31a maj 2011

Igår jobbade jag 14 timmar sammanlagt, först på dagiset halv 9 till halv 5, och sen på Mariepark 6 till 12. Usch va jobbigt det var att stiga upp i morse sen iallafall! Håhå, men dagen gick riktigt bra på dagiset. När jag slutade for jag till stan och gjorde lite ärenden och så.

Annars i kväll så har jag bara försökt klura ut vad jag ska ha på mig i morgon och lite sånt. Nu tänker jag ta en lång och varm dusch innan jag går och sova. Och i morgon vaknar jag ju upp som en 17 åring, inte illa ;)

S L Ä K T K A L A S

Idag har det varit fullt med folk här hemma, eftersom att jag har haft släktkalas. Jag har mest fått pengar och presentkort, men det är ju sånt som är bäst ;) Det var folk här till 4-5 tiden nångång, sen for vi med Pernilla och Lasse och åt middag på Wirrans, mums!

Nu ska jag packa ihop lite och sen åka till pappa, i morgon ska jag först jobba på Godby dagis som vikare, och sen ska jag servera på Mariepark på kvällen, så det kommer bli en lång dag!

Jag tog inte så mycket bilder idag, men här är några iallafall ↓



Årets första dopp avklarat!

Idag har jag inte gjort nått vettigt alls, så skönt alltså! Vid 7 tiden kom Moa hit, vi har nog bara chillat. Sen var vi och simmade eller ja doppade oss ;) Lite smått kallt, men jäkligt skönt var de! Nu har vi just sett på en film och ska snart gå och sova tror jag.





27e maj 2011

Sista skoldagen idag då! =D Underbart skönt ska jag säga er! Har bara avslutningen kvar på onsdag, men det blir ju bara trevligt så.

Vi hade inte speciellt vettiga timmar idag heller, slutade vid 2. Då tog Moa och jag bussen hem till mig, vi har bara tagit det riktigt lugnt. Så skönt så, vi såg på Red Riding Hood också, den var faktiskt rikigt bra! :) Moa for hem för en liten stund sen, och nu tror jag att jag snart tänker krypa i säng. Otroligt skönt att bara vara alltså!


ALLA PROV SKRIVA!!


Vilken underbar känsla det var att få lämna upp det sista provet för detta år! Vi hade egentligen inte alls vanliga timmar idag, vår lärare hade blivit dubbelbokad så vi fick sluta lite före 1, gött! Så jag kom hem redan lite före 2. För tillfället tar jag de nog bara lugnt och njuter av att inte behöva plugga. Vid 6 tiden är det 9 års kalas hos kusinerna, grattis Elliot som fyllde år igår :)


25e maj 2011

Skoldagen flöt nog på hyffsat bra, provet gick ändå helt okej konstigt nog! Efter skolan for vi ut till min guffar i Sund och kollade på deras hus, trevligt. Sen hem en sväng och sen tillbaka till stan. Jag försökte börja plugga då, men de gick inte alls. Så nu har jag varit ut på över en 1 timmes promenad med Ebba, den tjejen är riktigt bra ska jag säga er!

Nu ska jag sätta mig och försöka plugga på detdär asjobbiga provet.. men jag kan ju försöka trösta mig med att det är det sista skriftliga provet jag skriver före sommarlovet

Ebbas bild från förra veckans promenad I think! ↓

jag är något skoltrött

Plugg, plugg, plugg.. Snacka om att jag är skoltrött iallafall! Men på fredag är min sista riktiga dag i skolan, längtar!!

Ja vad ska jag säga om dagen då, gick i skolan från 8-3, var på stan en stund med Nathalie och sen tog jag bussen till lägenheten. Och sen dess har jag försökt plugga, har inte ens kommit igenom hälften! Usch vilken kväll de kommer bli säger jag bara!

lördagen i bilder

Lördagen började med barnkalas hos kusinerna ↓



Sen bar det av ut till Västanträsk till Moa med Nathalie! Först blev de cruise ner till Moas stuga, sen åt vi god mat, och till sist badade vi bubbelbad!


lördagochsöndag

Jag har haft en riktigt bra helg hittills! I går var det först barnkalas, sen kom Nathalie hit en sväng och sen bar det av ut till västanträsk till Moa. Vi var ner till hennes stuga en stund, lagade god middag, bada utebubbelbad, pratade en massa och såg på film och åt gottgott! En riktigt lyckad och skön kväll och natt helt enkelt!

