Thailand önskar gott nytt år

Som ni kanske har märkt så är jag inte direkt bäst på att uppdatera här, men jag försöker så gott jag kan ;) Jag har tagit en massa fina bilder som jag skulle vilja lägga upp, men det går nog inte före jag kommer hem.

Idag är det ju nyårsafton, helt sjukt! Men jag kan lugnt säga att 2010 har varit ett grymt år, och jag har haft sjukt kul! Jag hoppas verkligen att 2011 blir minst lika bra :)

Men nu ska vi gå och äta och sen titta på alla fyverkerier, hoppas alla får en riktigt bra kväll och natt och en bra börja på det nya året! :)

@ Thailand

Nu har vi äntligen kommit fram till Koh Chang, ön där vi bor. Eller egentligen kom vi fram i går på eftermiddagen men ;) Det är sjukt fint här! Jätte bra väder och hotellet är sjukt fint det med. Just nu ligger jag nere vid stranden och solar medan jag är på Mathias IPhone, jäkligt nice ska jag säga er ;) hoppas ni har det bra där hemma, jag har det jäkligt bra här iallafall! Puss på er

Stockholm

Just nu sitter jag i Mathias lägenhet och ser på tv och tar de lugnt. Vi ska väl snart börja gå och lägga oss, så att vi orkar med över ett dygns resande i morgon. Men härligt ska det bli när vi väl är framme. Ha de bra! Puss ♥

Inte alls länge kvar nu..


Det känns som att jag har packat och packat, men jag blir aldrig klar. Nu börjar resfebern komma ordentligt också, jisses. Jag skulle bara vilja hoppa över den här jobbiga flygresan och de, och bara vara där nere i värmen nu.

Vi åker med båten vid halv 7 till Sverige, sen i natt sover vi i Mathias lägenhet i Stockholm och i morgon på dan nångång åker vi ut till Arlanda. Flyget går vid 6 tiden i morgon, och sen är det flygning i sammanlagt 14 timmar + 2 mellanlandningar som båda är 2 timmar. Hoppas att det inte blir några förseningar eller något sånt, isåfall borde vi landa i Bangkok vid 1 tiden (åländsk tid) på tisdag. Sen ska jag bara njuta!  

Vi kommer nog ha internet på hotellet, iallafall dom 5 första dagarna. Så inlägg kommer det nog komma så ofta jag orkar :) Ha det så bra, så hörs vi! ♥


25 December

Idag har jag 2 saker jag ska göra!
1. packa
! Det kommer ta jätte länge, för jag har så himla svårt att bestämma mig.. 2. Träffa Moa! Det är dom 2 sakerna jag ska hinna med idag. Alltså jag kan inte förstå att vi åker i morgon, snacka om att jag börjar få resfeber nu alltså, gosh.. Nej nu måst jag ta tag i packningen, later!

Björn Axén - straight and curl

Fick en plattång/locktång av mormor, så jag måste ju såklart testa om den funka ;) Och här är resultatet ↓ Det tog väldigt länge, fast jag hade inte så bråttom heller men, och det blev väldigt lockigt. Man kan ju bestämma själv hur stora/små lockar man vill ha, men såhär blev det nu iallafall. Gillar den mycket, så den lär nog bli använd rätt ofta :)


24 December

Dagen har gått fort, men så är de väl alltid. Idag på dan så var vi och fikade till kusinerna, mysigt. Sen hem och se på årliga kalle anka såklart ;) Efter det var det en god julmiddag och sen paketutdelning! Fick riktigt fina paket, tack så mycket alla ♥ Nu ska jag nog bara ta det lugnt resten av kvällen, borde börja packa också kom jag just på. Får se om jag orkar lite senare. Ha en fortsatt trevlig julafton! ♥




Lite smått suddig bild kanske, men ack så charmig;)


GOD JUL ♥

Ville bara önska alla god jul! I kväll har Ebba varit här, ojoj vad vi har skrattat alltså ;) Nu har jag just lagt alla paket under granen, så nu vill jag bara att det ska bli kväll igen så man får öppna dom! Nej nu ska jag nog snart börja gå och sova, och invänta all julmat och paket öppning i morgon.

