t i s d a g


Jag kom just hem från skolan, kastade just i mig lite mat och nu ska jag just packa alla saker jag ska ha med till pappa. Åker på dans om lite över en timme, så måst hinna fixa mig lite till de också :) Nej nu ska jag sluta sitta vid datan, och göra de jag ska istället ;) Puss


Hair cut

Jag var och klippte mig efter skolan idag, kan ju säga att det behövdes eftersom att jag klippte mig senast till avslutningen i 9:an ;) Hon klippte bort ca 8 cm ;o Så det känns kort nu, fast som tur är så är det rätt långt ändå. Nu är äntligen alla prov skrivna, förstå min lycka ! Så ikväll ska jag tänker jag inte göra nått som har med skolan att göra ! :D

Såhär ser det ut nu då ↓ Det ser inte ut att va så stor skillnad, men det känns att det är ett par cm borta iallafall ;)


Gillar att håret ser mycket längre ut på ena sidan, eftersom jag har huvudet snett (y)


S T A R S

Idag har jag inte gjort mycket, försökt övat på prov. Jag har dom 2 sista proven i morgon, för den här perioden och sen ska vi ju på praktik, så med lite tur så kommer jag inte ha ett prov förens i period 4 ;o Det skulle ju vara helt underbart iallafall !

Föresten så har jag fått nån sorts nackspärr, duktigt irriterande att inte kunna röra på huvudet. Hoppas att det går över i natt iallafall. Nu ska jag försöka läsa lite till på proven, sen blir det bastu och sen söndagsmys framför tvn :)



Första Advent

Jag blev väckt halv 3 idag, så i natt har jag sovit mycket iallafall (y). Idag måst jag läsa på prov, fy. Har 2 prov i morgon så, och har inte börjat läsa ännu. Då blir man inte så glad när man har sovit bort halva dan, men skönt var de ;) Nej nu ska jag ta något att äta och sen sätta mig med läxböckerna framför mig.

L I L L A J U L

Gårdagskvällen spenderades med riktigt trevligt folk ! Så det var en lyckad kväll :) Sov somsagt i Moas lägenhet i natt, men måste stiga upp rätt tidigt för Moa sku och jobba på Lillajulmarknaden.

Idag har jag annars bara varit på marknaden och fryst tårna av mig, fy tusan vad kallt det var ! Jag har inga planer för kvällen, blir nog bara att va hemma skulle jag tro.

Fredag

Hade 2 vanliga timmar idag, sen hål i 3, och sen kom det en klass från sverige som vi var med. Haha, vi hade det nog trevligt faktiskt :) Kom hem för en liten stund sen och nu ska jag just gå och duscha. Vid halv 7 kommer Moa och hämtar mig så åker vi till stan. Sover i hennes lägenhet i natt, hoppas på en riktigt bra kväll ! :)

julstämning

Nu har jag faktiskt börjat få lite julstäming måst jag säga :) Speciellt nu när jag sitter inne och ser hur mörkt det är ute men ändå helt vitt på marken. Och i mitt rum är det mysigt mörkt med den nya julstjärnan i fönstret, tända ljus och lite julmusik :) iihh så mysigt.

I kväll tänker jag inte göra mycket ska jag säga er ! Borde kolla igenom samhällaprovet tills på måndag eftersom att det är lillajul och allt i helgen, men inga måsten  iallafall !


min onsdag

Nu ska ni få en liten uppdatering om dagen. Först var jag då somsagt i skolan, började 12 ;) Efter skolan gjorde jag ingenting vettigt och nu sitter jag bara och fördriver tiden framför datan. Fast egentligen borde jag sitta och tokplugga på engelskan, nej fy. Men jag ska iallafall försöka läsa lite nu för vid 8 tiden ska jag och kolla på innebandy med Moa :) Härla pärla, men nu plugg! 

Pretty Nice

Det var helt sjukt roligt på dansen idag, oh I just love it ! Annars har jag inte gjort mycket i kväll, har legat i soffan med datan i famnen som har underhållit mig. En sak som är underbar är att vi börjar 12 i morgon, Awsome ! Så det blir att va uppe länge i kväll och sova länge i morgon ;) Me like.

