I morgon är det sommar på riktigt


Förlåt för det inte så glada inlägget tidigare, men man kan inte alltid vara glad. Nu är jag iallafall på bra humör igen (Y) Jag ska nog snart gå och sova tror jag. I morgon ska jag först va hemma och jobba och sen ska jag träffa moa :) Natti natti

GAAAAAAAAHHH

I kväll har jag inte varit på bra humör kan jag säga, jag känner mig bara irriterad och ja jag vet inte. Och droppen var nog för en stund sen, jag har suttit och skrivit på min projektredovisning, och när jag skrivit 3 sidor krashar Word !

Fatta vad arg jag blev då! Jag var redan arg och irriterad före, men efter det där, dåå. Så jag gick snabbt ut och bara gick gick gick. Sen satte jag mig på bryggan ett tag, det är typ det ända som hjälper. Men fy fan vad arg jag var. Och jag känner mig fortfarande inte glad precis. Och nu funkar inte ens Word att skriva i, great ! Nej usch, ingen bra sista kväll som 15 åring.

31.05.2010



Becka kom hit vid 1 tiden, då la vi oss ute på terassen och steekte. Duktigt skönt ! Hon for vid 3 tiden, då var moa hit en sväng. Och nu orkar jag inte va ute i solen längre, har varit ute typ hela dan så ;) I kväll ska jag nog bara vara hemma och jobba på projektet.

sista dagen som 15 åring ;)

Moa sov ju somsagt här i natt, vi var vakna rätt sent, eller vi somna väl vid 2 tiden tror jag. I morse steg vi upp lite före 8 eftersom att moa skulle vara i godby på praktik halv 9.
När hon for fortsatte jag med projektet. Jag sydde en till kudde, och så måla jag blombrädet. Shit vad skönt det var att sitta ute och måla i över 1 och en halv timme i solen, det stekte bra ;) 

Jag har redan gjort det jag har planerat att jag ska göra idag, så nu ska jag nog chilla ett tag. Becka kommer just hit, och då ska vi lägga oss på terassen och steeka till 100 ! Jag bara älskar dig projektvecka

Det här har jag då gjort idag: ↓

Och så här ser mitt rum ut för tillfället: ↓

moa och ronja


en trevlig kväll med moa =D

Nu är moa här :) Vi har varit ute och fotat hela kvällen, först var vi på Uffe på berget. Sen efter nån timme for vi till Västerviken. Vi tog över 400 bilder, så det lär komma en bildbomb snart. Kvällen har iallafall varit super rolig !

steeek

Vi var ner till stan en sväng och checka läget ;) Solen stekte, men allt var ju typ stängt så det var inte så mycket folk där. Jag la iallafall undan två par skor och så åt vi bollglass. Nu ska vi just cykla iväg till Mariebad och spela beachvolley med lite peeps. Sen åker jag väl hem nångång. Puss

söndag

Jag vaknade för en liten stund och nu har jag jäkligt ont i ryggen eftersom att jag somnade på soffan igår (Y). Nu blir det väl att chilla hos pernilla ett tag och sen köra hem igen. Nångång sen senare kommer moa till mig, får väl se vad vi hittar på. Hon sover iallafall hos mig i natt. 


Från förra sommaren



kvällen spenderades med pernilla, tazmin och melissa

I kväll har jag varit med pernilla, tazmin och melissa. Vi lalla runt lite på stan och i östra hamnen ;) Och nu sitter jag och pernilla och tittar på melodifestivalen, och käkar chips och godis. Annars vet jag väl inte så mycket mer. 


Drip Drop - Azerbaijans bridrag, en av mina favoriter


@ pernillas place


Gammal bild från när vi var ut med båten nån gång förra sommaren ;)

Nu är jag hos pernilla och chillar ;) Vi laga just tacos, gott. Jag vet inte vad som händer i kväll, hör av er vettja =D

snart blir det stadin

Har just fixat mig, och nu ska jag bara gå ut och gå med hunden. Sen kör jag till stan, trevligt värre. Ha en bra lördag gott folk

29.05.2010.



Godmorgon eller ska jag säga goddag ;) 

Jag tycker att solen skulle kunna skina där ute, men icke. Man blir så trött när det är dåligt väder. Idag ska jag iallafall köra moppe till stan nångång, sen äter jag hos pernilla. Och sen i kväll ska vi antagligen vara med sara :) Men har ingen aning om vad som händer. Nu tänker jag bara chilla och kanske fixa nått till rummet om jag orkar.

besöksrekord =D



I kväll har jag sytt en kudde, en jävla kudde på över 2 timmar ;o Jag trodde inte att det tog så länge kan jag ju säga, men fin blev den ;) I morgon ska jag vara med pernilla och kanske sara. Sen sover jag hos pernilla. Och på söndag ska jag träffa moa ! =D Ska bli skoj. Snart ska jag väl och sova tror jag. P u s s h e j s  ♥

Jag har besöksrekord idag =D Blir jätte glad att ni läser, fortsätt så :)

såhär långt har jag kommit idag

Jag har hållit på och tömt rummet hela dan, så nu är det helt tomt. Om en liten stund ska vi åka och handla tror jag, då ska jag åka och hämta en symaskin, så jag kan börja sy lite ;) Kommer nog bli nice de här. Mina tapeter borde komma hem när som helst också, ska bli kul att se hur dom blev sen till slut. 

