fredag

Vaknade halv 2 idag också, sköönt ! Jag har inte gjort mycket idag ännu, eller jag var just ute och gick med hunden. Fy tusan vad det var varmt ute ;o konstigt, eftersom att det ser ut som värsta skitvädret.

Nu ska jag gå och duscha och sen äta och fixa mig och sen fara på jobb. Jag hoppas på att det är lite folk i kväll, för då får jag sluta tidigare (a) hehe. I kväll ska jag troligtvis vara med moa och nicole, om jag slutar tidigt förstås :)

Hp eller MacBook

Funderar på att köpa en ny dator, har tröttnat på min gamla. Men nu är frågan om jag ska köpa en Hp, som jag har just nu, eller om jag ska testa en MacBook? Det står mellan dom här två ↓


Grattis Jenna ♥

tjena tjena ! Just nu sitter jag och gör ingenting, om lite över 2 timmar bär de av till staden och jobba. Annars har jag väl inte så mycket mer att säga, eller jo, jag är LEDIG på lördag kväll !! Fatta min lycka !! =D 

Och Grattis Jenna som fyller år idag =D Du är bara bäst ! Har tyvärr ingen bild på henne på den här datan, så ni får klara er ;)

jobbjobbjobbjobbjobbjobb

Inatt har jag sovit hela 12 timmar ;o helt sjukt vad skönt det var att bara få sova ut. Jag börjar jobba först klockan 6 idag med, rätt skönt så man hinner va hemma lite också.

Det blir att jobba kvällar resten av rockoff nu, utom på lördag då jag tänker va ledig ! Har ju inte varit ledig en ända hel kväll ännu, om man slutar halv 10 så räknar jag inte de som att va ledig.. Så på lördag tänker jag va ledig hela kvällen hoppas jag på !

tisdag



Jag är ju i stan iprincip hela tiden för tillfället. Men nu är jag hemma och ska äta och duscha och sen ska jag in tillbaka till rockoff och jobba från 6 till halv 1 ungefär. Jag har inte sovit mycket den här veckan kan jag säga, och värre kommer de bli. Men sova får jag göra när rockoff är slut ;) Men nu ska jag gå och duscha, ha de bra !

dålig uppdatering

Det kommer nog bli rätt dålig uppdatering under den här veckan, eftersom att det är rockoff. Och när jag inte jobbar så är jag ju såklart ute med kompisar. Såå, men idag började jag iallafall klockan 11 på morgonen, och slutade halv 10 på kvällen. I morgon jobbar jag samma tid tror jag.
Annars ikväll så har jag varit med moa och johannes och en massa andra trevliga människor :) Men nu ska jag sova, puss puss ♥

i morgon blir de jobb igen då

Just nu sitter jag och pernilla i soffan och chillar. Vi ska väl snart börja gå och sova tror jag. I morgon börjar ROCK OFF ! För den som inte visste de ;) Vi ska iallafall jobba där i morgon, börjar klockan 3 på dan och jobbar väl till efter det slutat, så vid 1-2 tiden på natten. Jobbigt men skoj ! Gonatt ♥

pernilla och ronja


sandhamn-stockholm-fejan-hem

Nu är jag hemma igen ! Efter att vi varit på Sandhamn for vi till Stockholm en natt, sen igår for vi till Fejan och tidigt i morse for vi hem. Usch vad det var vågor på havet ! Har inte så mycket mer att skriva, det kommer bilder senare. 

Har inga planer för dagen. Fast i kväll kommer pernilla hit =D Jag har typ inte träffat henne på hela sommaren känns de som ;o så det ska bli trevligt.

--> sandhamn

Nu blir det att åka över Ålands hav och sen vidare mot Sandhamn, där vi sover i natt. I morgon åker vi in mot Stockholm och där blir vi tills på onsdag tror jag. Jag måst bara säga att det är väldigt svårt att försöka skriva när det guppar så himla mycket på havet, och vi har inte ens kommit ut på det riktiga havet ännu ;) ha de så bra ! puss

en låång dag men mycket trevlig !