Nathalie följde med till mig en stund idag före vi for till stan. Jag var på genrep till WHA, ska va med och dansa på IFK matchen i kväll, jisses undrar hur de kommer gå. Jag har iallafall just fixat mig färdligt och ska just äta, sen bär det av till stan igen för att dansa!

Efter dansen ska jag träffa Moa, vi sover i hennes lägenhet i natt eftersom vi båda börjar 10 i morgon, skönt! :)

En bild från igår på födeseldagsbarnet som fyller 8 år idag




trevlig kväll med tjejerna



Jag har haft en riktigt trevlig kväll! Först blev det mys på äventyrsgolfen med lite varm choklad och prat. Sen gick vi runt lite och sen gick vi till Moas lägenhet. Nicole for hem rätt tidigt, så satt och prata med Moa och Nathalie i nån timme före vi for hem. Nu tänker jag just gå och sova, gu va skönt!

I morgon ska jag på 8 års kalas till Esperanza och sen har jag lite andra planer, men de tar jag i morgon! :)

20e maj 2011




Jisses vad skönt det var att slippa skolan idag alltså! Jag sov ända till 12 i morse, då gick jag ut och la mig på terassen i nån timme. Sen fick jag för mig att klippa gräset, så var i full fart med det i över en timme.

Jag har just fixat mig klart och ska så småningom börja gå mot bussen, ska till in till stan och träffa tjejerna! Jag tror att vi skulle gå till äventyrsgolfen och spela minigolf och bara ta det lugnt, men vi får väl se vad som händer! :)


19e maj 2011

Efter skolan träffade jag Janice, så vi gick runt på stan bara. Sen vid 5 tiden gick vi till rödakorsgården där vi skulle ha dansuppvisning. Det gick nog riktigt bra, varmt var de iallafall! Sen var Nathalie och jag pepp på att spela volleyboll, men den där attans provperioden börjar ju i morgon, så de flesta måst ju plugga i kväll.. Så jag for hem, har faktiskt varit duktigt och börjat med min nätbaserade uppgift som vi har i morgon egentligen. För vet ni va? Vi har nätbaserade hela dan i morgon, alltså ingen skola! =D Underbart!


sommarfeelings

Nu är det verkligen inte länge kvar till sommarlovet, iih! Knappt 2 veckor bara. Även idag blev det att gå ner på stan och köpa bollglass och så satte vi oss i Stadshusbacken, mycket fint! Jag kom just precis hem från stan, var och fikade med Jenna! Lika trevligt som alltid :)

Nu tänker jag gå ut på terassen och sola och plugga på anatomiprovet jag har i morgon, sen lite käk och sen i kväll blir det att fara och kolla på korp! Sommarfeelings!

17e maj 2011

Det hände nog inget speciellt i skolan idag, var ner till stan och köpte bollglass på matrasten, sommar ♥! När jag slutade blev det middag på Svarta Katten med Moa, riktigt trevligt! Sen var det nått slags möte med dansen inför alla uppvisningar och träningar i sommar, åh va kul det ska bli!

Efter de for jag hem till Haraldsby en sväng och packa lite, när jag kom tillbaka till stan kom Moa hit. Vi har bara tagit det lugnt, lyssnat på musik och pratat hela kvällen. En välbehövd kväll var det! :)

The best way to make your dreams come true, is to wake up!


16e maj 2011

Då var det måndag igen, inte länge kvar till sommarlov nu! Måndagarna går alltid konstigt nog väldigt fort, så det gjorde den här med. När vi slutade gick jag och Nathalie ner till Bagarstugan och fikade, mums! Har fått en ny favorit alltså, drottningcheesecake ;) Sen gick hon iväg på bilteori så då tog jag bussen hem.

I kväll ska jag försöka börja läsa lite på anatomi provet jag har på torsdag, men får väl se hur de går med den saken.




Victoria och Ronja



Modell fotografering

Igår var jag somsagt till Sverige med Victoria, det var en sjukt bra dag! Först gick vi runt i Stockholm och shoppade lite smått, och sen gick vi till Model House, där vi blev sminkade och fotograferade. Det var nog en av de roligaste sakerna jag har gjort alltså! Tack för en riktigt rolig och jättebra dag Victoria! :)

Några bilder från min kamera ↓ Dom riktiga bilderna kommer lite senare.



fredagen den 13de



Jag slutade redan 20 över 11 idag! Eller jag har hemuppgifter som jag egentligen ska sitta och göra nu men.. Det var iallafall sjukt skönt att sluta tidigt idag! Gick en stund på stan med Nathalie före jag tog bussen till Godby. Jag var en sväng via dagiset som jag praktiserade på i vintras, åh va roligt det var att träffa alla barnen och personalen! Jag kan ju säga att jag saknar praktiken iallafall!