Så här långt har jag kommit idag: ↓



Projekt vecka

Idag började projekt veckan, trevligt. Jag vakna lite före 9, halv 10 for jag till Godby dagis och var utklädd till Selina Säl och delade ut godis, haha. Sen åt jag där, alla barnen bara hängde efter mig, jag fick jätte många teckningar också, gulligt.
Jag kom hem vid 12 tiden, då började jag rensa rummet. Så nu ska jag bara bära ut resten av möblerna så är det tomt. 


Några av teckningarna jag fick idag :)

5 dagar tills jag fyller 16 ;)

Nu är jag hos ebba, igen.. For ju till henne efter skolan med henne och riina. Då städade vi hennes rum, det tog ju över 2 timmar, men nu är det finfint :) Sen såg vi på Gossip Girl. Efter vi ätit for jag hem och var barnvakt till Estelle och Esperanza i nån timme, och nu har jag just kommit tillbaka till ebba.

Ha en chill kväll gott folk

sista lektionen i GHS ever !

Nu har jag sista timmen i hela högstadiet, kan inte tro att det är sant ! Och då sitter vi på datan och gör ingenting, chill ;) Vi slutar om typ 25 minuter, då kör jag och riina till ebba. Vi ska städa hennes rum, det kan behövas, haha. I morgon börjar projektveckan, och för den som inte vet så ska jag revovera och tapetsera om mitt rum. 

I kväll tror jag att jag ska vara med moa, var jätte länge sen sist ;o 

detta är nu beställt


Eckerö

Nån random bild jag hitta, tycker den ser lite frän ut, men mitt ansikte ser helt knäppt ut, men skit samma ;)

Nu är jag hemma från Eckerö, det var nog roligt. Vi spelade kubb, volleyboll och sen gick vi runt och snacka med en massa finnar ;) 

I morgon är det sista riktiga skoldagen i hela GHS och grundskolan, helt sjukt ;o Efter skolan i morgon tror jag att jag skulle åka till ebba, sen på kvällen kanske jag ska vara med janice eller moa :)

finnarna är häär

Sitter i skolan och har typ hål. I morse kom våra finska brevvänner hit till skolan, fy tusan vad pinsamt det var. Jag och elisa skriver med en kille som heter kristian, han var nog snäll men sa inte så mycket. Vid 2 tiden far vi med dom till Eckerö och grillar och sånt därnt, treevligt. Borde komma hem vid 7 tiden nån gång i kväll.

Grattis Johan och Elliot :)

hahhaha, bilden är från när jag och ebba var i thailand på sportlovet när vi gick i 7:an. Shit vad små vi var ! Saknar den resan, vi hade så grymt kul ♥

I kväll har jag sett på 3 avsnitt av Gossip Girl, I like it ! Och just platta jag håret, ifall nån vill anteckna det ;) Ska väl snart sova tror jag, och nu är det bara 2 vanliga dagar kvar i skolan =D YEY ! 

Just ja, grattis till min kusin elliot som fyller år, och till johan så klart ;)

Ebba Maria Lönngren

Nu sitter jag hos ebba, vi kom just från stan. Idag på profilen fick vi diplom och tårta, igen ! =D Såå gott ! Men alla mådde något illa efteråt, haha. Jag ska väl vara med ebba till klockan 7 iallafall, sen får jag se vad som händer.

En dag med ebba :)

nu är det ju så att jag är rätt cool och bloggar från pappas iPhone ;) haha. Idag har jag varit med Ebba nästan hela dan, nu i kväll var vi ner till stan och åt bollglass, första för mig i år faktiskt ;) men det här var lite jobbigt att skriva på så nu får det räcka. P u s s h e j

4 vanliga skoldagar kvar i hela grundskolan



Jag har just sett på några avsintt av Gossip Girl. I morgon åker jag till pappa, då ska jag vara med ebba =D Måndag i morgon, men det känns inte så jobbigt. Eller jo en sak, och det är att vi ska hålla nått föredrag för 8:orna ;s ujj. Nu är det iallafall bara 4 vanliga skoldagar kvar, helt sjukt !

