magaluf 2012

För exakt en månad sen kom jag hem från en av de bästa resorna i mitt liv! Den resan var till underbara Magaluf med mina underbara vänner! Snacka om att vi levde livet, vi hade ett riktigt fint hotell, supernajs strand, bra väder, god och billig alkohol, god mat, en massa fest, en massa nytt folk, en helt jäkla underbar partyresa!! Och det bästa av allt, vi kommer göra om det nästa år igen, can´t wait!

Här är några bilder från vår toppen resa! Magaluf 2012 in my heart för alltid alltså!


sommar 2012 i Iphonebilder

Om jag sku berätta allt som jag har gjort hittills i sommar i ett inlägg, så skulle nog ingen orka läsa det. Så jag gör det enkelt och laddar upp några Iphonebilder bara, är dock väldigt dålig på att fota vad jag gör, men lite har jag lyckats fånga på bild iallafall! 

1. umgåtts med fina Nathalie 2. fyllt 18 år 3. firat studenterna 4. firat fina Moa 5. jobbat 6. njutit av sommaren i stadshusbacken 7. köpt min första egna bil 8. chillat på stranden 9-12. umgåtts och festat med fina brudar 13. haft dansuppvisning i badhusparken 14. hälsat på 100 åriga gammelfarmor i stockholm 15. hängt på arken 16. varit på Island in the sun 17. hängt med brudarna ännu mer

16 juli 2012

Ja hörni, här har det varit väldigt tomt i över en månad, inte okej. Men jag får väl ta och skylla på att det är sommar, och att jag inte vill sitta inne vid datorn allt för ofta ;) Nåja, jag ska försöka ta tag i bloggandet nu, så vi får väl se hur det går med det. Hej på er!


RSS 2.0