Mohombi - Bumpy Ride

Moas och min favoritlåt för tillfället ;)


Mohombi - Bumpy Ride

@ ebbas place

(Glömde publicera de, så här är ett inlägg från tidigare idag) 

Skolan var jäkligt skön idag, fast vi gick 8 till halv 4. Just nu sitter jag hemma hos ebba. Vi gör väl inte så mycket, åker hem med moa om nån timme. I morgon börjar jag 12 !! Fan va skönt alltså ! Får se lite vad jag hittar på i kväll. Pusshej

inte så otränad som jag trodde ändå

Kom just in efter en halv timmes joggingtur, fy fan va skönt de var att komma ut ! De här borde man göra varje kväll, om man sku orka då förstås. Trodde inte jag sku orka knappt halvvägs, eftersom jag (fy och skam) inte har tränat på hela sommaren ;o, men jag orkade jogga hela vägen, så nu är jag stolt, haha.

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag mysa framför tv:n :) Just ja, de va ju som där läxorna också, äsch dom gör jag sen, nu duschen !

30.8.2010

Min nya dator har kommit ! Hoppas att den inte går sönder lika snabbt som de förra bara.
Just nu håller jag på och läser en jäkla bok och skriver en reflektion, inge kul. Sen har jag några läxor till, och sen ska jag ut och jogga ! Det bara är så, så nu får jag snabbt göra klart läxorna så jag hinner :) See yaa ♥

shopping

Här kommer bilder på de jag köpte, borde va allt om jag inte glömt nått :) Köpte mest leggings och mysiga varma koftor.


sverige

Jag kom hem från sverige för nån timme sen. Det var en riktigt lyckad helg ! Igår när vi kom till Stockholm shoppa vi lite och sen såg vi på bio, Grown Ups, den var faktiskt riktigt bra och man fick skratta iallafall ;) Efter bion for vi hem till Mathias där vi sov, i morse vid 11 for vi tillbaka in till stan och så gick vi runt i lite butiker före vi for hem. 

Nu har jag just plastat in lite böcker och så borde börja med läxorna, men det känns inte så frästande, så jag lämnar de ett tag till. Om en liten stund kommer de upp lite bilder på de jag köpt, inte så mycket, men jag är nöjd :) 


helgen kommer spenderas med Moa =D

Freeeeedag ! Äntligen =D Den här helgen kommer bara bli perfekt ! Och de bästa av allt är att jag kommer vara med moa hela helgen =D

Hon kom hit efter skolan, men for just hem för att packa, om 2 timmar åker vi till stan. Sover i hennes lägenhet i natt så :) Och i morgon bitti drar vi till Stockholm. Vi ska shoppa och gå på bio och ha så jäkla skoj ! Längtar ! Sen sover vi hos min storebror och så kommer vi hem på söndag. En helt perfekt helg enligt mig :)

Gulliga bilder från i slutet på sommaren ;) ↓

18:13


Tjeenare ! 

Började 12 idag, duktigt skönt. När jag slutade tog jag direkt bussen hem, känns som att jag aldrig är hemma. Nu sitter jag bara och chillar ;) Om en halv timme ska vi på kalas till min småkusin, treevligt.

finland-slovenien

Kan ni förstå vad jag har gjort i kväll? Jag har varit och kollat på fotboll ;o Det är inte ofta man ser mig på en match ;) Men de var nog trevligt, träffade lite folk iallafall. Annars har jag väl inte så mycket att säga, kan ju bara på minna er om att jag börjar 12 i morgon =D Fan va skönt alltså! Ni förstår inte min lycka :) jaja, ska nog snart gå och sova. Natti ♥

onsdag

Onsdagarna är lätt dom jobbigaste dagarna den här perioden ! Vi går 8 till 5 över 4 så. Men imorgon börjar jag 12 !!! Fan va skönt ! =D Nu är moa här, och vi ska snart laga lite käk. Om en timme ska jag vara på Idrottsgården, ska på ledarmöte för gymnastiken.


psykologi



Den här dagen har väl gått lika långsamt som alla andra, fast vi hade faktiskt en hål timme idag, de va najs ! ;)

Nu borde jag egentligen sitta med psykologiboken framför mig, eftersom att vi har en lång inlämningsuppgift och prov tills i morgon (y) usch ja, så det blir plugg i kväll, lovely..


filmtajm

Nu är Moa Alice Mattsson här =D Treeligt värre ! Vi har inte gjort så där jätte mycket, men nu ska vi va lite duktiga och göra lite läxor. För om en halv timme ungefär kommer Johannes hit och ser på film med oss :) Prima !


Jag blir galen !!

Som ni kanske läst så köpte jag ju en ny dator för cirka 2 veckor sen, och nu mitt i allt blev halva skärmen helt randigt rosa ! Lyckat alltså. Så nu är jag inte riktigt på tipptopp humör.. Jävla skit !