Gossip Girl time ;)

Nu tänker jag krypa ner i sängen och se några avsnitt av Gossip Girl =D Om lite över en timme åker vi på middag till min syster, andra planer har jag inte ännu för kvällen. Det känns som att det skulle vara skönt att bara vara hemma, och vädret gör ju inte alls en mer övertygad. 



söndag

Igår for jag som sagt ut till en holme med alexandra. Det blev inget simmande, det var ju kallt ju ;) Men snart får jag väl ta och simma, känns ju som att alla redan gjort det. I natt sov jag hos henne, snacka om att jag var trött igår kväll, först somna jag i soffan när vi såg på film och sen sov jag till halv 12 i morse, blev väckt då ;) Men nu är jag iallafall utvilad. Vädret är ju skit idag, så idag blir det nog en inne dag.

på väg ut till holmen

Jag ska bara klä på mig och fixa mig lite och sen går jag och möter alexandra :) Vi åker ut till holmen en stund, kanske simmar, får se lite. Sen åker jag antagligen hem till henne en stund. Pusshej ♥

22.05.2010

Nu har det lugnat ner sig lite med folk, eller iallafall av barn ;) Så nu smet jag undan en stund. Dom har fått jätte fina presanter kan jag ju säga ! I kväll tror jag att det blir att ligga i sängen och se på film, fast jag får se vad som händer. 

Och just ja, råkade skriva att esperanza fyllde år i torsdags, men hon fyller år idag (A) Så grattis igen gumman

godmorgon

Godmorgon bloggen :) Vaknade för en liten stund sen och nu chillar vi bara. Gårdagskvällen var nog trevlig. Jag ska väl börja köra hem om en timme typ, då måst jag fixa mig snabbt för sen har jessica och christer bröllopsfest, trevlig värre ! Ha en bra dag ♥ p u s s h e j

@ beckas place

Idag var skolan duktigt chill ! Först spela vi kubb, sen var vi till stan och såg på film, och sen hade vi rast en timme och sen typ hål (Y) Nu är jag hos becka, vi får väl se vad som händer i kväll. Sen sover jag här, och i morgon har jessica och christer brölloposfest hos oss, treevligt.

gonatt

nu ska jag föna håret och fixa mig för natten, sen ska jag sova. I morgon blir det en chill skoldag, vi ska till alandica och se på nån film, så vi missar typ 3 timmar. Sen efter skolan far jag till rebecka, sover där i morgon också :) Så vi får väl se hur det blir med uppdateringen i morgon, men nått inlägg ska jag väl lyckas skriva.

ebbas place

nu tänker jag gå ner och känna på vattnet och se hur varmt det är, har ingen aning så.
Uppdatering: det var 17 grader i vattnet =D snart dags att simma då ! 
Sen duscha, och sen blir det nog tv:n. Här är lite bilder från ebba idag ↓


grattis esperanza ♥



Dålig uppdatering idag med, förlåt. Men varför sitta inne vid datorn när det är så sjunkt fint väder ute? 

Efter skolan gick jag hem till ebba, vi hoppa studsmatta, fota och snacka typ :) Lika trevligt som alltid ! Sen körde jag moppe hem, och nästan direkt gick vi på 7-års kalas till esperanza :) grattis gumman ! ♥
Kom just hem därifrån, och nu sitter jag och tittar ut och skulle gärna kunna kasta mig i vattnet känner jag, men lite kallt ännu kanske? ;)

ny jeansjacka från gina tricot

Just ja, fick hem en jeansjacka från gina tricot idag =D Glaad ! Det börjar bli lite varmt med läderjacka nu så.

min onsdag

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag ! Men kom till lägenheten för typ en kvart sen. När jag kom till stan efter jag jobbat i godby, for becka, corinne och jag till järsö och solade och tvättade mattor ;) haha. Sen köpte vi hamburgare som vi åt på bryggan vid lilla holmen, gott ! Sen for vi till baltic och kolla på när några spela fotboll typ, och chilla.
Nu ska jag väl inte göra så mycket, bara ta det lugnt :)

@ the school

Hejsan gott folk !

Nu sitter jag och ebba i mediateket och chillar ;) Trevligt värre. Efter skolan ska vi jobba, men det skrev jag redan igår. Nästa timme ska vi va på datan sen är det dubbeltimme finska, yes vad rooligt ! Jag var ironisk för den som inte förstod det. Men nu ska vi gå ut en stund ! Ha de gött


hahaha hittade en gammal bild på mig och Matilda K från 7:an, ojoj vad vi har ändrats !


natti natti

Vi var en stund till mina kusiner tidigare i kväll, det var jätte länge sen jag träffa dom ! Nu ska jag just gå och sova, typ för första gången på väldigt länge känns det inte så jobbigt att gå till skolan i morgon, inga läxor, inga prov, inga vettiga timmar (Y) me like ! Efter skolan jobbar jag och ebba i godby, sen åker jag till stan och träffar becka :) Nu sova, natti natti ♥

bilder från idag hos ebba med henne, riina och jag =D..

här kommer det mycket bilder från idag, enjoy ! Ebbas lillebror Erik är fotografen till dom flesta :)


n i  b e t y d e r  ♥  !

humöret på topp !



