26 oktober 2011

Skoldagen gick hyffsat fort, onsdagar är nog ändå dom bästa dagarna i skolan. När jag hade slutat körde jag dubbeltimme med bilskolan, och det var sista gången före jag får börja köra med pappa. Så nu jäklar ska det köras! Så jäkla kul är de alltså! :) De blir just lite kääk, sen blir det nog chilla en stund innan jag ska bege mig mot godby på Första Hjälp övning, ska bli riktigt roligt! :)

En mycket trevlig helg!



Den här helgen har varit riktigt lyckad faktiskt! Igår for jag och Nathalie hem till henne nån gång på dan och fixade oss och käkade. Sen blev det att fara till Järsö på Darnemos 18 års fest! En riktigt lyckad kväll blev de :)) Tack så mycket Marcus och alla andra som va där!

I morse var det slitet värre alltså.. men vi tvingade oss upp iallafall. Vid 4-6 var jag tränare också, det var lite tungt, men det gick! Jag har just legat helt däckad i vårt nya bubbelbad i en timme typ, helt sjukt vad underbart skönt det var! :) Nu har jag förflyttat mig till soffan och tänker nog inte flytta mig nån annanstans än till sängen om en stund, tagga skola 8 i morgon bitti!


21a oktober 2011

Tjolahopp! Vi har hållit på med ett grupparbete nu i 2 dagar, men vi var så duktiga så vi blev klara mycket tidigare! Vilket betyder att jag sluta vid 1, otroligt skönt! Då for jag och Nathalie hem till mig, då blev det att prova lite klänningar tills i morgon, för då jäklar =D Annars så har vi väl inte gjort så mycket, det blir nog en riktigt chill kväll i haraldsby och tagga inför i morgon ;) Ha de gött!

Mästerfotografen Nathalie Nordström som fotat ↓

U N D E R B A R T

Gosh vad jobbigt det var på dansen i kväll alltså! Men sjukt kul och underbart var det! :) Nu har jag just tagit en lång och jäkligt skön dusch, så nu känner jag mig fräsh igen, hehe. Annars vet jag nog inte så mycket mer, jag ska nog bara ha lite kvällsmys nu och sen ladda inför att börja 8 i morgon. Ha en bra kväll alla :))

17e oktober 2011

Jahapp, måndag igen då, dagen har nog varit som iprincip alla andra skoldagar skulle jag säga. For hem efter skolan en sväng och packade innan jag for till stan igen, på dans!

Jag hann bara komma till lägenheten så bestämde jag och Ebba att vi skulle gå på en promenad, så vi var ute och gick i 45 min, skönt! Nu sitter jag i soffan och myser, och tänker sitta här tills jag ska sova :)) Går 8 till 4 i morgon, wihuu...

som jag saknar det alltså!

Den här söndagen har varit riktigt bra faktiskt. Sov länge och tog det bara lugnt i nån timme, vid 2 tiden for jag till Sunnanberg och fikade med mina söta tanter, jag saknar dom så alltså! Och personalen också, jag trodde verkligen inte att jag skulle trivas så himla bra där på min praktik som jag gjorde, men jag är väldigt glad över att jag hade det så bra där! Det var så roligt att se alla igen, även fast det bara var 2 veckor sen jag var där på praktik.

Annars idag har jag pysslat och fixat lite i huset och städat mitt rum (?!) jepp ni hörde rätt! Nu ska jag gå och duscha och sen krypa ner i sängen och sova, och vad kan bli bättre än att jag börjar halv 10 i morgon =D Så underbart!


Höstlov

Gårdagen spenderas i Täby Centrum med Moa, Mia, Fanny och Jannica! Riktigt trevligt var det! :) Jag hittade dock inte så mycket, men jag ska till Stockholm med Moa om typ 3 veckor, så kanske hittar mera då!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, har hjälpt syster att flytta lite saker till huset. I kväll var jag bara hemma, Pernilla och jag lagade en sjuukt god kladdkaka också! Mums!


I like it!

Skoldagen gick faktiskt hyffsat fort! Vi fick sluta redan vid 1, så de gjorde dagen ännu bättre! Då gick jag och Nathalie och fikade på svarta katten, handla lite käk och lite annat smått och gott. Sen var vi ju såklart duktiga och lagade middag, och gott blev det! :)

Vid 6 tiden tog vi oss till Baltic för att vara lite sociala, och jag kom precis just därifrån, så min kväll har alltså spenderats på Baltic helt och hållet, mycket trevligt dock! Nu ska jag mysa lite i sängen och njuta av höstlovet, innan jag tänker gå och sussa, natti natti :))

En riktigt bra dag =D


Bild från i våras ↑

Dagarna går och det närmar sig höstlov, woho! Planerna är ännu oklara inför lovet, men nått lär jag nog hitta på. Igår kväll och i kväll har jag varit på dans, underbart! Jag tänkte avsluta det här korta och ointressanta inlägget med att säga att jag har skrattat som aldrig förr idag med ingen mindre än Nathalie, håhå, helt galet vad vi har skrattat! Underbar dag helt enkelt =D


8e oktober 2011

Oh no, nu var det sådär dåligt med uppdateringen igen.. Men jag måste erkänna att jag knappt har hunnit va inne på datan den här veckan, har haft fullt schema alla dagar! Nu är vi iallafall tillbaka i skolan, känns både bra och dåligt måste jag säga.

Igår kväll var vi några tjejer i Moas lägenhet, det var riktigt trevligt faktiskt! Smed en hel del planer gjorde vi också, kommer bli grymt ;) For hem och sov i natt, duktigt skönt att få sova ut och vakna i sin egen säng.

Idag ska jag fixa och städa lite i huset, det är lite smått rörigt om vi säger så, hehe. I kväll kommer bästa Nathalie hit, vi ska laga värsta goda middagen, prata om allt mellan himmel och jord och bara ha en sjukt skön, mysig och behövlig hemmakväll! Kommer bli toppen!! :)

Moas bild↓ Dom här två tjejerna är nog väldans bra dom!

Två väldigt känslosamma dagar..

Dom 2 senaste dagarna har varit mycket tuffa med mycket tårar.. Det började med att jag var sista dagen på praktik i går, och att säga hejdå till alla underbara människor fick mig såklart att börja gråta, usch det var inte alls roligt att försöka förstå att jag inte ska dit på måndag!

I morse kunde jag verkligen inte sova länge, kanske för att jag kände på mig vad som skulle hända.. Vid 11 kom iallafall Quickys nya husse och hämtade honom, och vad jag grät! Jag kunde verkligen inte sluta, jag kunde inte förstå att han skulle flytta från oss! Usch det var verkligen den värsta känslan jag känt på väldigt länge, mitt hjärta gjorde bara så ont! Fyfan vad jag saknar honom!!!

Idag har vi även flyttat in i nya huset helt! Så vi har burit och släpat grejer hela dan. Usch idag har tårarna runnit många gånger.. Hoppas de går över snart! Nu ska jag försöka sova i mitt helt nya rum i det helt nya huset, gonatt!


RSS 2.0