jacuzzi och alias

Jag har haft en riktigt bra kväll hemma hos Moa! Som började med jacuzzi bad i några timmar med Moa, Johannes, Oskar, Viktor, Mathias och Jannicka en stund. Sen fortsatte kvällen med bastubad, innan Hannah och Henrietta kom, då spelade vi Alias och jessus vad man kan skratta alltså! Ja det var en riktigt trevlig kväll!

Jag blev just hemskjutsad av boysen och nu ska jag precis just gå och lägga mig. I morgon är det nyår, vi har riktigt fina planer för kvällen/natten, så nu börjar jag bli sjukt taggad! Men nu sova, hej på er!


teknik är inte min grejj helt enkelt

Jag skulle försöka va duktig och uppdatera min Iphone igår kväll.. men det gick ju inte så värst bra, och länge tod de! Nåja, internet försvann men annars fanns allt annat kvar på telefonen, efter typ 3 timmars jobb. I morse sku jag försöka fixa det, och nu har jag internet, men det är jääkligt trögt, men så försvann alla mina appar... och det går knappt att ladda ner nya för det trögar så.. Nåja, humöret på topp såhär på morgonen eller!?

säsong 8 av OTH


Idag har jag hunnit med att övningsköra en del och varit på stan en sväng med mamma. Hittade lite smått och gott, bland annat säsong 8 av OTH, iihhhhhh!! =D Så nu vet alla vad jag kommer göra resten av jullovet ;) Jag klickade just hem en massa finfina kläder från HM också, nu vill jag att det ska bli vår och sen sommar, och reeeesan, underbart! =D Nu tänker jag gå och ta en låång och varm dusch, sen krypa ner i min onepiece och knappt ens lyfta blicken från OTH resten av kvällen, underbart!


28e december 2011

Jag har haft tre väldigt trevliga och roliga kvällar med släkt och vänner, underbart såhär på julen! Igår var jag och jobbade på Sunnanberg några timmar och ska dit och jobba nu klockan 2 igen. Annars har jag somsagt myst runt hemma med familj och släkt, på juldan hade vi middag hos pappa, på annandan hade vi alla busiga johanssons-kusiner på middag och igår var det middag hos pappa och Bella, trevligt.

Nu ska jag ta nått att äta, sen fara ut och övningsköra lite innan vi kör mot Saltvik!

UNICEF - du kan hjälpa

Barn-och-notkram

fotograf: UNICEF


Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.


Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här!
Tillsammans räddar vi barns liv.


Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.


God Jul Allihopa!

Nu har vi just ätit en hel massa julmat, så nu har jag ont i magen :( Och snart är det dags för paketöppning, hihi. Så får jag se hur snäll jag har varit i år!

Ska försöka ladda upp 2 bilder också, en på granen vår och en på min söta mormor och jag.


23e december 2011

ÄNTLIGEN JULLOV! UNDERBART!

Julfesten var nog helt okej, inte så värst speciell, men nu är det iallafall jullov, ihh! Jag for hem i nån timme efter julfesten innan jag for tillbaka in till stan till Moas lägenhet, där kvällen spenderades med ett gäng härliga brudar! :) Vid 12 tiden for jag vidare, först till Richard en snabbis, sen vidare till Niko. Jag hade nog en riktigt trevlig kväll! :) Tack Moa, Richard, Niko och alla andra för en riktigt bra kväll och natt! :)

Kom till Moas lägenhet vid halv 5 tiden tror jag, så det var riktigt tungt att stiga upp igår och fara iväg på jobb till klockan 2, men det gick! När jag kom hem vid 9 tiden iprincip strupade jag i säng! 

Idag har jag varit uppe hos syster och pysslat på och slagit in julklappar, mysigt :) I kväll blir det nog julmys framför tvn och så ska granen kläs också, ha en riktigt mysig kväll allihopa! :) 

20e december 2011

Igår gjorde jag inget spciellt egentligen, eller jag köpte dom sista julklapparna! Så det är skönt att det är över, dock inte med världens fantasi, men nu är det gjort iallafall ;) 

Idag har jag väl som de flesta andra gått i skolan, sista skoldan det här året!!! Såå skönt! Det betyder ju alltså att vi har julfest i morgon vid 12 tiden, sen är det looov! I kväll har jag hunnit med att köra en hel del (det går bättre och bättre nu) och varit till jossi en stund! :) Tänker ta en tidig kväll i kväll så jag är utvilad inför morgondagen (förhoppningsvis). Hej på er!

fjärde advent

Idag har jag: Sovit länge, myst i min Onepiece, försökt plugga in svenskans språkhistoria.., sett på tv och sovit lite till.. Nu ska jag just gå och bada bubbelbad innan jag tar natt! En riktigt lat söndag helt enkelt, välbehövt!

Uppfräschning av bloggen

I morse steg jag upp redan vid halv 8, eftersom att jag skulle vara på jobb klockan 8 på Sunnanberg. Jag slutade vid halv 3, så det blev en rätt kort dag idag, men jag har gått runt och gäspat iprincip hela dan så kanske lika bra ;) Jag har legat i sängen och sett på tv och varit på datan ända sen jag kom hem, hehe, men jag orkar verkligen inte göra nått annat! Jag har fixat lite smått på bloggen också som ni kanske ser, kände att den var lite väl somrig, hehe. 