Idag skrev jag då det sista provet i hela grundskolan ! Helt sjukt otroligt, så nu är de chill dom få dagar som är kvar.

Efter skolan for jag till ebba med henne och riina, vi solade, hoppade studsmatta och fotade. Det var jäkligt härligt väder och allt var bara super ! Efter maten for jag med ebba till stan och kollade på hennes dansuppvisning, alla var verkligen jätte duktiga !
Det kommer bilder från idag hos ebba och från dansuppvisningen om en stund, måste bara hitta en kabel först ;)


lallalaaa

Nu är det natti natti för mig, kunde inte somna igår kväll, så jag är jätte trött. I morgon åker jag till pappa och kommer hem på torsdag, och har inga planer i morgon från 3 till 7 typ, så om nån vill ses är det bara att höra av sig :) Annars har jag äl inte så mycket mer att säga, sov gott

härlig kväll

Jag var ute och gick en stund efter allt provövande, så himla härligt väder ! Sen klippte jag gräset lite, men blev inte klar så jag klipper resten nån annan dag ;) Nu ska jag fortsätta se på Top Model =D me like !

V Ä D R E T ♥

Nu ligger jag ute på terassen och steker som bara den ;) Men tyvärr måst jag just gå in och fortsätta öva på det där jäkla provet ! Skulle mycket mycket hellre ligga här ute och sola ! Men i morgon denna tid, då är det slutläst på prov för hela högstadie =D Ha de chill ;)

sista provet i morgon

Skolan var rätt chill idag, det börjar bli det nu när vi inte har så mycket att göra längre. Jag fick veta att jag måst skriva en 9:a i biologiprovet i morgon, annars sänker jag ! Fy vad jobbigt. Och så har jag svenska förhör i morgon, som jag inte fattar mycket av.

Just ja, Matte fyller 16 idag, så grattis till han :) Snart är det min tur, bara 14 dagar kvar =D Men nu ska jag stänga av datan och försöka öva lite på prov, wish me luck

9 vanliga skoldagar kvar

Kom just hem från ebba, vi var ute och hoppa studsmatta en stund också. Trevligt värre. 
Måndag i morgon då, usch orkar inte med skolan. Men vi har bara 9 vanliga skoldagar kvar nu ! Och på tisdag har vi vårt sista prov och förhör, sen är det sluut ! Fatta min lyckad då. Nu ska jag se lite på tv, sen sova.

checka in ebbas blogg vettja

Det var ju meningen att ebba och jag skulle öva på prov, men ja, det gick ju som det gick ;) Vi läste 4 sidor och sen tyckte vi att vi behövde en paus. Så jag fixade om hela ebbas blogg, så nu är den jätte fin =D Därför tycker jag att ni kan kolla in den HÄR ;)

Men nu måst vi nog ta tag i den där biologin. See yaa ♥


nu sticker jag till ebba =D

och övar på prov, höhö jag undrar hur mycket vi kommer läsa jag ;) gammal bild från lemböte ↓

gårdagen

Jag hade tänkt skriva ett inlägg igår kväll, men så lyckades jag somna, så det gick ju inte så bra.

Igår kom iallafall pernilla hit på middag, sen for vi till västerviken och spelade volleyboll med lite peps, treevligt.
Vid halv 11 for vi till stan och träffa sara och en massa andra. Trevligt de me. Och sen när vi kom hem till pernilla igen, somna jag typ direkt (Y) 



detta köpte jag ↓

Det kom önskemål om att jag sku ladda upp bilder på det jag köpt, så här kommer det lite bilder:

svarta gladiator sandaler ~ magique

vit tröjja med puffärmar ~ KappAl
randig finare tröja ~ magique (det ska egentligen vara nånting under, t.ex. strumpbyxor eller tights, har shorts under här)
FRAM

BAK



svarta pös/mys byxor ~ KappAhl
raning t-shirt ~ KappAhl

gardintyg ~ tyder och sånt

fönsterlampa, har dom är två på prov


butterfly

Jag har varit ute nästan hela dan idag, skönt. Är barnvakt till ebony så, men nu sitter hon och leker själv så då får jag lite tid framför datan ;)

Snart borde pernilla komma hit, då blir det väl mat, sen får vi se vad som händer. Kanske far och fotar nånstans, helt sjukt fint väder så =D Nu kommer ebony och säger att jag inte får sitta framför datan längre, utan måst gå ut med henne, bäst att lyda ;) haha.



bilder på mitt lilla gudbarn, som inte är så liten längre


the city

Jag måst bara säga att JAG ÄLSKAR VÄDRET =D Helt sjukt vad varmt det är.

