Söndag igen då

Vilket ruggigt väder det är ute alltså, det blir nog att sitta inne hela dan idag tror jag. Ebba for just hem, och nu funderar jag på vad jag ska hitta på. Men det ända som kommer upp i mitt huvud är svenska uppsatsen som jag måste skriva idag, och alla dom andra läxorna som måste göras eftersom att jag var sjuk halva förra veckan. Nej söndagar är inte min favoritdag.

sweet dreams

Just nu ligger jag i sängen med datorn i famnen och bredvid mig ligger ebba som sover så sött :) I kväll var vi somsagt på Unga Band, men vi missa dom vi ville se så det var inte så kul. Men vi hade nog en rätt bra kväll tillslut. Nu ska jag nog stänga av datan, och gå och sova ! Så skönt, natti natti ♥

Unga band



Jag var tränare från 11-12 i morse, sen var jag och köpte lite smink och sen for vi till min guffar och fikade. När jag kom hem kom janice hit, hon var här till maten. Då kom ebba hit, och hon ska sova här i natt :) Men nu ska vi iväg in till stan till Unga Band med Nishti :)

Nathalie Nordström och Ronja Selander


Nathalie Nordström

Idag har jag varit med denna söta brud ! :)



äntligen på bra humör igen =D

Den här dagen och kvällen har jag spenderat med min käre vän Moa ! Vi har bara chillat och sett på lite serier ;) Jag fick just veta att jag kanske ska få va hårmodell för Klipp Upp på Damernas Afton, iih vad skoj de sku va alltså !! Så den här kvällen har varit helt jätte bra =D

I morgon är det fredag och vi då slutar i halv 2, underbart. Och sen kommer Nathalie hit =D Och vi ska ha en riktigt skön hemmakväll ! Kommer bli prima dehär.

27.10.2010

YEES ! Nu är jag äntligen klar med den där jobbiga fysikuppgiften ! =D Så nu kan jag ta kväll, så skönt. Och jag har inte haft nån feber idag, så i morgon blir det att åka tillbaka till skolan. Sen kommer moa hem till mig =D Nu ska jag mysa lite framför tv:n. Puss ♥

syskonfoto

Här är då jag och mina två storasyskon, Jessica och Mathias. Det här fotot togs till förra julen, så det är ca ett år gammalt, men så fint :) ♥


onsdag

Idag mår jag faktiskt bättre, det känns att medicinen börjar värka. Och jag har inte haft nån feber idag heller, och så får det gärna va hela dan !! =D Så idag blir det förhoppningsvis sista dagen hemma, så jag ska vila riktigt ordentligt :) Jag har dock en massa skoluppgifter som måste göras, suck. Så jag ska väl först börja med dom och sen unna mig ett avsnitt av oth :)


21:46

Idag har jag inte gjort så mycket, bara vilat. Jag blir hemma i morgon igen, alltså jag måst bara säga att jag längtar till skolan. Eller kanske inte riktigt till skolan, men till alla underbara vänner ♥

Så i morgon har jag bestämt att jag ska vara feberfri ! För jag ska tillbaka till skolan på torsdag ! Det bara är så ;)


otursdag idag igen

Ännu en riktigt otursdag ! Jag börjar faktiskt tröttna på dom nu. Fick reda på att jag har steptokocker, så nu ska jag äta penicillin i 10 dagar, jippi..

Och som ni kanske vet så kraschade ju min ca 2 månaders nya dator i söndags, så jag lämnade in den på lagning. Jag fick just veta att hela hårddisken kraschade, så alla bilder, alla dokument, ALLT är borta !! Nej fy satan för datorer säger jag bara.

hemma från skolan idag med

Godmorgon !