I like it

Skön skoldag idag med (y). När vi slutade var jag och fikade med Nathalie och Nishti på bagarstugan, mycket prat blev de iallafall ;) Sen var de bara att ge sig ut i det svinkalla och blåsiga vädret, hujj alltså. Nu har jag just ätit lite och om typ en halv timme ska jag fara iväg på dans :)

M U S I C


Amari ft. JRay - LOVEBEAT

Rihanna - What's My Name? ft. Drake


Nelly - Just A Dream

riktigt skön dag idag !


Idag var det en riktigt skön dag i skolan ! Började 9, och då hade vi föredrag i 2 timmar, sen mat och en halv timme frågesport ;) Vi fick sluta 2 timmar tidigare också, så slutade redan halv 1 ;) Jag kom just hem och nu ska jag nog bara chilla en stund. Kanske blir att se nått avsnitt av oth också.


städning på g

Idag har jag inte gjort mycket alls, eller jag var faktiskt duktig och städade rummet lite grann. Kändes som att det behövdes ;) Annars vet jag väl inte så mycket, ska just gå och bada bastu och sen ha lite söndagsmys framför tv:n :)

FÖRE:



EFTER:


iväg och jobba


Hade en riktigt trevlig kväll hemma hos Moa igår ! Sov där i natt, men måste åka iväg och va tränare kl.11 i morse, tungt att stiga upp tidigt på lördagar alltså. Annars har jag bara varit hemma idag. Nu ska jag just precis äta nånting och sen fara iväg till Baltic och jobba. Puss ♥


busiga kusiner





Kusinerna har varit här och busat lite i kväll, var just en stund upp till dom också när jag följde dom hem. Dom är nog för söta alltså ♥

Nu ska jag packa ihop lite saker och så ska jag åka hem till Moa ! Vi ska bada utebubbelbad och bara ta det lugnt, ska bli så skönt. Ha en bra fredagskväll allesammans, de ska jag ha =D


F R E D A G





Underbart med fredag ! Sluade som vanligt halv 2 idag, skönt. Nu sitter jag bara hemma och gör väl inte så mycket vettigt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i kväll, men vet iallafall att jag ska va med moa :) Men får se vad vi gör.

I morgonbitti (11) ska jag va tränare, och sen klockan 5 ska jag och jobba, ska servera på baltic på en julfest tror jag. Så kommer jobba till typ 1-2 på natten, jobbigt men ändå roligt. Nej nu tänker jag se ett avsnitt av oth !


lovely

Skickade just in min novell, så skönt ! Och vi har inga läxor eller prov tills i morgon, så nu tänker jag bara ta de lugnt och se på tv :) I morgon är det fredag, underbart. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ännu, men de löser sig :)


ÄNTLIGEN

JAA ! Jag har äntligen läst klart den där jäkla boken, vilken lycka ! Nu ska jag bara läsa på engelskaförhöret.. och så borde jag skriva på min novell, men den får faktiskt vänta tills i morgon. Så nu engelskaböckerna och sen ska jag bara ta det lugnt :) Just ja, börja 10 i morgon också, gött !

onsdag

Vi hade cirkelträning på gymnastiken idag, fy tusan vad jobbigt de var ! Jag kom just hem och nu ska jag gå och duscha och sen bär det av till Adlon och äta pizza :) I kväll står det nog bara "plugg" på mitt schema, nej usch. Men men bara 8 dagar kvar av den här jobbiga perioden, längtar så till nästa ! 

Föresten har facebook bråkat hela dan, och nu kommer jag inte heller in, suck. Men kanske lika bra ;)

Idag är det ingen vanlig dag...

... för idag är det faktiskt Elisas födelsedag, hurra hurra hurraaa ! :D Grattis tösen ♥

Jag har känt dig i över 13 år, och under hela lågstadiet var det alltid vi, oavsätt vad ! Jag har så sjukt mycket minnen med dig från alla dessa år. Jag blir så himla glad när jag tänker på alla galenskaper vi varit med om. Du är en av de mest godhjärtade människorna jag känner, och jag är så glad över att jag känner dig ! Jag hoppas att du får en super bra födelsedag, för det är du värd ! :) Och jag hoppas att vi kommer få ännu mera minnen tillsammans !





Vädligt gamla bilder ↓ från 6-7an


15 dagar kvar..


