29e april 2012

Vilken underbart fin dag det har varit idag! Flera sånna tack! :) Dagen började med mys med Meja, sen var jag ut på promenad med henne och Jessica, galet skönt. Vi hade vårt sista sportis-tillfälle på bollhalla idag mellan klockan 1-2, så nu närmar sig sommarlovet!

Sen joggade jag till Avancia och gymmade, otroligt skönt! När jag kom hem gav jag min svenskabok ett försök till att bli läst, men jag kan inte säga att det gick så värst bra dock. I kväll tänker jag nog bara ta det lugnt tror jag!

Fotoprojekt: Ond vs. God


28e april 2012

Igår hade jag, Ebba, Elisa, Riina och Sanna filmkväll hemma hos Riina. Vi lagade god mat, satt och pratade i flera timmar och hade det bara för jäkla bra! Sen blev det såklart en massa filmtittade, så det blev inte så mycket sömn för min del i natt. När vi vakna blev de ännu fler filmer innan vi gick upp och la oss på terassen och solade. Helt underbart vad varmt och skönt det var!

När jag kom hem var jag uppe hos gulle Meja och myste i nån timme innan jag cyklade till Ebba, trevligt. Nu ska jag snart gå och sova i min underbart sköna säng, hej på er!

1. Stek på terassen hos Riina, 2. Ebba var duktig och jogga medans jag tog cykeln ;)


17e april 2012

Även fast det är väldigt stessigt just nu med en massa skoluppgifter, föredrag, uppsatser, förhör osv. Så har det faktiskt varit en riktigt bra dag idag! När vi slutade var det dags att fara till Avancia med Nathalie, vilket var väldigt länge sen sist! Men nu ska det blir andra grejer sini!

När jag kom från Avancia var det dags för 2 timmars dansträning, fy tusan vad det är underbart att dansa alltså! Jag bara älskar det! I morgon har jag bara en timme, dock allt för mycket skolarbete som väntar på mig där hemma sen.. Men före det ska jag hinna en sväng via Avancia och pumpa lite! ;) gonatt på er!

Bild från helgen på mina två finisar och jag


15e april 2012

Jag vet att jag inte riktigt är den bästa på att blogga just nu, men jag ska försöka bättra mig. Helgen har varit riktigt bra ifall!

I fredags umgicks jag först med Nathalie efter skolan, på kvällen for vi till Moas lägenhet där Fanny, Fanny, Jannicka och Moa då förstås var! Riktigt trevligt!

I lördags jobbade jag morgon på Sunnanberg. Sen var jag uppe hos gulle Meja och myste innan Nathalie kom hit på kvällen.

I morse steg vi upp vid 11 tiden och började fixa oss eftersom vi har ett fotoprojekt i skolan, så vi skulle ut i fina vädret och fota lite grann. Det tog hela dan men kul var det!! :)

I kväll har jag varit upp hos syster, alltid lika trevligt! :) Nu ska jag mysa ner mig under täcket och tagga tandläkaren i morgon bitti klockan 9, hujj.

något jag måste få göra nångång i mitt liv

En stor önskan som jag har och som jag verkligen vill göra i mitt liv är att fara iväg och jobba som volontär. Det är nått jag har velat göra i flera år. Så nu har jag varit inne på en massa olika voläntärsidor och läst en massa intressant!

Tänk att få fara iväg till exempelvis Tanzania och jobba på ett barnhem i nån månad, vad mycket man skulle lära sig! Man skulle få träffa en massa härliga människor och se så mycket nytt inom olika kulturer och få träffa en massa härliga barn! Och förhoppningsvis skulle man uppskatta livet mycket mer efter det. Det skulle verkligen vara en upplevelse för livet, och det är nått jag måste få göra!!

 

5e april 2012

Underbart skönt med lov alltså! I tisdags var vi på studieresa till sverige med klassen, vi var till ett rehabiliterings center i Stockholm. Det var riktigt intressant och en väldigt bra resa! Igår var jag i skolan för först gången på 7 veckor, helt okej att komma tillbaka ändå.

Nu funderar jag på att fara ut och jogga i den underbara vädret! Senare idag blir det jobb på Mariebad från 5-8. Efter det blir det häng hos Moa med tjejerna, planerna är lite oklara ännu men det blir nog en grym kväll!

1 april 2012

Helgen har bara flugit förbi känns de som, i går var jag på första hjälp övning ute i sunds skogarna i några timmar på förmiddan. När jag kom hem var jag uppe hos syster en stund! Efter maten for jag till Nathalie, senare på kvällen for vi och kollade på lite volleyboll, trevligt! Sen sov jag i hammarlandet.

Vid halv 1 for jag iväg på jobb till sunnanberg, dom är så söta min gamlingar! :) I morgon är det sista dagen på praktiken, eller ska bara dit på bedömning.

Idag är det föresten 2 månader tills jag fyller år, som jag längtar!


RSS 2.0