Mariepark

Jag kom just hem från Mariepark, och nu har jag sjukt ont i benen och är något trött ! Just nu sitter jag i lägenheten och väntar på att Moa ska komma via och hämta mig, så jag äntligen får komma hem och sova ! Ni fattar inte hur efterlängtat det är. Gonatt på er :)

Tack för gårdagskvällen allihopa !

Gårdagskvällen var awsome ! Och tack för cykelskjutsen pojkar, de var snällt :) Sov inte så där jätte mycket i natt, så nu är jag rätt trött. Just nu sitter moa och jag i lägenheten och snart ska jag börja fixa mig, för om en halv timme ska jag cykla till Mariepark och jobba. Gosh vad trött jag kommer va sen, men de ska väl fixa sig.

Äntligen fredag !

Och inte nog med att det är fredag, vi fick sluta kvart över 1 idag =D Kom just ifrån duschen och nu håller jag på och funderar på vad jag ska ha på mig i kväll, hmm det är alltid lika svårt dehär. Om jag inte har sagt de så ska jag iallafall på kräftskiva till nicole i kväll, kommer nog bli riktigt najs de ! Ha en bra kväll allihopa :)


torsdag

Vi har bara varit med varandra i 4 dagar i klassen, och ändå känns de som om vi kännt varann jätte länge ! Herregud vad vi har skrattat idag, kommer nog bli prima de här =D I morgon börjar jag 8 men slutar halv 2, lovely !

Efter skolan for jag hem till ebba och ja vi chillade väl mest, och nu sitter jag i lägenheten och gör iprincip ingenting.



bilder från i somras


9 lektioners dag (y)

Idag har det varit en lång dag ! Steg upp klockan 6 och tog bussen klockan 7, eftersom jag började 8. Sen gick vi full dag och slutade 5 över 4. När jag kom hem till pappa var jag något hungrig och trött ! Jag blir i stan tills på fredag tror jag, rätt skönt när jag börjar 8, så får man sova lite längre iallafall :) Jag har inga planer för kvällen ännu, så får se vad som händer.


update




Idag gick jag 10 till halv 2, skönt ! Sen gick jag ner på stan och fikade med storasyster :) Jag kom just hem, och nu känner jag mig helt slut. Det tar på att gå i skolan alltså ;) I kväll ska jag kanske vara med moa :) Annars får jag se vad jag hittar på.

lite ny design på bloggen ;)

ÄNTLIGEN ! Gjorde den dock rätt hastigt, har inte ändrat så mycket, men iallafall headern och bakgrunden. Så vad tycks? :)

första dagen avklarad

Snacka om att jag är trött ! Helt sjukt alltså. Idag var första dagen i skolan då, det var roligt att träffa nya klassen och det kommer nog bli bra :) De var en ganska tuff första dag, började 9 och slutade halv 4. Fick mitt schema för dom 2 första veckorna, ojoj säger jag bara. Nästa vecka börjar jag 8 och slutar 20 i 4 alla dagar utom 4, då jag går till 5 över 4 ?! ;O

Jag har inga planer för kvällen, bara ta de lugnt skulle jag tro :)

stockholm och konfirmation

Just ja, jag glömde säga att jag var till Stockholm och shoppade igår ! Hittade nog en hel del fina grejer =D Frågan är bara om jag orkar lägga ut bilder eller skriva vad jag köpte?

I morse måste jag iallafall stiga upp halv 9, eftersom jag skulle vara i kyrkan klockan 10, på jomalas konfirmation. Allt gick nog bra, men det var lite ledsamt att säga hejdå till alla, som man ändå umgåts med i 6 dygn. Efter att konfirmationen var klar så for jag med Nicole och Karlis hem till Melina och firade henne :) Treevligt, och nu kom jag just hem.

Om en halv timme kommer Ebba hit ! Så kvällen kommer väl spenderas med henne :)


home sweet home

Tänk vad en vecka går fort, eller 6 dagar ;o Det kändes ju som att vi just kom till Gregersö, och nu är det redan slut. Men jag har iallafall haft en sjukt rolig vecka, har nog inte haft tråkigt nån stund skulle jag tro. Jag kände ju egentligen ingen utom melina som var där, men nu känner jag ju nästan alla, så det är ju skoj :)

Jag hade nog min kamera med, men tog ca 10 bilder, hehe. Lite dåligt av mig, men men. Föresten så väntade min nya dator på mig när jag kom hem idag =D Och den är bara bäst !


