Fullspäckat schema i morgon

Håhå i kväll har vi varit duktiga och försökt skruva ihop min garderob, 4 timmar höll vi på och vi blev ändå inte klara..

Nu ska jag försöka sova och ladda inför min allt för stressiga morgondag:

8-15.30 praktik
15.45- ca 16.30 pröva kläder inför modevisningen
16.45-19.20 simtränare på Mariebad
20- ca 21 genrep för modevisningen

Herrejusses, hur ska jag klara av den här dan... Nu sova, gonatt på er!


mot staden



Nu ska jag just precis börja gå till bussen, tänkte fara in till stan en sväng och göra lite ärenden. Vid 3 ska jag köra.. huuga, de va över 6 veckor sen jag körde sist! Nåja, sen ska jag hem till Haraldsby, där blir jag hela kvällen och pysslar på i nya huset. Ha det så bra!

Blogg-App i Iphonen

Äntligen kan man blogga och lägga upp bilder direkt från Iphonen, sjukt bra tycker jag! Hoppas bara det är rätt så smidigt iallafall :)

Jag ska snart iväg på dans, eller om typ en timme. Efter dansen ska jag ut och gå på en långpromenad med Ebba, mycket trevligt! :) Nu ska jag se om det funkade att blogga med denhär saken ;)


helgen

I fredags var jag bara hemma, jag var nere i nya huset och skruvade en ihop lite möbler och sådär.

Igår var jag hemma hela dan och fortsatte skruva, sen på kvällen for jag till Baltic och kollade lite innebandy med Nathalie och Emma, sen for jag hem till Nathalie och sov.

Idag tog vi det nog bara lugnt, såg på några filmer. Vid halv 4 for vi till Bollhalla för att va tränare, det gick nog riktigt bra!

Ikväll tänker jag bara va hemma och vila upp mig inför den sista praktikveckan som kommer!

Älsklingen Min ♥

Min älskade hund Quicky och jag var ute och fotade lite idag. Han är så fruktansvärt fin och jag älskar honom, nästa vecka ska han flytta till en annan familj, till en helt ny värld för honom. Jag kommer nog antagligen gråta floder dom första dagarna och veckorna! Usch jag vill inte att han ska flytta till nån annan, han är min! Nåja, vi kan ju verkligen inte ha honom kvar, så jag hoppas bara att hans nya familj kommer älska honom lika mycket som vi gör! ♥

Vissa kanske tycker att jag är löjlig för att jag bryr mig så mycket om en hund, men det gör jag faktiskt, han har varit en i familjen i 7 ½ år! Så det är klart att det kommer kännas tomt och jätte konstigt när han inte kommer vara här mera, för han har alltid funnits här känns det som.

Jag älskar dig Quicky! ♥ 




Eatlunch med Jenna

Idag har jag varit ledig, duktigt skönt att få sova lite längre i morse! Vid 11 tiden kom Jenna och hämtade mig, då for vi in till stan och lunchade på Eat, mums va gott de var alltså! Det var riktigt trevligt! Och skönt att få prata av sig lite med henne, var allt för länge sen sist!

Jag kom till lägenheten vid 1 tiden, sen dess har jag sett lite på GG och skrivit klart min plan till yrkesprovet, YES! Så nu ska jag nog se ett avsnitt av GG till, innan jag ska börja cykla ner mot stan, ska på bilteori... Men efter det blir det Dans! =D

18e september 2011

Den här söndagen har det inte varit nån rast och ro ska jag säga er, nej hoho. Först var jag på praktik från 8 till halv 4, sen for jag dirkt till Bollhalla och var tränare med Riina till kl.6. Jag kom hem lite före 7, då åt jag en efterlängtad middag innan jag gick ner till nya huset med syster och började skruva ihop en massa garderobslådor.

Det börjar närma sig flytt nu, bara 2 veckor kvar. Jag kom därifrån nu vid 9 tiden, så alltså har jag varit på gång heela dagen, håhå. Så nu ska jag krypa ner i soffan och ta det riktigt lugnt!

Just ja, jag sålde min moppe i kväll! Så nu är plånboken lite gladare iallafall ;)


17e september 2011

Godmorgon på er! Idag är det min andra lediga dag som jag tänker njuta av till fullo, jag har just kollat ett avsnitt av Gossip Girl på min nya tv (!) iihhh den är så fiin =D Jag har även hunnit beställa hem en mycket fin klänning från Nelly =D

Dagens planer är lite oklara, men jag tror att jag och Moa ska åka och kolla på lite öppna gårdar, annars ska jag försöka komma igång med att skriva min plan till yrkesprovet som jag har i veckan.
Det här är faktiskt mitt 1000 inlägg också, inte illa ;)

Den här snygga klänningen kommer inom några dagar trilla ner i min brevlåda, ihh.


nu vidare på kalas



16 september 2011

Hehe uups, bra uppdatering här alltså! Nåja, veckorna går och jag är fortfarande på praktik, trivs lika bra fortfarande!

Igårkväll var jag på mariebad från 5-8 och var hjälpsimlärare till ca 35 barn på 3 timmar, håhå. Jag kommer vara där varje torsdag nu ända tills våren, men roligt är det! :)

Idag och i morgon är jag ledig, helt underbart att få sova ut på morgnarna och slippa göra nånting överhuvudtaget! Jag har knappt stigit upp ur sängen ännu så.. hehe.

Bio med Nathaliiie

I kväll var jag och Nordström-bruden på bio, Hangover 2 blev de! Den var nog faktiskt helt bra :) Nu ligger jag min så sköna säng och tänker precis just släcka lampan och försöka sova, och ladda batterierna inför ännu en jobbdag i morgon 8-16, + bilteori 17-20.. Hoho! Gonatt på er!

5e september 2011

Idag var jag på praktik igen efter 10 dagars frånvaro, det kändes som att börja på nytt igen först när jag kom dit, men det släppte snabbt som tur är. Så jag hade en riktigt bra dag med mina söta tanter! :) Jag slutade vid 4, då for jag in till stan och gjorde lite ärenden, sen vidare på dans (!) klockan 5! Åh som jag längtat att få börja dansa igen, det kändes u n d e r b a r t ! Dock kommer nog inte träningsvärken va lika underbar i morgon känner jag.. ;) 

I kväll ska jag nog bara va hemma och vila, ska jobba 6 av 7 dagar den här veckan, så det lär nog ta på kan jag tänka mig.

En vanlig dag i mitten av juli..



1 september 2011

Ja jag måst ju erkänna att jag inte gör så värst mycket på dagarna nu när jag är hemma, ser på andra avenyn, sover och ja inte så mycket mer. Nu börjar jag äntligen känna mig som en vanlig frisk människa igen, känns otroligt skönt!

Jag var just ner på stan med Moa och gjorde lite ärenden. Nu sitter jag och väntar på att Ebba ska anlända, då blir det lite tacos käk, och sen hittar vi väl på nått skojsigt. Senare i kväll ska jag och Riina på ett möte till Bollhalla, eftersom vi ska va tränare för några sportis-barngrupper i gympa i år.

1 september idag, därför får ni en lite höstig bild från förra året ↓

RSS 2.0