lite nu och då.

tummen upp (Y)

Kom hem från skolan för ett litet tag sen, fredagar är bara så sköna ! Alla timmar är bara tummen upp (Y)
mamma var till sverige igår så jag fick ett par leggings och en tröjja och en byrå ! Taaaack ! Fast jag ska och shoppa i morgon. Jag ska just gå ut och gå med quicky, shit vad fint väder det är ute ;D


stockholm på lördag

Nu sitter jag på pernillas dator och väntar på att jag ska gå och möta sara om typ en kvart. Får se vad vi hittar på ;) På lördag åker jag och pernilla till stockholm och shoppar ! J a g  g i l l a r t  !


torsdag



Jag har väl inte så mycket att berätta om idag, var till sjukhuset i morse, men annars har det nog inte hänt mycket. I kväll kanske jag ska träffa sara ! (Y) Och nu håller jag på att få tag på pernilla, men det går inge bra, haha.

bättre dag idag

Jobbade med ebba i godby efter skolan, sen tog jag bussen till bollhalla och var tränare. Det var faktiskt roligt idag :) Är hos pappa nu, snart kommer mathias hit tror jag, då ska vi till haraldsby en sväng och sen blir det nog natti natti. I morgon bitti ska jag till sjukhuset på röntken, så jag får liite sovmorgon iallafall ;)

Jääävla skit dag !!!

Hur mycket otur kan man få på ca 30 minuter ?!?! Först hade jag just börjat träna engelskaorden till provet på en sida, och så slutar sidan funka, snacka om att jag blev arg !
Sen skulle jag äta mat, så tog jag med det till vardagsrummet, och så tappar jag ut mjölkglaset fullt med mjölk över hela bordet och mattan, då gick jag och hämta papper, och när jag kommer tillbaka står min hund och äter min mat !!! Fan vad jag är arg nu !!!!

-

Smyckena blev inte så lyckade, ett sprack och ett var lite snett.. Men dom är ju handgjorda, fast lite surt är det. Nu borde jag egentligen öva på prov, men jag skulle verkligen inte orka ! Gaaah, jag är bara så... på dåligt humör.

ja vi är ju bäst så att

Riina och jag är faktiskt jätte duktiga just nu, eftersom vi övar på prov ! Om en halv timme åker vi till stan och hämtar våra smycken. När jag kommer hem ska jag väl öva på prov ;s och se på oth så klart, nån som blir förvånad?


måndag

Nu tänker jag se några avsnitt av oth, är beroende !






Idag är det ett år sen

sjukhuset

Skola idag då, inte så kul. Men ändå roligt att få träffa alla, och så är det faktiskt bara 12 veckor kvar av högstadiet ! Halv 2 åkte jag till sjukhuset, var på hjärtultraljud. Allt var nog bra, fast min rygg verka lite sned så jag ska röntka den nån dag. Sen gick jag på stan lite och gjorde lite ärenden. Kom just hem och nu ska jag väl äta tror jag.


söndagsmys



Nu har jag bäddat ner mig i sängen och tänker se några avsnitt av oth. Sen blir det nog sova. I morgon är det skola igen, känns konstigt, eftersom jag inte har varit där på 2 veckor ! Ska till sjukhuset i morgon också, så det blir en lite kortare dag.

Grattis Jossi !




Ny header

Så nu har jag fixat headern lite, kanske inte den bästa, lite suddig är den. Men nu får den duga :)

Godmorgon

Vaknade just, det var så skönt att bara få sova utan att bli väckt ! Iallafall så var jag ju till byagården på fest/middag igår. Det var nog trevligt. Idag ska jag nog inte göra mycket, måste börja öva på prov ;s Men det gör jag senare, nu tänker jag bara chilla. Just ja, jag har ju 8 avsnitt av oth som jag inte har hunnit sett, perfekt !

fullspäckat schema


Igår var jag somsagt hos julia, vi gjorde väl inte så mycket, sjöng och spelade piano typ ;) Jag åkte till riina vid halv 9 tiden, då satte vi oss i soffan och kollade på let´t dance, men det varade inte länge före vi båda somna, haha.

I morse blev vi väckta halv 9. Eftersom vi skulle på den där smyckeskursen på medis. Det var rätt roligt faktiskt, vi fick göra egna smycken av glas. Vi ska hämta dom på tisdag, så vi får se hur dom blev, hehe.
Det slutade vid 3, då åkte vi till nån riina känner på kalas, så det blev att äta glass och kladdkaka och en massa gott, ajaj haha.

Kom just hem, och nu ska jag just börja fixa mig för om en och en halv timme ska vi til byagården på byalagsfest/middag ;) haha, vi får väl se hur kul det blir. Men alexandra är iallafall med (Y)


fredag is the shit !

