söndag

Var på kurs i princip hela dagen igår, eller till klockan 6. Sen var det bara chill framför tv:n med pernilla. I morse börja kursen 10. Den var nog bra, och jag har lärt mig rätt så mycket, eftersom jag typ inte visste alls hur man skulle göra vissa saker före.

Jag kom hem för ca en timme sen. Började just städa garderoben, konstigt. Kanske för att jag vet att annars måst jag öva på prov, hehe. Mamma kom just hem med en ny plattång åt mig ! :D Eftersom min har gått sönder.
Nu tänker jag läsa lite bloggar och sen gå och städa klart garderoben.


20:40

Kom just från bollhalla, var där på kurs. Jag trodde ju typ att vi bara skulle sitta och lyssna på nån som prata och göra några små övingar. Men det var ju som värsta gympa passet nästan ju ;) haha. Men man fick mycket ideér. Nu ligger jag i pernillas säng och trögar. I kväll blir det tv:n som gäller ! Ska till bollhalla halv 11 i morgon.

kurs på bollhalla hela helgen

Heelg, wihu ! Fast jag kommer inte få så mycket vila den här helgen iallafall. Ska gå en kurs på bollhalla hela helgen. Jag räkna ut att jag kommer vara där i 12 timmar sammanlagt. Hoppas det blir intressant bara !
Om en timme ungefär ska jag till mormor och äta, sen åker jag till bollhalla på kurs lite före 5. Och blir där till halv 8. Sen åker jag till pappa. Skriver väl mera då. Men nu ska jag packa, hejdå ♥


naaw, vilken söt liten tomte jag har :) Bilderna skulle ha blivit julkort, men det blev aldrig av.


torsdag

Snacka om att man känner sig insnöad i det här vädret ! Det är ju hur mycket snö som helst.
Nu tänker jag se på andra avenyn, som jag missa igår. Och sen skulle jag behöva öva på prov, om jag orkar. Jag kanske ska träffa julia ikväll, men annars blir det bara en lugn hemma kväll :)

Gah, jag blir tokig. Varje veckan när jag kommer på att jag skulle boka pass på avancia till moa och mig, är dom slut !! tyypiskt !


förvirrad..

Kom just precis från bollhalla. Träningen gick bra och tjejerna lydde rätt så bra iallafall.
Vi var ju till lusse idag också, gissa om jag är förvirrad nu. Har ingen aning om vad jag ska välja ! Men det löser sig nog. Efter skolan gick ebba och jag ner till godby och jobbade igen, treevligt.
Nu ska jag åka till min farbror/guffar på kalas.  


Örebro på klassresa

Min dator är på servis igen, så jag har lite svårt att komma till en dator, därför så sen uppdatering. Skolan var iallafall chill, först handels och sen var vi till folkis. Efter skolan kom riina till mig, vi chilla bara framför tv:n typ.

Jag kom just hem från skolan, var på klassmöte. Vi kom fram till att vi ska åka till Örebro i 2 dagar på klassresa. Kommer blir super kul ! Nu ska jag kolla lite bloggar och sånt och sen sätta mig framför tv:n och mysa.

sooft !

Nu sitter jag och moa i hennes lägenhet och äter glass och ser på tv :D Har ju sovmorgon i morgon så ;) Behöver först gå till handels till 9 tiden, så jag får sova ca en timme extra. Sooft ! Sen dom två sista timmarna ska vi till folkis, så vi har bara 2 timmar i morgon ;)


mooa & roonja is the best !

heeeej ! nu är moa här. Vi sitter och ser på johan falk. Snart tror jag att vi ska gå ut och gå och fota lite :) I kväll sover vi kanske i moas lägenhet, eftersom vi ska på studiebesök till handels i morgon först klockan 9. Det är nice !

söndag kväll

Nu har jag varit duktig och gjort samhälla läxan, usch jag hatar läxor, speciellt samhälla. Jag tänker nog just stänga av datan, jobbigt att sitta framför den heela tiden, känns det som iallafall. Snart ska jag se på Johan falk och sen sova. I morgon kommer moa hit !


 bilden är från i somras :)


bilder på mig från hela 2009

Bättre sent än aldrig ;) Tog bara nån bild, så dom är inte så bra.
haha, några bilder är lite fail. Men sak samma.


  januari                                                           februari

     
  mars                                                               april


  maj                                                             juni


  juli


  augusti


  september                                               oktober


  november


  december

På dom två sista bilderna ser man att jag färgade håret ;)

16:26

Idag har jag inte gjort så mycket, var till mormor på fika. Sen kom Esperanza hit, och nu sitter jag och ser på "jag vet vad du gjorde förra sommaren" med jenna och mathias, fast jag hänger inte med så bra. I kväll borde jag börja läsa lite på svenska provet och göra läxor. 

