magaluf in my heart

En vecka har gått och jag är hemma på holmen igen. Jag kan inte ens beskriva hur underbar den här veckan och resan har varit. Jag skulle aldrig ha kunnat tänka mig att den skulle bli så grym som den verkligen blev!

Vi har festat mest hela tiden, solat och badat, lärt känna och träffat en massa nya härliga människor, umgåtts med dom bästa brudarna och verkligen haft så jävla skoj!!

Jag kan ju verkligen säga att det kändes riktigt surt att stiga av planet i ösregn och komma hem till samma gamla åland, nåja, det är sommar och sommaren på åland brukar ju faktiskt vara rätt grym ändå!
Bilder kommer inom några dagar. Men först måste jag försöka bli till en människa igen! Hej på er!


MAGALUF here we come!

Nu är det inte länge kvar innan jag och 5 härliga brudar som är inte mindre än Nathalie, Moa, Mia, Fanny och Jannicka drar till MAGALUF!! Snacka om att jag har resfeber nu alltså. Jag är så fruktansvärt förväntansfull, men har ändå inte en blekaste aning om vad som kommer hända den här veckan! En sak är säker, och det är att vi ska ha jävligt roligt!! =D

Jag har just laddat iphonen med massa bra musik och nu ska jag packa det sista innan det är dags att röra sig mot rosella. I morgonbitti kvart i 7 lyfter vårt plan mot Mallorca, Magaluf! UNDRBART!


underbart fina presenter

I morse vid 11 tiden var jag och skrev körkortsteorin, och JAG KLARADE DET!! :D Så fruktansvärt skönt!! Nu är det bara att ladda inför uppkörningen om 2 veckor!

Jag har glömt att berätta att jag har fått helt underbart fina presenter också! Jag har fått mest pengar, underbart, så snart blir det väl förhoppningsvis bilköp! :) Dock kommer de ju gå åt en hel del pengar i Magaluf. Av mamma fick jag körkortet, övningskörningen med bilskolan och värsta volleyboll nätet! :D Så nu jäklar ska de spelas volleyboll i sommar. Av min syster, hennes man, meja och min bror fick jag ett par underbart fina Jeffrey Cambell skor!! :D Sen har jag fått en massa annat fint också! TACK alla! :)

Nu ska jag precis byta om och fara iväg på dans, härligt! Hej på er!

Några iphone bilder från den senaste veckan!första helgen som 18 åring

I fredags fyllde jag då äntligen 18 år, jag kan fortfarande inte riktigt förstå det, men det känns helt underbart iallafall!

Fredagskvällen började med klassmiddag på ÅSS, riktigt trevligt var det! Vid 10 tiden gick jag och Nathalie till Richard och Oskar, där det var en hel del annat folk. Jag hade sjukt roligt där innan vi drog vidare till Arken. Minnesluckorna är rätt många därifrån, men jag hade iallafall helt galet skoj och det blev verkligen en lyckad 18 års dag och natt! TACK alla som gjorde den till det!

Igår morse var det inte lika hej att stiga upp och försöka se vettig ut innan vi traskade till baltic i ösregnet. Jag mådde som jag förtjänade, men det var lätt värt det. När vi hade kollat på utspringningen från lusse for jag först och fira Moa och sen Frida!

Kvällen spenderades först hemma hos Jannicka med henne och Nathalie, innan vi drog till Moas lägenhet och mötte upp dom andra. Såklart blev det även Arken för min del igår också, så det dansades hela natten lång. Lyckades till slut få en taxi till lägenheten vid 6 tiden, då jag stupade i säng. Idag mår jag som jag förtjänar, och tänker precis gå och lägga mig och försöka ta igen helgens sömnbrist!


Jag lyckades inte ta en ända bild på min 18 års dag/natt. Lite synd. Men här är några bilder från igår iallafall.
RSS 2.0