färga håret?

Igår när Moa var här kollade vi igenom lite gamla bilder, och då hitta jag den här ↓. Visst ser de ut som jag har värsta mörkbruna håret?! Jag har ju brunt hår, men rätt så ljust brunt. Men jag tycker det sku va snyggare med lite mörkare, som på den här bilden. Det vart nog så mörkt på grund av blixten eller nått. Men jag funderar på om jag ska tona det eller färga det, vad tycker ni? 

 
måste sensurara mitt face, såg allt för knäpp ut, haha.

Slappar dag

Vet ni vad som är såå skönt idag ? Jo, att jag inte måst göra nått alls idag ! Inte öva på prov eller nått ! Fast jag borde börja lite, så slipper jag läsa i morgon, men skit samma, det e inget måste iallafall. Det e jävligt skönt ! Nu ligger jag bara och slappar i sängen med datan i famnen.

Skulle vilja ändra min header, man tröttnar så fort på dom. Men jag har inga nya bilder, så jaa. Men får se om jag kan fixa nån snygg av gamla bilder ;) Föresten så borde jag verkligen få min extärna hårddisk snart, börjar bli otålig ! Men nu ska jag göra nått vettigt. Hejdå ♥

KE$HA - TiK ToK



hihi nu är jag och fixar på ronjas blogg! mohahahahahaha


pussar moa

Förlååt

För att jag inte har uppdaterat på typ 4 dar ! Men jag har fakiskt inte varit på datan, har inte hunnit, har knappt varit hemma. I fredags var jag barnvakt, det gick nog bara bra.

Igår var det ju lilla jul :O Var nästan inte alls hemma igår, först for jag på lillajulmarknaden med syster, som alltid ;) Sen på dop och sen på middag till min kusin. På kvällen for jag till sara, var där och såg på film med lite peeps. Sen sov jag och gustav där. Måste stiga upp ganska tidigt idag, eftersom jag skulle på nån kurs till bollhalla.

Nu har jag just kollat igenom alla tuusen logginlägg, haha. Moa kommer hit om typ en halv timme ! Men nu har ni fått veta lite om min helg iallafall.

dåligt blogghumör idag

Känner mig inte riktigt på humör för att blogga idag.. Känner mig trött och bara irriterad. Har kemi prov i morgon, men det e inte så svårt. For till stan efter skolan, då bara strosa jag runt på stan. Sen va jag tränare som vanligt från halv 5 till halv 7, sen hem och nu har jag just badat bastu. Imorgon ska jag till stan och sälja på julgatan. Kom gärna och köp lite godis eller en krans ! :)

en vanlig tråkig tisdag

Händer väl inget spciellt just nu, borde öva på prov, men jag gör de snart. Efter skolan kom Janice hit, vi lagade kokosbollar ! Mmm.. Imorgon blir de stan som vanligt. Och nu tycker jag faktiskt att min hårddisk skulle kunna komma, så jag kan börja lägga in lite bilder på bloggen ! Men lite musik kan ni få ;)




With You - Chris brown


DJ Drama (feat. Akon, T.I. and Snoop Dogg) - Day Dreaming


Standing soldier - Demarco

Prov, prov och prov

Usch, den här veckan kommer bli jobbig känner jag ! Mycket med skolan ! Och sen mycket annat.. Så jag kommer nog inte hinna vara på datan så mycket, så därför blir det nog inte så många inlägg den här veckan. Men ska försöka med ett per dag iallafall ;)

Idag ha jag övat på samhälla prov, nu e jag trött på de. Hoppas, hoppas att de går bra ! Sen har jag mitt svenska föredrag i morgon också ! Nu ska jag se på tv och ta det lugnt, sen sova.  


servera på baltic

Oj, blev inget inlägg igår. Var iallafall ute och gick med Pernilla och Quicky i över en timme igår, fint väder var de också ! Sen försökte jag fixa lite på mitt svenska föredrag, men det gick inte så bra.. Kl.5 gick jag till Baltic, moa och jag sku jobba så. Vi serverade på ÅHS julfest. Det gick bra fatkiskt, klantade mig typ inte alls :o haha. Slutade kl.2, så jag e ganska trött idag, och jag har ont i fötterna.

