29 mars 2012

Äntligen mår jag bättre, underbart. Idag har jag bara varit hemma och vilat, var ut på en promenad med syster och Meja en stund också. Efter maten övningskörde jag in till stan, och nu är jag hos pappa och tar det bara lugnt. I morgon är det dags för praktik igen, sista dagen. Hej på er!


hej streptokocker, jag tycker inte om dig

Jag är fortfarande en sjukling, inte okej. I morse var jag till hälsocentralen och det visade sig att jag har streptokocker, surprise? Inte riktigt, eftersom jag fått det under mina 2 andra praktiker också, så de skulle ju ha varit konstigt om jag inte skulle få det den här praktiken också.. Så nu blir det penicillin i 10 dagar.

Nåja, nu ska jag väl förhoppningsvis bli frisk nångång! Blir hemma från praktiken i morgon också, på fredag är det min sista riktiga dag för på måndag har jag bara bedömning och sen slutar jag. Nu ska jag mysa ner mig under täcket och BLI FRISK! :)

vill inte tillbaka till skolan

Snart är sista perioden här för det här året, underbart skönt att det snart är sommarlov! Vi blev iallafall lite halft lovade att den här perioden skulle vara hyffsat skön, med några fler håltimmar än vi brukar ha iallafall, och så får jag se det här.. ↓

Inte en ända håltimme! Vi har bara kärnämnen, 2 svenska kurser, matte, engelska, hälsa, miljökunskap, arbetshandledning och ett vårdämne. Fy fan säger jag bara, jag kommer inte orka. Jag vill bara ha 1 juni NU!


25 mars 2012

Jag har lyckats få en riktigt seg förkylning, inte okej. Men det är full fart hela tiden, så har inte hunnit vila nånting heller så att.
I fredags gick jag modevisning på Kino, galet kul alltså!!
Igår var jag först och fotade familjen Sundberg och efter det jobbade jag kväll på Sunnanberg.
Idag var jag tränare i bollhalla i 2 timmar, och efter det var det dags för 3 års kalas hos kusinerna.
I kväll tänker jag bara ta det lugnt och vila upp mig så gott de går.
I morgon inleder jag sista praktikveckan med att börja klockan 1, skönt!

Finaste Meja ♥

Var och fotade fina familjen Sundberg idag, söta lilla Meja var så duktig så ♥


22 mars 2012

Jag har lyckats dra på mig nån jobbig förkylning, åh orkar inte med det nu! Nåja, det är så nu bara. Jag har iallafall varit på praktik idag, bara lite över 1 vecka kvar nu! Jisses vad tiden går fort!

I kväll var jag på genrep till Kino, eftersom jag ska gå modevisning där i morgon kväll! Det ska bli så sjuukt roligt, är såå taggad!! Så morgondagens planer är praktik 8-15 sen far jag direkt till klippupp och blir fixad! Modevisningen börjar vid 8 tror jag, fint! Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, gonatt på er!


underbara lilla Meja ♥


Jag passade på att gå upp och snusa lite på lilla Meja efter praktiken. Hon är ju bara för söt ♥
Nu ska jag just kasta i mig lite mat och sen fara iväg in mot stan igen, på dans. Härligt! Det var flera veckor sen sist. Sen ska jag hem och kasta mig på soffan och inte lyfta ett finger, såå skönt!


en riktigt bra helg!

Den här helgen har jag bara tagit det riktigt lugnt, så skönt! Igår kväll kom Ebba hit, vi badade bubbelbad, åt chips och dipp och såg på tv, mysigt! I natt fick jag mess om att jag blivit moster ♥ blev så glad så jag inte kunde somna om på ett bra tag, men det var så fina tankar så jag hade inget emot att ligga vaken ett tag! Idag var jag först tränare på Bollhalla en timme, sen for vi till BB och snusade på lilla Pyret ♥ Så otroligt fin är hon!


18.03.2012 kl. 00.34 kom vår prinsessa till världen ♥



 Mosters lilla tjej ♥
Stort grattis till dom fina föräldrarna!


åttiotre dagar kvar

Jag har haft fullt upp den senaste veckan, praktik på dagarna och kvällarna har bestått av dans, föreläsning, fhj träff, simlärare, middag med härliga klasskompisar hos pamela och jobb på sunnanberg! Idag var Alexandra här en stund idag också och fotade lite grann, trevligt!

Annars har jag försökt ladda batterierna idag, så att jag ska orka med den kommande veckan som även den är full med planer. I morgon blir det sovmorgon, eftersom jag börjar 12, skönt!


11032012


Underbart rolig och grym helg!

Jag har haft en helt underbart bra helg! Avicii konserten i fredags var helt sjukt bra, vilken stämning det var alltså, helt galet! Lördagen bestod av en massa shopping, hittade bland annat en läderjacka, skor, väska, en massa linnen och tröjor, är verkligen riktigt nöjjd! :) När vi kom hem med båten for jag till Nathalie och sov, då var man trött iallafall!

TACK för en helt underbar resa vännen! En helg jag aldrig kommer glömma!! =D ♥

Idag har jag och riina varit tränare 2 timmar, cyklat till östernäs, gått till västernäs, varit hos ebba, gått ut och gått med ebba till mig, sett på tv och prövat nya kläderna! Nu ska jag snart gå och sova och tagga en vecka full med praktik och annat roligt!







Avicii konsert i Globen i morgon

Jag kom på att jag har glömt att berätta om Nathalies grymma 18 års present! Vi ska iallafall fara till sverige i morgon och gå på Avicii konsert i Globen, sova över på hotell och shoppa heela lördagen lång!!! :D Det kommer nog bli en helt underbart rolig resa!

Just nu ligger Nathalie här breve mig och sover så gott, så jag ska nog också börja sova snart så man orkar upp pigg och glad i morgon bitti! Hoppas ni kommer få en grym helg, för det ska vi ha!! :D


RSS 2.0