 


lördag

I kväll var jag en sväng upp till kusinerna, känns som att jag nästan aldrig är där, men man kan inte hinna med allt. Annars har jag väl bara tagit det lugnt, har laddat ner lite ny musik och nu håller jag på och installerar mobil till datan. Men nu ska jag se på Robinson !

en lyckad filmkväll med bästaste riina och ebba

Nu är jag super trött, eftersom jag blev väckt kl.8 i morse. Nån som känner sig skyldig, ebba, riina? Haha. Kvällen igår var iallafall super kul ! Det borde vi göra oftare. Vi såg 4 filmer tror jag, fast dom flesta såg vi i morse, hehe. Tog inte alls många bilder, lite synd. Idag ska jag bara slappa.


22 januari

Nu har jag äntligen fått tillbaka min data, fast jag tror inte att dom gjorde så mycket med den. För mitt trådlösa internet funkar fortfarande inte, jag fick inget antivirusprogram, och den är inte snabbare. Så ja, kändes ganska onödigt att ha haft den borta en hel vecka i onödan.

Jag ska just börja packa och fixa mig för i kväll. Men först måst jag gå ut och gå med hunden. Sen sticker jag till riina ;) Ha en bra fredagskväll gott folk ! ♥


snart fredag !

Jag har just varit och badat bastu, nu ska jag gå och lägga mig på soffan en stund. Sen sova.
Känns som att det kommer bli en bra dag i morgon !
Sov så gott ♥ (om nån timme) 

bilder från i somras med ebba och riina

I morgon blir det filmkväll hemma hos riina med ebba, kommer bli så bäst !
Här kommer lite bilder från i somras, enjoy !


Ni är bäst ! alltid vi ♥

en vanlig tråkig torsdag

Fick just veta att min data är klar, wihu. Eftersom jag nästan alltid är på datan, så har jag inget att göra nu när den är borta. Men jag snor brorsans data ibland ;)

Skolan var grymt tråkig idag ! Dom två första timmarna måste vi sitta och lyssna på nån författare, det var sjukt tråkigt ! Sen hade vi samhälla, finska, religion och matte.. great. Men i morgon är det iallafall fredag, det är nice. ♥


suck...

Nu är jag jävligt irriterad ! Fick gympaoverollerna idag, och min jacka hade inget band där nere, och den var typ värsta kort och byxorna var för korta ! Gissa om jag är arg nu ?! GAAAAAH ! Och nu är jag helt slut.

Direkt efter skolan gick jag, ebba, ellen och linnea ner till godby centrum. Jag och ebba ska jobba där varannan onsdag. Väldigt roligt var det iallafall, vi åt kakor, spela spel och pratade. Bra jobb det där ;) Sen tog jag bussen direkt till bollhalla och var tränare. Var inte på humör alls idag, det brukar vara roligt, men idag var det bara jobbigt.


friluftsdag

Var till vård i morse. Jag är nästan helt säker på att jag tänker söka dit. Nån annan som ska?
Efter lunchen hade vi friluftsdag, jag och elisa valde att skida i till kaselholm. Men usch vad jobiggt det var ! Man kände sig inte så himla fräsh efteråt iallafall. Tur att det finns dusch ;) Men jag fick iallafall sluta tidigare (Y). Nu kom janice just hit :)




avancia

Kom just hem från avanica. Det var sjukt jobbigt, men jäkligt roligt !
Jag hade tänkt skriva ett inlägg tidigare idag, men jag har ingen egen data så det gick inte. Men iallafall så var janice här efter skolan. Sen tog jag bussen till stan vid 4 och träffade moa. Vi var på step up från 6 till 7 tiden.
Och nu sitter jag här, jag ska just gå i dushen och sen plocka fram mina skidor, eftersom vi har friluftsdag i morgon, hehe. Jag och elisa ska till Kastelholm (?) och skida, får väl se hur det går. Just ja, vi ska till Vård i morgon bitti också. Treevligt.