Idag ska jag öva på samhälla prov och göra klart svenska saken, hehe, lycka till med de (Y) Sen i kväll ska jag till victoria och fixa kransar som vi ska sälja till klassresan.

äntligen fredag

Tjeena tjeena bloggen ! Vi har ganska softa dagar i skolan just nu, eftersom typ alla lärare är sjuka. Så dom första två timmarna hade vi gympa, och vi sku simma, men vi hade ingen lärare så vi fick göra vad vi ville, så vi va bara och chillade i den varma bassängen. For till stan efter skolan, då for jag och köpte nya skor :D Som jag ska ha när jag jobbar (som servitris). Nu är jag hos pappa, ska komma nå gäster hit och äta ikväll. Imorgon ska jag jobba på baltic med Moa ! Ikväll måst jag göra mitt svenska föredrag också, suck.


de va gamla tider de där ;)


plugga på schemat

Jag har fortfarande ont i armen, ifall nån ville veta. Nu ska jag iallafall försöka vara duktig och plugga lite ! Har massor med inlämningssaker tills i morgon :s Så det är nog bäst att börja nu ! Har 3 prov nästa vecka också, och jag kan ingenting, så det kommer ju gå bra (y) Men nu plugga ! Hejdå ♥


aj aj min arm !

Nu har jag ont i armen kan jag säga ! Men man ska inte klaga, säger vi.. Hoppas jag inte får feber bara, men vi får väl se. Var till kusinerna en stund ikväll, dom e nog för söta dom :) 


dom två äldsta kusinerna här då ! :D (från den familjen) Gammal bild, men supersöta ! ♥


influensa vaccin

For till skolan idag iallafall, kände mig ganska hängig, men det gick nog bra. Och vi tog den där influensasprutan !? lääskigt ! Men det var inte så farligt, gör lite ont nu efteråt bara. 

Skulle egentligen ha åkt till stan idag, men hoppar över det eftersom jag ha varit sjuk och inte är riktigt frisk ännu. Så ikväll blir jag bara hemma, måst göra lite läxor och öva på prov.. Tänkte gå upp till kusinerna en sväng också. Men nu ska jag se på Andra Avenyn från igår ;) Jag är helt fast i den serien ! Fast den var mycket bättre förut, men jag ser ändå alla avsnitt.


till skolan i morgon?

Det skönaste som finns nu när man e sjuk, e att krypa ner under täcket i soffan och bara va, se på tv eller va på datan. Så underbart ! Börjar bli bättre nu, så jag åker antagligen till skolan i morgon, man blir så mycket efter när man e borta. Men de blir inte stan för mig i morgon iallafall, blir att åka hem och vila. Men nu ska jag krypa ner under täcket och se på tv :)

tänkte passa på och ladda upp lite musik


Jay Sean - Down (ft. Lil Wayne)


Karl Wolf ft. Taio Cruz - Crazy Girl


Justin Nozuka - After Tonight


Cassie Ft The Dream - Keep On Lovin Me

tisdag

God morgon ! Ligger just nu nerkrupen i soffan och myser och ser på tv. Usch vilket väder det e ute. Rusk och regn ! Känner mig nog bättre idag, så det blir väl antagligen skola i morgon.


   Flo rider ft T- pain - Low


fortfarande sjuk

Tjaah bloggen ! Det har inte hänt så mycket ikväll, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag e fortfarande sjuk iallafall. Så jag blir hemma från skolan i morgon också. Hoppas verkligen att jag är frisk på lördag !! Ska jobba på baltic med moa ! :D Det vill jag inte missa ! Nu ska jag se lite på tv och sen gå och sova, är helt slut. Sov gott ♥


Elisa 15 år ! ♥

Idag är det så att min Elisa fyller år ! Hipp hipp hurra !

