23e september 2012

Den här helgen har varit riktigt bra! I fredags var det först dans som gällde, sen tog jag det bara lugnt resten av kvällen, så skönt att inte behöva känna sig stressad över skoluppgifter och annat jobbigt!

Igår var jag barnvakt till gulle meja en stund på dagen, skojigt! Sen var det dags att fara runt och kolla in öppna gårdarna, hämtade upp Ebba och senare även Nathalie! Hade en riktigt toppen dag! På kvällen hade jag även dansuppvisning på Stall Twiligt, så kul! Kvällen slutade hemma i soffan framför tvn med Nathalie, chips och dipp, fiint!
Idag har det varit ännu en lugn dag, har försökt plugga lite också, väldigt lite. Har hängt med min fina vän i Hammarlandet hela dagen, och nu är jag hemma och ska just krypa ner under täcket och tagga ännu ett studentprov i morgon!


9e september 2012

Hej söndagsånget! Hatar det alltså.. Nåja, jag har iallafall haft en skön och lugn helg. I går jobbade jag 12 timmar, roligt att få träffa min gamlingar igen! :)

Idag har jag varit på kalas till Alexandra, trevligt! Umgåtts med Meja har jag också gjort! :) sen har jag pluggat i nån timme också.

Det blir en lugn och tidig kväll i kväll, för i morgon börjar allvaret, studentskrivningarna.. Nåja, 3 veckor, sen är det äntligen över!


finfint

Det var meningen att jag skulle plugga hela kvällen, men det gick inge vidare med det. Har däremot haft en riktigt skön och välbehövd hemmakväll i soffan! :) Inte nog med det så beställde jag just hem den här söta saken, blir perfekt till nyår eller nått liknande! :D Vet att det är länge dit, men det ger en lite hopp i allt pluggande! :)

5e september 2012

Igår hade jag bara en timme, älska tisdagar! På kvällen var det dags för DUV-IFK match, så kul att se på alltså, stod och log mest hela tiden! :)

Idag var det dags för skola igen, alltid lika kul såklart.. När jag kom hem var jag och busade med Meja en stund! :) Jag har även varit ut på en 30 minuters löprunda i kväll, helt sjukt jobbigt, men så otroligt skönt efteråt! Nu blir det soffan och Robinson, gött!


3e september 2012

Den här helgen har varit sjukt kul, men oj vad sliten jag blev efteråt. Både i fredags och lördags var det förfest med finaste Nathalie och Sara samt lite andra pojkar innan det var dags för arken! Somsagt två galet roliga kvällar och nätter! :)

Idag var det tungt att stiga upp till skolan, men det gick. Efter skolan hängde jag en stund med Nathalie och Alexandra innan det var dags för dansgenrep inför morgondagens uppvisning på IKF matchen. När det var slut for jag direkt till dansskolan och dansade lite till! Underbart! :) Nu blir det soffhäng för hela slanten!

Några bilder från helgen


RSS 2.0