söndag

Jag är sjukt trött. Jag höll på och somna när jag bada bastu. Så det blir nog att lägga sig rätt så tidigt i kväll tror jag. Men först lite söndagsmys framför tv:n.





helgen på lemböte

Då var man tillbaka från lemböte då. Helgen gick väldigt fort tycker jag, och den var helt okej. Vissa stunder var roligare än andra. Men en lyckad helg.

Jag kanske ska börja jobba som storasyskon/hjälpledare nere i godby centrum på onsdag. Skulle vara jätte roligt. Och sen kanske det ska startas en kör för elever i lågstadiet på maria gården i saltvik, och då kanske jag ska jobba där med. Jag hoppas verkligen att jag får jobb på nått barnläger i sommar.

Jag sa ju att jag skulle ta massor med bilder, hehe. Det blev inte riktigt så. Men jag tog några på ebba och mig iallafall. Idag ska jag inte göra nått speciellt vad jag vet. Bara vila och ta det lugnt.


stora syskon utbildning

Eftersom jag inte har någon data just nu, är det lite svårt att uppdatera. Men nu smet jag in på mathias data. Fredagar är chill i skolan. Riktigt chill. Alexandra kom hit en stund efter skolan, annars har jag bara packat idag.

När som helst kommer ebba och hämtar mig, så åker vi till Lemböte. Det är ssu läger där i helgen. Det slutar på söndag vid 12 tiden tror jag. Så det blir inget inlägg före söndag. Men jag har kameran med, så jag ska försöka ta en massa bilder ! Ha en bra helg gott folk, hejdå ♥

fika med moa

Jag var och fikade med moa på svarta katten idag, vi satt där och pratade i över en timme. Tänk så mycket man har att prata om, det var nog inte tyst en sekund, haha. Jag längtar tills nästa år, när jag börjar i skola i stan. Kommer hinna träffa kompisar mycket oftare då. Men dyrt kommer det bli, om man ska fika hela tiden ;)

Jag har inga läxor tills i morgon, super skönt ! Tror inte jag ska göra så mycket i kväll, utom att fara på kalas till christer. Nu har pappa lämnat in min data på lagning, så jag hoppas att den funkar bra sen.



bilden är från förra hösten, jag gillar den !


Onsdag

Som vanligt på onsdagar är det full fart. For till stan efter skolan och träffde sara, som vanligt ;) Vi gick på stan, jag köpte tyg till syslöjden. Och jeansleggingserna som jag pröva i går. Sen tog jag bussen till bollhallla och var tränare. Det var inte så många tjejer där, men det var roligt ändå.

Nu är jag hos pappa, ska vara här tills på fredag. Vi var till min kusin en sväng i kväll också. Nu måst jag börja göra läxorna. Hejdå ♥


Bilder från när janice och petronella var här



måst tömma hela datan

Jag måste tydligen göra nått i kväll iallafall. Jag ska lämna in datan på lagning i morgon, eller dom ska tömma hela datan och installera den på nytt. Så nu måst jag flytta över ALLT som jag har på datan till hårddisken. Så det är nog dags att börja nu.

Det jobbiga är att jag inte kan va inne på internet samtidigt, eftersom hårddisken kopplas till datan i samma uttag som internetkabeln. Men det kanske går snabbare om jag inte är på internet heller ;p

Jag laddade just ner Göta kanal 3 också ! Så nu har jag nått att se på i kväll.

skrinning är inte min grej

Jag har inget blogghumör alls idag. Känner mig trött och irriterad och allt är bara... suck.

Aja, imorse var jag till tandläkaren. Sen missa jag bussen så jag gick på stan och loda i en timme. Sen var jag ungefär 2 timmar i skolan och sen for vi till Islandia och skrinna. Hehe, de gick ju sådäär. Jag trilla några gånger, men jag försökte iallafall. Och så krocka jag med några, hehe.

