Spanien, Mallorca, Palma Nova-Magaluf

Nu är resan bokad och första summan betalad! Vilket innebär att andra veckan i Juni drar jag och 5 härliga brudar iväg till Mallorca! Det kommer bli helt sjukt najs, och ja en helt underbar start på sommarlovet. Så nu har man verkligen nått att se fram emot! =D iiiihhh vill att det ska bli sommar NUNUNU!


förskyld igen..

I fredags lagade Ida, Moa, Nathalie och jag middag i Moas lägenhet, senare kom Fanny och Mia dit. Det blev en riktigt trevlig kväll faktiskt! :) Dock var både jag och Nathalie sjukt förskylda när vi kom hem till Nathalie, så vi låg och snörva ikapp hela natten..

Igår var det ju Lilla Jul! Direkt när jag kom hem från Nathalie for jag och syster på lilla jul marknaden i Kasterholm, myys :) Dock förskyld som jag vet inte vad, så typiskt att bli sjuk nu.. Efter maten kom kusin Esperanza hit, så då blev det att spela spel, bada bubbelbad, se på High School Musical och äta chips! :) Sen när fröken var nöjd gick vi och la oss. Härligt att få umgås med tjejerna ibland! :)

I morse var det nån som picka mig på axaln och väckte mig vid 8.. ;) men sen somna jag om och sov till 12 tiden. Idag har vi hängt upp julgardiner, och sättit upp julstjärnor. Annars har jag sett en hel del GG avsnitt den här helgen också.



Lusekofte Navy Blue




Snart är den MIN! =D Perfekt till julen alltså, myys! :) ♥


Härla pärla

I kväll har det varit några härliga brudar här och kollat in resor tills i Juni, och i morgon ska det bokas!! =D Kommer bli helt jäkla sjukt roligt alltså! Snacka om att man har nått att se framemot nu ;) Nu ska jag just krypa ner under täcket och sova, jobbigt att börja 8 i morgon..


20e november 2011

Det gick riktigt bra att servera igår också, härligt! Jag slutade vid 1 tiden i natt, så jag tog en riktig sovmorgon i morse. Annars idag har jag varit upp och fikat till syster, kollat x antal GG avsnitt och ja så mycket mer har jag faktiskt inte gjort. Jag har just fixat mig färdigt för snart kommer Moa och hämtar mig så åker vi till stan och träffar dom som vi jobbade med i helgen, treevligt! I morgon börjar jag halv 10, skönt.

serverar i Baltic

Det gick faktiskt riktigt bra att servera igår och roligt var det! Var där från 4 till typ halv 1 på natten, när jag kom hem vid halv 2 störtade jag i säng. I morse ringde väckarklockan halv 8... då var det bara att dra på sig kläderna och fara in till stan och fortsätta jobba, vi putsade glas och bestick och fixade till 12 tiden.

Jag har varit hemma nu i lite över 2 timmar, och ska snart börja fixa mig för att om en timme fara in och jobba igen. Jag hoppas att det går lika bra och att det är lika roligt i kväll! :) I morgon ska jag sooooova, ifall nån undrade.

Två snabba mobilbilder från igår, 750 personer serverade vi igår! Snacka om att det var mycket folk där ;)

Den här bilden tog jag just före jag gick hem lite före 1, så såhär fint kan det faktiskt bli i Baltichallen, tro det eller ej ;)


17.11.2011

Kvällen har spenderats på Mariebad och varit simtränare till 3 grupper med småttisar, dom är så söta dom där barnen alltså! Jag har just läst igenom de vi har till i förhöret i morgon också, skönt. Så nu tänker jag precis just krypa ner under täcket i min underbara säng!

I morgon är det först skola 8-14.20, sen jobba och servera på Baltic från 16 till ca 01? Sen jobb igen på lördag dag, och servera igen på lördagkväll. Håhå, känner jag på mig att det kommer bli en tung helg.. men det klarar vi nog!  

ÅÅÅHHHHHH SOMMAR! Fytusan vad skönt det sku va! Och guud vad jag saknar Island In The Sun, så jäkla härligt var de! Härliga brudar dedär!


16 november 2011

Dagen har varit riktigt skön, gick 11-14 och då gjorde vi inte så mycket vettigt! Sen var jag faktiskt duktig och satt och gjorde en massa uppgifter och grejer, så nu är det överstökat. Kvällen har spenderats i Baltic med en massa härliga tjejer, perfekt onsdagskväll! Går 11-14 i morgon också, otroligt skönt! :)

G R A T T I S  P Å  F Ö D E L S E D A G E N  B Ä S T A  E L I S A ! :D ♥ bild från 5an-6an nångång ;)


Bilder på nya hemmet

Hehe, snacka om att jag är trög på att uppdatera, typ 3 veckor sen sist.. Nåja, jag fick en kommentar att jag ska lägga ut bilder på mitt nya rum och hus, så nu har jag faktiskt lyckat knäppa några bilder. Det är inte riktigt färdigt överallt och så, men typ såhär ser det ut nu iallafall. Jag har inte fått upp nånting på väggarna i mitt rum ännu, så det ser lite tomt ut på den vita väggen, men det kommer väl dit nått så småningom. Nåja, såhär bor jag nu iallafall :)



1.11.11

Jag har lyckats dra på mig nån jäkla förskylning! Stegring, snuva och jäkligt ont i halsen.. Så jag var hemma från skolan idag. Och såklart ska jag bli sjuk just när det man väntat på i snart ett halvår ska hända i morgon!! Ska ju till Globen med Moa på Rihanna konsert!! =D Sen blir det att sova på hotell och shopping såklart =D Så ja, den här förskylningen kunde ju inte komma mer lägligt....

Nu är jag iallafall hos pappa och har just skruvat ihop lite Ikea möbler till mitt rum! Jag ska nog precis gå och sova och hoppas på att jag är frisk i morgon när jag vaknar!

RSS 2.0