Valborg

Om en halv timme far jag till pernilla och äter, efter det åker vi till västernäs och träffar Ida. Sen får vi se vad som händer, vi har rätt många alternativ så ;) Men trevligt kommer det nog bli !

Jag har äntligen bestämt vad jag ska ha på mig, men antagligen kommer jag väl ändra mig i sista minuten, haha. Nu ska jag fixa mig klart för att fara.
Ha en bra valborg allihopa ♥

bilder från maskeraddagen =D



Jaaa vi vann !! =D

Ebba, Riina, Sanna och jag var utklädda till cheerleaders idag på maskeraddan och VI VANN ! =DD Så nu får vi tårta nästan vecka, haha ;) Det var skit kul i skolan idag, vi sprang runt där som galningar och skrek och hoppa. Sånna härna dagar borde man ha flera av tycker jag ! 

Planerna för ikväll är långt i från spikade, det kommer dom nog aldrig bli heller ;) Jag vet bara att jag ska till pernilla och äta, men sen vet jag inte vad som händer. 

Såhär såg jag ut idag då eller ser ut just nu ;) ↓ Det kommer mera bilder om en stund, då får ni se hela vår outfit ;) 


valborg i morgon

I morgon är det Valborg och just nu har jag ingen aning var jag hamnar. Det är meningen att jag ska vara med pernilla, sara och dom, men jag får väl se vem jag hamnar med. Hoppas att det blir en trevlig kväll iallafall :)
I morgon är det maskeraddag i skolan, hu vad pinsamt ! haha, men det ska bli roligt. Jag tar kameran med, så det kommer bilder sen.

det är bra janice !

Jag har just stoppat i mig en burgare från grillen, ajaj ronja ! Så nu känner jag mig bara allmänt fet, haha. Janice ringde för en liten stund sen och sa att jag sku följa med henne ut och springa, så jag har väl inget val ;) Nej men det är bra janice !

I stan köpte jag en halv lång t-shirt, likadant tyg som den jag köpte i sverige fast svart. Sen köpte jag lite strumpbyxor och lite annat smått. Vi var och hämtade hem provtapeter, eftersom jag ska fixa rummet på projektveckan =D Det kommer upp bilder lite senare på tapeten.

torsdag

Jag hann inte skriva nått inlägg igår kväll, I´m sorry. Men det var iallafall elisa, jag, becka, karin och madde som var och bowlade. Trevligt värre. Efter det for jag och pappa till syster och fikade, så vi kom väl hem typ lite över 10. Då öva jag på kemi och var det natti natti. 

Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem, så ska vi åka till stan och göra lite ärenden, alltid lika trevligt =D Men nu måst jag gå ut med hunden ! Hejdå ♥

grattis becka

Jag ska just börja fixa mig för att ta bussen till stan om en halv timme. Då ska jag först åka till bollhalla och hämta mina jeans som jag råka glömma där (A) och sen åker jag in till stan och träffar elisa. Vi ska köpa presant till becka för klockan 6 ska vi och bowla med becka och några andra brudar.

För det är ju faktiskt så att Rebecka Mattsson fyller 16 år idag, grattis ! ♥

intervju

Ihh, idag fick jag ett brev från Vård. Jag ska dit på nån intervju och saker om en vecka. Jag kommer ju va skit nervös ju !

Det som är ganska soft nästa vecka är att jag bara är i skolan på måndag (Y) det gillas ! På tisdag ska vi till IP på nån prövapådag som funktionärer, på onsdag blir det ju vård hela dan, och torsdag och fredag är det skolmusik =D Chill vecka !

!!!!!

J A G  H A T A R  K E M I  !

Det är det tråkigaste ämnet som finns, och det går bara inte att få in det i hjärnan ! Vi har prov på torsdag och jag har ingen aning, verkligen ingen aning om vad det handlar om. Egentligen borde jag läsa nu, men det är allt för tråkigt, så skulle jag sätta mig och läsa så skulle jag somna.

Nu har ni fått höra tillräckligt mycket om mina klagomål, så sov gott allihopa !

superduktiga tjejer

Programmen gick jätte bra, tjejerna var super duktiga ! Man känner sig stolt som tränare ;) haha. Alla andra hade också jättefina program.

