mycket trevlig kväll med Elina

Efter jobbet tog jag det bara lugnt i nån timme innan jag for in till stan där jag träffade Elina! Vi gick och åt middag på Ångbåtsbryggan, sjukt gott var det! Sen gick vi mot Mariepark och satte oss på lotsberget en stund innan vi vandrade tillbaka mot stan och åt bollglass, mums! =D Efter det gick vi till backeberg och kollade på lite korp innan jag for hem. Det var en riktigt trevlig kväll med en mycket härlig tjej! :)







29e juni 2011

Det tar verkligen på att vara ute på stranden i solen och leka hela dagarna, nog för att det är roligt! Men när jag kommer hem vill man bara sitta inne eller sova en stund innan man orkar med solen igen ;)

I kväll var jag först i Västerviken där jag träffade Julia (som jag saknat den bruden alltså, helt sjukt!), Malin, Desse och Pia. Vi simmade och spelade volleyboll, skönt var det! Efter det for vi upp till Julia där vi spela Wii och hade det trevligt. En riktigt skön och trevlig kväll var det! :)  


GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN ♥

Idag är det ingen mindre än min kära vän Moa Mattsson som fyller 18 år! ♥

Jag skulle kunna skriva en hel bok om alla minnen och upplevelser vi varit med om känns det som, men det viktigaste är väl iallafall att vi har dom minnena inom oss. Vi har kännt varandra i 5-6 år bara, men det känns som att vi kännt varandra sen vi föddes. Du är en person jag verkligen kan prata med och känner att jag litar på! Vi kan både skratta och gråta tillsammans, sånt som vänner ska kunna göra. Älskade Moa, hoppas du får en underbar födelsedag på Island of wight! NU SKA DE FESTAS ;))

Resan till Cypern som vi var på för några veckor sen, var en av de bästa resor jag någonsin varit på! Jag längtar verkligen tillbaka dit! Så därför får ni några finfina bilder på min 18 åring och mig, enjoy ;)

Och slutligen vill jag än en gång säga GRATTIS VÄNNEN! ♥ Njut nu ordentligt av det här året, jag lovar att det kommer bli grymt!












B A C K E B E R G


Första dagen på jobbet idag, och det gick faktiskt riktigt bra! Barnen var så snälla så! Nu är Ebba här, men vi ska precis cykla iväg till Backeberg där vi ska möta upp Nathalie, för att sen kolla lite korp. Mycket trevligt!

26e juni 2011

Jag har verkligen njutit av sista lediga dagen på 4 veckor idag. Jag har legat under täcket och sett ett antal avsnitt av Andra Avenyn, heelt okej! I kväll var det inskrivning på simskolan på Notplan, så i morgon börjar jobbet. Det ska faktiskt bli riktigt roligt! :) Nej nu ska jag gå och sova så att jag orkar med barnen i morgon ;)


Nathalies bild


Midsommar 2011

Nu är jag hemma igen efter över ett dygns midsommarfirande! Jag har haft en riktigt lyckad midsommar med härliga människor, god mat och dryck på Moas stuga! Det blev inte många timmars sömn i natt kan jag ju säga, så det kommer bli en väldigt tidig kväll i kväll. Jag hade iallafall den bästa midsommaren på väldigt länge, tack alla som gjorde den perfekt! :)


Moas bild

L Å G S T A D I E - K L A S S T R Ä F F

Igår kväll hade vi klassträff med gamla Rangsby-klassen! Först var vi i Västerviken och spelade volleyboll, simmade och pratade om en massa minnen. Sen när det började bli mörkt gick vi upp till Oscar, där fortsatte alla historier ifrån lågstadiet. Vi skrattade så att vi grät =D Det var verkligen en riktigt lyckad kväll! Flera stycken i klassen har jag inte sett det senaste året, och Albert hade jag inte träffat på 7 år ?! Så det var jätte roligt att alla va samlade igen för en kväll iallafall! :)

Jag hoppas att vi lyckas få till en till klassträff i sommar! :) Guu vad man började längta tillbaka till lågstadietiden med den klassen igår alltså, men nu får man leva på alla underbara minnen helt enkelt! :)



21a juni 2011

Dagen har spenderats till största del med Moa, mycket trevligt och mycket skratt! När hon for hem for vi med båten till Niska och åt, sen skjutsa dom hem mig till haraldsby med båten. Nu har jag tagit kväll! Tror jag tänker krypa ner under täcket och se några avsnitt av Andra Avenyn före jag somnar.