.. av den här perioden. Just nu hatar jag bara den här perioden ! Fick reda på 4 prov idag som vi ska ha inom en vecka (y) Nej fy säger jag bara. Vi fick iallafall sluta lite tidigare idag, fast jag har fullt upp idag ändå. Har matte prov i morgon, och jag kan ingenting. Så idag ska jag plugga till matteprovet, göra engelskaläxan, läsa en halv jäkla bok till svenskan och börja skriva min novell. Så det är nog bäst att börja nu !

Farsdag

Känns som att jag har sprungit på hela dan idag, i morse när jag vakna vid 12 tiden var jag till stan en sväng. Sen var det farsdagsfika hos mormor och morfar. Efter det var det 6års kalas hos min släkting och sen var det farsdagsmiddag hos pappa. Jag kom hem för en stund sen och nu ska jag nog se några avsnitt av oth tror jag, låter som en bra ide tycker jag :)

lite nedräkningar

  • 44 dagar till Thailand
  • 41 dagar till julafton
  • 16 skoldagar + 9 praktikdagar + julfest till jullov
  • 198 dagar tills jag fyller 17
  • 198 dagar till avslutningen

ibland måste man verkligen ta tag i saker :)


Jag bara älskar helger ! Fast vem gör inte de? Jag var iallafall tränare som vanligt i morse från 11-12, sen gjorde jag väl inte så mycket. Vid 3 tiden for jag med Janice på Godbymässan och lyssnade på när Luciorna sjöng, så duktiga dom var :)

Där träffa jag Julia, som jag inte har varit med sen före jag sluta 9an, ja fy vad hemskt alltså ! När jag gick i 8-9an var vi med varann nästan alla dagar, så det känns jätte konstigt och dåligt att jag inte har träffat henne på snart ett haft år. Men då bestämde vi iallafall att vi ska träffas i kväll =D Åh vad roligt det ska bli ! Så det kommer bli en riktigt bra men skön helg känns de som.

Hårshow på Alandica


Den goda/vita - jag
Den onda/röda - moa

Det var verkligen hur roligt som helst att va hårmodell. Inte bara att få stå på scenen utan också när man fick håret och sminket fixat. Får jag chansen så gör jag det gärna igen, helt klart ! :)


Moa Mattsson

Fredag idag, duktigt skönt alltså ! Jag for hem när jag slutade idag, slutade redan halv 2. Vid 4 tiden kom Moa hit, vi har lanat i kväll ;) haha, eller okej vi har iallafall suttit framför varsin dator och spelat lite, och bara tagit de lugnt. En riktigt skön fredag alltså :)


nervös

Den här dagen är verkligen fullbokad, så jag passar på att skriva ett inlägg nu. Jag har en timme kvar tills jag slutar, då ska jag direkt ner till KlippUpp och bli fixad inför i kväll, har sagt det förut men jag ska iallafall vara hårmodell på Damernas Afton. Så jag kommer sitta på KlippUpp från 4 till 8 tiden, och sen är jag på Alandica till halv 11 kanske. Jag börjar bli sjukt nervös nu alltså ! Men det ska bli så sjukt roligt :)

Har klickat hem denna :)


 från H&M


10.11.2010




Vi var och simmade på gymnastiken idag, haha gillar min klass alltså. Sen simmade Nathalie, Nishti och jag i slemmern ! Burr vad kallt det var, men skönt efteråt.

Nu har jag just ätit och fixat mig, jag borde egentligen sitta och läsa på svenska grammatikprovet jag har i morgon, men det känns inte så frestande.

Klockan 8 ska jag till Alandica på genrep inför damernas afton i morgon ! Hoppas de går bra :) Men nu väntar mina kära läxböcker..


däääns


Jag måst bara säga att det var hemskt att gå hem från bussen i det här busvädret ! Antagligen flera än jag som gjort det, men tänkte bara säga de ;) Vi fick sluta en timme tidigare idag också, skönt. Nu ska jag just fara i väg på dans =D Och sen stannar jag i stan hos pappa. Pusshejs ♥


8.11.2010

Jag tänkte att jag skulle slänga in ett snabbt inlägg före jag ska börja gå till bussen, börjar 12 idag så. Den här helgen har verkligen varit lyckad ! Sånna får det gärna blir fler av. Igår var jag och Nathalie hem till Nishti, och vi hade lika trevligt som alltid.