I kväll måst jag öva lite på kemin, och sen tänker jag bara chilla ;)

Här är lite bilder på tjejerna som jag tränar. Bilderna är lite suddiga, men bättre än ingening ;)


vårfest på bollhalla i kväll

Nu är janice här, vi lyssnar på musik och chillar. Om en och en halv timme åker jag till bollhalla på vårfest. Det ska bli super kul att se tjejerna visa upp deras nummer. Lite synd att det är sista gången i kväll, men antagligen fortsätter jag som tränare nästa år :)

jogging tur next

Jag har inte börjat läsa på provet ännu, men jag hinner. Fast nu ska jag ut och jogga en stund i det fina vädret =D bye bye ♥
usch vad dålig min cam är ;s helt knottrig.

Edward Maya feat. Alice - Stereo Love


lite bilder från klassresan

Hej bloggen =D 

Jag har nog inte så mycket att säga just nu, kom just från skolan. Och nu tror jag att jag tänker gå ut och steka lite, sen blir det läxor och prov som gäller. Har inga andra planer idag ännu, så jag får väl se vad som händer :) 

Här kommer lite bilder från klassresan: 

funderingar

Idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt och övat lite på prov. Jag var ute och gick en stund också, det var ju så jätte fint väder. Nu tänker jag se på Andra Avenyn som jag inte hann se före jag for på klassresa.

Just ja, på fredag måst vi lämna in vad vi ska göra för projekt på projektveckan i slutet på maj, jag har ingen aning vad jag ska göra. Har ni någon ide? Tänker kanske fixa om mitt rum, men då behöver jag nån som hjälper mig att tapetera, så ja jag vet inte.

Bilder från klassresan på facebook !

Jag har lagt upp lite över 50 bilder på facebook nu, så ni kan gärna gå och kolla på dom där :) Jag orkar inte ladda upp dom här också just nu.

http://www.facebook.com/album.php?aid=166626&id=567126488&l=6c61906464

hemma från klassresan ;(

Ja nu är jag hemma igen från klassresan. Den har varit så sjukt rolig ! Jag ville verkligen inte åka hem igår. Det känns lite synd att klassen snart ska splittras, nu när vi har lärt känna varann bättre på resan. Jag har tagit över 550 bilder, så när jag hinner kommer det en stoor bildbomb !

Men vi har 3 prov den här veckan, som jag inte vet vad handlar om, så det kommer vara min sysselsättning några dagar framåt. Igår shoppa vi i både Örebro och lite i Uppsala. Örebro är en jätte mysig stad, med gamla hus och affärer därimellan. Så dit tänker jag nog åka igen ! 

Det här köpte jag: 

~ svart/vit randig tröja - SisterS point
~ svart vår/sommar jacka - Vila
~ vit kort t-shirt - Gina Tricot 
~ mörkblåa jeansleggings - pieces
~ svarta leggings med mjukt glasläder på - pieces
~ slitna jeansleggings - pieces
~ jeans - Vila
+ ett vitt linne - H&M
+ den nya escada parfymen - båten
+ ett par solglasögon - Gina Tricot


i Örebro då !

Sitter i vårat rum i Örebro nu, hels klassen är här just nu så det är röjj ;) Vi var och spelade paint ball idag, fy tusan vad roligt det var ! Men alla är typ helt blåa, av alla blåmärken. I morgon ska vi och simma till gustavviks badet =D ha det bra ! uppdaterar nån annan gång ;)

natti natti

nu har jag äntligen packat klart tills i morgon, tror jag. Före det bada jag och elisa bastu i typ en timme :) men nu ska vi gå och sova, ska upp halv 6 i morgon så. Ha det bra här på åland, jag ska ha det bäst i Örebro iallafall ;) See yaa om några dagar ♥

Örebro i morgon =D

Kom hem från bollhalla för en timme sen ungefär, det var sista träningen för flickorna före vårfesten som är på tisdag. Nu hoppas jag verkligen att jag inte får magsjuka, eftersom en tjej fick det på träningen ! För vi ska på klassresa i morgon, och jag tänker INTE stanna hemma !! 

