30 augusti 2012

Som tur är så har vi rätt skönt schema den här perioden, första på 2 år.. Men somsagt, om lite över en vecka börjar studentskrivningarna, så då är det nog inte lika skönt nå mera. Känner lite små ångest för det just nu alltså! Helt otroligt vad jag längtar till den 28 september, då tänker jag aldrig mer öppna varken en svenska, matte eller engelska bok igen!!

Nog om skolan! Slutade vid halv 3, och då for jag hem och myste med min fina systerdotter och syster i några timmar! :) Nu skulle jag borde sätta mig ner med lite läxor, men tar emot alltså. Nåja, i morgon är det fredag och det gillar vi starkt!! Inleder helgen med fika på stan med Jessica och Meja! :)


Underbar känsla

Vilken underbar känsla jag har i kroppen just nu, glädje. Jag kom just hem från en galet rolig danslektion! Vad jag har saknat dansen under sommarlovet alltså, att bara få dansa av sig allt man tänker på och bara släppa loss! Helt underbar känsla alltså! Jag måst verkligen säga att jag älskar att dansa, det ger en så mycket!

Annars då, skolan är i full gång och studentskrivningarna närmar sig, huj säger jag bara! Men om vi skippar skolan så är det nog helt bra med mig! :)


RSS 2.0