Hela lågstadiet var vi bästa vänner, i 6 hela år. Och vi har upplevt såå mycket tillsammans. Det var alltid ronja och elisa, i vått och torrt ! Du är så himla snäll och trygg person. Jag vet att jag kan lita på dig till 100 %.
Hoppas du får en superbra fördelsedag och lycka till med moppekortet sen ! :) Älskar dig

Nu kommer det lite bilder :)

bilden är från när vi var på klassresa i 6an

efter vi uppträtt på småstjärnorna i 6an

vi lekte modeller, haha. Det där va ett tag sen !

vi bakade pepparkakor, i 7an :D



72 elever hemma från skolan

Är hemma från skolan idag. Känner mig hängig och är snuvig. Men har ingen feber som tur e, men jag brukar nästan aldrig få det heller så. Just nu ligger jag i soffan, har datan i famnen och ser på tv :) Nästan alla verkar va sjuka nu, aj aj, tänk om de e svininfluensan. 72 stycken är iallafall hemma och är sjuka från skolan idag ! Det e många, nästan en 1/3 av alla elever i skolan.

Skulle vilja ladda upp en massa nya bilder på bloggen, men jag kan inte ladda in bilder på datan eftersom jag inte har mer ledigt minne på den. Och min hårddisk är på lagning, men när den kommer tillbaka och jag laddat över bilderna från datan till hårddisken, så då kan jag ladda in bilder på datan igen, och då ladda upp på bloggen ! (y) Så det kommer att komma nya bilder, men först om ca en vecka eller två (?).  

home sweet home

Hemma från ssu nu då, eller jag ha nog varit hemma ett tag men. Hade skit skoj i helgen ! Härliga människor asså ;) Kommer kanske bilder ikväll om jag orkar lägga in dom på datan.

Usch, jag håller på att bli förskyld. Är jätte trött och hängig och ja. Hoppas att jag inte blir sjuk ! Så ikväll blir de bara att ligga på soffan och ta det lugnt.

ssu hela helgen

Nu ha jag packat de sista. Tar med kameran så om ni har tur får ni lite bilder när jag kommer hem. Ni får klara er utan ett inlägg i morgon. Men nu ska jag åka, hejdå ♥

Freeedag !

Guu va skönt med fredag ! Sista timmen var ju bäst iallafall (Y) haha, herregud va vi skratta. 9e, vi e bäst !

Snart ska jag väl börja packa lite, sen efter maten nångång åker jag till Jomala, på SSU hela helgen. Eller på lördag ska jag på nån teater också tror jag. Sen så slutar vi på söndag efter kyrkan tror jag. Som alla andra helger kommer säkert den här gå as fort. De e dåligt. Just ja, på söndag ska jag ju såklart på Godbymässan också ;)

Ghost whisperer

Jag har fastnat för ett program den här hösten ! Och det är Ghost whisperer. Alla avsnitt är ganska lika, men dom är lsuper bra för de ;) Sitter och ser på det just nu.

Det har väl inte hänt så mycket speciellt idag, känns ganska onödigt att skriva om dagen och så, när jag inte har gjort så mycket. Skolan är ju inte så intressant att skriva om så. Men iallafall så var jag just ut och gick med Quicky, min hund. Och guu va kallt de va ute ! Nu e det snart vinter, myysigt.

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, kanske ska vara med Janice, eftersom att hon är hos sin pappa. Annars har jag inga speciella planer. Får väl se vad som händer.


onsdag.

Onsdagar är alltid full fart har jag märkt, annars brukar det inte hända så mycket, men på onsdagar då. Men de e ju bara kul att det händer nått, haha. Skolan var väl som vanligt, sen åkte jag till stan och fikade med Sara. Till bagarstugan som vanligt, börjar bli lite av en vana det där ;) Sen bar de iväg på träning vid 4, hade bara en grupp så jag slutade redan 5. Då for jag till pappa och åt middag och nu har jag just kommit hem. Inga läxor tills i morgon heller, perfa !


Howie Day - Collide

Började lyssna på gamla låtar som jag har på Ipoden, här är en. Jag tycker den är fin :)




glömsk eller?

