30.09.2010

Cyklade till skolan i morse ända från Västernäs, okej det kanske inte är så långt. Men det var skönt :) Efter skolan var jag och fikade med ebba på bagarstugan, sen gick vi runt på stan och kolla i lite butiker. Sen cyklade vi hem till mig, nu gör vi inte så mycket. Jag ska snart börja med lite läxor och sånt därnt. Sen efter maten blir det att åka på kalas till Jessica :)

Grattis Syster ♥


promenad med ebba

Jag har just packat klart allt som jag ska ha med till pappa. När jag kommer till stan ska jag gå ut och gå med ebba :) Skönt att komma ut och röra på sig och samtidigt prata en massa ! För med den bruden är det aldrig tyst, haha. Sen ska jag väl inte göra så mycket, har inte gjort klart psykologiuppgifterna ännu, så dom får väl underhålla mig i kväll..


ny hårfärg




Jag är riktigt nöjd faktiskt :) Blev lagom mörkt och så. Vad tycker ni? :)


ingen sovmorgon här inte..

Jag hade ju tänkt sova riktigt länge idag eftersom att jag är ledig, men icke, min kära hund tyckte tydligen att jag skulle stiga upp redan kvart över 9. Ibland kan man bli något trött alltså ! Så när han till sist fått mig att vakna, la jag mig i sängen och såg några avsnitt av oth :) Nu håller jag på och kämpar med ca 70 (!) psykologiuppgifter som ska va klara idag, great. Men när dom är klara, då ska jag bara chilla.


20:47

Håret blev riktigt bra, lite svårt att se exakt hur det blev att se ut nu i kväll. Men i morgon kommer det bilder, lovar :) Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja. Vet ni vad?! JAG ÄR LEDIG I MORGON =D Helt underbart ! Så i morgon ska jag sova ordentligt.

6/77 Deep Browns

Efter skolan var jag och köpte hårfärg, vet inte riktigt vad det är för färg, men rätt mörkt tror jag. Ska bli skönt med en liten förändring, hoppas de blir fint bara :) Nu sitter jag och ser på gamla Top Model avsnitt, man kan ju se dom hur många gånger som helst alltså ! Om en halv timme kommer Linda hit och färgar mitt hår, hihi. Kommer väl antagligen bilder i kväll :)



ska färga håret i morgon

Det har inte gått sådär jätte bra med att plugga i kväll, men jag hinner ju på bussen i morgon ;) Jag har just sett på Idol och nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig i morgon, usch vad jobbigt det är alltså ! Känns som att jag inte har nånting att ha på mig, fast jag har en hel del. Och sen ska jag sova !

I morgon har jag inte planer på dan, bara hem och ta de lugnt. Men i morgon kväll ska jag färga håret =D Iiih så spännande. Vet inte riktigt vad det blir för färg ännu, men nog mörkare än det jag har nu :)


måndagen den 27 september

Slutade redan halv 2 idag, så skönt ! Kvällens planer är att plugga, har sista provet för den här perioden i morgon. Men nu tror jag att jag ska gå ut på en promenad med hunden, sjukt fint väder ute ju.

 


söndagsmys

Det fixade sig med häftet och de sen till sist, for till skolan och hämta allt så. Annars idag har städat lite smått, sett på oth, och chillat ;) Har läst på förhöret i nästan en timme, och nu kommer jag just ur duschen. Nu sitter jag och ser på Ensam mamma söker :)


varför ska det alltid jävlas

Hur duktig får man vara alltså ! Åh jag blir galen. Jag skulle just sätta mig ner och börja öva på provet jag har i morgon, och så märker jag att jag har tagit hem fel häfte ! Så nu har jag inget att läsa på tills i morgon. Hur lyckad får man vara alltså? Nu är jag verkligen INTE på bra humör.
Så om nån från Nv17 har en skanner och skulle vilja vara snäll och skicka det till mig skulle jag bli lycklig !

sista dagen i veckan

Usch är det redan söndag ?! Jag gillar inte söndagar, eftersom det är pluggdagen i veckan och så kommer måndag efter söndag, vilket betyder skola. Ska just pröva lite kläder som jag fått hem från hm =D Sen ska jag börja plugga, har prov på måndag och tisdag. Ha en trevlig söndag allihopa !


garderobsstädning

Har underhållit mig själv genom att fixa om lite och städat garderoben. Man har ju alltid en massa kläder man aldrig använder, som bara tar en massa plats.