Nu tänker jag bara se på tv, ta nått att äta och sen ska jag inte göra nått mer. Tror jag iallafall.

Avancia med moa

Idag har jag hunnit med mycket. Först var jag somsagt i skolan. Efter skolan for jag hem en sväng och sen till stan med bussen. Jag träffade moa i stan lite före 4. Då gick vi på stan och kolla lite och sen gick vi och åt middag. Sen fick vi brottom till Avancia. Vi var på step up. Det var jätte roligt, men skit jobbigt ! Sen tog vi bussen till godby och sen åkte jag hem med mamma. Nu har jag just badat bastu, och nu sitter jag och ser på Johan Falk.

beroende av nått som är bra

Sara och jag var ut på en lång promenad idag. Det känns som att jag måst gå ut och gå minst en gång per dag, vet inte varför. Men om jag inte gör det så känner jag mig dålig. Det är ju riktigt skönt att få lite frisk luft och röra på sig lite, men jobbigt att ta sig tid att gå ut.

I kväll har jag gjort läxor, varit ute och gått med hunden, sett på tv och varit på datan, skönt med en hemma kväll ibland. I morgon är det ju skola, suck. Efter skolan åker jag hem en sväng, sen till stan och träffar moa. Nu ska jag gå och duscha och sen försöka gå och lägga mig. 

sara är bäst !

Nu är det så att jag sitter hemma hos Sara. Hon har just färgat håret, coolt va? Vi ska nog inte göra något speciellt idag tror jag. En lång promenad blir det säkert ;) När jag kommer hem har jag en massa läxor att göra, hatar läxor ! Och i morgon är det skola igen, jobbigt.

Tjoohoo

Det blev inte att träffa moa i kväll iallafall. Så jag var hos pappa och såg på film och tog det lugnt i stället. Nu är jag hos pernilla, vi har just varit ut och gått. Och nu sitter vi och ser på Robinson.


Hittade en gammal bild på mig på pernillas data, från i somras. Tänk vad brun man va då !
Orkade inte vända den.

09.01.10

Var ut på en lång promenad till min guffar idag och fikade. Sen var jag och pappa och köpte pizza, Mmm.. haha. Jag ska snart börja fixa mig och sen senare ska jag träffa moa och robin, så ska vi till jonna tror jag. Sen sover jag hos pernilla och dom i natt. Men hur jag kommer dit, de vet jag inte ännu. Hehe. Har inte min kamera med, så det blir inga bilder från kvällen, lite synd men. Hoppas alla får en bra lördagskväll !


naaw, visst är väl min hund söt ändå?


lördag

Go morron ! Vi kom hem från Mimmi och dom runt 2 halv 3 tiden i natt. Det var en riktigt lyckad kväll ! Fast jag var rätt så trött.. Idag hade jag tänkt sova jätte läng, meen så ringer moa och väcker mig kl.11. Haha, det är lugnt moa, hon fråga om jag ville va med henne i kväll, så då blev jag glad ! Nu ligger jag i soffan och ser på tv typ. Snart ska vi gå till min guffar och fika tror jag. Och sen i kväll ska jag antaligen träffa moa då !

kvällen den 8 januari

Jag höll på och faila när jag skulle med bussen idag. Började springa (!) hemifrån typ 3 minuter före bussen skulle komma, och det tar typ 6 minuter att gå dit. Så ja, jag fick springa. Men jag hann, i sista sekund..

Vi for på middag till nån. Det var gott. Sen for jag med Mimmi till Astrid, där var Siri också. Vi såg typ på film och prata. Sen tog vi taxi därifrån vid halv 1. Och nu sitter vi i Mimmis säng och chillar ;)


fredag ♥

Jag älskar fredagar ! Vårt schema är bäst på fredagar också, ett stort plus. Kom just hem från skolan, och där var det chill. Nu ska jag packa, sen ska jag ut och gå med hunden. Och sen tar jag bussen till stan. Jag ska tydligen på nån middag ikväll till nån, men sen kanske jag ska träffa Sara, om jag hinner :) Sover i stan hela helgen. Men nu måst jag skynda mig, hejdå ♥

bloggfixaren här då !

