inga läxor och inga prov, Underbart!

Jaha vad ska jag hitta på och skriva om idag då. Var på praktik från 7 till halv 3, vi var och simmade med förskolebarnen också. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, försöker njuta allt jag kan av att inte ha några skolarbeten eller prov! För nästa vecka börjar det igen.. Nåja, nu ska jag fortsätta slappa lite till ;)



Bilder från middagen


Nicole Johansson

Gårdagens kvällen var riktigt trevligt! Först var Moa, Fanny, Mia, Sophie, Ida, jag och Nicole hemma hos Nicole och åt en god middag. Sen vid 11 tiden for dom flesta, så då slirade det lite smått för mig och Nicole! Haha, men vilken natt alltså. Roligt hade jag ifall!
 
Nu ligger jag med datan i famnen och skulle verkligen inte orka stiga upp. Jag ska väl snart börja åka hemmåt tror jag, och jag ska verkligen inte göra nått vettigt alls idag. Såå skönt!

Här får ni 3 fin fina bilder från igår kväll/ i natt ;)

Lördag

Jag har just fixat mig klart och nu ska jag iväg på 40 års kalas. Efter det åker jag till Nicole, där blir det middag med en del brudar! Inte illa, nej nu ska jag åka. Ha en bra lördag gott folk :)


Hemma kväll

Åhh vad skönt med fredag! Jobbade från 7 till 3 idag, skönt att sluta rätt tidigt ändå! :) Just nu är Riina här, vi har nog bara en chilla hemmakväll, trevligt de :) Nej nu ska vi fortsätta chilla ;)


Idag har jag inte gjort mycket vettigt ska jag säga er! Jag tar verkligen vara på det här med praktiken iallafall, inga läxor och inga prov, vilket betyder mycket vila och slappa! Jag har sett klart på säsong 7 i oth nu också, så nu har jag inte flera avsnitt att kolla på, depp. Nej nu ska jag just gå och sova! Puss gonatt ♥

Titta vilken sötnos som ligger i min säng och sover :) ♥


Nelly och H&M

Beställde just den här söta sommarklänningen från Nelly. Får hoppas att den är lika söt i verkligheten!




Och så beställde jag ett par jeans shorts och en bikini från H&M :)


sunset @ Thailand

Jag kom just hem från Baltic, där var det en massa trevligt folk! :) Nu ska jag inte göra mycket mer i kväll, puss på er ♥



T I S D A G

Jag jobbade från 7 till halv 3 idag, sen hem och packa och sen iväg till bollhalla och var tränare. For hem en liten stund efter det och sen i väg på dans! Det var sjukt roligt, som alltid! ;) Nu gör jag inte mycket, och ska nog just börja gå och sova, natti natti :)

2011-01-24


söndag

Idag har jag inte gjort mycket. Har legat i soffan och sett på oth nästan hela dan ;) Nu i kväll har jag hållit på med planen till yrkesprovet jag ska göra i slutet på veckan. Eftersom att jag är på praktik nu på dagiset, så ska vi ha ett "prov" i 3 dagar där vi ska planera och genomföra 3 olika aktiviteter, som ex. en samling, pyssel eller sagostund. Så nu håller jag på och skriver planen till det jag ska göra.

Men nu tror jag att jag ska se ett avsnitt av oth och sen sova :) Gonatt!

22.1.2011

Jag vaknade rätt tidigt hos moa i morse, sov där i natt så. Vid 12 tiden var jag och fikade med Jenna på bagarstugan, riktigt skönt att få prata med dig bruden! ♥ Sen gick Moa och jag och lunchade på svarta katten ;) Mums!

Jag har lyckats bli sjuk också, inte ett dugg kul! Så nu blir det att vara hemma och vila resten av helgen, rätt skönt det med ändå.