FÖRE:


EFTER:


EFTER:


Tog bort några trådkorgar ifrån garderoben, och la till en till klädstång. Eftersom att nästan allt jag har i själva garderoben är sommarkläder, träningskläder och sånt därnt jag inte anväder så ofta. Har nästan alla min kläder "jag använder" i byrån så.


l ö r d a g

Gårdagskvällen spenderades med en massa folk hemma hos Andrea, trevligt trevligt. Idag har jag inte gjort mycket, är helt slut efter skolveckan och allt, så idag ska jag bara vara hemma. Just nu håller jag på och fixar om lite i min garderob, och sorterar och plockar bort sånt jag inte använder. I kväll ska jag nog bara vara hemma och se på nån bra film tror jag :)


tog hål i naveln igår



Var och tog hål i naveln igår med moa. Så vad tycks? :)
Blev lite dålig bild, men tog med webbkameran så.


@ skolan

Igår kväll var jag med och flyttade och sen for jag och moa till hennes lägenhet och såg på Idol ;) I morse fick jag sova läänge, medans moa måste stiga upp 7, börjar 12 idag så, skönt.

Nu sitter jag i skolan och jag börjar om typ 10 minuter. Har bara 2 lektioner idag också ! Efter skolan ska jag va med moa och i kväll ska jag kanske och titta på Fåglarna tittar på oss, på Alandica med moa och nathalie :)

one tree hill eller sova?

I kväll har jag inte gjort mycket, kollat på Idol ;) Nu håller jag på och överväger om jag ska se ett avsnitt av oth eller gå och sova? Börjar ju 12 i morgon, så skulle ju kunna vara uppe ett tag till. Men jag är så fruktansvärt trött ! Får se hur de blir.

I morgon ska jag hjälpa till att flytta alla grejer från lägenheten vid bp till nya lägenheten i västernäs. Sen sover jag och moa i hennes lägenhet.

på torsdag, då =D

Hade sista 8 lektioners dagen den här perioden idag, känns riktigt skönt med lite kortare dagar nu ! I morgon och på torsdag börjar jag 12 =D Inga andra planer för kvällen utom att plugga då förstås.

Nu är det bokat och bestämt ! Iiiiih vad läskigt. På torsdag då smäller de ;) haha. Om jag inte lyckas försäga mig, så får ni veta på torsdag eller fredag :)

powerwalk

Var just ute på en halv timmes powerwalk, kändes som att jag behövde det ! Men nu.. psykologi.


måndag och redan trött


Måndag idag då, en hel vecka med skola före det blir helg igen. Och nu börjar ju alla prov komma så det är pluggpluggplugg som gäller. Känns som att skolan är nästan allt jag skriver om nuförtiden. Men det är ju den som tar all ens tid så. Idag är jag riktigt trött kan jag säga, åker ju 7 på morgonen och kommer hem 5 på dan, så alltså är jag borta 10 timmar bara tackvare skolan ;o helt sjukt. I kväll har jag inga roliga planer alls.. plugga.


One Tree Hill

Jag hade ett upphåll med One Tree Hill under sommaren, men nu är det höst och då är det dags att börja se på det igen ! Så nu har jag laddat ner säsong 2, 3 och 4 =D Underbart ! Nu tänker jag se ett avsnitt av oth och sen blir det att se på Ensam mamma söker.


Godmorgon !

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men tänkte iallafall uppdatera lite ;) Just nu sitter jag och ser på VMA'S 2010 tror jag de heter. Idag blir det en riktig hemmasöndag känns de som. Ska väl snart öppna läxböckerna också, annars har jag väl inte så jätte mycket mer att säga.

Här får ni två bilder på min supersöta nyklippta hund ;)

söndag idag eller?