Jag har inte så mycket att skriva, men jag är iallafall hemma från skolan idag med. Just nu mår jag helt okej faktiskt, tack vare buranan som jag tog tidigare. Annars så väntar jag bara på att de ringer från hälsocentralen, vill veta vad det är jag har för nått. Nu tror jag att jag tänker se några avsnitt av oth, hihi. Det har jag väl aldrig skrivit förut ;) 

Drömmer mig bort lite smått :) EGYPTEN SPORTLOVET 10


streptokocker eller körtelfeber

Jag kom just hem från hälsocentralen, och jag har troligen streptokocker eller körtelfeber :( Och febern gör mig galen ! Åh jag vill inte vara sjuk ! Det ända jag orkar göra just nu är att ligga i sängen med datan i famnen och se på oth.

jag hatar att va sjuk :(

I kväll har jag bara legat nerbäddad i min säng och sett på oth. Jag blir hemma från skolan i morgon, är helt slut i kroppen så. Jag hoppas att febern och huvudvärken försvinner snart, usch jag hatar att va sjuk :( Nu ska jag gå och sova, och försöka sova bort den här dumma förskylningen ! Gonatt ♥

den värsta helgen på väldigt väldigt länge !

Jag som hade hoppats på en jätte bra helg, men nej de blev de inte. Gårdagen var riktigt jobbig, och i morse när jag vakna kunde jag knappt svälja. Hade så sjukt ont i halsen, och nu har jag stegring som är påväg mot feber. När jag insåg att jag hade blivit sjuk tänkte jag att jag skulle ligga i sängen med datan i famnen och se på oth hela dan.

Men nej då kraschar datan ! Och då vart det för mycket. Jag håller även på med en faktauppsats som ska va inne i veckan, så hade tänkt jobba på den idag, men nu när datan har kraschat så är den borta ! Nej fy fan vilken helg säger jag bara.

det blir inte alltid som man tänkt sig

Den här kvällen vart inte riktigt som jag hade tänkt mig. Blev att sitta hemma hela kvällen, men syster kom hit så satt och prata med henne ett tag. Och nu kom min bror och min kusin hit, dom ska se på nå filmer så jag tror att jag tänker göra dom sällskap. Det vart en riktig uppochner lördag de här, men som tur är slutar den rätt bra iallafall :)


L Ö R D A G

Godmorgon sunshines ! :)

Vaknade redan halv 11 idag, då la jag mig i sängen och såg på oth. Så iprincip har jag inte stigit upp ännu, det är såhär lördagsmornar ska va tycker jag ! Jag ska väl snart gå upp och ta något att äta, och sen har jag några läxor som måste göras. I kväll tror jag att det blir att åka hem till Moa :)

en riktigt latar kväll

I kväll har jag somsagt varit tränare, som gick helt bra, och så har jag legat i sängen och sett på oth ! Det är min kväll hittills, fast nu tänker jag faktiskt flytta mig till soffan och se på Idol ;) haha, ibland får man faktiskt vara lite lat :)


Äntligen heelg !

Den är så efterlängtad ! Vet inte varför, men den här helgen känns mer efterlängtad än andra. Och jag ska inte göra nått speciellt, kanske just därför jag har längtat efter den. Jag for hem efter skolan, men om lite över 2 timmar ska jag iväg till stan igen och vara tränare, så jag har ju inte riktigt helg ännu. Men sen ska jag HEM !

Jag har inte farit hem en ända fredag efter träningen sen jag börja med det, alltså på ett antal veckor. Så i kväll ska jag bara myysa och se på oth :) Hihi. I morgon ska jag och moa ha en riktigt myskväll också =D

Såg just att de har fixat att man kan datum och tidinställa blogginläggen på blogg.se, fan va grymt ! :D


INSPARK!!!

Ja fy fan vad jag luktar VITLÖK ! Ja vi hade inspark idag, och för den som inte vet vad det är så kidnappade 2orna oss 1or och satte på oss sopsäckar, skyltar, ruffsa till och färgade vårat hår orange, målade svarta stora ringar runt ögonen och så hade vi blöjor på oss. 