Gårdagskvällen spenderades med dessa brudar



D I N O S

Jag ska just precis fara in till stan och äta födelsedagsmiddag på Dinos med några tjejer, eftersom att Ida fyllde 18 igår, grattis! Men nu ska jag dra, pusshej ♥



baltichallen

I kväll har jag varit med Moa och kollat på innebandy till baltic, trevligt! Annars har jag nog inte gjort så mycket idag faktiskt, praktik förstås men sen bara hem till pappa. Nu är jag super trött, så det blir nog natti natti för mig om en liten stund :)

T I S D A G



Jag kom just hem från dansen, helt sjukt vad roligt det är! Före dansen var jag tränare för mina flickor på bollhalla, det gick nog riktigt bra. Varit på praktik och busat med mina dagisbarn har jag också gjort idag :) Nu ska jag nog bara ta det lugnt resten av kvällen tror jag, puss ♥

H&M BESTÄLLNING

Dom här fina sakerna beställde jag just (: Bättre sent än aldrig känns de som ;)


Lemböte i bilder

Här kommer några oredigerade bilder från Lemböte. Ebba är fotografen till några ;)


myssöndag i Hammarlandet

Jag hann inte skriva något inlägg i fredags före jag for till Lemböte. Så somsagt har jag varit på Lemböte hela helgen på ssu fortbildning. Det har nog varit en riktigt bra helg, bilder kommer senare.

Direkt efter lägret for jag hem till en finis som bor i Hammarland och heter Nordström i efternamn ;) Vi har degat i sängen och sett på one tree hill iprincip hela dan, riktigt najs de! Nej nu ska vi fortsätta dega ett tag till, puss på er! hihi


Hittade en söt liten Nathalie på bokhyllan ;)

Sen råka det slira lite, inte alls vanligt måst jag ju säga !


Överraskning

Jobbade 7-14 idag, rätt skönt när man får sluta så tidigt. När jag kom hem och gick in i mitt rum blev jag verkligen överrskad! En massa ballonger i hela rummet och en skylt där det stod "Välkommen hem Ronja ♥ /Nicole o Moa". Gu va glad jag blev! Och sen kröp dom fram från deras gömställe under sängen ;) Sen fikade vi och pratade i flera timmar. En riktigt bra dag blev det!

Tack så jätte mycket Moa och Nicole!


Underbara Thailand

Idag var det praktik igen då, ska vara på dagiset i 4 veckor till. Det gick riktigt bra och barnen är snälla :) Jag slutade vid halv 4, då kom Jessica och hämta mig så for vi hem till henne. Åt jättegod middag där också! Annars har jag inte gjort så jätte mycket mer idag. Jag ska nog just börja gå och sova, är sjukt trött så.

I morgon ska jag äntligen få träffa 2 av mina favorit tjejer! Vad jag har saknar er ♥



home sweet home

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång resa! Eller kom hem idag på dan men. Jag har tillochmed varit tränare idag också, men nu kan jag säga att jag är duktigt trött. Så snart blir det nog att gå och sova, fast klockan bara är lite före 8. Bilder och allt sånt kommer senare :)

Thaimassage

Idag har vi bara varit på stranden vid vårt hotell hela dan. Riktigt skönt har de varit! Vi var just på 1 timmes thaimassage, fy tusan va skönt det var alltså!

I morgon ska vi åka ut med en katamaran hela dan, så det blir snorkling, sol och bad :) Hoppas det blir bra, men det blir det säkert! :)

En vecka kvar

Jag försökte ladda upp några bilder från pappas Iphone, men de funka inte. Så tyvärr kommer det antagligen inte upp bilder före jag kommer hem:/

Idag har vi varit till en strand en bit bort och solat och badat :) Vi mätte att det var 31 grader i vattnet, inte illa ;) Annars gör vi väl så lite som möjligt här i värmen ;)

Nu har vi varit här på Koh Chang i lite över 5 dagar. Vi ska va här i 4 dagar till, sen åker vi upp till Bangkok och shoppar i 2 dagar ungefär, sen flyger vi hem nästa måndag.

Hoppas ni har det bra! Puss på er!

RSS 2.0