25e november 2012

Jag hade hemstudier i fredags, otroligt skönt! Så passade på att hoppa in och jobba på dagis, såå roligt! Efter jobbet var det dags för en street dans workshop i stan med härliga dundergänget, jäklar vad roligt det var att äntligen få dansa igen! Kvällen spenderades hemma i bubbelbadet och framför tvn, skönt.

Igår var det ännu en street dans timme, så otroligt roligt! Efter middagen kom Nathalie hit, vi badade bubbelbad och hade det otroligt lugnt och skönt, riktigt välbehövt ska jag säga er! Sen avslutades kvällen med en bra film med härligt sällskap!

Nu ska jag just iväg och jobba på bollhalla med Riina, sen blir det nog att försöka julstäda lite grann och göra rummet lite julmysigt. I morgon har vi också hemstudier, så ska och jobba till Sunnanberg, härligt!


drömmar.. och verkligheten

Idag blev det en väldigt kort skoldag, otroligt skönt! Så istället för att ha varit i skolan har jag och Nathalie suttit och kollat på en massa jorden runt resor, längtar såå till nästa vinter/vår! Sen exakt vart det bär av får vi se, det är ju faktiskt ett helt år dit.. Men det ska bli så roligt att få resa runt och se lite annat, sen har vi tänkt jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand i några veckor också! Vill bara dit nu alltså!

Nå, om vi lämnar drömmarna för en stund.. Jag borde egentligen sitta och tokplugga just nu, men jag har verkligen ingen motivation alls, inte bra. Planerna för kvällen är iallafall två luciauppträdanden, roligt!! 

18e november 2012

Det här hänt en hel del sen jag skrev här sist. Luciauppträdandena är i full gång! Det är verkligen såå roligt att få fara runt överallt på Åland och sjunga inför en massa härliga människor, så underbart när man kan sprida glädje och beröra andra, det är guldvärt!

Jag har även fått veta att jag helt säkert kommer bli student den 1 juni! Underbart skönt!! Så nu är det bara examensarbetet kvar, sen är det över! Sjukt vad dom här 2 ½ åren har gått fort!

Men de tar inte slut där, för jag och Nathalie har äntligen fått det klart att vi ska få fara på praktik till Sverige, Stockholm, i 5 veckor i vår! Det ska bli såå intressant, och jag är såå förväntansfull! Så det har hänt en hel del roliga saker dom senaste veckorna, vi får väl hoppas att det forstätter så! :)


Bild från idag efter uppträdandet på sunnanberg. Mormor och kusinerna. Hjärta.  

Gulle Meja! Hjärta.

Och såhär såg vi ut på Halloween! 

RSS 2.0