Sen började det med att vi gick genom handels ner till lusse där alla stod och tittade, usch de var hemskt. De är fick några göra sexställningar och så skulle de spräcka en uppblåst kondom imellan sig, som tur var slapp jag. Och dansa och sjunga en sång och göra bort sig lite smått..
Sen bar de av till sjömans där jag först måste stoppa ner ansiktet i en hink med vatten och ta upp ett äpple och sen leta efter en sockerbit i mjöl. Sen måste vi dansa och sjunga typ hela tiden.

Sen gick vi till yrkes där vi också måste göra en massa saker, och sen ner till stan där vi också gjorde en massa saker. Där tidningen sen kom och fotade oss, jippi.. Under hela tiden höll dom på och spruta vitlöksvatten på oss ! Fy fan vad det lukta ! Så nu tänker jag gå och duscha, fy fan va skönt det ska bli.

20.10.2010

Hade orientering dom två sista timmarna idag, gosh vad jobbigt det var ! Sen gjorde jag väl inte så mycket. Vid 7 tiden cyklade jag till baltic, satt och pratade med Nathalie och Emma som jobbade i kiosken, trevligt värre. Nu sitter jag bara och ser på tv, men tror faktiskt att jag tänker börja gå och sova. Är alltid så himla trött, så gonatt.

Onsdag


Jag ska just precis börja bege mig mot skolan, och den här skoldagen är bara för skön ! Jag börjar klockan 1, har en timme fysik och sen två timmar gymnastik och sen slutar jag. Äntligen en kort och skön dag ! Men nu ska jag börja packa ihop de sista, ska till pappa idag så. Pusshej ♥ 


Rihanna - Only Girl (In The World)


inte direkt den bästa dagen nej

Den här dagen har varit tung ! Det började med att jag försov mig 45 minuter i morse !?, så när jag äntligen vakna 20 minuter före jag sku gå till bussen var jag verkligen inte glad ! Men som tur är han jag fixa mig lite snabbt och sen till bussen.

Jag hatar verkligen att gå i skolan och tycka att man ser riktigt hemsk ut, och en sån dag var det idag, inge vidare alltså. Och dagen blev inte bättre av att ännu fler saker bara störde mig, så nej det har var ingen rolig dag. I kväll kommer jag sitta fast framför datan och göra en massa jobbiga läxor, men men.


W A V Y H A I R


Såhär ser mitt hår ut när jag inte plattar det, ifall nån ville se ;) Syns inte så bra, men ungefär.

Idag har det väl inte hänt sådär jätte mycket i mitt liv, gick en stund på stan med Nathalie efter skolan medans vi vänta på bussen. Jag ska just ta tag i dom där läxorna som ligger och väntar på mig, och sen om jag hinner tänker jag se ett avsnitt av oth :)

söndag och inga måsten?

Den här söndagen har bara varit så skön, inga måsten och ja inget som behövs göras. Eller okej det finns ju en massa saker jag borde göra, men eftersom det inte är måsten så får de vänta.

Jag har sett ett antal avsnitt av oth idag, och så var jag faktiskt ute och fotade i nästan en timme. Nu tänker jag gå och ta en lång och varm dusch och efter det tänker jag krypa ner i soffan och se på ensam mamma söker.


trött tröttare ronja

Jag har verkligen varit kass på att uppdatera under lovet, men jag har haft så mycket annat att göra än att sitta framför datan. Igår jobbade moa och jag somsagt och serverade på Baltic från halv 5 till 1 på natten, sen tog det ett bra tag före jag kom hem, men jag kom i säng halv 3 iallafall. Då va jag trött ska jag säga er, efter höstlovet och allt.