Nu tar jag det väldigt lugnt, tror jag ska se på film eller något liknande. I kväll vet jag inte riktigt om det blir en lugn hemma kväll eller om jag ska hitta på nått, men de löser sig. I morgon åker jag och Victoria till Sverige, trevligt!


12e maj 2011



Det börjar bli riktigt trögt att komma upp på mornarna nu kan jag säga! Håhå, men snartsnart är det sommarlov =D

Skolan var iallafall riktigt skön idag, fick sluta halv 2 idag med! Fast har ju dock en hel del uppgifter som ska göras i stället.. Jag träffa Janice på bussen hem, så hon följde med hem till mig. Vi tog de nog bara lugnt! :) I kväll ska jag nog bara va hemma och vila, måst försöka göra undan lite skolarbete också.  

G Å R D A G E N

Igår var det en riktigt bra dag! Vi fick sluta redan halv 2, så då gick jag och Nathalie och köpte årets första bollglass och så gick vi och satte oss i Stadshusbacken! Helt underbart skönt alltså =D

Vid 3 tiden for jag iväg ut till godby och sen vidare ut mot Geta för att vara markör "offer" på en övning, det gick riktigt bra! Jag kom hem först vid 11 tiden, var helt sjukt trött då så jag stupade i säng nästan direkt!





En mycket trevlig dag!

Den här dagen har varit helt jätte bra alltså! Vi lyckades få en håltimme mitt i dan, så ungefär halva klassen gick till Bagarstugan och fikade, pratade och skrattade :) Mycket trevligt! När vi slutade vandrade Nathalie och jag runt på stan en stund, sen satte vi oss i Stadshusbacken och pratade, mycket trevligt de med! :)

Vid 6 tiden var det dans, och sen dansuppvisning klockan 7! Åh de var så himla roligt!! =D Nu sitter jag hemma och hoppas på att det blir lika underbart väder i morgon också!


En söt bild på Nathalie från Valborg!

U N D E R B A R A V Ä D E R

Snacka om att det var tungt att stiga upp i morse! Efter 3 dagars ledighet, med underbart väder och härliga människor så trodde man nog att det var sommarlov! Men bara 3 veckor till nu, de fixar vi.

Skolan gick konstigt nog väldigt fort i dag. Jag lyckades träffa på Ebba när jag var på väg till bussen, så fick snika skjuts med henne och hennes cykel! :) I kväll blir det promenad med Ebba och sen bara chilla. Ha de gött! 

Bara för att det känns som sommar idag, så lägger jag upp några bilder från järsö i somras ↓


Tack för en riktigt bra kväll!

Jag hade en riktigt bra kväll igår, tack alla! Vaknade upp hos Nathalie i morse redan vid 10 tiden, vi tog de nog bara lugnt och låg ute och stekte ett tag. Jag for hem vid 1 tiden kanske, och ända sen dess har jag i princip inte rört mig från soffan. Jag är så sjukt trött! Och så börjar söndagsångesten komma också, ajaj. Nåja, tagga 8-4 i morgon då, wihu..

T A G G A 1 8 Å R S F E S T

Idag har jag varit "offer" på en första hjälp kurs. Sen var jag hem en sväng och nu är jag hos Nathalie. Vi har just fixat och klart och ska precis just fara iväg till Järsö på Rebecca och Marias 18 års fest! :) Jag hoppas på en riktigt grym kväll! Men nu ska vi dra, pusshej!

GRATTIS RIINA ♥

Hoppas du fick en riktigt bra dag bruden! Så många fina minnen vi har tillsammans, och fler ska det bli! :) ♥

Sommaren 2010 ↓

Sommaren 09 ↓

Maskeraddagen i skolan i 9an ↓



6 maj 2011

I kväll har Nicole varit här en stund, jag for och mötte henne med moppen, otroligt fint väder att köra moppe i alltså! Vi har nog inte gjort så mycket, var ut och fotade lite. Nu sitter jag och ser på tv och tar det bara riktigt lugnt!




Passar på och va barnvakt när jag är ledig =D

Har legat ute och solat i nån timme nu också, därav bikinin ;) Otroligt skönt väder ute alltså!