Moa var somsagt här i kväll. Jag övertygade henne att hon skulle skaffa en blogg, så hon skulle göra det om jag fixade designen. Så det har jag suttit och gjort i princip hela kvällen, hoppas hon blir nöjd ! Nu ska jag gå och göra nått annat än att sitta framför datan, borde nog gå och sova. Men det orkar jag inte, somnar inte ändå.


moooa is here

Första dan i skolan avklarad då ! Tänk sista terminen i grundskolan. Det är ju sjukt. Men bra.

Nu är moa här, hon ligger i sängen och checkar i kataloger. Vi kom just från stan, åkte dit efter skolan så. Vi var och fikade och köpte nån bok åt moa. Hon blir väl här hela kvällen tror jag :)

tillbaka från sverige

Jag kom just hem från sverige, det har varit en bra resa. Men jag sov dock bara cirka 5 timmar i natt, så nu är jag rätt så trött efter en lång dags shopping.

I morgon början skolan jo, usch fy och blä. Men en sak är uppåt med i morgon ! Och det är att jag ska till stan och träffa moa efter skolan, det gillas (Y)

Det här köpte jag:

- ljusa jeans, H&M
- svart hög kjol (lööv it), H&M
- ljus grå "hängig" kofta, H&M
- naturvit lite pösig, lång tröja, H&M
- mörk grå "hängig" kofta, Cubus
- svart långärmad tröja, H&M
- vit långärmad tröja, H&M
- grå trekvartsärmad tröja, H&M
- grå kofta, Gina Tricot
- blå/vit randig trekvartströja, JC
- svart/vit randig trekvartströja, JC
- svart glansig "jacka" kort, Gina Tricot 
- vit halsduk, Åhlens
- svart nagelack

och sen tidningar och en bok. Är somsagt riktigt nöjd över mina köp :) 
Men nu ska jag gå och sova, skola i morgon -.-
Sov så gott ♥


rubrik

Janice var här en stund i kväll, vi gjorde väl inte så mycket. Jag har just sett 3 avsnitt av One Tree Hill, bra serie de där ! Nu ska jag gå och platta håret (?) Ja, man kan ju undra varför jag gör det klockan 11 på kvällen. Jo, för att jag inte hinner i morgon bitti, och för att jag har varit för lat för att göra det tidigare i kväll, haha. Sen ska jag väl gå och sova, men det är svårt att somna nu kan jag säga, eftersom jag är van att gå och lägga mig efter 2.

Men i morgon ska jag iallafall till sverige, vet inte riktigt vart vi ska ännu, men antagligen till skärholmen. Skönt att shoppa i en galleria, allt under samma tak ! Sov gott ♥


helt slut !

Gosh, nu är jag helt slut. Jag har skottat bort all snö på hela infarten/gården ! Nästan värre än ett träningspass det där. Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag se några avsnitt av one tree hill.





5 januari

Vaknade vid halv 2 tiden idag. Då messade janice och sa att hon var barnvakt och att dom skulle gå och åka pulka, så hon fråga om jag ville följa me. Så det var bara att äta frukost och klä på sig och gå ut. Vi var och åkte i "nybyggarbacken" kallas den. Det var ganska roligt faktiskt.

Kom hem för typ en halv timme sen. I kväll kanske jag ska träffa janice, annars ska jag bara chilla. Borde gå och sova rätt så tidigt i kväll iallafall. Eftersom jag ska stiga upp vid halv 7 i morgon.

Här är lite bilder från dagen:








Ny header och design

Som ni kanske redan har sett, så har jag en ny header. Ingen höjdare direkt, men den får duga ett tag. Fixade lite annan design på samma gång också. Kommentera gärna vad ni tycker.

Jag ska väl snart börja stänga av datan, den är på allt för länge och allt för ofta nu. Inte bra. I morgon kommer moa hit. Trevligt. Och på onsdag far jag till sverige, längtar !
Natti natti ♥

4 januari

Idag har janice och hennes lillasyster petronella varit här. Vi var ute och åkte pulka och fotade lite. Men bilderna är på janice kamera, så jag kan inte ladda upp nån nu. Hon kanske kommer hit ikväll också, och isåfall ska vi se på 17 again. Nu ska jag krypa ner i sängen och se på One Tree Hill, får se vad det är för något.