Jag var och klippte mig till KlippUpp lite före 10, jag toppade det bara, men det blev en bit eftersom jag senast klippte mig i slutet på förra sommaren, så topparna var rätt slitna. Men hon som klippte mig förstod inte hur mitt hår kunde må så bra och vara så fint fast jag inte klippt det på nästan ett år ;) Kommer nog bild senare.

Sen köpte jag rätt mycket i stan faktiskt:
- randig finare tunika ~ magique
- svarta gladiator sandaler ~ magique
- svarta pös/mys byxor ~ KappAhl
- raning t-shirt ~ KappAhl
- vit tröjja med puffärmar ~ KappAhl

till rummet köpte jag:
- gardiner
- fönsterlampa

soova

Riina åkte körde just hem, så nu ska jag göra det jag har längtat efter hela dagen, SOVA ! haha. Jag måst stiga upp rätt tidigt i morgon eftersom jag ska till stan och klippa mig, ska vara i stan kvart i 10, uj vad tidigt. Natti natti ♥

bilder från västerviken


RS bikers ofc !

Nu far jag och möter riina med moppen, jag tror att vi åker en sväng till västerviken om det fortfarande är fint väder, och fotar lite. Sen blir det väl antagligen hem till mig och chilla ;) Men om vi åker till västerviken, så lovar jag att det kommer upp lite bilder senare ! pusshejj ♥

haha uups

Jag la mig ute i solstolen och läste min nya SOLO, och så råka jag somna. Vaknade just och nu känner jag bara hur det hettar i ansiktet ;)

usch vad trött jag är, först i onsdags sov jag ju hos moa och då sov vi inte så mycket, och i natt som jag inte heller mycket kan jag säga. Så inatt ska jag sova ;) Det blev inte att fara till ebba iallafall i kväll, så jag vet inte vad jag ska göra ännu.

my sister´s keeper

Det här var en av filmerna vi såg igår, en riktig gråtar film kan jag säga ! Jag brukar inte gråta till filmer nå ofta, men till den här rann tårarna under nästan hela filmen. Den är så himla sorglig. Men riktigt bra ! Så den som vill gråta lite, eller bara se en riktigt bra film enligt mig, ska se den ! Jag kommer se den igen. 


kan man vara annat än glad

Kom hem från riina för en stund sen. Känner mig duktigt risig nu, herregud vad jag har skrattat iallafall ! Det går inte att ha tråkigt med er, det bara är så =D

Vi såg allt som allt på 6 filmer tror jag. Jag hade kameran med, men tog inte en ända bild, ajaj ronja, men ebba tog massor så jag får sno av henne ;) I kväll ska jag kanske åka till stan och träffa ebba, men jag får se lite hur det blir.

riinas place

Är somsagt hos riina nu då, här är det röjj ;) Det blir nog en chill kväll/natt med film och prat, och godsaker ofc ;)
Hoppas alla får en trevlig kväll ♥

bilder från Kroatien 2009

Nu far jag till riina, kommer väl hem nångång i morgon på dan tror jag.

Tänkte ladda upp några bilder från när jag var till Italien och Kraoatien, jag hinner inte alls ladda upp många, men här kommer några från kroatien. Resten kommer antagligen i morgon :)


Glaaad =D

Jag skicka just iväg två beställningar, en till HM och en till Gina Tricot =D Glaaad ! Tack mamma ♥

Jag ska väl just börja fixa mig, sen drar jag til riina ;) Sover där med henne, ebba och sanna. Jag tar kameran med så det lär komma en bildbomb sen, om bilderna är tillräckligt normala förstås ;) haha.

moas place =D

Sitter i moas soffa och käkar chips (Y) gott. Gårdags kvällen var intressant, men trevlig. Första var vi och grillade med lite folk, sen vart det så kallt så vi gick till moas lägenhet, sen kom Mia och Fanny hit en stund. Så det var nog en chill kväll.

Jag åker hem från stan om en timme typ, då ska jag inte göra så mycket. Men sen nångång åker jag till Riina, treevligt ! =D


taggad till tusen ;)

Helt sjukt vad fint väder det är ute =D Just nu håller jag på och lyssnar på musik och packar lite. Om en liten stund far jag till stan och träffar moa, trevligt värre ! Sen får vi se vad som händer ;) Hoppas att alla får en trevlig kväll


number one.

här är då vår snygga tårta vi fick idag ;) haha. Snodde bilderna från ebbas blogg → http://ebbalonngren.blogg.se/
ni är nog lite bra ni ;)