Såhär skönt har jag haft en stor del av dagen ↓ GILLAS!


L E D I G !?!!

Jag vaknade just av ett underbart mess, där det stod att våran lärare som vi skulle ha dom 4 sista timmarna idag är sjuk! Vilket då betyder att vi är helt lediga idag!! Förstå vilken underbart skön känsla alltså! Så nu tänker jag verkligen njuta av den här lediga dagen till fullo =D


vill att dygnen ska vara betydligt längre

I kväll har jag varit ute och busat med mina söta kusiner! :) Jag hatar verkligen att skolan ska ta så himla mycket tid, att man inte hinner umgås så mycket med nära och kära som man skulle vilja! Nåja, det var roligt att få va med de små liven igen :)

Annars idag var jag på en fika med Jenna, trevligt värre! Sen blev det middag med pappa och Jessica, gott var de! Jag har äntligen skickat in mina uppgifter tills i morgon också, känns fruktansvärt skönt ska jag säga er.

Ebony och jag i vintras nångång ↓


5 maj 2011

Underbart skönt att börja 12 både idag och i morgon! Så för tillfället sitter jag och försöker få i mig lite frukost, men ska just börja gå mot bussen. Ska och luncha med Nathalie på Svarta Katten, mums vad gott! Sen är det skola till 4, då blir det att fika med Jenna, och efter det middag med Jessica och pappa. Och sen blir det plugg resten av kvällen.. Nåja, nu ska jag fixa de sista och sen ut i regnet.. ;)

drunknar i skolarbeten..

Fy tusan vad mycket vi har i skolan just nu iallafall! Den här veckan har vi 14 timmar nätstudier, alltså 14 timmars uppgifter att göra hemma. Det är helt sjukt, och det är inte enkla saker heller.. åh jag blir så trött :( 

Vi slutade iallafall halv 2 idag, då gick jag och fikade med bästa Nathalie :) Riktigt glad att jag känner den bruden alltså! Just nu sitter jag i lägenheten och väntar på käk, borde egentligen sitta och plugga för fullt.. Men jag orkar verkligen inte just nu! Klockan 7 är det dans som gäller, awsome =D 


saknar Thailand, saknar Värmen, saknar Lugnet

gårdagen: markör / offer

Igår var det en riktigt lång dag, for hemifrån 7 på morgonen och kom hem halv 11 på kvällen.. Men det var en rolig dag!

Jag var nämligen ett "offer" på en rätt stor övning ute på havet i saltvik, där allt från första hjälpare, sjöräddare, sjukskötare och läkare på ÅHS och flera till var på ett larm. Jag blev sminkad och fick en "skada", vi var runt 8 pers som sen kördes ut till en stor båt, Mikael Sars, där "olyckan" hade hänt. Och sen kom dom då för att ta hand om oss, de satte bl.a. kanyl och dropp och syrgas på oss, och gjorde första hjälpen, och tog oss med transport tillbaka till land där "sjukhuset" var. Hoppas ni förstår vad jag försöker förklara, men i stora drag så var det så det gick till! 

Det var sjukt roligt, och jag lärde mig så himla mycket av att vara en av de skadade. Och så fick man spela rätt mycket teater också ;) Så det var det jag gjorde igår! :)

lagom lång skoldag

Jag kom just hem från skolan, slutade redan halv 2 idag så. Började 10 i morse, så det blev en rätt skön skoldag. Jag ska just ta itu med några nätbaserade hemuppgifter som jag har.. men har iallafall en ledig kväll så jag ska nog bara va hemma och ta det lugnt! :)

första maj

Vaknade hemma hos Nathalie i morse med henne och Kajsa. Då gick vi ut och la oss på terassen med täcke och kudde och sola/sov ;) Duktigt skönt! Nu ska jag och Nathalie just börja fixa lite käk, gott! Jag blir nog här ett tag till, och när jag kommer hem ska jag bara ta de lugnt!

Flätade Nathalies hår idag också ↓


V A L B O R G

Valborgskvällen började riktigt bra med en super god middag tillsammans de underbara tjejerna Nathalie och Kajsa. Mycket skratt och tokigheter blev de! Vid 8 tiden for vi till Bernt och Björn, riktigt trevligt men väldigt kallt var de! Sen for vi till Darnemo en sväng och sen vidare till Nikolaj. Tack alla för en riktigt trevlig valborg! :)

Lite bilder från kvällen:



Snodde några bilder från Kajsa också ↓


RSS 2.0