Om en timme typ kommer elisa hit :) Sen sover hon här i natt, för i morgon kvart i 7 ska vi träffas på skolan. Och sen bär det av till Örebro, kommer hem på lördag. Jag är så jävla taggad !! Det kommer bli sjukt kul =D

Linn Ekebom - Time after time

Linn, du sjunger så sjukt fint ! 

Jag hoppas att det blir som förut,
jag ska göra allt för att det ska bli så.
För jag saknar det !

fick mitt H&M paket idag


tisdag

Jag hann med allt jag skulle ikväll ;) Efter maten for jag till moa och hämtade moppen, sen for jag en sväng till mormor och sen till julia. Vi såg på film och dansa dansmatta. Jag kom hem för typ en helv timme sen, och nu har jag gjort mina läxor. Så nu blir det lite slapp framför tv:n en stund :)

20 vanliga skoldagar kvar för min del (Y)

skolan var chill idag, hade en vanlig lektion typ (Y) Nu funderar jag starkt på att lägga mig ute i solstolen och steka en stund, dock borde jag öva på prov också. Men jag kan ju göra bådeoch ;)

I kväll borde jag köra hem moppen som är hos moa, och så borde jag träffa julia också. Mycket planer och lite tid, ajaj. 

Avancia

Kom hem från Avancia för en liten stund sen. Jag har varit helt slut idag, så det kändes typ som att jag skulle svimma när jag var på avancia, men jag klarade mig, men fy tusan vad slut jag är nu ! Nu ska jag just gå och duscha och sen blir det top model ;)

Grattis sara !

Lagade just varma mackor, mmm.. vad gott ! Om en halv timme tar jag bussen till stan och träffar moa. Sen går vi till avancia och tränar ;) Häärligt ! I kväll sover jag hos pappa också, ifall nån ville veta.

Just ja... GRATTIS SAARA !! =DD 


jag har tyvärr inte nån bild på bara sara (som jag får publicera tror jag ;) haha) Så det får bli en bild från nyår :)

moas place nästa

Nu drar jag till moa ! Vi ska köra nånstans och fota tror jag, så då borde det komma mycket bilder sen. Lite tråkigt att köra hela vägen till västanträsk, men det ska nog fixa sig. Riina följer mig nästan halva vägen så ;)

söndag

Nu ska jag ut och köra lite moppe, ska möta riina nånstans i finström. Sen far vi till mattssons en sväng och fixar lite saker, sen hem till mig tror jag. Uppdaterar senare =D

niice

Nu ska jag gå ut och tvätta bilen, det är ju sjukt fint väder ute så. Och snart kommer syster hit och fikar, och då har hon med sig ett par solbrilllor som hon köpte åt mig i sthlm, wiie ! haha.

jag blir en riktig ssu:are idag (Y)

God morgon ! Jag ska just åka till kyrkan och bli välsignad som ssu:are ;) Efter det vet jag inte vad jag ska göra, men jag hittar nog på nått. Men nu ska jag dra, hejdå ♥

här ska det då stå en rubrik

Nu har esperanza åkt hem, så nu är det lugnt i huset, haha nejmen hon har nog varit snäll :) Just nu håller jag på och försöker få tag på kim, fortfarande. Så jag tycker att han kan svara snart, eller sätta på telefonen ;) haha.

sääl

Lägret var nog trevligt som vanligt, for därifrån lite före 10 i morse. Då for jag till pernilla en stund, sen gick vi ner på stan och jobbade som säl, haha. Men det var inte så mycket folk. Men roligt hade vi iallafall, medans vi delade ut godis till barnen ;) 

I kväll tror jag att jag ska vara med kim, om jag får tag på han ;p

bowling på gymnastiken

I morse bowlade vi på gymnastiken, det gick inte bra kan jag ju säga, jag sög verkligen ;p Annars var skoldan rätt chill som alla fredagar. Alexandra kom hit en stund efter skolan.