Jag har varit i stan hela dan idag, for till stan vid 12 tiden och träffade moa :) Då ringde elisa och sa att vi måste komma och vara statister i den där filmen som dom håller på och spelar in. Så vi for dit vid 2, och sen kom vi därifrån lite efter 8. Vi gjorde inte så mycket där, men det var skoj ändå =D

Efter vi käkat for vi och kollade på korpmatch, sen kom moa och johannes med till lägenheten en stund och sen for moa och jag hem. 

Jag borde egentligen gå och sova nu, men har en allt för trevlig konversation med moa och johannes, hahah. Måst stiga upp rätt tidigt i morgon och packa, åker iväg med båten vid 12 till stockholm och kommer hem nångång på onsdag. Men det suger att inte pernilla kommer med :( Kommer ju bli tråkigt nu. Jag ska försöka blogga ändå, men får se hur det går :)


nån random bild som alexandra tog på musiklägret ;)

söndag

Godmorgon allihopa :) Vaknade för en liten stund sen, och nu ska jag snart fixa mig lite och sen åka till stan och träffa moa och kanske jossi :) Blir nog där hela dagen tror jag, kanske ska kolla på korp match i kväll också, men får se lite hur de blir.

0:46

Nu tänker jag gå och sova, i morgon ska till stan och träffa moa och jossi :) Gonatt ♥

lördag



Jag kom hem från stan för ungefär en timme sen, for till stan igår kväll vid 10 tiden och träffade moa :) Sen sov vi i hennes lägenhet. I morse när hon skulle på jobb vid 11, for jag till ebba. Treevligt, vi gjorde nog inte så mycket, satt ute i skuggan och tog de lugnt ;)
I kväll ska jag nog bara va hemma tror jag, kusinerna kommer på middag snart iallafall.

känns som en annan dag

Jag var så sjukt trött så jag somnade i bilen påväg hem från stan vid halv 2 tiden. Och vaknade nu, halv 5. Känns ju som att det är lördag nu ju, helt knasigt känns de. Jag tänker iallafall ligga kvar här i sängen ett bra tag till, har inga planer på att stiga upp så ;)

Hemma från Lemböte

Nu är jag hemma från Lemböte igen då, veckan har gått väldigt fort tycker jag ! Men det har varit sjukt skoj, kommer sakna det. Egentligen slutade ju lägret igår, men sen sov Ellen, Alice, Lucas, Calle, Johannes, Julia och jag kvar en natt till. Herregud vad vi skratta i natt iallafall, det var iallafall riktigt trevligt :) 

Jag ska just fortsätta med mina 196 blogginlägg som jag ska läsa.. Och sen ska jag sova. Sov inte så där värst mycket i natt så. Sen tror jag att jag ska till stan en sväng också, men vet inte riktigt. 

vår fiina dörr :)

Ojj, den var liite suddig (a) men sak samma, där är iallafall några av mina supersöta tjejer :)



I morgon blir de Lemböte

Efter maten for jag till västerviken, där jag träffade Victoria :) Så vi simmade lite och pratade. Estelle var här en stund och busade också, hon är nog för söt hon !

Jag ska just börja packa, för i morgon bär det av till Lemböte =D Jag ska jobba där som storasyskon på musiklägret, och kommer hem på torsdag kväll :) Det ska bli jätte roligt, hoppas de blir de ! Så det kommer inte vara någon uppdatering tills på torsdag tror jag. Men ni klarar er ;) 

Det var lite svårt att ta foton på henne, eftersom hon aldrig sitter still ;)



S H O P P I N G

Var så trött när jag kom hem igår kväll, så jag stupade i säng direkt. I morse vaknade jag lite över 1 eftersom telefonen ringde, men kanske lika bra att inte sova bort en sån härn fin dag ! Stockholm i går var shit najs, köpte en hel del. 

D e t  h ä r  k ö p t e  j a g :


- HM

- Gina tricot


- JC


- HM


- HM


- Monki


- HM


- Vero moda


- HM


- Gina tricot


- Gina tricot


- Gina tricot

- Gina tricot


- Vero moda


- nån bokhandel


- Kicks


kommer sakna det

Jag kom just hem från alexandra, for dit efter avslutningen. Alla barnen var jätteduktiga med sina program och det var jätte roligt att se ! Och jag ångrar mig, jag kommer sakna det mycket ! Alla barnen är så gulliga och Sofi som har varit en super bra simlärare ! Vi blev såklart i knuffade, fast lite lurade, men roligt var de. Fick även en present av alla barn, vad snällt :) 

