28e oktober 2012

Den här helgen har verkligen gått fort! I fredags hade vi hemstudier hela dagen, så skönt! Då passade jag på att fika med fina Jenna, länge sen och väldigt välbehövt! Sen var det dags för fredags dansen, innan de bar av hem till soffan där kvällen spenderades.

I går var jag till Stockholm med Nathalie och Sara. Jag skulle egentligen bara köpa utstyrsel till halloween, men såklart kom jag hem med lite annat fint också. Men jag hade iallafall en toppen dag!

Idag har jag bara varit hemma och strosat runt i min OnePiece, var ute och gick en timme i det fina vädret också, så skönt! Nu har jag försökt få lite skolarbete gjort, innan jag tar kväll på riktigt.

I morgon är det en fullspäckad dag med skola 8-16, luciaövning 16.15-18, dans 18.45-20.15! Men de gillar vi! :D

Gofika i Sthlm

en otroligt givande och inspirerande föreläsning

Jag kom just precis hem från den absolut bästa föreläsningen som jag har varit på. Så otroligt inspirerande och berörande! Det var Mikael Anderssons föreläsning, Tankens kraft, helt galet bra! Man skrattade och var nära till tårar om vart annat.

Vi läste nämligen hans bok, Armlös, Benlös, Men inte hopplös, förra året i skolan och läste och pratade väldigt mycket om honom och hans situation, så det var så otroligt roligt att få lyssna på honom på riktigt! Vilken kraft och vilket mod alltså, något man verkligen skulle vilja ha lite av!

Jag måst bara säga, att om ni är intresserade av mående av människor eller bara vill läsa en otroligt bra bok, så läs då hans bok! Rekommenderar den starkt!! :)  
 

21a oktober 2012

Den här helgen har varit riktigt bra faktiskt! I fredags lagade jag, Nathalie och Sara middag i lägenheten och hade en riktigt välbehövlig och skön hemmakväll! :)

I lördags gjorde jag först lite ärenden på stan, köpte mig ett par nya JC älsklingar, iih!! Sen var jag barnvakt till gulle meja i några timmar, innan jag for till stan och träffade lite brudar. Det blev en lugn och rätt tidig utgång också, trevligt!

Idag har jag bara slappat och njutit av min sista lediga dag på det här 2 veckors långa höstlovet, så i morgon är det back to school som gäller!


17e oktober 2012

Idag har jag hunnit med en hel del. Började dagen med lunch på svarta katten med syster och meja! Sen var det 45 min promenad med lilltjejen som gällde, skönt! Efter det var det dags att bli fotad till årets luciakampanj, kul! Sen gick jag på stan med Jessica och meja en stund innan det var dags för luciaövning. Efter övningen blev det middag på stan med Jossi, riktigt trevligt!

Nu ligger jag på soffan och tar det lugnt, välbehövt! I morgon är det dags för några timmars jobb med mina söta gamlingar, härligt!


så otroligt glad och tacksam!

I söndags var det en väldigt fartfylld dag ska jag säga er, speciellt för nervositeten och känslorna! Jag var somsagt på uttagningen till årets luciakandidater, och chockande nog så blev jag en av dom sju kandidaterna!

Jag är så otrolig glad över att jag har fått chansen att få vara med om den här resan! Jag är såå förväntansfull!! Vi är en så härlig grupp också, så det ska bli så kul att få umgås och uppträda med dom 6 härliga tjejerna! Redan igår var det dags för första övningen, så nu är det i full gång. Såå kul!! Ser så fram emot alla uppträdanden och glädjen med lucia! 



13e oktober 2012

Jaha, vad har hänt sen sist jag skrev då? Jag har ju somsagt varit ledig från skolan den här veckan, men har ändå lyckats få jobb på Sunnanberg 3 dagar. I torsdags var alexandra här och fotade lite. Igår var jag först på Klapp och Klang med gulle Meja och syster, mysigt! Sen jobbade jag kväll och tog det bara lugnt efter jobbet.

Idag har jag varit på en stor första hjälp övning hela dagen, riktigt bra och lärorikt! Nu ligger jag däremot i soffan och försöker tina upp kroppen lite grann. Om en liten stund kommer Ebba hit för lite lördagsmys, trevligt! Så det blir en lugn hemmakväll för min del, skönt!


      

9e oktober 2012

Idag är jag helt ledig! Helt otroligt skönt, och ni ska vet att jag utnyttjar det till max, med att ta det lugnt däremot. Klockan är snart halv 3 och jag ligger fortfarande i soffan under täcket och myser, så otroligt skönt! Jag tror nog att jag stannar här ett tag till.

Lite senare idag ska jag träffa Ebba och babbla lite, härligt! Och i kväll står det dubbelpass dans på schemat, underbart! 

7e oktober 2012

Den här helgen har varit riktigt bra! I fredags gick jag först modevisning på open by night och sen hade vi två dansuppvisningar, såå roligt!! Efter det var det dags att fixa om sig igen och så var det förfest för hela slanten innan det bar av till krogen! :) En riktigt lyckad kväll blev det!

Igår blev det krog igen, förfestade med mina fina flickor hos Moa, trevligt värre! Även den kvällen/natten var lyckad! Idag däremot har soffan varit min bästa vän! Tack alla för en riktigt lyckad helg!

Vi är lediga från skolan i två veckor framåt, så sjukt underbart skönt!! Så nu ska jag vila upp mig ordentligt. Ska däremot jobba en del, men det är bara roligt! :)

Några bilder från helgens bravader!


RSS 2.0