GRATTIS MADDE 17 ÅR!

Grattiiiss Madde! Som faktiskt fyller 17 år idag =D

Efter skolan gick jag med Nathalie på stan och gjorde lite ärenden, vi var bland annat och hämtade våra mjukisdräkter till dansen, dom är sjukt sköna! Sen bar de av till Madde på barnkalas ;) Hon hade lagat de så fint så! Men en massa färgglada tårtor och muffins, och så klart cheesecake ;) Det var riktigt gott, och roligt hade vi!

Sen for jag in till stan igen och var på en snabbfika med Nicole på bagarstugan, hon har ju varit i Thailand i en månad! Så det var sjukt roligt att få träffa henne :)


söndagsångest

Gårdags kvällen och natten spenderades då hos Janice med henne och Janina. Vi tog det nog bara lugnt och såg på tv och pratade. Stackars Janice blev sjuk i natt, så vi hann inte göra så mycket mer idag.

Annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag alls, bara tagit de lugnt sista sportlovsdagen. I kväll åker jag till Ebba och busar lite, trevligt!

Nu far jag till Daglösa..

.. till Janice, där jag tänker spendera kvällen och natten!


födelsedagskalas

Mathias fyllde ju år i torsdags, så idag hade han kalas här hemma. Det har varit full fart nu med alla kusiner som varit här. Jag vet inte riktigt vad planerna är för i kväll, antagligen blir jag nog hemma och tar det lugnt.

Ebony och jag ↓



sötaste kusinerna för länge sen

Jag kom hem från stan vid 1 tiden, sen dess har jag inte gjort mycket vettigt. Har mest suttit framför datan och lyssnat på musik. Jag hittade en massa gamla bilder på mig och mina kusiner för nån dag sen, här är några ↓






Bilderna är från när Esperanza och Elliot var små, jag var väl runt 8-9 år på bilderna.


What if you had 72 hours to save everything you live for?

Såg just den här filmen med pappa, den var faktiskt riktigt bra!
Rätt lång men den blev bättre och bättre.


Grattis grattis!

Nu har jag kommit hem från mitt andra hem den här veckan, Hammarland ;) Jag har haft ett sjukt bra sportlov där, med en massa skratt och skojjigheter. Just nu är jag hos pappa, och vi har varit på kalas till Järsö hela dagen. I kväll blir det nog bara soffan och en bra film skulle jag tro, i morgon bär det av hem till Haraldsby igen.

Idag är det faktiskt så att min underbara storebror fyller år! Så grattis Mathias :D



söndagskväll i Hammarland



Mycket fina bilder från gårdagskvällen dårå. Först vart det att laga kladdkaka, och lyssna på musik! Sen lite senare på kvällen så badade vi bastu, riktigt trevligt var det :) Nu ligger vi i soffan med var sitt täcke och har det jäkligt skönt, så vi lär nog bli kvar här ett tag ;)


@ Hammarland

Hittade en grymt snygg bild på en grymt snygg tjej!

Nu har jag intagit Hammarland! Och jag kan ju säga att vi redan håller på och slirar sönder, så man kan ju undra hur de kommer va på torsdag ;) Nåja, just nu håller nathalie på och lagar kladdkaka och så lyssnar vi på peppmusik, grejjer de! Kvällen får vi se hur blir, puss på er

en riktigt skön dag

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, sov 14 timmar i natt också! Kan ju säga att det behövdes efter en lång skolvecka med lite sömn. Jag var ut på en långpromenad med min hund tidigare idag också, skönt med sol ute! Annars så har jag nog bara suttit framför datan och fixat lite.

I kväll ska jag till Moa en liten stund och säga hejdå eftersom hon åker till Spanien på måndag, inte alls avundsjuk... Nåja, hoppas hon får det varmt och skönt iallafall! :)

VILL VARA HÄR JUST NU





S P O R T L O V

Nu är äntligen det efterlängtade sportlovet här! Så skönt det ska bli att slippa skolan i en hel vecka alltså, helt galet. Idag var det iallafall den där asjobbiga fredagen, ämnena och tiderna är verkligen hemska. Men nu är jag iallafall hemma, och har bara fredagskvällen kvar och det är inte så illa ändå!