=DDD

TJOOOO ! =D 

Vi fick vårt pris idag, från maskeraddan.. Tårta ! =D Den var super god, men man kände sig något tjock efteråt, haha. Just ja, jag fick 10 i matteprovet !!!! Det är helt sjukt vad glad jag är ! Den första 10:an i år tror jag bestämt ;) Och den satt fint kan jag säga. Så nu är jag på super bra humör =DD

Och i kväll ska jag sova med moa i hennes lägenhet, så dan kommer bara bli ännu bättre, vi har nog lite planer för i kväll, men vi får se var vi hamnar, haha ;) 


disposition

Jag har suttit och jobbat med dispositionen till vårt avgångsprojekt hela kvällen, så nu är jag helt slut ! Jag har finska prov i morgon, och jag har nog övat lite men jag kommer inte ihåg så mycket, hehe. I morgon är det "fredag", sköönt ! Men nu ska jag gå och sova, gonatt ♥

GRAAAAAAAAAATTIS !!

Min syster ringde just från Sardinien (?) och sa att hon gift sig =DDD Herregud vad chockad jag blev ! Men super glad =D Fast man skulle ju ha velat vara med och sett, men det var säkert super fint ! Så grattis igen Jessica och Christer !! =DDD

t i s d a g

En dag kvar sen är det helg ! Vem har kommit på det finska språket egentligen? Usch vad jag hatar den personen iallafall ! I morgon har jag finska prov, och så ska dipositionen lämnas in, suck. Men jag tänker faktiskt göra nått annat idag än att bara sitta och göra läxor, börjar ju tröttna på det nu om vi säger så. 


onödigt

Jag har egentligen vettigt att skriva just nu, så jag vet inte riktigt varför jag skriver nått ;) I morgon ska jag iallafall hem och göra ingenting. Sen är det onsdag, och sen heelg ! Den kommer bli bäst ♥ Nu tänker jag nog just gå och sova, nattinatti :)

måndag

Då är jag i stan då, jag gör väl inte så mycket. Om en liten stund ska vi på kalas, har inte andra planer för i kväll ännu. Hör av er vettja ♥

saknar ♥

V i l l  h a  v ä r m e  o c h  s o l  n u ! 


E g y p t e n  f e b r u a r i  2 0 1 0  m e d  s y s t e r  ♥

tårtkalas ;D

Grattis Ida ! Som fyller 16 idag :) Hon var så snäll att hon kom till skolan, fast hon var sjuk, med tårta till klassen =D Det kan jag kalla snällt ! Krya på dig nu iallafall. 

Om en timme åker jag till pappa, jag får väl se vad jag hittar på i kväll.

söndag

Kom just hem från Matte, shit vad kallt det var att köra ! Snart tänker jag nog gå och sova tror jag. Skönt med bara 3 skoldagar den här veckan ;)

far till Matte och räknar matte ;)

Äntligen har jag gjort alla läxor ! Så nu ska jag slappa en liten stund, sen far jag till Matte och räknar lite matte, eftersom vi har prov i morgon. Blir väl antagligen där ett tag, eftersom jag inte kan så mycket, så lär det nog ta ett tag, haha. Ha en bra kväll ♥

då var det ju dom läxorna

Det är ju nu man borde ta itu med alla läxor, suck. Eftersom jag inte alls var i skolan förra veckan, har jag ju fått massor att göra. Jag har matteprov i morgon också, och det måst jag få bra i annars kommer jag sänka. Så det är nog bäst att jag börjar med läxhögen nu, om den nångång ska ta slut, wish me luck ♥

morsdag

Grattis på morsdag mamma ♥

Jag ska just gå och duscha och fixa mig lite, sen blir det morsdagsfika hos mormor. Efter det ska jag antagligen träffa alexandra. Ha en skön söndag allihopa ♥

lördag

Ja idag har jag inte gjort mycket vettigt. Nu tänker jag iallafall gå och sova, vad skönt ! I morgon är det morsdag, så jag blir nog hemma i morgon också tror jag, så att jag får vila upp mig helt från förskylningen. Nu tänker jag inte skriva mera onödiga saker, så sov gott =D

tiden går snabbare än vad man tror

♥ 31 dagar kvar till sommarlovet
♥ 12 vanliga skoldagar kvar till sommarlovet
♥ 23 dagar tills jag fyller 16 !
♥ 38 dagar tills vi får veta vilken skola vi kommer in på

Egentligen borde man inte längta, och istället leva i nuet. Eftersom det man längtar efter ändå kommer att komma. Och då har man redan missat den tiden när man längtade. Snart är det sommarlov och då går jag ut 9:an, helt sjukt. Jag tycker att tiden går alldeles för fort, varför finns ens tiden? Den är bara stressande.

gossip girl

Nu är två av mina söta kusiner här, så ända sättet för att få vara i fred är att låsa in sig på rummet, haha. 
Det här tänker jag sysselsätta mig med några timmar framåt ;) ↓


äntligen helg !