Jag ska just gå och sova, måst stiga upp vid 6 i morgon bitti eftersom jag ska till sverige och shoppa ! Jippi =D 



Aww vad gulligt alltså. Fick det här kortet och ljus saken, jättefin :)

sista dagen som lekledare



Sista dagen som lekledare idag då, rätt skönt faktiskt, fast jag kommer nog sakna det lite. I kväll är det iallafall avslutning ;) Blev föresten iknuffad av sista gruppen också, och kommer bli det i kväll också (y) Vad gör man inte för barnen? ;) Efter avslutningen ska jag nog bara hem och ta de lugnt, för i morgon blir det SHOPPING !! =D YEY !

water drops




Idag var det stekhett på stranden ! Men var faktiskt med och simmade med den sista gruppen, det var något skönt. Ska snart gå och duscha och sen kommer jessica och christer hit på middag. Har inga planer för kvällen ännu, men nått hittar jag nog på ;)

ebba lönngren

Efter jobbet kom ebba till mig :) Vi for nästan direkt ut till Järsö. Där grillade vi och simmade. Det var 22 grader i vattnet ;o I natt sover ebba här :) Här kommer lite bilder från Järsö.

HAHAH, kolla mitt hår ↓ Det kanske inte är så roligt, men vi skratta så vi höll på och dö ! 


sunset

Var ut med båten en stund i kväll, jag bara älskar att vara på sjön ! 


hot hot

Tjeena tjeena =D

Varmt på stranden idag med, men ska inte klaga. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tar de lugnt. Men ska just gå och duscha och sen gå till mormor och äta födelsedagsmiddag. Vid halv 8 tiden åker jag till pappa. Har inga planer för kvällen ännu :)

heelt slut

Jisses vad varmt det var på stranden idag ! Det jobbiga med att vara lekledare är att man bara är på land. Och idag var det asvarmt i sanden och i solen. Lyckades bränna mig på kinderna och lite på ryggen, men inte så mycket som tur är. Nu är jag iallafall helt slut !

Jag vet inte vad jag ska göra i kväll ännu, borde fota lite men hmm, vet inte om jag orkar =D

den här helgen har varit toppen



Gårdagskvällen spenderades först runt i stan med Nicole och Ted. Vi var bland annat och spelade äventyrsgolf ;) Sen for vi + Moa och Karlis hem till Nicole. Sen sov vi där. Vid 12 tiden idag for vi + Viktor ut med båten till nån holme, det var duktigt varmt ! Men riktigt skönt !

Sen for Moa och jag till stan och åt middag. Efter de cyklade jag till Sara, men nästan direkt for vi till Hanna. Och då for vi ner till stan. Där träffade vi Daniel, Julian och Hugo. Nu är vi hos Hanna igen, och Hanna och Sara är jätte duktiga som lagar paj =D Medans jag sitter här, hehe.

äventyr i stadens skogar med elina

Det var verkligen INGEN på stan igår kväll ;o så elina och jag gick typ runt stan tusen gånger, lite senare på kvällen gick vi till mariebad och då slirade det totalt ! Vi gick på äventyr kan man kalla det. Jag har nog inte skrattat så mycket som vi skratta igår på vääldigt länge ! Det var så jävla skojj, hahah.

Sen for jag och sov till henne, om nu kom jag hem för typ en timme sen. Om ett litet tag åker jag ut till alexandras stuga, vi ska åka ring och sånt därnt skoj =D Sen i kväll ska jag vara med nicole :) 

Här kommer lite charmiga bilder från kvällen ;) Tack för en riktigt trevlig kväll elina ! 

stan med elina


Jag har just fixat mig klart, och nu ska jag gå ut och gå med hunden. Sen åker jag till stan och träffar Elina :) Ska bli riktigt trevligt, blir nog i stan hela kvällen tror jag.

grillkväll i västerviken

Fick sluta en timme tidigare idag, skönt ! Det började regna så mycket så i sista gruppen var det bara 3 barn. Nu ligger jag och vilar på soffan, halv 7 ska jag tillbaka till simstranden på grillkväll. Hoppas att det blir fint väder iallafall ! 

Försökte hitta några vettiga bilder att ladda upp, men jag har ju inte en ända bra bild !

RSS 2.0