Sista dagen på praoen idag då, kändes lite synd faktiskt. Nu när man äntligen börjat lära sig. Jag slutade vid halv 3 tiden, då gick jag och fikade med sanna och riina. Sen kom ebba också, och ja, vi skrattade som vanligt. Jag och riina tog bussen hem till mig vid 4. Då såg vi på Ghost Whisperer och chillade.

Jag ska just gå till julia, blir där till typ halv 9. Då åker jag till riina och sover där. För i morgon ska vi på nån smyckeskurs ;) Men nu ska jag packa lite.
Pussheej ♥

inte riktigt nöjd

Fixade en ny header, som ni kanske ser. Den vart inte som jag ville, men jag orkar inte fixa mer på den i kväll, så den får duga så länge.

I kväll har mathias haft kalas, så kusinerna har varit här och busat. Estelle, som fyller 1 år nu i april, är bara såå söt. Vi är värsta polare nu ;)
Jag är super trött i kväll också, så det blir nog en tidig kväll i kväll. I morgon var det meningen att jag skulle fika med ebba, riina och sanna. Men ebba kunde inte, så jag vet inte om det blir av.

fotoshoot med moa












m o a   o c h   r o n j a   f ö r   a l l t i d ! < 3



btw så är det här mitt 200 inlägg ;)

torsdag

Praoen var super roligt idag också, så synd att man bara får va där en vecka. Slutade halv 2, så jag hann hemma med den tidigare bussen, skönt. Nu ser jag på andra avenyn ;) Tänkte ladda upp lite bilder snart också.


ye ye..



Det är sjukt hur trött jag är. Och ont i tån har jag också. haha. Jag har lagt upp lite bilder från igår på facebook, orkar inte ladda upp dom här också ikväll, så det gör jag antagligen i morgon. Jag måst ju ladda upp egypten bilderna också, så det blir mycket bilder nu. Det är ju trevligt. Nu tänker jag gå och sova, är som sagt hur trött som helst !
Natti natti ♥

otursdag eller vad då?!

Det var inte min turdag idag iallafall. Det började med att jag skulle gå och möta sara vid öhs, så när vi började gå så snubblar jag på nån is-snöklump som låg mitt på trottoaren. Rakt ner i snön och knäna i marken, aj säger jag bara. Sen gick vi och fikade på bagarstugan :)

Sen var det vidare till bollhalla, och jag med min tur tappar ett tungt jävla satsbräde på tårna, AJ ! Fy tusan vad ont det gjorde, så stortån svällde upp och nageln blev blå, mysigt. Plus på det att jag knappt kunde gå, så tog jag och ida en annan grupp också, så vi hade 22 ungar att sysselsätta, never ever again !

superflummiga moa och ronja

Tjaaaaaah ! Jag trodde att jag redan hade skrivit ett inlägg idag, men tydligen inte. Idag var första dagen på praoen, det var nog roligt. Berättar mera nån annan dag.

Efter praoen kom moa till mig, vi har varit superflummiga hela dan/kvällen, men har haft så jävla skoj ! Och alldeles carzy, stackars dom som råkade ut för oss på msn, sorrie hehe.
Vi byggde upp värsta fotostudion, så nu har vi fotat i typ 2 timmar. Bilderna blev skit bra, så jag lägger nog upp dom på bloggen snart, kanske inte ikväll men i morgon. I natt sover moa här, eftersom vi båda börjar 9 ;)

tillbaka till vardagen igen då

Ikväll har jag inte gjort mycket. Jag har läst igenom alla 150 blogginlägg, lagt in bilderna på datan, chattat med trevligt folk och laddat ner oth avsnitt.
I morgon blir det prao, och sen tror jag att moa kommer hit :) Annars ska jag försöka ladda upp lite bilder i morgon, men dom kommer nog snart iallafall.
Det blir nog en tidig kväll för mig ikväll, är super trött efter allt resande.


I'm back !

Äntligen hemma ! Såå skönt. Resan hem var ganska jobbig, ville bara hem så. Vi landade typ 8 igår kväll, sen sov vi på connect. Där bodde moa också, det var super roligt att få träffa henne igen ! Så på båten idag satt vi och prata typ hela vägen, treevligt.

Kom just från mormor, var där och fikade. Jag ska väl snart börja packa upp, om jag orkar. Har prao den här veckan, duktigt skönt. Och för den som har missat det så ska jag vara på svarta katten ;) Ska bli super roligt.

Det kommer blider senare, när jag fått några av jessica och orkat ladda in mina på datan.


RSS 2.0