27e februari 2012



Första praktikdagen är avklarad, mycket nya intryck och mycket nytt att lära! Men jag trivs bra så det kommer nog bli 5 riktigt bra veckor! När jag slutade for jag hem en sväng innan det var dags att fara in till stan på dans. Nu är jag helt slut, så det blir nog en tidig kväll i kväll! Jag börjar först 12 i morgon, skönt att få sova ut lite grann.

26e februari 2012

I fredags jobbade jag mellan halv 9 och 3, sen tog jag det nog bara lugnt resten av dan. På kvällen gick jag upp till syster och hade en riktigt mysig kväll med tvtittade och kladdkaka med glass!

I går var det dags för jobb igen mellan halv 9 och 3. När jag kom hem var huset fullt med folk och kalasandet var igång, eftersom min bror fyllde år i fredags, grattis till han! Lördagskvällen spenderades hemma och pysslade om mig själv lite med ansiktsmask, hårinpackning, bastu och såklart chips och dipp framför melodifestivalen, välbehövt!

Idag jobbade jag igen samma tid som igår, när jag slutade for jag hem en snabbis och bytte om innan det var dags att fara in till stan på 2 timmars dansworkshop! Så himla kul alltså! I kväll ska jag försöka ladda batterierna inför en vecka med praktik, spännande!


 


23e februari 2012

Igår jobbade jag på Sunnanberg mellan halv 9 och 3, sen for jag till Nathalie och käkade. Planerna för kvällen var nog en massa tjockismat och film, men det slutade med att vi båda somna redan vid halv 11.

När vi vaknade gick vi och la oss på soffan i ett antal timmar, har man sportlov så har man ;) Vi var ut på en promenad med doggen i det fina vädret också! När jag kom hem från Hammarlandet for jag vidare till godbyhallen och simmade med Alexandra! En mycket trevlig kväll blev det! :) Nu ska jag sova och tagga jobb i morgon bitti, gonatt!


20e februari 2012

Idag fick det va slut på att vara sjukling, så vid 11 tiden tog jag bussen in till stan och lunchade med min fina syster! Vid klockan 1 cruisade jag och Nathalie vidare mot hammarland där det blev soffhäng i nån timme. Nu är jag hemma igen och väntar på att min spralliga kusin vitamin ska komma hit och busa med mig. I morgon är det jobb som gäller!


LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!!

Det känns inge vidare att se och höra alla som är påväg till värmen just nu medans jag ligger sjuk och blek här hemma på kalla åland. Kan inte säga annat än att jag är sjukt avundsjuk! Det som får mig på bättre tankar just nu är resan i juni med ett gäng härliga tjejer! Längtar helt sjuukt mycket alltså, det kommer bli så himla underbart!!


ingen vidare bra början på sportlovet nej

Sportlovet började ju bra, med en ordentlig släng av magsjuka och feber! Jag tror inte att jag har mått såhär dåligt och varit såhär slut i kroppen på jag vet inte när. Idag har jag iallafall orkat stiga upp ur sängen och lagt mig på soffan istället, nåja det är väl på bättringsväg får jag hoppas!

Under veckan som har gått har jag jobbat, dansat och varit i skolan, som de flesta andra veckor. I torsdags gick jag sista dan i skolan på över 6 veckor också, helt otroligt skönt! Jag har inga större planer det här sportlovet förutom att vila, bli frisk, jobba och vara med min fina vän Nathalie!

12e februari 2012

Jag har haft en toppen helg! Och den är inte slut ännu! I fredags cruisa jag runt med Nathalie innan vi for hem till henne och fixade oss, sen bar det av till stan till Moas lägehet där vi lagade middag med henne och Fanny. Senare kom Fanny också dit! En riktigt trevlig kväll var det iallafall, tack hörni!

Igår var det bara att släpa sig upp ur sängen och far in mot stan och fixa lite i min lägenhet, sen for jag och några andra tjejer och kidnappade våran nyblivna 18åring Nathalie! Först spenderade vi 2 timmar på relax avdelningen och därefter for vi till min lägenhet och åt middag! Jag hade en riktigt trevlig och rolig dag och kväll!

Idag skulle jag egentligen varit på fhj övning hela dagen, men den blev inställd. Så jag fick ligga i sängen i 4 extra timmar och se på film istället, helt okej! Nu ska jag packa ihop lite grejjer innan jag far till H:land på kalas :)) Sen sover jag över hos Nathalie i natt, hejj på er!













GRATTIIIIIIIS VÄNNEN!!!


Idag fyller den absolut bästa och underbaraste människan på denna jord 18 ÅR!!! Så ett STORT grattis till vår galna och absolut finaste Nathalie Nordström idag, hipp hipp hurraaa! =DD

puss och kram, älskar dig vännen ♥


fika och innebandy

Jag hade bara 2 lektioner idag, så det var en riktig mjukstart på nya perioden! Efter skolan var jag och fikade med fina Jenna på Havtorn, alltid lika trevligt! I kväll har jag varit i Baltic och kollat en sjukt spännande innebandy match, ja jessus! Men trevligt var det! Nu ska jag just precis börja gå och sova och i morgon börjar jag halv 12, underbart!


en riktigt bra dag!

Äntligen är den här perioden och speciellt provperioden över!! Det har verkligen varit den jobbigaste perioden hittils, med sjukt jobbiga prov! Men nu är det iallafall äntligen över, det firade Nathalie och jag med att äta en smarrig lunch på svarta katten!

Resten av den här dagen tänker jag göra absolut ingenting, eller jo det är dans i kväll, men det är bara roligt! Föresten så fick vi veta våra praktikplatser för den kommande perioden. Både jag och Nathalie fick plats på samma avdelning på sjukhuset/gullåsen, hur awesome är inte det då? Det kommer nog bli en riktigt bra praktik tror jag! :)


5e februari 2012


Och så var det söndag igen, känns som att veckorna och speciellt helgerna bara flyger förbi! Den här söndagen har bestått av sovmorgon till 10 tiden, jobb i Bollhalla mellan 12-14 och ett försök till att läsa på prov, vilket inte alls har gått bra! Min motivation till att plugga just nu är 0! Jag längtar så tills sportlovet och veckorna efter då vi har 5 veckors praktik, det ska bli så jäkla skönt!! Nåja, två prov kvar, jag måste bara klara det helt enkelt!

I morgon börjar jag halv 12, det är skönt iallafall!

 


3 februari 2012

Skrev matteprov i morse, gick nog helt okej faktiskt. Sen for jag och Nathalie till min lägenhet och chillade, innan det var dags för kemi. Efter det slutade vi och då traskade jag till Mariebad och var på 70 minuters UNDERBAR massage! Man borde verkligen unna sig det lite oftare!

I kväll blir det en lugn kväll hemma på soffan, jag är verkligen helt slut efter massagen. I morgon blir det jobb på sunnanberg 8.30-14 och sen simlärare 15-17 på mariebad och efter det blir det kalas hos pappa! Grattis på födelsedagen pappa!

Älskar det underbara vädret just nu!


andra februari tvåtusentolv

Den här dagen har varit både upp och ner i humöret känner jag, men skoldagen gick hyffsat fort iallafall. Just nu sitter jag hemma och laddar inför 3 timmar i Mariebads bassäng med en massa glada barn! Håhå, matte prov har jag i morgon också, kommer nog inte gå så bra det känner jag.. Nåja, nu ska jag göra absolut ingenting i 1 timme innan det är full fart igen! Hej på er!


Var och lunchade med fina Nathalie idag också, höjdpunkten den här dagen!
Du är allt fin du vännen!


RSS 2.0