Dom ända planerna jag har för sportlovet är att jag ska bo hos Nathalie i ett antal dagar, eftersom hon är ensam hemma. Inte illa, så det kommer nog bli en sjukt rolig sportlovsvecka kan jag tänka mig =D

sov så gott

Nu är det så att Nathalie är här, och vi har just varit jätte duktiga och gjort vårat prov som vi har på fronter! ;) Annars i kväll har vi som vanligt varit och kollat på innebandy. Men nu ska vi sussa, natti natti!

Glad alla hjärtans dag! :)


Idag var det en riktigt skön skoldag iallafall! Började 10 och slutade kvart över 1 och vi gjorde iprincip ingenting på timmarna. Efter skolan var jag en stund med Moa före jag tog bussen hem. Nu sitter jag och ser på Wallander och ska väl inte göra så mycket mer :)

Jag har nog inga speciella planer för kvällen heller, så det blir nog bara att ta det lugnt :)
Glad alla hjärtans dag på er föresten!


some pictures


Kusinvitamin på besök :)


En bild från idag på min sötis till kusin!

Vilket underbart fint väder det är ute idag! I morse blev jag väckt av att min hund stod och skällde vid dörren i sisådär 1 timme i sträck.. kul! Men vid halv 1 tiden kom min söta kusin Esperanza hit, känns jätte dåligt att jag nästan aldrig hinner träffa mina sötisar fast dom bor ca 100 meter ifrån oss. Vi bestämde oss iallafall för att gå ut och fota på isen i det fina vädret :) Och nu kom vi just in, så jag ska precis just ladda upp lite bilder.

L Ö R D A G

Gårdagskvällen spenderades med Moa i hennes lägenhet. Jag hade iallafall en riktigt trevlig kväll! :)
Vi sov i stan i natt så vi tog det nog bara lugnt idag, och det har jag gjort hemma också. I kväll har jag inte stora planer alls, blir nog bara att va hemma. Puss på er ♥

sa någon fredag?

Jag sa igår att jag tyckte att torsdagens skoldag var jobbig, men det var inget mot idag! En skoldag har nog aldrig kännts så lång tror jag, först 2 timmar Matte, 4 (!) timmar Engelska och sen 2 timmar Svenska. Vilka fredagar alltså..

Nåja, nu är jag hemma ifall och ska just börja packa lite som jag ska ha med till Moa i kväll. Jag hoppas det kommer bli en riktigt bra kväll! Det är bara att slå en pling ifall nån har lust sen ;) see yaa!

Haha här får ni en bild från sommaren 2009 ;) ↓

T O R S D A G

Rätt jobbig skoldag idag, många jobbiga ämnen! När jag slutade var jag och fikade med Jenna på bagarstugan, riktigt trevligt! :) Sen for jag hem till Haraldsby vid 5 tiden. Jag har inte gjort i princip nånting i kväll! Bara chillat och suttit framför datan, lite tråkigt nog men ändå rätt skönt. 

I morgon är det äntligen fredag! Underbart! Ska spendera fredagskvällen med Moa, najjs de! puss


grattis bästa Nathalie ♥

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det faktiskt Nathalies födelsedag! :D



Det är helt sjukt när man tänker på att vi bara har känt varandra sen vi började i samma klass för ca 6 månader sen, ändå känns det som att vi har känt varann hela livet! Jag är så himla glad att jag har träffat dig och fått lära känna dig! Du är en av de snällaste och pålitligaste människorna jag har träffat och jag hoppas att vi kommer va vänner hela livet! :) Hoppas du får en riktigt bra födelsedag och ett bra år som 17 åring ;) ♥

I just love it!

Vi fick sluta 2 timmar tidigare idag, duktigt skönt! Då var jag och fikade med Nishti och Nathalie på bagis :) Efter det for jag ut till bollhalla, och nu kommer jag just från dansen. Säger det varje vecka, men det är verkligen helt galet kul att dansa! Man blir på så himla bra humör!