Idag är det en riktig hemmasöndag, har legat i sängen och sätt på oth och Idol iprincip hela dan. Och så är nog planerna för resten av dagen ockå ;)

Jag borde börjar lägga upp lite mera bilder, men har ingen inspiration, men jag ska se om jag orkar gå ut och fota lite idag.


en oförglömlig kväll ;)

Gårdagskvällen var verkligen super bra ! När vi vakna var vi och lunchade på svarta katten med Pia, och sen gick vi hit till min lägenhet. Nu gör vi inte så mycket, men vi ska snart börja fixa oss för om en timme ska vi och jobba på Baltic. Usch fy vad trött jag kommer vara i kväll, vi jobbar antagligen till ungefär halv 2 i natt, sen ska jag hem och sova !

Update

Idag har jag legat i sängen och sätt på oth nästan hela dan. Nu håller jag på och fixar mig, och om typ en timme kommer moa och johannes och hämtar mig så åker vi hem till han. Sen tror jag att moa och jag sover i stan. I morgon ska vi servera på baltic med dom från mariepark, så då sover vi väl också i stan tror jag. En liten update sådär :)


höstmys

Vilket busväder det är ute idag ! Det känns att det är höst nu, men det är mysigt tycker jag :) Bara man slipper gå ut så, för om man sitter inne under en filt, så är det ju riktigt mysigt. Jag kom hem från stan för nån timme sen, och i kväll ska jag bara vara hemma och njuta av höstlovet ! Men nu tänker jag krypa ner under täcket och se några avsnitt av oth :)


Hittade några höstbilder som togs hos Janice för ungefär exakt ett år sen,
här är då Janice, Janina, Joanna, jag och deras hund som jag inte kommer på vad heter :)


H Ö S T L O V

Just nu är Ebba här, kanske inte så konstigt eftersom hon bor typ 20 meter ifrån mig ;) Men det är alltid lika trevligt ! Jag ska just gå och duscha och fixa mig, sen i kväll blir det att åka och kolla på innebandy med henne och Moa. Blir väl antagligen där nästan hela kvällen så. I morgon ska jag SOVA ! länge !

min tisdag

Här kommer en liten update om dagen som varit. Först skola då 8-4, hade 2 timmar hål mitt i också ! Haha dom sista timmarna slirade det totalt för mig och Nathalie, men man måst ju få ha lite humor så ;) haha.

Efter maten var jag ut och gick med Sara i över en timme, var verkligen jätte länge sen jag träffa henne så vi prata en massa. Sen var jag hos henne till halv 10 ungefär, då for jag hem till Haraldsby och hämta lite kläder som jag glömt IGEN ! I morgon ska man ju tydligen ha kavaj eller nått liknande på sig, så passade på och tog med en sån också ;) Men nu ska jag gå och duscha och sen krypa ner i sängen, gonatt ♥

jag för 2 år sen

Jag tänkte att jag skulle passa på och installera min extärna hårddisk till nya datan. Så jag kunde ju inte låta bli att kolla på gamla bilder, herregud vad liten jag var för nått år sen. Dom här två bilderna är tagna i oktober 2008 när jag gick i 8:an, dom är alltså 2 år gamla. Haha ojoj säger jag bara, jag kommer ihåg hur jag tyckte att alla bilder var så himla snygga, men nu gör man ju inte annat än skrattar åt dom =D haha


HAHA, jag fick mig ett gott skratt i kväll iallafall, och nej det här var absolut inte dom värsta bilderna ! Men dom får duga för att visa lite hur jag såg ut iallafall ;)


M Å N D A G

Jag har inte så mycket att säga om den här dagen, den har väl varit som dom allra flesta dagarna. Haha de där lät invecklat, kort och gott så har det inte hänt så mycket i mitt liv idag. Först en skoldag från 8 till 4, och sen dess har jag bara varit hemma och chillat, sett på oth har jag också gjort. Inga planer för kvällen, blir nog bara en vilokväll skulle jag tro. Pusshej ♥

söndagsångest som alltid

Jag kom just in efter min ANDRA långa promenad idag, ojoj vad har hänt med mig, haha okej så farligt är det faktiskt inte. Antagligen ett sätt för att skjuta upp läxorna. Så nu kära vänner ska jag ta itu med dom där verkligen älskade läxorna. Ha en trevlig söndagskväll allihopa !