Nu ska jag väl äta, duscha och sen börja packa. För vid 6 tiden åker jag till Geta (!) på ssu läger, det är sista lägret nu. Men jag åker redan därifrån i morgon bitti, för jag och pernilla ska jobba på barnens dag i stan. Som säl. Höhö, så kom inte till stan ;)

Det kommer bilder från bowlingen lite senare om jag hinner ;)

Supersöta Esperanza är modell ♥


kommer från västerviken

Vi kom just från västerviken, körde dit med moppen och så fotade vi :) Så det kommer en bildbomb lite senare ! Men nu ska mästerkocken ronja laga plättar ;) haha.

Kusinvitamin här dåva !

Nu är esperanza här =D Just nu håller vi på och sjunger och dansar som bara den i köket, haha. Men nu ska vi hitta på nått, vill ju inte vara kusinen som bara sitter framför datan ;) I kväll blir det skolinskrivning för esperanza, och jag kommer så klart med !

iiiiiiihhhhhhh taaack johan !

Johan är bäst ! För jag fick hans Spotify account, taaaack ! Just nu är jag skit glad =D Du gjorde min dag, taack !! =DDDD

hoppade studsmatta för första gången i år

 
g u l l u n g e n  s j ä l v  ♥

Jag var just ute och hoppade på studsmattan, det var skönt att komma ut lite. Nu ska jag se på Anna Anka Söker Assistent, haha det kommer inget annat. Och sen Andra Avenyn ;)

I morgon ska jag vara barnvakt till min kusin Esperanza från att jag kommer hem från skolan tills kvällen, sen sover hon hos oss, i min säng, haha =D

onsdag

Jag kom just från bollhalla, tjejerna var super duktiga idag ! Skönt de ;) Efter skolan fikade jag på bagis med sara som vanligt ;) Men nu ska jag gå och äta, och sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske hoppa studsmatta? (Y) Men nu mat !

natti natti

Det blir en tidig kväll i kväll. Det känns aldrig som att jag blir riktigt utvilad, så jag skulle behöva sova så mycket jag kan. I morgon åker jag till stan som vanligt, och är tränare och sen till pappa.
H ö r s  d å ♥

--> klassmöte

Nu åker jag till skolan på klassmöte, usch gillar inte att va i skolan och speciellt inte på fritiden ;)


lite steekarbilder från idag;)


underbart !

Efter skolan cyklade jag till godby och mötte janice. Nu ligger vi ute och steeker som bara den och lyssnar på musik ! Så jävla fint väder alltså =D Just käkade vi glass också, nu är det verkligen vår på riktigt. 

Det kommer just upp lite stekar bilder från idag ;) 


kan ni fatta..

.. att jag är inne på datan före skolan ! Det har nog inte hänt sen 7:an tror jag. Och jag vakna tillochmed sent idag. aja jag hinner inte va inne nå länge, men en lite stund iallafall ;) Före jag måst till skolan, suck.
H a  e n  b r a  d a g !

19.57

Kom hem från avancia för en liten stund sen, shit va jobbigt de var idag ! Men skönt efteråt. Nu håller jag på och fixar lite saker till klassresan, men ska just gå och duscha.

måndag = avanciadag

Jag skulle egentligen ha velat vara i stan just nu, men tack vare min hund så måste jag hem. Fast jag tar bussen in till stan om en timme. Då ska jag träffa moa och sen drar vi avancia ;) de är bra de ! Annars vet jag väl inte så mycket mer, skolan var chill, eller ja sådär. Vi var till ams och tråka en stund. P u s s h e j ♥

så är de jo

b i l d e n  ä r  f r å n  i  s o m r a s,  h a h a  v a d  s m å  v i  v a r

Jag kom just hem från moa, fy tusan vad kallt det var att köra ! Och tråkigt. Nu är jag super trött, men ska just gå och duscha, sen krypa ner i säng. Det blir nog en tidig kväll i kväll.

söndags sliten !

Ligger i moas säng och chillar och äter godis (y) Känner mig sjukt trött och sliten idag iallafall, så idag blir det nog bara en hemma dag. Nu ska vi släpa oss ner för trappan och gå och se på Djävulen bär prada.