20e juni 2011

I morse tog jag det rätt lungt, låg i soffan och såg på Andra Avenyn i några timmar. Vid 2 tiden gick jag över till Sara i regnet. Vi satt i hennes rum och pratade ända tills jag gick hem vid halv 5, heelt okej alltså. Klockan 6 var det dags för dans, jisses vad jobbigt det var! Men sjukt roligt hade vi iallafall :)

Jag kom just ur duschen och nu ska nog krypa ner i soffan och fortsätta se på Andra Avenyn, en riktigt lugn kväll helt enkelt.


Ett till sommarjobb fixat!

Jag fick just ett samtal från simombudet i västra saltvik som undrade om jag skulle vilja jobba som lekledare på Notplan 2 veckor efter midsommar. Självklart att jag tackade ja! Så nu känns det som att jag har hela sommaren planerad, men med riktigt bra planer! =D

24-25.6 Fira Midsommar på Moas stuga
26.6-6.7 Lekledare på simskolan på Notplan
7-9.7 Ledare på Barnlägret på Lemböte
10-14.7 Lekledare på simskolan i Västerviken
14-17.7 Island in the sun
18-22.7 Lekledare på simskolan i Västerviken
22-30.7 ROCK OFF

hehe, full fart alltså! Men det kommer nog bli en awsome sommar iallafall =D

Nathalie Nordström

Det senaste dygnet har jag spenderat med Nathalie, mycket trevligt ska jag säga er! :) Igår kväll hade vi myskväll med chips, dipp och tvtittande. I morse vaknade vi vid 11 tiden, men steg inte upp förens det var middag vid 6 tiden.. hehe, så de kan gå.

Vid 8 kom pappa och hämta oss, så skjutsade vi hem Nathalie och sen for vi till lägenheten. Nu tar jag det nog bara riktigt lugnt, det här vädret gör en verkligen trött!

Nathalie, jag vågade inte ladda upp dom där snygga cambilderna vi tog.. man vet aldrig vad du tycker om sånt, hehe =D


En osminkad och trött Ronja, men ack så glad ↑


home sweet home

Nu har vi efter mycket om och men kommit hem till Åland! Det har varit en helt underbart skön och bra vecka nere i Cypern med mamma och Moa. Vi har väl mest solat, badat och fottat en hel del! Jag laddade just in alla bilder på datan, och såg då att jag tagit över 1700 bilder... gosh! Men många av dessa är väldigt oseriösa bilder på mig och Moa, haha! Bilder kommer upp på bloggen om nån dag eller så, måst försöka gå igenom alla bilder bara.

Vi kom hem vid 1 tiden idag, sen dess har jag varit upp till kusinerna och till mormor och morfar en sväng. Snart kommer Nathalie hit! Har inte träffat henne sen avslutningen, alltså inte på 18 dagar!! Inte okej alltså! Så det ska bli superduper kul att få träffa henne igen =D


sjuk dagen före resan (y)

Jag måst ju säga att det känns jätte roligt att ligga hemma i förskylning och ha grymt ont i halsen dagen före jag far bort! Eller så inte. Jag var och tog halsprov i morse, jag hoppas verkligen att jag inte har streptockoker! Skulle ju kännas kul att ha det och äta penicillin när jag är i Cypern.

Nåja, jag har försökt packa lite tidigare idag, vilket inte har gått så jätte bra. Så nu måst jag nog försöka ta mig upp ur soffan och packa lite och hoppas på att ett mirakel kommer hända så att jag blir frisk tills i morgon!