10.10.2010

Den här helgen kan man säga att jag har varit med Nathalie =D Och den har verkligen varit superbra ! Igår for Nathalie och jag först till min lägenhet i stan och fixade oss, sen for vi ut till Lucas i Jomala där vi var ett tag. Sen blev ju lite som de blev, så vi åkte hem rätt tidigt till Nathalie, men det var en trevlig kväll :)

Och nu har jag just kommit hem, idag ska jag bara vila och göra sen göra dom där jävla läxorna.
Men tack så mycket för en trevlig helg Nathalie :) ♥

Bilder från nån helg sen:

saturday night

Nu har jag just fixat mig klart och nu ska jag just gå till mormor och äta middag. Sen nångång åker jag in till stan och träffar Nathalie, sen får vi se lite vad som händer :) Puss ♥


Gårdagen

Efter att jag var tränare igår så skjutsade Johannes ut mig till Hammarland till Nathalie, tack så jätte mycket för skjutsen ! Sen spenderades kvällen hemma hos Nathalie med henne, Lucas och Atte. Nu sitter jag ensam hemma hos Nathalie, hon är och klipper sig och Lucas och Atte for just. Så nu väntar jag bara på att få skjuts hem. I kväll ska jag vara med nathalie ! Men nu kommer min skjuts, hejdåå :)


Robinson

I kväll har jag inte gjort nått vettigt alls ska jag säga er ;) Ebba var hit och underhöll mig i typ en halv timme iallafall, treevligt. Nu ligger jag i soffan och ser på Robinson, första avsnittet idag så. Har inte så mycket mer att säga just nu, puss ♥

nån som vill hitta på nått i kväll? :)

Idag kändes det att den nya perioden började ! Massa nya ämnen och klassrum, och jisses vad alla lärare är snurriga, men jag överlevde dagen iallafall. Efter skolan var jag med Nathalie en stund :) Nu sitter jag i lägenheten och har håller på och försöker komma på nått att göra i kväll. Är ensam hemma i över 5 timmar i en lägenhet i stan, jippi.. Skulle vilja hitta på nått, men ingen annan verkar ha tid. Jaja, jag får se hur det blir.

Moa Mattsson och Ronja Selander

Nu sitter jag i Moas lägenhet, vi ska snart ta bussen till baltic och kolla på innebandy match. Vet en massa som spelar, så det ska bli kul att kolla. Efter de ska jag hem en sväng och packa lite kläder och sen tillbaka till stan igen.

Jag sitter på moas gamla data, så jag hittade en massa jätte gamla bilder på oss. Hahah, alltså vad små vi var ! Men så mycket minnen vi har tillsammans, dom är oslagbara ! ♥

Här är en väldigt gammal bild ! Tror den är ca 3 år gammal (?)

2 saker jag verkligen hatar just nu:

Just precis nu är det 2 saker jag verkligen hatar.

  1. När man har kollat in t.ex. ett klädesplagg man ska beställa, och så precis när man ska beställa det är det slut ! Kanske inte så stor grej nej, men fan vad irriterad man blir alltså !

  2. Att packa ! Inte att packa till resor och så, utan att packa från mamma till pappa och fram och tillbaka och hit och dit. Jag hatar det ! Vet ni vad svårt det är att packa ner vad man ska ha på sig dom närmaste 4 dagarna? Det är hemskt. Och sen att bära värsta stora väskan i bussen och hela vägen fram och tillbaka. Nej usch nej !