Igårkväll var det nog meningen att jag skulle plugga, men det får bli i kväll istället för igår orkade jag verkligen inte. Så där har ni dagens planer: skola, hem och plugga. Nej nu ska jag börja dra mig mot bussen, ha de bra ! puss



bilder från Halloween

Jag tog några bilder från Kajsas och Janinas blogg :) Hoppas det var okej ! :)
Tack för en riktigt lyckad kväll :) ♥


S Ö N D A G

Igår var det bara en hemma kväll för mig, skönt att bara få vila upp sig lite. Jag vaknade för en stund sen och nu ska jag fixa mig lite, sen åker jag till Nishti :) Nathalie kommer också dit, kommer nog bli riktigt trevligt. Ha en bra dag :)

Söta kusiner på besök



Det går ju inte sådär jätte bra med uppsats skrivandet, men idag ska den va klar, så är de bara. Esperanza och Ebony är här på besök, så söta kusiner jag har alltså ! :)


lyckad kväll !

Gårdagen blev faktiskt riktigt lyckad ! Först en super god middag hemma hos mig med trevliga tjejer, och sen for vi vidare till Karin en stund. Helt enkelt en rolig och lyckad kväll ! Tack så mycket ni som förgyllde min kväll :)

I morse var det dock inte lika roligt att stiga upp klockan 10, för att vara tränare i strandnäs klockan 11. Men sånt får man räkna med, nu är jag iallafall hemma igen och ska snart börja med alla tusen läxor. Den här veckan har vi riktigt mycket, så det sku kännas skönt att ha lite ur välden iallafall.

Det kommer nog bilder senare, jag tog inte så många själv men janina och kajsa tog, så jag kanske kan sno några av dom :)

Halloween

Känner mig rätt stressad, håller på och fixar mig just nu. Men om ca 10 minuter åker jag till stan och börjar fixa i lägenheten. För i kväll blir det tjejmiddag hos mig med nathalie, kajsa, madde, janina, johanna och kanske nishti :) Det kommer nog blir en grymt bra kväll !

slöarkväll

Torsdag idag då, vilket betyder att det är fredag i morgon ! =D Äntligen ! Nu vet jag vad jag ska ha på mig i morgon, och jag tror att det är bestämt var vi ska vara nånstan också :)

Just nu sitter jag bara hemma i mjukiskläder och gör absolut ingenting. Jag borde skriva på min svenska uppsats, men jag har faktiskt ingen lust till de alls.


myyys


bowling

Vi bowlade på gymnastiken idag, jäklar vad roligt det var alltså ! Sen gick jag på stan med Nathalie och Nisthi en stund, och jag hittade faktiskt nått som jag kanske ska ha på mig på fredag, inte kanske de jag ville ha med det får duga :) Hoppas det blir bra iallafall !

I kväll kommer det bli en pluggkväll, eller det borde bli det. Har engelskaprov i morgon, svenska uppsats som ska va inne på fredag och så ska jag hitta en vits tills i morgon ! Vet ni vad svårt det är att hitta nån bra?! haha.

Nu är planerna nästan helt klara inför helgen, eller fredag. Det kommer nog bli helt jäkla prima dehär ! =D

dans dans dans

Kan ni gissa vem jag är med? Jag är faktiskt med Nathalie, de ni ;) Vi ska snart i väg till stan och dansa, weei ! Hoppas det blir skit skoj =D Annars så sög skolan idag, ja fy fan säger jag bara ! Nej hoppas verkligen på en bättre skoldag i morgon, fast då ska vi bowla på gymnastiken så det är najs :)

yeeeyeee

Såhär bra går det med vårt fysikarbete (y) Nejmen det går nog finfint, lite musik och skratt så blir det nog bra ! Annars har vi hållit på och dansat ;) Jepp ni hörde rätt, för nathalie och jag ska börja på dunderdans på tisdagar ! =D Så nu håller vi på och övar för fullt.
Om 2 timmar ska jag till Klipp Upp med moa på det där mötet om Damernas afton, prima !



@ skolan

Sitter i skolan på min söta lilla dator, det känns verkligen som att jag sitter på datan hela dagarn, först i skolan hela dan och sen när jag kommer hem, ajaj. Vi slutar redan halv 12 idag ! Då åker jag hem till Nathalie :) Sen blir jag där tills 7 tiden, då ska jag till KlippUpp på nått sorts möte tills Damernas Afton :) Kommer bli en riktigt trevlig dag idag känns de som ! :)

RSS 2.0