@ moas place

Tjaaah ! nu är jag hos moa, vi kom hem för en liten stund sen. Kvällen har varit super ! Men nu är det nog bra me ;) Kvällen spenderades med nicole och moa hos några människor, trevligt värre.

rubrik

Jag har just fixat mig klart och snart drar jag till moa, sen åker vi till nicole.
Ha en trevlig lördags kväll gott folk ! ;)

lördagsplanerna klara

Jag vaknade tidigt idag också ;o Lite över 2 kör jag med moppen till moa, och sen ska vi och grilla till nån av nicoles kompis i kväll. Så det blir nog en trevlig kväll :) Sen sover jag hos moa i natt.

sov gott ♥

Tänker nog börja gå och sova nu, för i morgon ska jag sova hos moa. Så då blir vi nog uppe rätt länge :) natti natti.

ännu en mopperunda


s k u l l e  k u n n a  v a r a  d ä r  j u s t  n u  ↑

Kom just hem från kvarnbo, körde med elisa en bit så. Jag såg ingenting, det var så himla dimmigt och så regnade det. Så jag fick köra med visiret uppe (y) 

nu är elisa här

Körde med elisa till skolan i morse, lite kallt men trevligt. Efter skolan for jag med ner till mattssons där dom skulle sälja till klassresan, jag blev kvar där tills klockan 6. Nu är elisa här och värmer sig, haha. Det var så himla kallt att stå där ute, och nu ska hon ju köra hela vägen hem, och det är långt ! 

I kväll tänkte jag gå upp till kusinerna tror jag, men annars vet jag inte. Uppdaterar later ;)

hihi

Jag har varit ute i över en timme nu ! Först gick jag ut och gå med hunden en halv timme, och sen for jag ut och joggade en halv timme. Jag är helt slut nu, men är på super bra humör ! Så jävla skönt efter man har varit ute och joggat alltså. Och man blir verkligen på bra humör efteråt, ett tips ;)

Nu ska jag gå och duscha och sen tänker jag mysa i soffan, vilken perfekt torsdags kväll va? haha ;)

kommer från gymmet

Jag kom just hem från gymmet, det gick nog helt okej. Nu ska jag just äta och se klart på johan falk ;) I kväll ska jag bara va hemma, tänkte fara ut och jogga en stund, det är perfekt väder för det nu så.

brownies

Nu sitter jag och ser på andra avenyn, och för en liten stund sen lagade jag och pernilla brownies ;) shit va gott det var ! Snart ska jag sova, i morgon ska jag styrketräna med janice ;)

tummen upp för den här dan (Y)

Träningen gick super bra idag ! Alla ungar lyssnade och var duktiga, perfekt alltså ! Nu är jag hos pappa, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Får väl hitta på nått med pernilla :)

haha de är bra (y)

Jag var som sagt hos victoria i kväll, vi såg på nån film och snacka typ. Sen for vi till mig, och shit vad vi har skrattat ! haha, och nu for hon just, hoppas du klarade dig hem utan att träffa på gubben victoria ;) hahah.

--> victorias place

Nu sticker jag till victoria :) Ha de braa ! 

skicka tillbaka eller inte?

När jag kom hem såg jag att jag hade fått min avslutningsklänning. Men jag vet inte om jag ska behålla den.. Den var lite för stor, men det finns inte mindre så jag får se. Men den var super snygg, så det är dumt om jag måst skicka tillbaka den.


@ school

Skolan är bara så chill just nu. Har hål dom två sista timmarna, eller vi har haft en redan men, så jag slutar om typ 20 minuter. Då åker jag till stan och fikar med Ida. Sen tar jag väl bussen hem nångång, och i kväll har jag inga planer. See yaa !


Vokalisten 2010

Kom just hem från vokalist tävlingen på breidan. Alla var super duktiga och jag tog duktigt mycket bilder, så dom kommer upp så småning om.
Före jag for till breidan var jag på middag till victoria. Matte var också där, så vi såg typ på film och chillade.


ellen vann publikens val, catti vann för solister över 16, och linn vann för solister under 16

10:58

Jag har vaknat tidigt varje dag det här lovet ;o men det är ganska bra, för då hinner man göra mera ;)

Jag ska just börja fixa mig och om typ en timme åker jag till moa, jag blir väl där tills maten. För vi ska på middag till victoria, och efter det blir det att åka och se på vokalist med julia :) En fullspeckad men rolig dag helt klart.