Idag har jag inte gjort nått vettigt alls ska jag säga er, har läst lite på prov, varit på datan, busat med min kusin och nu har jag just sett på My sister's keeper. Vi måste se den från skolan så. Det kommer nog bli en likadan dag i morgon ;) Så det blir två söndagar den här helgen kan man säga. Nej nu ska jag nog börja gå och sova i min sköna säng, underbart !

en riktigt dålig vana !


Tummen ner för provläsning ! (gillar att texten på boken är spegelvänd (Y))

Jag hatar att läsa på prov, jag gör verkligen allt för att slippa det. Så jag hittar på en massa saker jag måst göra, och bara skjuter upp läsande. En riktigt dålig vana ! Och när jag äntligen sätter mig ner och läser, så tänker jag på allt annat än just de jag läser, och det är så sjukt irriterande för jag försöker ju koncentrera mig, men de går bara inte ! ajaj kommer inte gå bra dehär. Men jag ska snart sätta mig ner och ta tag med läsandet, snart !

trevlig fredagskväll

Gårdagskvällen var ju rätt intressant, det började med middag på Dinos med Nathalie, Nisthi, Madde, Janina E, Janina S, Karin och Corinne. Sen for vi till Corinne en stund och sen via nån inflyttningsfest i standnäs och sen slutade det med att Rasmus, Nils, Janina och jag gick in till stan.

I morse var jag på stan en stund och köpte lite smått och gott, lite smink, örhängen osv. Nu sitter jag hemma och har inga planer alls för helgen, eller jo, jag ska läsa på prov. Kan det bli en roligare helg än att sitta med läxböckerna framför sig? Nej det hatar jag med skolan. Har iallafall prov på måndag och onsdag, och har ingen aning om vad det handlar om, så jag kanske borde sätta mig och läsa.

Och msn funkar fortfarande inte, nån som skulle kunna veta vad det är för fel?

Dinos med brudarna i kväll

Gick 12 till halv 2 idag (y) Jävligt skönt på en fredag ska jag säga er ;) Nu sitter jag hemma och har lite ångest över vad jag ska ha på mig i kväll. Ska på middag till Dinos i kväll med lite brudar och fira Corinne som fyller år i morgon :) Får se lite vad jag hittar på efter det, om jag blir kvar i stan eller åker hem? Hm, får fundera lite.

JAG KOMMER FORTAFARANDE INTE IN PÅ MSN !! Fatta vad irriterande det är ! Jävligt jobbigt iallafall !

torsdagen den 16 september

Vi fick sluta redan halv 1 idag, eftersom att ingen lärare tydligen var i skolan, de gillas ! När jag kom hem tog jag de bara lugnt i typ en timme, sen kom janice hit :) Var jätte länge sen jag träffa henne, de blir sådär nu när jag går i skola i stan och nästan aldrig är hemma.

I kväll har jag varit duktig och gjort vårt nätbaserade prov, alltså ett prov på internet som ska vara gjort tills på söndag och jag har redan lämnat in det ! Känner mig riktigt stolt ;) Föresten så har jag inte lyckats komma in på msn på hela dan ! Fatta vad irriterande. Nåja, jag får väl helt enkelt ta och klara mig.


HM beställning

Klickade hem lite kläder just, skjortorna beställde jag i slutet på sommaren, men dom kommer i samma paket som resten nu :) Blev mest baskläder, men de behövs ju alltid.


@ ebba lönngren

Just nu sitter jag hemma hos ebba =D Vi gör inte så mycket, chillar och lyssnar på musik bara. Före jag kom hit fixade jag lite i nya lägenheten, så snart blir de att flytta in där. Känner mig riktigt lodis idag kan jag säga ! Men snart blir det soffan och se på Idol ;) De gillas !

natti natti ♥


Det är sjukt irriterande att jag inte har några nya bilder, så tyvärr får dras med gamla bilder tills jag tagit nya ;)

Moa var ju somsagt här i kväll, vi satt typ framför datan och prata hela tiden :) Nu sitter jag och ser på Idol. Ska nog snart börja gå och sova tror jag, är så sjukt trött på dagarna nu för tiden så. Jag börjar 10 i 9 i morgon ! Fan va skönt att slippa börja 8 iallafall. Gonatt

länge sen, men alltid lika trevligt !