One tree hill

Jag tänkte att jag skulle ladda ner One Tree Hill, men det gick så himla trögt. Så jag orka inte vänta. Så nu tänker jag gå och lägga mig tror jag, eftersom min hund antagligen kommer väcka mig rätt så tidigt i morgon, suck. Men en sak är bra när jag vaknar, och det är att Janice kommer hit. Sov gott ♥

New Moon

Jag såg just på New Moon för första gången, dom flesta har väl redan sett den. Jag tyckte den var sådär, helt okej. Ganska tråkig faktiskt, men det kanske är för att jag är rätt så trött. I morgon kommer Janice hit. Så vi får väl se vad vi hittar på.


pink - I don't believe you

längre jullov tack?

Det här jullovet har gått jävligt fort. Och jag har inte varit hemma och vilat typ en enda dag. Men det betyder ju att jag gjort nått iallafall. Just nu är jag hos Sara. Vi ligger i soffan och chillar och ser på tv.

På onsdag ska jag till sverige, ska till skärholmen och shoppa. Perfekt ! Och sen börjar ju skolan på torsdag, suck. Så nu har jag 2 dagar kvar av jullovet som jag inte vet vad jag ska göra, men jag tror att jag ska träffa moa i morgon eller på tisdag.


film tips?

Julia for just hem. Vi såg på Fjorton Suger, den va inte så bra. Och så såg vi på Robinsson. Jag har börat ladda ner en massa filmer och serier, sen jag fick hårddisken. Så om ni har nått tips om en bra film, skriv gärna.

I morgon ska jag till sara och busa. Blir väl där typ hela dan ;) Nu ska jag fortsätta se på film, ska se på Raise your voice. Hoppas den är bra !



Bilderna försvann

Nej nu blir jag tokig, igår tog jag bort rätt så många bilder från arkivet på bloggen. Och nu såg jag att några bilder har försvunnit från bloggen. Försvinner bilderna från bloggen om man tar bort dom från arkivet? För isåfall tänker jag ju inte ta bort fler.

Idag blev jag väckt av Esperanza som kom och hoppa på mig, suck. Då var jag inte så glad kan jag säga. Fast klockan var ju lite före 2, så hon tyckte väl att jag sku upp. Nu är jag hos julia, kom hit för typ en och en halv timme sen. Vi har väl mest varit på datan. Nu håller vi på och dansar dansmatta ;)

Bilder från nyår


1 januari 2010

Det känns att det är dagen efter nyår idag iallafall, känner mig helt sliten och trött. Vi gick ju och la oss rätt så sent om man säger så i natt. Men det var en lyckad kväll, och en bra början på det nya året !

Jag for hem från stan vid 1 tiden. Då var det bara hem och byta kläder och på kalas till grannarna. Därifrån kom jag väl vid 4 tiden. Orkade inte göra så mycket då, men jag var faktiskt duktig och städade garderoben lite. Dock känns det som att den bara blir mindre och mindre, konstigt.

Nu håller jag på och laddar ner två filmer, så det är vad jag kommer göra ikväll. Så skönt att slippa göra nått annat än bara ligga i sängen och se på film.

Tänkte ladda upp lite bilder från igår också. Men det får bli i ett eget inlägg ;)

100 inlägget

Det här är mitt 100 inlägg !!!! För den som ville veta. Och på nyår också ! Niiice. Ville bara säga det. Puusss


GOTT NYTT ÅR !

GOTT NYTT ÅR ! :D Nu är det 2010 ! Helt sjukt asså. Kvällen har varit super. Dock väldigt kall. Det började med en god middag hemma hos pernilla. Jag tog inte så mycket bilder, men lite. Så jag kanske lägger in dom om dom blev bra. Sen bar det av till stan, men där var det så himla kallt så vi gick till Lisa och värmde oss.

Sen ner till stan igen och träffa folk. Och kollade på fyverkeriet. Vi var kvar på stan i ca 2 timmar. Sen gick vi tillbaka till pernilla och städade. Nu har vi just varit och mött Moa :) Blir väl att sitta uppe ett tag till, är inte trött så.


RSS 2.0