Det var jätte roligt att jobba igår på mariepark. Det var sjukt mycket barn där iallafall ! Jag kom hem lite före 1 igår kväll, och då var jag trött kan jag säga ;) Idag ska jag bara vila, och göra alla tusen läxor som jag har. 



skolmusik konsert

Godmorgon sunshines ♥

Idag blir det full fart, om en timme ska jag vara på skolan. Då åker vi till Islandia och har genrep inför konserten som är klockan 3 tror jag (?) Den slutar iallafall halv 5, och då ska jag snabbt gå till Mariepark där jag och moa ska jobba hela kvällen på skolmusiks disco. Det kommer nog bli en super rolig dag !
Hade tänkt ladda upp några bilder från igår, men hinner inte nu, så det får bli en annan gång.

Grattis Riina ♥

Idag är det ju så då att Riina fyller 16 år, grattis !

shit vilken stämning det var !

Den här dagen har nog varit kanon den ! Det bästa av allt var nog när vi (ghs kören) sjöng abba i stora salen i Alandica inför 600 personer. Mitt i allt ställer sig alla upp, alla i hela salen, och börjar applodera och ropa. Det var så jävla kul ! Sen var det flera som gjorde alla rörelser som vi gjorde och sjöng med förstås, sån jäkla härlig stämning alltså ! Det vill jag göra om :)

Nu i kväll har vi varit på en konsert i Islandia, den var nog bra, lite långtråkigt efter ett tag eftersom det inte var en enda paus på 3 timmar. Nu ska jag just gå och sova, är helt slut ! Har sovmorgon i morgon också, så ska vara på skolan halv 12 ;) natti natti ♥

fortfarande sjuk

Jag vakna för en kvart sen och jag har redan stegring (Y) lyckat ! Men har jag klarat att vara på både idrottsdag och vård med feber, så ska jag väl klara det idag med.

Skulle nog helst ligga hemma och vila men. Och i morgon ska jag först till skolan, sen på skolmusik från 11 till halv 5, och sen direkt till mariepark och jobba där på det där discot, som sen slutar klockan 12. Så det kommer bli en lång dag.
Men nu måst jag börja fixa mig, vet inte ens vad jag ska ha på mig ännu, så det lär nog ta ett tag ;)

sista avsnittet

Ser på sista avnittet av andra avenyn :( Det får ju inte vara slut heller !

onsdag

Jag var just ute en stund och fotade lite, men bilderna blev inte så lyckade. Men det var skönt att komma ut lite. Jag hoppas att jag mår bättre i morgon, ska ju vara i stan på skolmusik från 12 till halv 10 på kvällen. Annars vet jag väl inte så mycket mer, just jag, jag räknade ut att om 40 dagar får vi veta vilken skola vi kommer in i ;) 

Ålands Vårdinstitut

Det var trevligt på vård idag :) Inte så nervöst som jag trodde, vi skrev nån mattediagons, hade ett grupparbete, två intervjuer och en svenska uppsats. Men det var inte så svårt. Vi hade nästan 2 timmar rast också, då for vi till Hesse och åt, haha.
När vi slutade kom jessica och hämtade mig, så for vi till den där glassbaren i strandnäs och åt italiensk glas, gott ! Och nu kom jag just hem. Jag har inga planer för i kväll, ska bara försöka bli frisk. 

Jag bara MÅST komma in ! Och hoppas verkligen att dom som var med idag också kommer in, isåfall skulle det bli en sjukt bra klass ;D

sjuklingen själv

usch, nu mår jag så jävla dåligt, jag har antagligen feber (har ingen termometer) och så har jag jätte ont i halsen, kan knappt prata. Jag vill inte vara sjuk :( Och speciellt inte i morgon ! Nu ligger jag i soffan under mitt tecke och försöker ladda ner lite serier, men det lär ju ta ett tag.

Rebecka Madeleine Mattsson är här

Den här dagen skulle ha varit helt sjukt bra, om jag inte skulle ha feber (tror jag) och va jävligt förskyld. Det var jätte roligt idag på den där idrottsdagen ;) Jag kom just från stan, var och fikade med becka, elisa och victoria, sen gick vi på stan en stund med the boys ;) haha. Nu är rebecka här, och vi gör väl inte så mycket. I kväll tänker jag bara sova ! Är helt slut, och i morgon ska jag vara på vård hela dan, hur ska det gå? Är det nån av er som ska söka dit? =D

måndag

Just nu sitter jag i pernilla säng och mår allmänt dåligt, näsan rinner och jag känner mig helt slut. Dum som jag var for jag till Avancia iallafall, jag var duktigt trött efter det. Vi var ut en stund till min kusin också. I morgon ska jag vara på idrottsgården lite före 9. Soft !

nej jag vill inte :(

usch jag tror att jag håller på och blir sjuk :( I morse när jag vakna hade jag skit ont i halsen, och har det fortfarande. Jag får inte bli sjuk nu ! Har ju en massa saker att göra den här veckan, ska ju inte ens vara i skolan ju. Men jag tänker ändå fara och träna ikväll =D Inte bra ronja, eller jo det är ju bra att jag tränar, men inte när jag håller på och blir sjuk.