--> Gregersö



Nu är allt packat och klart, hoppas jag. Hinner tillochmed sitta en stund på datan före jag åker, det hade jag inte räknat med. Om ca 10 min far jag iallafall iväg till Jomala (?) nånstans, till Gregersö. Och jobbar på jomalas konfirmationsläger. Jag kommer hem på fredag på dagen nån gång. Så det kommer nog inte bli nåt uppdatering före fredag, men ni får ta och klara er :) Ha de bra, hejdå ♥

oseriösa bilder gillar vi !






chillin @ Moa

Sitter hemma hos moa för tillfället, vi har en riktigt skön hemmakväll i kväll :) Idag på dan jobbade jag på rödakorsmarknaden och sålde ballonger ;) Och sen dess har jag varit med moa. Blir väl här i några timmar till, före jag måste köra hem ;s

I morgon flyttar jag till Gregersö i 6 dagar. Ska jobba där som storasyskon på jomalas konfirmationsläger ! Treevligt värre :)


some photos

Här är 2 av alla bilder vi tog, kommer nog komma upp flera senare. Så vad tycks? :)
Ja som ni ser så har dagen spenderats hos Linn, hon fixade mitt hår och valde kläder. Och sen vart det ut och fota, får hoppas att det blev några bra bilder iallafall. Nu ska vi snart äta och sen far jag till moa, men vi ska nästan direkt åka till mig och sen vidare till stan. Där vi blir över natten. Hör av er om ni vet nått skoj ;)

redo för fotografering



freeedag

Nu drar jag till Linn ! Och förhoppningsvis kommer jag hem med en ny header ;) Det känns som att den här dagen kommer bli super, först ska jag vara med Linn och fota och snacka och ha skoj, och sen i kväll sover jag och moa i lägenheten i stan, och det kan ju inte bli annat en skoj när man är med den bruden :) Nej nu ska jag packa ner lite kläder och grejs och sen blir de att köra hela vägen till Tjudö. P u s s

trött, tröttare, ronja

Jag ska väl lyckas göra ett inlägg idag med, inte så pepp på att blogga just nu. Men det blir nog bättre när skolan börjar, så man får rutiner igen och när jag fixat om bloggen, för just nu hatar jag den. 

Jag somna vid halv 3 inatt, och sen väckte min kära hund mig klockan 7 i morse, så sov 4 ½ timme i natt. Kvart över 8 for jag till Felix och Alexandra och var barnvakt, var där tills 4 tiden. I morgon ska jag träffa Linn, det var länge sen :) Och sen kanske jag ska va med moa i morgon kväll :) Men nu tänker jag faktiskt gå och sova ;o gonatt ♥

Det blev en Hp

Idag har jag inte gjort så värst mycket, jag var och kollade på lite datorer med min bror. Och jag kom fram till att jag gärna skulle vilja ha en MacBook Pro, men att dom är allt för dyra för mig just nu. Men kanske senare i livet nångång :) Istället blir det att köpa en Hp, det duger nog bra åt mig i ett par år iallafall. 
Försökte beställa den nu på nätet, men det jävlades så mycket, så ringer och beställer den i morgon istället :) 



Mobilblogg @ Föglö

Det blev att åka till föglö iallafall. Vi var en sväng via rödhamn också. Vi blir nog här ett tag till, rätt trevligt att träffa släkten igen :) sover hos pappa inatt, och i morgon ska jag och kolla på datorer tror jag.

chill kväll

Har varit hos matte i kväll, vi har sett på film och chillat. Vi såg på Shutter Island, jag tycker inte att den var så himla bra som alla säger, men den var väl helt okej. Jag borde nog snart gå och sova, för jag tror att jag ska med ut till föglö i morgon. Och isåfall blir det att stiga upp vid 10 tror jag. S å  s o v  g o t t ♥

Sliten efter rockoff eller vaddå?

Vaknade halv 3 idag, så nu har man ju sovit bort hela dagen, lyckat. Men skönt att äntligen få sova ut. Jag har nog inga planer för dagen, så får se vad jag hittar på. Just nu ligger jag bara och vilar i soffan.

Jag vill ha..

...en ny header NU ! Men jag har inga bilder, och ingen ide om hur den ska se ut. Tips? Jag får väl fundera på de, fast det känns som att jag har funderat på det ett bra tag nu. Eftersom den här som jag har nu bara var en tillfällig.

1 augusti

Nu är rockoff slut, känns både skönt men synd. Det är ju alltid så mycket folk ute under rockoff, och det är bland dom roligaste kvällarna och nätterna på hela sommaren. Men det har ju hållit på i 9 dagar nu, så det känns att man borde sova lite.

Den här helgen har iallafall varit superbra, träffat en massa härliga människor och haft riktigt trevligt ! Nej nu ska jag gå och sova, det känns som evligheter sen jag sov här hemma i haraldsby. Sov så gott ♥ 


S A N D H A M N

RSS 2.0