23 december

Jag steg upp rätt tidigt i morse, eller jag tyckte iallafall det var tidigt. Då for jag till stan och köpte dom sista julklapparna, så nu är alla äntligen klara! Jag kan verkligen inte förstå att det är julafton i morgon, även fast det är hur mycket snö som helst ute och sjukt kallt. I kväll kommer Ebba hit, vi ska klä granen och ha lite julmys, har inte fått nån julstämning alls ännu känns de som, men kanske får de när granen kläs ikväll :)

2 söta tjejer från julfesten ♥



J U L L O V

Idag har jag ingen lust att blogga alls, vet inte riktigt varför men är sjukt trött så kanske därför. Igår var det iallafall först julfest i skolan 11-12. Sen for jag hem och vid 6 tiden for jag in till stan igen, jag var i Moas lägenhet med några andra. En riktigt trevlig kväll var det! Nu kom Janice just hit, vi ska nog bara ta det lugnt i kväll.

20.12.2010

Sista skoldagen 2010 avklarad nu då! Bara julfesten kvar, men den ska väl inte vara så jobbig ;) Vi fick sluta redan klockan 1 idag, skönt. Då gick jag och fikade med Nathalie och Nishti, riktigt trevligt måste jag säga :) Sen for jag hem med 3ans buss, och sen dess har jag inte gjort mycket. Suttit framför datan (y) och det lär väl bli resten av kvällens underhållning.

S Ö N D A G





Jag har just fixat mig klart och nu ska jag just fara till stan och träffa Moa. Dagens planer är att gå och kolla på Nicoles innebandymatch och sen middag med Moa och Nicole. En riktigt najs söndag kommer det nog bli ;) Jag kom just på att jag har prov i morgon, attans. Aja, det får bli ett senare problem. Nu ska jag bege mig mot staden, pusshej ♥


"So dance, dance, like it's the last, last night of your life"

Det var grymt roligt den där dagen/kvällen!


Fick några bilder av Jessicas jobbarkompis idag, tack så mycket :)

tips på bra musik?

Jag vaknade rätt tidigt i morse, och nu håller jag på och laddar ner en massa låtar till Ipoden. Så att jag har många sen på flyget och de, det är så tråkigt att lyssna på samma gamla låter hela tiden så. Om nån har nått bra tips på låtar så kan ni ju gärna kommentera de :)

Idag ska jag nog inte göra mycket, ska packa in dom julklapparna jag köpt, och det är inte många hehe. Måst nog åka in till staden och köpa några till nån dag nu.

FREDAG

Det känns verkligen inte som att jag har varit på praktik på dagiset i 2 veckor redan, tusan vad tiden går fort ! I kväll hade jag tänkt fara och kolla på futsal, men känner mig fortfarande inte riktigt frisk så blir hemma och vilar istället. Eller nu ska jag tydligen till riina, trevligt värre :) Sover nog där i natt också skulle jag tro.

Snart måst jag ju börja packa också, ohno, hehe det brukar inte va det lättaste nej. Annars har jag väl inte så mycket mer att säga, uppdaterar senare (:

Några vinterbilder från vintern 08-09 ↓


fika på stan

Jag jobbade från halv 9 till halv 3 idag, skönt att få sluta tidigare. När jag slutat for jag in till stan och köpte några julklappar, kanske börjar bli dags att börja nu ;) Vid halv 4 tiden var jag och fikade med Jenna och Nicole :) Det var riktigt trevligt ! Sen tog jag bussen hem vid 6, just nu gör jag inte så mycket. 

hihi, moa och jag bokade just en helt awsome grej ! Det kommer bli helt sjukt skojj ! ♥

15.12.2010

Jag var hemma från praktiken idag med, mår nog bra idag men skönt att va hemma en dag och vila upp sig lite. Men i morgon blir det full fart igen. Nu ska jag bara mysa lite framför tvn resten av kvällen :)

Idag for pappa till Thailand, men snart far Pernilla, Markus, Mathias och jag också dit =D Börjar få lite småpirr i magen, hihi. Längtar verkligen sjukt mycket till värmen just nu !

