den värsta helgen på väldigt väldigt länge !

Jag som hade hoppats på en jätte bra helg, men nej de blev de inte. Gårdagen var riktigt jobbig, och i morse när jag vakna kunde jag knappt svälja. Hade så sjukt ont i halsen, och nu har jag stegring som är påväg mot feber. När jag insåg att jag hade blivit sjuk tänkte jag att jag skulle ligga i sängen med datan i famnen och se på oth hela dan.

Men nej då kraschar datan ! Och då vart det för mycket. Jag håller även på med en faktauppsats som ska va inne i veckan, så hade tänkt jobba på den idag, men nu när datan har kraschat så är den borta ! Nej fy fan vilken helg säger jag bara.

Kommentarer
Postat av: JS

Som en god vän sade till mig: Bryt ihop och kom igen! Du har haft en riktigt skithelg, och jag önskar att du kunde haft det ogjort. Men liver suger emellanåt, gråt en skvätt och försök gör söndagskvällen till något mysigt så ordnar det sig snart. C tar datorn med imorrn och hör av sig när han fått veta något. Bamsekram till en gullig tjej med mycket otur den här helgen ;) Puss!

2010-10-24 @ 16:31:32
Postat av: ronja

Syster: Jo det är väl så man får göra. Men just nu stiger febern mer och mer, och jag är så trött. Så en mysig söndagskväll blir det kanske inte, men nu har jag iallafall oth avsnitt jag kan de :) Ja det är jätte snällt, tack ! Kram på dig med syster :) Puss

2010-10-24 @ 16:34:39
URL: http://ronjaselander.blogg.se/
Postat av: Dextra

Nä, vad jobbigt!



Du kan iaf trösta dig med att du har en sjukt snygg header. ^^

2010-10-24 @ 17:56:40
URL: http://dextra.blogg.se/
Postat av: Dextra

Nä, vad jobbigt!



Du kan iaf trösta dig med att du har en sjukt snygg header. ^^

2010-10-24 @ 17:56:41
URL: http://dextra.blogg.se/
Postat av: ronja

Dextra: Oj tack så mycket :)

2010-10-24 @ 18:01:14
URL: http://ronjaselander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0