Efterfest med snygg Danny! ;)

Håhå, känner att hela jag börjar bli duktigt sliten nu alltså, känns som att jag bara jobbar i princip eller är på rockoff utan att jobba. Men knappt en vecka till så de ska nog bra!

Igår kväll var jag, Moa och Hannah lediga, så vi gick för att kolla på Danny. Jäklar vilken kille alltså! Han dansar ju om en Gud och sjunger som jag vet inte vad. En galet mycket bättre show än jag trodde alltså! Sen lite senare på kvällen så fick vi gå Backstage och träffa honom, han var ju så snygg alltså! Sen bjöd han in oss på lite efterfest i loungen, så vi var där och snacka med han och hans polare ett tag! Grymt shyssta var dom iallafall! :) Moa har lite bilder, så jag lånar av henne när hon lagt upp dom ;)

Jag sov ända tills halv 3 idag, jag kan ju säga att behövdes! Nu är det bara att tagga jobb om lite mindre än 3 timmar (y) yes..!

RockOff


Galen kväll igår inne på Rockoff! I kväll blir det dock jobb, så om nån vänlig själ har en tråkig stund i kväll är det bara att komma och hälsa på mig i nån av kioskerna inne på området :) Sover troligen i stan med Moa och Hannah i natt, men det återstår att se hur kvällen och natten blir! Slutar vid 12 så.  


jobbjobbjobbfestajobbjobb

Igår var det sista dagen på simskolan, så nu är mina 4 veckor som leklededare slutt! Men så började ju Rockoff igår, som jag lyckades säga ja till att jobba lite på. Så igår jobbade jag sammanlagt 14 timmar, med en 1 timmes paus imellan för att hinna hem och byta om och fara in till stan och börja jobba på rockoff. Jag kom till lägenheten vid 2 i natt och nu om en halv timme ska jag iväg dit och jobba igen. Men i kväll är jag LEDIG!!! Då jääääklar säger jag bara!

Kräftfiske i Västanträsk

Igår kväll kom först Moa hit en stund, sen for vi och hämtade upp Hannah och sen vidare hem till Moa. Efter en stund kom Johannes också dit. Då var det dags för lite kräftfiske, vi letade reda på 40 burar som vi fixade i ordning och så for vi ut med roddbåten och la i allihopa. Det tog sin lilla tid, och det lukta verkligen riktigt äckligt från fisken, men det var roligt! :D Så nu hoppas jag att det blev mycket kräftor, orkade inte komma med och ta upp dom i morse så ;)







20e juli 2011

Somsagt, dehär med att blogga på sommarlovet är inte riktigt min grej tror jag. Mina dagar nuförtiden ser ungefär ut såhär: Först jobb 10-16, mat, vila och sen på kvällen hänga med vänner eller bara ladda batterierna inför nästa jobbdag. Idag har det varit sjukt varmt på stranden iallafall, håhå, men ska verkligen inte klaga!

I kväll kommer fröken Moa hit, så får vi se lite vart vi hamnar och vad som händer helt enkelt. Så, nu fick ni en liten uppdate av mitt liv just nu iallafall :)



Och såhär ser jag ut för tillfället ifall nån glömt det ;) Gillar mina fina ränder alltså, och ändå hade jag banden på knappt alls idag, nåja dom lär väl försvinna snart hoppas jag.


Hemkommen från Brändö

Oj jag är inte så aktiv här iallafall, men har inte hunnit eller haft ork att blogga. Idag vid 12 tiden kom jag hem från sommarens resa ut till skärgården, alltså Island in the sun på Jurmo! Det har varit 4 sjukt roliga men slitna dagar. När jag kom hem somnade jag nästan direkt och sov ända tills halv 8.. lite smått trött kanske. Jag ska just gå och lägga mig igen, eftersom det är 6 timmars jobb på simskolan i morgon. Herre alltså, hur ska jag orka?

Tack för en riktigt bra helg Nathalie, Kajsa, Emma och alla andra också såklart! :)


Bilder som inte kommit upp på bloggen tidigare


home sweet home

Nu är jag hemma igen efter 3 dygn på Lemböte! Det har varit 3 riktigt roliga men mycket krävande dagar! Så nu lär jag sova riktigt gott i min egen säng i natt, underbart. Alla barnen har varit riktigt snälla (med några undantag såklart, hehe) och storasyskonen har varit ett riktigt bra gäng! Tack alla för ett riktigt roligt och bra läger :)

Kajsa är en sån super fotograf så jag bestämde mig för att låta henne proffsfota istället, och så snor jag några bilder.. (: Så dom här två bilderna har Kajsa tagit!


Barnläger @ Lemböte

Det var sista dagen som lekledare på simskolan på Notplan idag, åh vad jag kommer sakna alla underbara barn! Jag fick ett stort paket med en jätte stor och fin handduk och världens sötaste kort där alla barnen skrivit sina namn! Så det var väldigt svårt att hålla tårarna inne där en stund alltså, speciellt när alla barnen kom och hoppa upp i famnen och gav hejdåkram. Jag har iallafall trivts jätte bra där!

Nu är Nathalie här, vi tar det nog mest chill ;) Om en timme ungefär far jag mot Lemböte på Barnläger! Det kommer nog bli 4 riktigt roliga dagar tror jag! Så vi hörs på söndag :)




Första dagen så lekte vi en namn lek där man skulle säga nått man tycker om på samma bokstav som ens namna börjar på. Och då sa jag att jag tycker om Rosor. Sen var det ett barn som inte kom ihåg vad jag hette, men kom ihåg rosen, så då kallade hon mig för det. Så när jag fick kortet blev jag jätte glad och rörd, så söta dom är alltså!



5e juli 2011

Idag har jag hunnit med att jobba, varit på kalas till mormor, fixat ihop en lampa och varit på 18 års kalas till Moa! =D En mycket trevlig dag helt enkelt! I morgon är det sista dagen som lekledare på Notplan, för i morgon kväll bär de av till Lemböte för att jobba på barnlägret tills lördag.







awww, jag har nog världens sötaste mormor och morfar iallafall! Så fort jag skulle ta ett foto satte de sig nära varann och höll varanda i handen, dom är bara bäst!



Lyckades fixa ihop lampan som jag köpte på Ikea i söndags också. Det blev rätt cool faktiskt, men rätt stor! Den ska ju dock hänga i mitt rum sen ;)


Ikea i morgon

Igår var det först jobb som vanligt, skönt med helg så man får vila upp sig lite. Efter maten kom Mathias hit. Vi for och simmade till västerviken, riktigt skönt i vattnet faktiskt! :) Sen for vi hem till mig och kollade på Wallander.

När jag vaknade for jag in till stan och tog halsprov, jag skulle verkligen inte orka med streptokocker en gång till den här sommaren alltså.. Men får veta svaret på måndag.

Annars har jag bara legat hemma och vilat hela dan. Idag är enda dagen jag inte har några planer eller jobbar ända fram tills veckan före skolan börjar! ;o I kväll har jag suttit och kollat lite inredning till mitt rum i nya huset, eftersom att vi åker till Ikea i morgon. Kommer nog bli trevligt :) Nu ska jag bada bastu och sen gå och sova.


RSS 2.0