Två bilder från Egypten, sportlovet 2010 ↓

LOVE IT ♥

Den här fick jag hem i måndags ↓ Jag älskar den ! Den sitter helt perfekt och är sjukt snygg. Den får nog komma med till Thailand och va min nyårsklänning.


Söta Lucior på besök ;)



Det var 2 små söta lucior och lussade hos oss i måndags, sjöng fint gjorde dom också :)
Puss på dom ♥


drömmer mig bort..

Jag är hemma från praktiken idag, mådde inte alls bra igår kväll så. Fast nu mår jag lite bättre i alla fall. Jag är hos pappa nu och försöker ladda ner några oth avsnitt, men det verkar ta ett bra tag det. Så istället kollar jag på bilder och drömmer mig bort. Bara 13 dagar kvar nu ! Och 10 dagar till Julafton, jisses vad tiden går fort.



L U C I A

Jag började jobba redan kvart i 7 i morse, eftersom vi hade luciatåg på dagiset. Det var så fiint, och barnen var så söta :) Men jag fick ju sluta redan klockan 2, så det var skönt. Är inte riktigt frisk heller, så nu tänker jag lägga mig under täcket och se på oth :) I kväll ska jag nog bara va hemma och vila.

tredje advent

Jag vakna av att jag knappt kunde andas i morse, inte så kul. Jag hoppas verkligen inte att jag har streptokocker igen ! Idag ska jag nog bara va hemma, eller det är meningen att jag ska åka och kolla på teater i kväll, men det beror på hur jag mår.

N E W B O O T S


ont i halsen :(



Det blev lite ändrade planer med jobbandet. Men vi jobbade iallafall 5-12 igår, sen gick vi till moa och sov, eller sov typ 4 timmar inatt eftersom vi måste stiga upp redan 7 i morse och gå till Mariepark och putsa glas. Så idag jobbade vi från 8 på morgonen till 4 på dan. Egentligen skulle vi ha jobbat ända till 12 i natt, men som tur va så slapp vi ! Jag har varit helt sjukt trött och seg hela dan, så skulle nog inte ha orkat jobba i kväll med.

Och nu har jag lyckats bli sjuk också, jag har jätte ont i halsen och känner mig hänging :( Vill inte bli sjuk nu. I kväll ska jag bara ligga i sängen med datan i famnen och se på oth, underbart skönt när man är sjuk.

gillar dagislivet ;)

Sliten dagis "tant" utan smink ;)
Jag ser ju likblek ut i ansiktet, längtar till Thailand ! Bara 17 dagar kvar nu

Jag fick sluta lite tidigare idag, för annars skulle jag inte ens hinna hem före jag ska iväg och jobba igen. Skönt med fredag, fast det kommer ju inte direkt kännas som helg den här helgen. Åker iväg till stan och jobbar om lite över en timme, så det är nog dags att börja fixa mig snart.

Det som är så jäkla skönt med att jobba på dagis är att man inte behöver bry sig om vad man ska sätta på sig för kläder eller hur man ser ut. Det är bara att stiga upp på morgonen, äta och åka iväg typ ;) Jäkligt skönt ska jag säga er.
 


Helgens planer:

Fredag: Jobba på dagiset 08.30-16.00, servera på baltic 17.00-00.00
Lördag:
Jobba på mariepark 08.00-ca 15.00, servera på baltic 17.00-01.00
Söndag: SOVA !