Var och fikade med elisa idag, det var verkligen hur länge sen som helst sen vi träffades. Så vi prata på ett bra tag :) Alltid lika trevligt ! Nu sitter jag i lägenheten och väntar på att moa ska sluta på bilteorin om en halv timme, då kommer hon hit en stund, får väl se vad vi hittar på :) 

Ha de så bra :) pusspuss

blä på det här vädret

Hade bara 4 timmar idag, skönt ! Men jag säger bara USCH på det här vädret, visst det är mysigt med regn och rusk ibland när man sitter inne under en filt och myser, men inte när man ska gå ute i det eller sitter inne i skolan och ser hur de regnar ute, då är det bara deprimerande. I kväll kanske jag ska träffa janice en stund :)



T H A I L A N D

I kväll har jag bara tagit det lugnt och gjort lite läxor och sånt. Nu sitter jag och ser på Ensam mamma söker, treevligt. I morgon börjar jag 12, duktigt skönt alltså !

Nu är det bokat och klart, det blir att åka till Thailand i 2 veckor på jullovet :) Va skönt de kommer bli alltså !


söndags sliten

Sov somsagt hos riina i natt med henne och ebba, vi såg på 2 filmer igår och 2 idag. Det var såklart lika roligt som alltid, mycket skratt och prat ! Hade nog kameran med och tog lite bilder, men dom är nog inte blogg-vänliga, risigare människor får man leta efter, haha ;) Nu känner jag mig duktigt söndags sliten, men jag har iallafall lämnat in den där jävligt jobbiga uppgiften, det är skönt kan jag säga.


ibland slirar de


lördag

Gårdagskvällen var nog helt bra. Först slirade det lite för nathalie och mig i lägenheten, haha. Sen träffa vi lite folk, och sen var vi en sväng via jossi :) Treevligt. Sen sov nathalie och jag i lägenheten.

Idag har jag varit på kalas till morfar, grattis :) Nu måst jag börja med dom där jävla läxorna, fy fan säger jag bara ! Vid 7 tiden åker jag till riina.

skönare dag får man leta efter

Den har dagen kan man inte kalla annat än skön ! Först hade vi 4 timmar grupparbete, och då gjorde vi typ ingenting, sen hade vi matrast i en timme. Då gick madde, nathalie, nishti och jag till svarta katten och åt. Sen var vi på studiebesök och sen fick vi sluta klockan 1 ;) De ni ! Men nu ska jag kila ner till stan och träffa sara =D

hur fan ha dom tänkt sig de här?

Åååh jag blir galen på dom här jävla frågorna ! Finns ju inte ett ända svar på internet, och man får inte komma med egna ideer, så hur fan ha dom tänkt att man ska göra då. Nu är ju på riktigt dåligt humör, jävla nätbaserade uppgifter !

helgen kommer bli så jäkla bra !

Tjeenare ! Nu är jag hemma i Haraldsby igen. I kväll ska jag försöka ta itu med mina nätbaseradeuppgifter, dom är sjukt jobbiga ! Men det är ju dom som gör att vi får sova längre på mornarna, men somsagt så tar dom väldigt mycket tid och ork.

Den här helgen kommer bli helt perfekt ! =D I morgon kväll ska jag vara med Nathalie, och sen sover vi i lägenheten i stan. Och på lördag ska jag till riina på tjej/filmkväll med henne, ebba och sanna :) Kommer alltså bli en helt toppen helg känner jag på mig !