Varför ska jag alltid vara så glömsk? För nån vecka sen glömde jag mina vantar i bussen, så förra veckan var jag och hämta dom. Och sen glömmer jag dom idag igen. Suck ! Så nu får jag väl ta mig till stan och gå och hämta dom igen då, undrar vad som säger där på busskontoret, när jag kommer en vecka efter att jag hämta dom och hämtar samma vantar.. hehe. Så ja, jag är rätt så gömsk. Men jag ha faktiskt blivit bättre..

har man tråkigt så har man

Hade så tråkigt, så jag fotade lite. Enjoy !


bilder från helgen





måndag

Kom på att jag lovade att jag skulle ladda upp lite bilder igår, men de glömde jag bort, hehe. Men nu håller jag på och laddar in dom i datan, så snart kommer dom på bloggen.

Skola som vanligt i dag då, fast måndagar brukar va ganska chill. Jag räkna att de e typ 30 dagar kvar i skolan, tills vi får jullov ! Inte såå länge ändå.

Efter skolan var jag till mormor en sväng, träffade jessica också. Ikväll ska jag inte göra nått alls ! Guu va skönt. Har inga läxor eller prov, wao ! Men nu ska jag fixa bilderna.

helgen spenderades i västra saltvik ;)

Jag ha verkligen varit mycke i västra saltvik (!) den här helgen. Haha. Men det gör mig ingenting för jag ha haft skit roligt ! Hade med kameran till Ellen i fredags men tog ingen bild, jag hade med den till Janice också. Där tog jag dock lite bilder, så jag ska försöka redigera några och lägga upp dom på bloggen ikväll. Men först ska jag gå och basta, fryyyser.



Grattis pappa !

Grattis på farsdagen pappa !

Nu sitter jag hos janice. Igår var jag, janice och janina barnvakter åt Janessa och Joanna. Men dom gick och sova typ 8, så sen satt vi och prata, skratta och åt chips o godis i några timmar, sen såg vi på en film. Idag ha vi int gjort så mycke ännu, vet inte vad vi ska göra heller. Kanske gå ut och fota eller nått sånt.

Shasha bloggen

Kom hem från Ellen för en stund sen, igår var vi ute och gick i cirka en timme och pratade och pratade. Vi hade vääldigt mycket att prata om. Sen spelade vi lite gitarr och pratade lite till, haha. Somnade ganska tidigt, för vi va as trötta. När vi vakna imorse såg vi på Falsh forward, så nu e jag helt fast i den serien ! Nu ska jag se klart på Oskyldigt dömd, äta middag och sen åka till Janice och sova ! Vi ska va barnvakter ;)


nu sticker jag till Ellen

Ha just ätit och nu ska jag packa lite, sen sticker jag till Ellen. Wiie. Kommer nog få skratta en heel del, men de ser jag framemot !

Lite bilder som jag tog hos Jessica igår:








skolan.

Tjaah ! Nu sitter vi i mediatektet och har svenska, men vi har ingen lärare. Så ja, vi gör inte så mycket. Slutar om 23 minuter. Och då e de det heelg ! !


Inlåst

Just nu sitter jag och ser på inlåst, pretty bra program. Nu e planerna iprincip spikade för i morgon, blir att åka till Ellen och sova där ! Fan va skoj vi kommer ha ! Tar kameran med, så det lär väl komma bilder sen.


Den här låten lyssna jag på heela tiden förut. Men den e faktiskt riktigt bra !

farsdagsmiddag

Skolan var rätt så chill idag, matten gick ju bra (Y) haha. Och i morgon har vi matte prov, borde kanske öva, men jag orkar inte just nu. Kan nog det, säger vi. Nästan direkt efter skolan for jag till Jessica, där gjorde jag väl inte så mycket. Sen for vi till stan och så åt vi farsdagsmiddag på indigo. Mmm.. Sen fika hemma hos pappa. Kom just hem, nu ska jag väl se på tv och vila lite.