Det här gillas starkt !

Chiiill ! Jag fick sluta lite före 2 idag ;) Eftersom att vi hade körövning med KHS:are, så då fick vi sluta lite tidigare. Vilken tur att jag körde moppe idag. Så jag kom hem typ 10 över 2. Jag hade bara en vanlig timme idag, och hela den här veckan, och det var matte, chill. Om typ en och en halv timme åker jag till stan och träffar moa. Vi ska till avancia :)

en dag i skolan den här veckan

Nu tänker jag stänga av datan och gå och sätta mig i soffan och se på tv istället :) I morgon är det skola, buhu. Meen det är ju ända dan jag är i skolan den här veckan, så det gör inte så mycket ! Jag ska köra till skolan i morgon med elisa också tror jag, treevligt. Men nu tv:n, hejs ♥

konfirmation 2 maj 2010


bloggen fyller ½ år idag ;)

Jag började just fundera på hur länge jag har bloggat på den bloggen, och så visar det sig att det är exakt ½ år sen jag fixade den här bloggen, just idag ;) Där ser man. 

Såhär såg jag då ut idag på konfirmationen ↓

älskar kvällspromenader

Jag känner mig lite dålig på att blogga idag. Jag var hos julia till halv 6 ungefär, sen öva jag på samhälla prov i typ 2 timmar, och nu kom jag just in från en promenad med quicky. Super skönt väder ute ! Jag älskar att gå ut och gå på kvällen, det är så lugnt och fint. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Snart kommer det upp lite bilder från konfirmationen ;)

föresten så har jag besöksrekord idag igen ! Ihh =D

besöksrekord !!!!!

Just ja, jag hade besöksrekord igår =D Jag blir super glad när ni läser, fortsätt så ! Kommentera gärna om ni har lust ;) 

konfirmation

Just nu sitter jag och julia ute på hennes balkong och steeker. Det var lite stressigt i morse, därav inget inlägg. Konfirmationen var fin, och det var väldigt mycket folk i kyrkan ! Sen efter det var det kaffe och tårta hos julia, gott =D Och nu har alla farit hem utom jag förstås. Jag blir nog kvar här ett tag till, och i kväll måst jag öva på prov. Det borde komma lite bilder från idag om en stund också.
Ha det steek ;) haha.


skön hemma kväll

Just nu sitter jag och ser på körslaget ;) Skönt med en hemma kväll ! Jag måst stiga upp rätt tidigt i morgon också, eftersom jag ska vara i kyrkan halv 11, julia ska konfirmeras så att :)
Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från våran konfirmation förra året, men jag har den på externa hårddisken och den orkar jag inte koppla i ;)

ny design på bloggen

Som ni kanske ser så har jag ändrat designen på bloggen, den kändes så svart och dyster. Så nu fick den bli lite ljusare. Headern kastade jag ihop eftersom jag behövde en, och jag har inga nya bilder så därför blev det gamla bilder. Men jag fixar en ny nån gång i framtiden ;)

bloggar

Jag läser rätt många bloggar varje dag. Jag använder bloglovin, det är jättebra för då vet man när någon har lagt upp nått inlägg och ja man behöver inte komma ihåg vilka bloggar man ska gå in på. Men jag skulle gärna läsa flera bra bloggar, eller sånna som jag känner :) Så den som vill att jag ska kolla in din blogg kan ju kommentera :)

Klicka på ikonen om ni vill följa min blogg med bloglovin ↓
bloglovin

det känns som att det är söndag idag

Det känns som att jag borde göra allt annat än att sitta framför datan just nu, men jag orkar inte. Jag läste 4 sidor i samhällaboken, sen höll jag på och somna. I kväll tänker jag bara va hemma, känns det skönt ändå. Tror att jag far ut och joggar en stund, om jag orkar ;)

Det känns som att det är söndag idag tycker, men det är ju så jävla skönt att det är söndag först i morgon, haha nu ska jag sluta skriva en massa onödiga saker.

P u s s h e j ♥

1 maj

Kvällen i går var skit skoj ! Ojoj säger jag bara, det måste göras om ;) Jag kom just hem från stan. Känner mig något sliten, men det fixar sig. Tänker lägga mig ute i solen och steeka lite, sen blir det att öva på samhällaprov ;s Hoppas alla hade en trevlig kväll igår, för det hade jag ;)

RSS 2.0