Jisses vad jag kommer va trött efter den här helgen iallafall, men det ska väl gå bra får vi hoppas.

middag med tjejerna

Efter jobbet for jag direkt in till stan och träffade Nathalie, sen vid 5 tiden gick vi till Dinos och åt middag med Nishti och Madde. Saknar verkligen dom nu när vi är på praktik ! Det blev en hel del prat och skratt som alltid ;) Annars i kväll har jag sett på 2 oth avsnitt och nu ska jag just se på Robinson, myys.

pepparkaksbakning

Idag bakade vi pepparkakor på dagiset, så mysigt det är alltså ! Och en massa julpyssel så klart :) Kvällen har spenderats i baltichallen och kollat på innebandy, börjar bli lite av en onsdagsvana nu ;) Först var jag med Moa och Fanny, sen en stund med Nicole och sen satt jag och skratta med Nathalie ett tag, saknar den bruden alltså :(

Upprepade bilder

Saknar den här kvällen, tusan vad roligt det var ! Och då hade vi bara känt varann i några veckor, helt sjukt haha

Första dagen på praktiken

Idag var det första dagen på praktiken. Jag var något nervös när jag kom dit i morse, men allt gick jätte bra. Barnen är jätte snälla och personalen med, så jag kommer nog trivas :)

Jag jobbade från halv 9 till kvart i 4, då for jag direkt iväg till bollhalla och var tränare från halv 5 till 6. Egentligen skulle det ha varit dans 7-8 i kväll också, men Erica är sjuk så det blev inget. Så jag vet inte riktigt vad som händer i kväll ännu, antagligen inget speciellt ;)

Två somriga bilder från i somras, nu mitt i all snö ;) 

6 december

Jag kom hem från Moa för en liten stund sen, och nu gör jag inte mycket. Det blev en riktigt lyckad kväll igår. Tack för en rolig kväll allihopa !

Skönt att va ledig idag iallafall. Om ca en timme kommer Riina hit, vi ska nog bara ta det lugnt i kväll. Och imorgon börjar praktiken, jag börjar faktiskt bli lite smått nervös men det ska nog gå bra ;)


Bubbelbad i Vestanträsk


@ moas place

Nu är jag hemma hos denna filur med henne och Johannes. Om en liten stund kommer det hit en massa pojkar :) Så det kommer nog bli en riktigt trevlig kväll ! :)

Moa Mattsson

Jag har inte gjort så mycket idag ännu, men nu ska jag just åka till Moa :) Vi ska nog bara va hemma hos henne och ta det lugnt, skönt. Blir nog där hela dan tror jag, ha en bra söndag allihopa !


Dansuppvisning

Dagen har bestått av dans, dans och mera dans. Först hade vi genrep halv 11 till halv 3. Efter det for jag och Kajsa till Nathalie där vi fixade oss. Sen var det dans show kl.7 i strandnäs skola. Det gick nog helt bra, det vara iallafall sjukt roligt ! :) Hoppas att jag får göra om det igen, fast med lite mera rum att dansa på ;)

Jag kom hem för ca en timme sen, och nu gör jag inte mycket. Jag är helt slut efter dagen, så det blir en lugn kväll för mig i kväll igen. Men i morgon ska jag väl försöka hitta på nått iallafall :)

Några suddiga bilder från dagen ↓


fredags underhållning kallas de va ;)



Ingen skola på 2 veckor

Rubriken är helt underbar ! Och det är sant också, för på tisdag börjar praktiken, wonderful. Idag är det fredag, vilket är väldigt skönt. I kväll ska jag bara vara hemma, känns skönt det med ibland :) Just nu lyssnar jag på musik och bara tar de lugnt.

Jag försökte locka mitt hår för en stund sen, men det gick inge bra så jag sket i de helt enkelt. Men här är iallafall mina "naturliga" vågor/lockar, och sen mitt plattade hår.



 


simning

Rätt skön skoldag idag ;) Efter skolan var jag bara hemma och tog det lugnt, såg några avsnitt av oth också. Vid 7 tiden for jag och riina och simmade till godby simhall, skönt att röra på sig lite. Sen bada vi bastu och hade hårinpackning och sånt, så nu känner jag mig riktigt ren och fräsh ;) Just nu ser jag på Robinson och ska just gå och laga nått att äta. Pusshej

1 december

Fick sluta redan halv 2 idag, skönt. Då gick jag på stan med Nathalie en timme och sen var jag och fikade med Ebba och Riina, fina flickor de :) Nu är Riina här och vi ska just precis äta tacos ! Halv 7 ska vi på ledarträff till Bollhalla. Ja det var väl det jag hade att säga ;) Ha en bra kväll !

RSS 2.0