Imorgon är det fredag ! Får se vad som händer, kanske blir att träffa elisa, nicole och ellen. Eller det e iallafall mina och ellens planer ;) Haha. Nejmen vi får se. Och sen på lördag åker jag till Janice och är barnvakt med henne (Y)


natti natti ♥

Sov gott alla männsikor ♥



Young Steff - Disintegrate


bra dag idag (Y)

Provet idag gick konstigt nog bra ! Faktiskt riktigt bra. For till stan efter skolan och fikade med Sara och Melissa. Sen mötte jag Moa och så åkte vi till bollhalla. Träningen var verkligen rolig idag, så himla bra stämning, alla var så glada och det gick bra. Nu har jag just ätit och ska precis just gå och duscha. Sen ska jag bara slappa och ta det lugnt tror jag.


jag känner mig dålig.

Jag känner mig dålig. Jag orkar bara inte med skolan mera, jag orkar inte ! Men jag försöker. Nu har jag läst igenom biologiprovet jag har i morgon, en gång. Hoppas verkligen jag kan det ! Men just nu känns det som att jag inte kan nått.

Nu sitter jag även och rättar några uppgifter i mitt finska prov, det gick ju bra. Fick 4 (Y) Och nu när jag kollar på det känner jag mig så dålig, eftersom jag kunde flera saker som jag inte fyllt i. Men finskan bryr jag mig inte om så mycket, eftersom jag inte kan nått, lär mig iget. Hoppas bara att det inte händer samma sak i alla andra ämnen ! Men jag ska försöka kämpa upp finskan också, bara jag får lite motivation. Man har sån himla press på sig i 9:an, eftersom vi snart får våra utgångsbetyg. Och jag ligger på gränsen till att sänka i ganska många ämnen, så jag måste verkligen hålla mig kvar ! Men hoppas att jag får lite motivation snart.

Ganska deprimerande inlägg det här, men det känns som en sån dag för mig idag. Men en bra sak ! Det är att imorgon åker till stan och fikar med Sara efter skolan ! De e bra de. Länge sen jag träffa henne känns det som. Och vi har mycket att prata om. Sen ska jag ju va gympatränare i morgon också. Men nu ska jag försöka göra nått vettigt, och önska mig lycka till i provet i morgon !

biologi prov

Jag har nog inte skrattat så mycket på länge, som jag gjorde på profilen idag ! Herregud va vi skratta. Vi var uppdelade i grupper och så skulle skriva om en resa, jag var med Hanna, Richard, Matte och Jeppe. Ja de säger ju sitt, haha. Och vi skratta och skratta när vi kom på en massa sjuka saker. Och sen när vi sku läsa upp det för klassen, ojoj ! Men det var väldigt roligt :) Vår klassresa i vår kommer bli bäst iallafall !

Imorgon har jag biologi prov, usch. Läste typ 9 av 27 sidor i går. Så jag har liite kvar, och sen har vi massa papper och saker också. Men jag ska väl just gå och börja läsa.


måndag

Har nog inte gjort så mycket ikväll, inte lika mycket som jag tänkt göra. Övade på prov en liten stund iallafall och gjorde lite läxor. Tummen upp för de (Y) Nu sitter jag och ser på tv, men de finns inge bra att se på. Det e alltid så, vissa dagar finns det flera program man vill se, samma tid. Och vissa dagar kommer de inge bra alls. Jobbigt. Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva, om jag har tur och ork så kanske jag laddar upp lite bilder senare. Har dom på mathias data så jag måste få gå in på den först, och sen orka förstås, haha. Men vi får se, annars laddar jag upp dom nån annan dag.


sliten eller? Jodu, jag vet !


IYAZ - Replay



Bra låt, lyssna gärna

Ny blogg

Äntligen har jag bytt blogg. Fattade ingenting om hur man fixade designen på blogg.se förut, men nu fattar jag. Lite tråkigt att byta blogg dock, eftersom allt de gamla står på den andra bloggen. Men jag tar inte bort den, så de e bara att kolla ändå.

Var i tammerfors i helgen, med ssu på höstdagarna. Det var nog riktigt trevligt. Kanske kommer lite bilder senare, om jag orkar ;p Kom hem kl.3 i natt, så jag tog ledigt från skolan dom 3 första timmarna, de va skönt att få sova lite. Nu borde jag egentligen sitta med läxböckerna i famnen och läsa på biologiprov, kan ingenting ! Så får väl ta och börja läsa nu.

RSS 2.0