Julfest i Rangsby skola

I kväll har jag varit och kollat på Esperanzas och Elliots julfest i Rangsby. Åh vad mycket minnen som väcks när man kommer in i gamla skolan alltså, jag kan verkligen inte förstå att det var 6 (?!) år sen jag gick där! Herregud alltså! Jag träffade Elisa där också, så vi gick runt i skolan och en massa gamla härliga minnen dök upp, jag måst nog faktiskt säga att lågstadietiden nog var den bästa tiden i mitt liv hittils, så enkelt och så bra! Nu börjar man verkligen tycka att tiden bara rusar iväg, håhå, det kan få sakta ner lite nu tycker jag..!

Jag hade inte med mig min kamera, så det blev några usla bilder med Iphonen.


Esperaza ↓ i mitten med blont, rakt hår och Elliot är den snyggaste ↓ tomten såklart



Haha, standard bild inne på toaletten, dock nåågra år äldre den här gången ;)
Och med ett minne varken jag eller Elisa sent kommer glömma från Rangsby tiden!


Lucia

Igår var det ju somsagt Lucia, inte riktigt för att jag hade några luciakänslor alls iprincip. Efter skolan mötte jag upp Elina och så gick vi och åt på Havtorn, vi satt där i över 2 timmar och bara pratade. Sen bar det av ut i kylan och kollade på Luciatåget, sjukt vad kallt det blev alltså. När det var slut tog vi bussen hem till mig, och då kröp jag ner i min nya OnePiece, iihhh va underbart skön den är!!

I morse tog vi bussen till stan till 11, sen dess har jag gått på stan och letat julklappar, hittade några iallafall. Nu sitter jag och väntar på att mina ända lektion för dagen ska börja, sen blir det fika med syster på stan! :)


NyKlippt och NyFärgad




Jag var ju och klippte och färgade håret i onsdags också, det blev en rätt stor förändring! Det var nog länge sen jag hade håret såhär kort! (Det ser inte så kort ut på bilderna, det är nog kortare i verkligheten) Men jag är riktigt nöjjd faktiskt!! :) Skönt med lite nytt och fräsht! :)

JAG VILL VA BRUN NUUUU!


ÅHHHH jag vill också fara ut och resa och bli brun!! Jäklar vad brun jag blev tack vare mitt jobb i somras alltså! Så alla som vill bli bruna i sommar, jobba som lek- eller simledare ;)) Jag lovar att ni kommer bli bruna! Åhh, nu ska jag deppa lite till över att jag inte kommer få åka utomlands under hela den här vintern :(


27 timmars jobbhelg

Ja ni, den här helgen har jag jobbat, jobbat och jobbat! I fredags efter skolan jobba jag 8 ½ timme och serverade på baltic, sen hem och sova och sen for jag tillbaka dit till 3 på lördagen och serverade i 9 timmar, sen hem och sova och upp halv 8 i går morse, jobbade 7 ½ timme på sunnanberg, hem och byta om och iväg till stan och var tränare i 2 timmar. Pjuh! 27 timmar har jag slitit den här helgen, men en jäkla förskylning till på de..

Direkt efter jobbet igår for till Nathalie, vi gjorde nog inget speciellt, umgicks! För den lilla skiten åker till Thailand i morgon!!! Och hon blir borta i 1 jäkla månad!?! Jag förstår verkligen inte hur jag ska klara mig att inte få träffa henne på 1 månad! :(( ♥


bästa ♥


6e december 2011

Jag blev väckt klockan 4 idag på dan.. hehe, känns som att jag måst ha varit trött eller nått liknande. Och ändå gjorde jag inget speciellt igår, jag var med Moa och Jannicka i Moas lägenhet hela kvällen, riktigt trevligt! Jag har ju inte hunnit göra så mycket idag, när jag steg upp var det middag och sen dess har jag sett några avsintt av GG. Nu ska jag gå och ta ett långt och skönt bad i bubbelbadet, underbart!


2 december 2011

Idag har jag hunnit med skola 8-halv 3. När jag slutat var jag och fikade med finaste Elina på bagarstugan! Riktigt trevligt var det! :) Nu ska jag precis bege mig mot staden för att först handla lite käk med Moa och Nathalie, sen far vi till min lägenhet! Vi får väl se vart kvällen bär :) Sen sover vi iallafall i stan eftersom det är träning i morgon halv 1! Ha en bra fredagskväll gott folk! :)


förberedande genrep på Alandica

Den här skoldagen har varit riktigt tung! Full dag 8-4 med en massa tunga ämnen.. nåja, snart lär man väl komma in i det. Jag ska just kasta i mig lite käk innan jag far till stan, har genrep på Alandica 18-21! Ihh, det närmar sig uppvisning nu, på söndag smäller det! =D Så då tycker jag att alla ska ta sig till Alandica 19.00 för att kolla på en mycket underhållande show! :)

RSS 2.0