Jag ska just precis åka hem och packa om lite, och sen tillbaka in till stan igen. I morgon börjar vi 10, sköönt ;)


Första skoldagen på över 2 månader



Tillbaka till skolan idag då, känns lite konstigt men kul att få träffa alla igen :) Tydligen så hade vi inget prov idag, känns ju lagom kul när jag satt och öva på det ett tag igår ändå. Nåja, blev ju lite klokare iallafall, hehe ;)

Men i morgon har vi prov iallafall (y), usch! Så nu är det bara att försöka lära sig allt på några få timmar, inte alls vad jag sku orka just nu. Annars har jag väl inte så mycket mer att meddela er om mitt liv just nu (;

En glad ronja som inte alls vill plugga

Det där med att plugga har ju inte gått sådär jätte bra idag, hehe. Men lovar att allt annat är mer intressant eller roligare än att plugga! Nu när jag inte har pluggat överhuvudtaget på över 2 månader så måst jag säga att det är rätt svårt att inte bli och tänka på annat ;) Nej nu ska jag göra ett försök till lite plugg, sen ger jag upp! Puss hihi ♥

idag blir det en massa plugg..

Igår kväll var jag somsagt hos Moa, vi gjorde nog inte så mycket. Vi tittade igenom en massa gamla bilder, oj herregud vad man har ändrats på bara några år iallafall. Men det var en riktigt trevlig och bra kväll! :)  

Jag sov till halv 1 idag, kändes som att jag behövde få sova ut lite. Speciellt eftersom att dagens planer är: plugga! Usch och fy. Har prov på måndag och tisdag, och har ingen aning om vad det handlar om, eftersom vi gick igenom det för ca 1-2 månader sen (y). Nåja, så idag ska jag iallafall försöka plugga.

M O A M A T T S S O N

I kväll blir det att fara hem till Moa och bara ta det lugnt, tror vi ska bada utebuddelbad också! Riktigt najs enligt mig :)


@ Nathalie

Blev inget inlägg igår, sorry för de men nu kommer ett om gårdagen också ;) Igår var iallafall sista dan på praktiken, gu vad ledsamt det var att säga hejdå till all personal och alla barn. Jag fick en jätte söt blomma också, åh vad glad jag blev!

Vid 7 tiden for jag till Nathalie, då var vi hemma hos henne och chilla ett tag. Sen for vi in till stan och träffade lite folk, riktigt trevligt! :) Fast usch vad trött jag var, men jag hade trevligt ändå.

Nu sitter jag i Nathalies säng och skulle inte alls orka röra på mig. Jag vet inte riktigt hur länge jag blir här, men i kväll ska jag umgås med Moa iallafall :)


Sista praktikdagen i morgon :(

Idag var det först praktik, och sen hem till pappa på födelsedagsmiddag med Jessica och Christer. Och tåårta såklart! :D När jag kom hem väntade mitt kära H&M paket och Nelly paketet på mig =D Klänning passade jätte bra! Och ungefär hälften från H&M paket, så inte dåligt.

Nu ska jag just gå och sova, och ladda inför sista dagen på dagiset i morgon :) Jisses vad jag kommer sakna alla mina små gullungar! :(


Grattis Pappa! :)

Hoppas du får en riktigt bra födelsedag! :)

Sunwing Resort & Spa Sandy Bay, Ayia Napa

Andra veckan av sommarlovet kommer Moa och jag njuta av till tusen på Cypern! Kommer bli helt sjukt najs iallafall! Längtar! ♥ En hel vecka med den bruden på Cypern, kan det bli bättre? Tror inte de va ;)



EBBA IS HERE

RONJA DANSAR!!
så hon ser inte att jag skriver heheh :D

Middag med tjejerna

Jag var somsagt och åt middag med mina 3 tjejer från klassen, riktigt trevligt! Och jag kan ju säga att jag längtar till måndag så man får börja träffa varann lite oftare igen, eftersom att praktiken slutar nu på fredag. Efter middagen var jag en liten stund med Nathalie, och sen skjutsa dom mig till lägenheten.

Nu sitter jag och väntar på att Ebba ska komma och knacka på dörren, trevligt med lite sällskap! Men nu kom hon, så ha en bra kväll allihopa :)

Snabb uppdatering

Idag var det den där fullspäckade tisdagen då, först praktik sen direkt iväg till bollhalla och var tränare. Sen hem och äta lite snabbt och sen vidare på dans! Nu är jag sjukt trött, så jag ska precis just gå och sova. I morgon efter praktiken blir det middag med Nishti, Nathalie och Madde på Dinos, riktigt trevligt! Nu sussa, gonatt :)

RSS 2.0