kvällspromenad med pernilla och markus

Pernilla, markus och jag var ute och fotade lite för en stund sen, men bilderna blev inte så bra, hehe. Men det var roligt ändå. Dom for just hem, och nu sitter jag och gör ingenting iprincip.

här är några bilder som man ser oss på iallafall ;)





perfekt

Jag har äntligen skrivit klart den där uppsatsen, fy tusan vad skönt ! Jag ska bara rita kommunvapnet till, men det är ju chill ;) Nu lyssnar jag på musik och tar de lugnt, snart borde pernilla komma. Aja, ha de gött ♥


jag har städat rummet (Y)

Jag har tyvärr ingen före/efter bild, men jag kan ju säga att det var duktigt oredigt. Jag gillar inte mina tapeter, så jag ska tapetsera om i sommar, men jag vet inte om jag ska byta rum ännu, så det får vara så här nu.



04.04.2010

Nu har alla farit hem, så nu är det lugn och ro i huset, haha. Jag borde egentligen göra klart min uppstats nu, så jag tror att jag får ta och göra det, för annars kommer jag aldrig bli klar med den.

I kväll kommer pernilla och dom hit, så vi får väl se vad vi hittar på. Jag tycker att det kan bli lika fint väder som det var igår, så man kan gå ut och fota !





grattis !

Idag fyller mamma år, så grattis till henne :) Jag ska nog snart stiga upp ur soffan och börja fixa mig snart, för det är kalas klockan 1 så. Annars vet jag väl inte så mycket mer, uppdaterar senare ♥



bilder från dagen


3 april

I kväll har jag varit med janice, men hon gick just hem. Efter maten gick vi till västerviken och fotade, så det kommer bilder så fort jag orkar ladda upp dom. När vi kom tillbaka for vi ut och joggade, grymt skönt ! Annars har vi inte gjort så mycket mer.


dagens inköp

Jag hitta rätt mycket i stan faktiskt, köpte en svart huvtröja och en vit kofta från Ziczac. Shampoo, balsam och hårspray, bed head, och volympulver från Klipp upp, och vecko revyn. Och en spegel från Em.

Jag var just en sväng till godby med moppen, härligt väder de är alltså ! I kväll ska jag försöka få med mig janice att komma med ut och springa ;)

--> stan

Jag har just fixat mig klart, och nu bär det av till staden. Jag ska försöka göra av med lite present kort som jag fick till konfirmationen förra året, dom går ut den här månaden så. See ya ♥

rubrik

Jag kommer just från Dinos, är super mätt, gosh vad gott det var ! Nu sitter jag på pernillas data, medans hon är i duschen. Vet inte vad vi ska göra, jag skulle vilja gå ut och fota, men jag får väl se om hon håller med ;)

då var det fredag igen

Janice for just hem, vi har varit ute och kört moppe och ja, inte så mycket annat. Esperanza och ebony åkte också, haha tänk vad roligt man kan ha alltså. Nu sitter jag på min brors MacBook Pro, en sån skulle man ha ! Jag ska just gå och duscha och fixa mig, för sen skulle jag tydligen och äta middag på dinos. I kväll händer det nog inte så mycket, tror jag.

Gomorron allihopa

Jag vakna tidigt idag ;o men det var kanske för att solen lyste rakt in i rummet. Men det gjorde ingenting att jag vakna, eftersom det är så himla fint väder ute ! Jag åker väl hem så småning om, och då blir det att köra moppe och träffa janice :)

tråkigt med ändå roligt

Usch vad tråkigt jag har nu. Men jag orkar ändå inte ringa nån och hitta på nått, men här är det sjukt tråkigt. Fast nu kom hanna (min kusin som är 4 år) utklädd till en tjock bolibompa drake ! hahaha, tusan vad söt hon är ! Ni skulle bara se ! hahah.

påskloov

Ingen skola på fyra dagar nu då, så jävla skönt ! Efter skolan var jag nere vid mattsson och sålde till klassresan, det gick nog bra, men det var väldigt kallt att stå ute i 2 timmar. Nu är jag hos pappa, vi har just ätit nån sårts påskmiddag, så det är lite folk här. I morgon kanske jag ska träffa janice, och kanske köra till elisa :)

RSS 2.0