T I S D A G

Sista dagen den här perioden då, vilket betyder att jag inte har några läxor tills i morgon, Lovely ! Slutade en timme tidigare idag, så jag satt med nathalie och kajsa på bibban och prata. Nu ska jag kila iväg och hämta ut mitt HM paket =D Och sen ska jag äta, för klockan 6 ska jag på cirkelträning med storasyster.

bravo ronja

Jag orkade mig ut på en halvtimmes joggingtur iallafall ! Känns så himla skönt efteråt. Nu ska jag gå och ta en lång och varm dusch och sen tänker jag mysa framför tv:n :) Låter riktigt bra tycker jag ! ;) I morgon är det sista dagen den här peridoen och då börjar jag 9, sen kommer det bara bli en massa tidiga morgnar när vi börjar 8.

här kommer jag befinna mig på nyår








Åhh vad jag längtar till värmen ! Och till mitt älskade Thailand ! Det här hotellet kommer vi bo på över nyår i 4-5 dagar tror jag, sen får vi se vart vi far, men vi ska iallafall vara på ön Koh Chang. Vi blir i Thailand i ungefär 2 veckor :)

4 oktober

Måndag igen då, men skön dag idag eftersom att det var nästsista dagen i den här perioden. Har inga fler prov på ett bra tag nu, fy fan vad skönt alltså ! Så i kväll tänker jag inte göra mycket, tror att jag ska fara ut och jogga om jag orkar ;)

Rätt så ut tjatad låt, men den är så sjukt bra !

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

Elisa Gustafsson

Kom just hem från Elisa, körde hela vägen bort till henne i skogen, haha. Vi hann inte vara med varann så länge, men prata gjorde vi i ett, det var inte tyst en sekund som alltid :) Vi måste verkligen börja träffas oftare tycker jag.
Nu sitter jag och värmer mig under en filt och ser på tv, var jätte kallt att köra. I morgon börjar jag 9, och jag har ingen aning om vad jag ska göra i morgon, får väl se :)


ny design

Fixade lite ny design på bloggen som ni kanske ser. Blev mörkt den här gången, men det får duga ett tag. Har dock inga nya bilder, så de fick bli bilder från när Linn fota mig i somras :)


söndag igen?

Nu är kursen slut, den har nog varit helt bra. Idag hade vi värsta träningspasset, helt slut ju ;) haha. I kväll ska jag bara va hemma och vila, är verkligen super trött ! Sen måst jag läsa lite psykologi också, det lockar verkligen såå mycket.

02.10.2010

Idag har jag varit på kurs hela dagen, den är nog helt okej. Har lekt nästan hela tiden så ;) Nu tänker jag kolla igenom lite bloggar och sånt. I kväll ska jag till Mathias, får väl se vad vi hittar på :)
Alltså det börjar bli sjukt svårt att komma på vad man ska skriva, det blir typ alltid vad man har gjort, vad man gör och vad man ska göra. Jag får ta och försöka hitta lite blogginsperation nånstans helt enkelt.


Nån random sommarbild som jag hitta bara ;)


fredagkväll

Nu sitter jag i moas lägenhet och gör inte så mycket, Moa har somnat så jag sitter här och är på datan och ser på tv typ. Tidigare i kväll var vi på open by night med Sofia, men de var så kallt så vi gick till Moas lägenhet och såg på Idol :) Sen var vi en sväng till pub bastun och lyssna på när Anton och Filip spelade. Och nu sitter jag somsagt i moas lägenhet och gör ingenting.

open by night

Efter skolan for jag till min syster och åt lite tårta och sånt därnt annat gott. Jag kom just hem och nu håller jag på och fixar mig och packar lite. Om en halv timme åker jag till stan och är gymnastiktränare i en timme, sen blir det att gå ner på stan med moa eftersom det är Open By Night :) Sen sover moa och jag i hennes lägenhet.

I morgon ska jag på AG-kurs i Lusse redan klockan 9 ?! Så det blir tidiga morgnar den här helgen, men jag får väl ta och klara mig.

RSS 2.0