"ta-det-lugnt-kväll"

Det blev inte att träffa sara i kväll iallafall, men nån annan dag är ett måste ! Så i kväll har jag bara haft en "ta-det-lugnt-kväll" igen, skönt de med ibland. Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja ;)

08.09.2010

Vi fick sluta 1 ½ timme tidigare idag ! Skönt, skulle egentligen ha gått till 5 över 4 så. Nu sitter jag bara i lägenheten och har tråkigt. I kväll ska jag träffa sara ! Det var verkligen jätte länge sen jag träffa henne, så de lär bli riktigt trevligt :) Får väl se vad vi hittar på för bus.

fika med jenna :)

Var och fikade med jenna efter skolan idag, var jätte länge sen jag träffa henne ! Så vi hade mycket att prata om :) Alltid lika trevligt att vara med den bruden ! Annars har jag inte gjort så mycket idag, just nu sitter jag och ser på Idol =D Lovely

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna


kvällen kommer spenderas hos moa

  
  

När jag slutade gick moa och jag och fikade på bagarstugan, de var jätte länge sen jag var där, men alltid lika gott ;) Jag tog bussen hem vid 5, och nu gör jag inte så mycket. Om typ 2 timmar kommer moa och johannes och hämtar mig, så åker vi hem till moa. Sen kommer jag väl hem nångång i kväll :)


Swedish House Mafia - One (Your Name) feat Pharrell

Haha ni skulle se våra galna raster ibland alltså ! Vi har värsta hemmabiosystemet i klassrummet, så då sätter vi på bra musik och så står vi där och dansar och sjunger och är allmänt galna ;) Även fast vi inte kännt varandra i klassen mer än 3 veckor, så känns de som vi kännt varann i 3 år ! Vi är helt klart grymma =D Här är då en av våra mest spelade låtar ;)


söndag



Idag har jag inte gjort mycket ! I morse var jag på kurs från 9-12, sen dess har jag bara varit hemma och tagit de lugnt. Har varit lite med kusinerna :) och så har jag gjort lite läxor. Nu ser jag på tv och är på datan bara ;)

R U B R I K

Nu är det bara en dag kvar av kursen, rätt skönt ändå. Speciellt eftersom att jag har blivit ännu mer förskyld. Slutar redan klockan 12 i morgon, så man har ju några timmars helg iallafall, före en hel skolvecka börjar igen. På fredag börjar träningarna igen, eller jag är ju tränare. De ska nog bli riktigt skoj :)

Nu tänker jag ha lite lördagsmys framför tvn med lite chips och dipp =D

gillas verkligen inte !

Ånej ! Jag håller på och blir sjuk, har varit snörvlig hela dan idag och nu blir de bara värre och värre. Och allt är tackvare lusses gympasal, som jag var i 5 timmar igår, alltså fy fan va kallt de var där iallafall. Så idag hade man med sig värsta tjocka kläderna, men jag hade nog redan fått för kallt, så nu får jag hoppas att det inte är en långvarig förskylning iallafall ! Åhh vad jobbigt.

ny lägenhet

Har somsagt varit på kurs ända till 9 i kväll, den är nog riktigt intressant ! Och han som leder kursen är jätte bra och intressant att lyssna på, så de är ju tur. Och jag har faktiskt lärt mig lite ;) Men i morgon har vi nått prov, så då får jag väl se om jag verkligen kan de, hehe. I morgon går jag 9-20, usch va länge alltså.

När jag slutade nu i kväll kom pappa och hämtade mig, och så åkte vi och kollade på pappas nya lägenhet. Den ligger mittemot ebbas, i västernäs ;) Så de är ju trevligt. Blir väl flytt dit inom en månad tror jag. 

Bara för att jag går en gymnastikkurs, så kan ni ju få se en bild på mina söta tjejer som jag tränade förra året :)



torsdag

Idag har de varit en lång dag ! Gick i skolan från 8 till 4, då gick jag ner till Lusses gymnastiksal och så var jag på en gymnastikkurs, som slutade halv 9. Gissa om var hungrig när jag kom hem, hade ju inte ätit sen lunchen klockan 11 så. Och nu är jag duktigt trött.
Morgondagen blir ungefär likadan, fast då börjar kursen klockan 1. Jaja, hoppas att jag lär mig nått bra :)

bloggtorka

Alltså jag har ingen aning om vad jag ska blogga om, känns som att det här är den tråkigaste bloggen som finns. Sorry för de ! Jag måste ta och skärpa mig.

Idag har det väl inte hänt så mycket, i kväll har jag varit med riina. Och nu har jag just packat allt jag ska ha med till pappa, så nu är de väl bara att gå och sova så man orkar upp i morgon ! Gonatt på er (:


RSS 2.0