Kidnappning och middag för Linn

Idag har jag nog bara tagit det lugnt, har lyckats få nån jäkla förskylning också.. Inte alls okej! Vid 6 tiden kom Netti och Linnea och hämtade upp mig, så for vi till Linn och kidnappade henne. Eftersom att hon fyller 17 om en vecka ungefär. Stackarn, hon förstod ingenting! haha. Nåja, vi for iallafall till Knorring där vi mötte upp Hanna, Jenna och Johanna och så åt vi middag där. Sen gick vi och satte oss i sofforna på Ångbåtsbryggan och åt glass och pratade! Riktigt trevlig kväll var det :) Nu tänker jag just precis gå och sova, är helt slut alltså! Jäkla förskylning! :(








E B B A L Ö N N G R E N

Gårdagen spenderades med ingen mindre än.. Ebba! Vi skulle egentligen till Lilla Holmen och sola, men när vi kom dit kom molnen också dit, såklart. Så vi for till min lägenhet och chillade, sen la vi oss ute på terassen och solade i stället. Vi lagade värsta goda middagen också! Mellan 7-8 var jag på dans, kulkul! Och sen var jag med Ebba igen =D Så det var en riktigt trevlig dag helt enkelt!




5e juni 2011

Idag har jag bara tagit det riktigt lugnt, sov typ 14 timmar i natt, kan ju säga att det behövdes! Chillade med Moa hemma hos mig till 6 tiden, då for jag till stan till pappa. Var ute och gick med Ebba i över en timme också, skönt! Nu sitter jag bara och ser på tv och tar de lugnt, tänker nog just precis gå och sova.

Fredag och Lördag

Inte den bästa uppdateringen här nej, men det blir väl kanske lite så nu när det är sommarlov och allt.

Fredagskvällen var nog riktigt trevlig faktiskt, den spenderades nog mestadels i Engelska parken med en massa trevligt folk!

Snacka om att det var tungt att stiga upp igår och fara iväg till baltic för att kolla på studentdimissionen, men fint var de. Sen for vi hem till Johannes och fira honom. Vid 7 tiden for jag och moa hem till mig, men det blev en väldigt lugn kväll! Vi somnade båda mellan 9-11 tiden så.. hehe. 





Fika på Uffe på berget med Ebony

Vi bestämde oss för att traska en bit till Uffe På Berget och fika, jisses vad varmt det var! Men otroligt skönt på samma gång.







Om en vecka bär det av!

Idag har jag bara varit hemma och njutit av sommarlovet. Jag har hunnit se 6 avsnitt av Andra Avenyn idag också. Jag var ner och tog årets andra dopp för i år tidigare i kväll, riktigt skönt men fyy vad kallt de var!

Vet ni vad? Om exakt en vecka är vi i Sverige på nått hotell för att sen flyga till Cypern! Helt sjukt vad underbart de ska bli! =D


Nu är det SOMMARLOV!

Kvällen och dagen igår var nog riktigt lyckad! Tack så jätte mycket för alla gratulationer! :) Vi åt en riktigt mumsig middag på Dinos, sen var vi i Moas lägenhet en stund innan vi for till Nico. Sen lite senare for vi en sväng via engelska parken och sen tillbaka till Moas lägenhet dit det kom några. Jag hade alltså en riktigt bra kväll =D

Jag snodde 2 bilder från Kajsas blogg från Dinos igår ↓

1 7 Å R



Första Juni, Första dan på sommarlovet, min födelsedag! =D


I morse vaknade jag av sång och en massa söta mess, åh va glad jag blev! Vid halv 1 var det avslutning, treevligt! Jag lyckades faktiskt få ett stipendium också, riktigt najs! :) NU ÄR DET SOMMARLOOOV!

Nu sitter jag och väntar på att Moa ska komma, sen åker vi till stan och äter middag på Dinos med Nathalie och Kajsa. Sen får vi se lite vad som händer! Jag hoppas på en riktigt grym avslutnings och födelsedags kväll =D


RSS 2.0